Dupa un inceput de an anevoios, care a parut ca dureaza de o vesnicie si ca nu se va incheia niciodata, energia incepe sa se schimbe in sfarsit.

E ca si cum, dupa niste zile care au trecut parca degeaba, in care ai stat in pat si ai butonat telecomanda, te trezesti intr-o dimineata plin de viata si de idei si incepi pur si simplu sa faci lucruri, te si entuziasmezi de orice mic succes.

Incepem sa intelegem ca noi nu traim pentru noi cu adevarat. Iar energia Varsatorului ne va scoate din amorteala si ne va impinge practic sa vrem mai mult de la noi si nu doar sa credem ca putem, sa fim siguri ca vom reusi.

Insa procesul asta se loveste deseori de multa rezistenta. Pentru ca noi sustinem ca ne dorim sa facem schimbarea, insa nici nu suntem dispusi sa renuntam la vechile sisteme, la ce nu mai functioneaza, la ce ne-a tras pana acum in jos.

Deci asta este marea provocare, sa ne rupem de trecut, sa ne depasim limitele, sa ne punem intrebari, sa ne observam gresind, facand, refuzand si sa intelegem ce mecanisme sunt responsabile de toate modurile in care ne sabotam in viata asta.

Plus ca saptamana asta e perfecta pentru planuri, pentru visuri, pentru teluri.

Gandeste-te mai mult la dorintele tale, la ce-ti doresti cu adevarat de la viata si la ce e important pentru tine.

Se anunta schimbari mari zilele acestea. Noi sa fim dispusi sa ne asumam cine suntem si ce vrem.

Iata cum va fi saptamana 5 – 11 Februarie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

O persoana poate sa joace un rol esential in aceste zile. Sunt zile importante pentru tine, zile in care decizi poate sa-ti schimbi radical viata. Si pare ca esti entuziasmat/a, atat de entuziasmat/a ca nici macar nu iei in calcul unele riscuri. Invata sa ai rabdare, invata sa analizezi cu o mai mare atentie toate detaliile ca sa eviti vreun pas gresit.

Plus ca uiti sa te bucuri de tot ce ai. Uiti de cat de frumoasa poate sa fie viata, atunci cand te impiedici de vreun obstacol. Gandurile negative nu fac decat sa-ti alimenteze fricile. Ori prezenta fricii nu este un motiv suficient sa nu incerci, sa nu speri, sa nu crezi ca poti.

Invata sa lasi viata sa curga de la sine, sa intelegi ca tot ce traiesti acum are un scop, ca mai sunt lucruri pe care trebuie sa le inveti, ca daca o situatie pare fara iesire acum, nu inseamna ca, in curand, nu vei iesi din impas. Inseamna ca obstacolele ce-ti ies in cale vor sa-ti transmita un mesaj. Si daca vei incerca sa-l descifrezi, vei avea din nou cale libera.

Horoscop Taur

Se deschide un drum, apare sansa si e bine sa profiti de tot ce iti ofera viata in perioada asta. Daca vrei sa schimbi ceva, acum e momentul. Iesi in fata, ai incredere in ceea ce ai de oferit si mergi catre noul tau drum cu convingerea ca esti valoros. Poti sa-ti schimbi job-ul zilele astea si se poate intampla totul extrem de repede.

E de admirat cu siguranta capacitatea ta de a ramane cu picioarele pe pamant, de a nu astepta ca norocul sa vina din alta parte, insa poate ca nu-ti dai voie sa visezi suficient, poate ca nici macar nu ai curaj sa-ti construiesti propria cale si preferi sa mergi pe cai deja umblate si testate. Esti incurajat/a acum sa faci lucruri pe care nici tu nu te-ai fi asteptat sa le faci, sa incerci sa privesti un lucru din toate unghiurile.

Fa-ti curaj sa te promovezi, vorbeste frumos despre tine. Viata iti va scoate in cale oamenii potriviti, oameni care sa te ajute sa cresti, care sa te sustina in demersurile tale. Si s-ar putea sa descoperi ca te pricepi de minune intr-un alt domeniu, intr-un domeniu in care nici n-ai visat ca vei putea intra vreodata. Si nu uita sa spui ce simti, cand simti. Asta s-ar putea sa te aduca mai aproape de o persoana speciala din viata ta.

Horoscop Gemeni

Sa stii ca, uneori, sa ramai calm, pe timp de furtuna, reprezinta cea mai mare victorie. Obisnuit/a poate tot timpul sa faci, sa descoperi, sa te zbati, sa te impotrivesti, sa stai pur si simplu pare o infrangere incontestabila. Insa, intr-o perioada ca asta, cand se dau multe lucruri peste cap, e bine sa iei o pauza si sa te asculti mai mult.

Perioada asta, mai ales daca esti o persoana singura, s-ar putea sa te enerveze destul de tare, sa scoata la iveala o furie, sa te faca sa te compari cu altii si sa te lupti cu frica de singuratate. Fa un lucru ce te face fericit zilele astea, rasfata-te, stai cu tine si incearca sa-ti dai seama cat din ce-ti doresti e fiindca vine din suflet si cat e minciuna frumos ambalata ca sa te aliniezi unui trend.

Incearca sa procedezi altfel intr-o situatie, fa o incercare de acest fel si vezi cum te simti. Esti incurajat/a sa incerci, sa cauti, sa speri, sa crezi ca un vis se poate implini acum, desi poate ca nu va fi chiar asa cum ti-ai imaginat tu. De multe ori, poate sa fie mult mai bine decat ti-ai inchipuit. Si atunci vei vedea cat de multe limite ti-ai pus de-a lungul timpului.

Horoscop Rac

Ratezi multe oportunitati zilele astea daca, in loc sa actionezi, ramai cu frica de ceea ce s-a putea intampla daca ai face-o. Te blochezi poate in unele detalii, iti faci tot felul de scenarii si ajungi, pana la urma, sa te convingi ca mai bine nu incerci. Poate sa fie vorba de o relatie, poate ca incerci sa fugi de propriile tale sentimente, poate ca nu reusesti sa-ti dai voie sa incepi o noua relatie.

Ai putea incepe prin a purta discutii clare si sincere, sa vorbesti despre ce simti si sa te intrebi de ce nu indraznesti. Poate e un lucru pe care il faci constant, probabil de ani de zile, fara sa iti seama. Si cum energia se schimba acum, incepi sa iti pui semne de intrebare, incepi sa te uiti cu atentie la zonele in care poate pana acum ti-a fost frica sa pasesti.

Grija mare la iluzii. S-ar putea sa idolatrizezi pe cineva si sa o fi facut deja de prea mult timp. Si acum incepi sa vezi realitatea, incepi sa-i vezi pe ceilalti fix asa cum sunt. Si uite asa incepi sa te gandesti la o schimbare importanta.

Horoscop Leu

Invata sa te bucuri de tot ce ai in acest moment pentru ca iti petreci mare parte din timp poate visand la ce va fi. Si asta iti da constant un sentiment de neliniste, te epuizeaza si nu te lasa sa traiesti in prezent. Pare acum ca nimic nu e suficient, ca nu faci suficient de multe lucruri si asta trebuie sa se schimbe.

Ce apare in aceste zile in calea ta, oameni, situatii, vesti, iti indica calea, iti deschide o noua cale. Si poate sa fie destul de neobisnuit pentru tine ce se intampla acum.. o noua relatie cu o persoana pe care ai vazut-o pana acum, poate, intr-un mod total diferit, o situatie pe care simti ca nu o poti controla.

Insa trecutul inca revine destul de puternic in perioada asta. Poate ca n-ai reusit sa te rupi dintr-un loc, poate ca inca te invinovatesti pentru o situatie din trecut, pentru cum ai actionat… poate regreti ca lucrurile n-au stat intr-un anumit fel. E bine sa lasi acum sa iasa toate emotiile si sa gasesti o cale sa te impaci cu tine, cu vechea ta versiune care a actionat asa cum a stiut in acele momente.

Horoscop Fecioara

Un vis pare ca e tot mai aproape sa devina realitate. Inca te lupti, insa, cu rezistenta la schimbare. Mai ai de lucru cand vine vorba de momentele in care fugi de teama ca nu esti suficient/a, ca nu poti, ca e prea mult. Inca iti este frica atunci cand simti ca lucrurile sunt prea frumoase ca sa fie adevarate.

Ai inceput timid sa crezi ca poti sa realizezi ce-ti pui in minte sa faci, insa te tot blochezi. Energia din aceste zile nu e o energie ce te face sa simti ca poti sa muti muntii, este o energie ce iti arata ca poti sa faci asta. Efectiv, se intampla lucruri si e bine sa recunosti ca tu te-ai sabotat pana acum, nu viata, nu ceilalti.

Mai e mult de munca, probabil sunt lucruri noi pe care trebuie sa le inveti, probabil sunt obsesii carora trebuie sa le dai drumul. Incearca sa faci curatenie printre ganduri, sa le analizezi si sa vezi cate dintre ele iti sustin cu adevarat cresterea si cate au scopul de a te trage in jos. Vorbim si de un nou inceput, in iubire, in cariera…

Horoscop Balanta

Probabil ca te face sa te simti mai bine atunci cand te minti despre o anumita situatie, e mai usor sa crezi ca ai trecut peste, decat sa ramai in suferinta. In perioada asta incepi sa te aduni. Asta inseamna ca incepi sa-ti dai seama de tot ce te-a tinut pana acum pe loc.

Ai nevoie sa-ti recapeti increderea in tine insuti, ai nevoie sa nu te mai multumesti cu putin, poate chiar sa incepi sa-ti dai sanse, in special cand vine vorba de iubire. Deschide-ti inima si ai putea chiar sa intalnesti pe cineva in perioada asta. Se poate naste o poveste de iubire. Nu te impotrivi. Accepta ce vine spre tine si da-ti voie sa simti.

Perioada e plina de noi inceputuri, iar tu ai sansa sa-ti recapeti puterea, sa decizi ca nimeni nu iti va mai incalca limitele de acum incolo. Gandeste-te la momentele in care pui presiune pe tine insuti, cum te simti atunci? Incearca sa te gandesti la alegerile din ultima vreme. Le-ai facut constient sau emotiile te-au impins catre o anumita decizie? Invinge-ti frica.

Horoscop Scorpion

S-ar putea sa te trezesti, din senin, in fata unei decizii pe care sa o ai de luat. Ori te surprinzi chiar si pe tine in momentul in care faci o alegere importanta fara sa te gandesti prea mult, fara sa te lasi coplesit/a de frica. Incepe o perioada cu mari schimbari, poate chiar decizi sa lasi in urma ceva. Ai acum parte de claritate si, in acest fel, vei reusi sa mergi mai departe cu speranta si cu incredere.

Incearca sa nu-ti mai gasesti scuze tot timpul, incearca sa nu mai amani pentru ca iti este frica de un deznodamant care sa nu se potriveasca cu propriile tale asteptari. Alege, actioneaza, ai incredere. Intreaba-te cum vrei sa arate viata ta si incepe sa faci primii pasi ca sa ajungi in acel punct.

Sunt atatea lucruri pe care le poti face acum, mai ales ca vei incepe sa vezi imaginea de ansamblu. Se leaga piesele, fix ca intr-un puzzle si in momentul in care iti vei recunoaste un adevar, vei sti ce ai de facut. Iti regasesti echilibrul, insa echilibrul este intotdeauna fragil, deci da-ti voie sa simti, sa eliberezi si apoi sa te apuci de treaba.

Horoscop Sagetator

Te confrunti cu niste stari pe care poate orgoliul le hraneste constant. Furia asta te poate ajuta sa intelegi ca, pur si simplu, nu mai esti bine intr-un loc anume. Da-ti voie sa o simti, sa o intelegi. Asta nu inseamna ca o alimentezi, inseamna ca incerci sa-i intelegi cauza si scopul.

In schimb, uita-te la viata ta si intreaba-te daca traiesti cu adevarat, daca iti dai voie sa incerci lucruri noi, cand a fost ultima oara cand ai spus DA unei aventuri care sa te scoata din rutina. Probabil ca lipsa controlului te sperie, insa tot lipsa asta nu te lasa sa traiesti experiente sincere, experiente care sa te bucure si sa iti arate ca, desi nu alegi ce ti se intampla, poti alege intotdeauna cum sa reactionezi si cum sa-ti traiesti viata dupa ce ti se intampla un lucru.

Cunosti oameni noi, creezi legaturi pe care altadata nu le-ai fi crezut posibile si muncesti enorm in perioada asta. Incearca sa triezi insa lucrurile, sa vezi ce e potrivit pentru tine. Disconfortul vine insa din unele emotii pe care ai tot incercat sa le ascunzi chiar si de tine insuti. Poate ca ceea ce-ti doresti nu e si ce-ti trebuie ca sa fii fericit/a. Gandeste-te la asta atunci cand te gandesti la o relatie din viata ta.

Horoscop Capricorn

Este posibil sa inchizi un capitol al vietii tale ce nu-ti mai aduce niciun fel de bucurie. Pentru prima data, dupa mult timp, nu mai amani, ai curaj sa faci lucrurile in felul tau. Si s-ar putea sa descoperi ca un hobby poate sa se transforme usor intr-o sursa de venit. S-ar putea sa-ti dai seama ca esti mai bun decat credeai intr-un anumit domeniu. Profita.

SI in loc sa te lupti cu ce ti se intampla, sa incerci sa schimbi tot ce nu sta in puterea ta, nu mai bine te retragi si te intrebi cum poti sa fii tu bine in interior, cu tot ce se intampla, cum sa faci sa depasesti momentele grele, ce ai de invatat de acolo.

Intreaga ta atentie te indreapta acum catre cariera, catre noi moduri de a face bani. N-ar strica sa-ti asculti si intuitia. Te ajuta mult. Insa ofera-ti timp, ofera-ti alinare cand lucrurile nu merg asa cum voiai tu, ori la viteza la care te asteptai sa mearga. Vine o sansa acum si vine fix din locurile de unde nu te asteptai sa apara. Si acum iti dai seama ca a fost tot timpul acolo, doar ca n-ai reusit sa o vezi pana acum.​

Horoscop Varsator

E posibil sa incepi sa vezi o situatie altfel. E posibil sa te surprinda si pe tine gandurile din aceasta perioada, energia din aceasta perioada, pentru ca incepi sa crezi ca poti mai mult, ca meriti mai mult, ca tu esti cel/cea care-si pune limite. Nu incerca sa blochezi gandurile astea, fii deschis/a sa cunosti oameni noi, sa incerci ceva nou.

S-ar putea sa descoperi acum ca poate drumul tau este altul si ca e nevoie sa faci o miscare indrazneata si ca, dupa mult timp, ai curajul sa mergi pe un drum ales de tine, nu pe un drum despre care altii au spus ca ti se potriveste. Si vezi ca poti acum sa pui bazele unui proiect mare.

Sa renunti nu mai e optiune pe care sa o iei in calcul acum. Treci prin transformari mari in perioada asta si nu e tot timpul confortabil, insa invata sa ai rabdare si sa te bucuri de orice mica reusita, de orice mica constientizare. Atunci cand stii ce vrei, apar si solutiile. Si orice apare acum si ai senzatia ca te constrange sa iei o decizie e extrem de benefic. Iti vei da seama mai tarziu.

Horoscop Pesti

Ajungi la o rascurce de drumuri, ajungi intr-un punct in care simti ca e nevoie sa faci niste schimbari. Si se intampla totul dupa ce afli un adevar, ori poate dupa ce recunosti adevarul despre o situatie in care te afli si in care te-ai complacut mult timp. Incepe o perioada de transformare pentru tine, Pesti. Drumul e anevoios, insa plin de revelatii si de bucurii.

Incepe prin a-ti da voie sa fii tu insuti. Incepe prin a actiona in acord cu cine esti tu cu adevarat, nu pentru a multumi pe cineva. Si energia acestei saptamani e fix ce-ti trebuie pentru ca, dupa o perioada plina de incercari, incepi sa te trezesti cu adevarat, vrei sa incerci si altfel, vrei sa te simti liber/a.

E o perioada in care visele pot sa-ti dea indicii importante, deci fii atent/a la ele. Tot apar in perioada asta amintiri, poate oameni din trecut, poate ca sunt lucruri ce au ramas nerezolvate si incepi acum sa intelegi ca te-au afectat mai mult decat ai fi crezut. Lasa emotiile sa iasa si incearca sa stai cu ele cat mai mult timp. E greu, stiu, dar e necesar.