Saptamana viitoare incepem sa vedem clar unde suntem si unde vrem sa ajungem. Si suntem dispusi sa riscam. Invingem cumva nevoia aia de siguranta si nu mai dam vina pe tot ce am crezut pana acum ca ne constrange sa actionam intr-un fel, sa traim intr-un fel anume.

Lasam in urma tot ce a fost, bun sau rau.

Si ce e cel mai important, coboram cu picioarele pe pamant. Nu e pasiunea cea care ne indeamna sa intram in foc.

Nu suntem cu capul in nori, stim exact ce facem si suntem acum mult mai sinceri cu noi insine.

Lucram cu avem in prezent, nu mai plangem ca am pierdut sanse, nu mai asteptam minuni de la viitor incert. Suntem aici, acum si trebuie sa ne descurcam cu ce avem.

Nu mai vorbim doar ca sa ne aflam in treaba, nu mai suntem dispusi sa lasam de la noi in relatii, nu mai aruncam cu banii, nu mai asteptam ca cineva sa faca ceva pentru noi, ori ca ceva sa “ne schimbe norocul”.

E bine acum sa incepem sa construim… o relatie, o cariera. Suntem realisti si putem vedea clar ce ne dorim, ce ne trebuie si poate cel mai important…ce nu ne mai trebuie.

E o perioada in care putem sa castigam mult…notorietate, bani, libertate, confort.

Iata cum va fi saptamana 29 Ianuarie – 04 Februarie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Surprize. Poate un succes. Cert este ca reusesti sa gasesti o noua cale de a face lucrurile. Si tot ce vine spre tine saptamana viitoare te va face sa ai mai multa incredere in tine, sa speri si sa crezi, dupa mult timp, ca esti capabil/a de lucruri extraordinare.

Daca esti intr-o relatie de cuplu, poate chiar programati data nuntii, se consolideaza relatia si parca reusiti sa va apropiati din ce in ce mult. Daca esti o persoana singura, s-ar putea sa cunosti pe cineva in prima parte a saptamanii si sa te surprinda apropierea tot mai mare dintre voi.

Nu este insa o saptamana dintre cele mai usoare pentru ca aduce si multa munca, poate si stres. Ori poate este doar frica ce pune stapanire pe tine, poate senzatia ca nu vei termina la timp tot ce ai de facut. Unii chiar iau decizii mari saptamana viitoare. Poate iei in calcul o mutare, poate investesti intr-un proiect, cumperi ceva de valoare. Energia e incredibila. Foloseste-te de ea.

Horoscop Taur

Lucrurile pot sa ia o intorsatura neasteptata saptamana viitoare. Poate tu te razgandesti, pur si simplu, pentru ca apare un element de noutate. Important este ca prinzi incredere si ca incepi sa intelegi ca poate ai stat in locuri unde nu te mai simteai bine doar ca sa incerci sa mai repari ceva.

Poate ca ai tot incercat sa le demonstrezi tuturor ce fel de om esti si acum pare ca ai obosit sa te tot sacrifici. Iar atitudinea ta fata de unele persoane din jurul tau s-ar putea sa-i surprinda pe multi. Priveste spre viitor cu optimism pentru ca dorintele tale incep acum sa prinda viata. Insa poate ca e bine sa renunti la tot ce inca te trage in jos. E un pas important. Nu incerca sa eviti asta.

E o perioada buna pentru noi proiecte. Esti mai eficient/a ca oricand si pare ca in plan profesional o sa fie fix asa cum iti doresti. Si nu trebuie sa-ti fie frica sa visezi, trebuie doar sa iti dai seama ce vrei cu adevarat. Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ca nu poti mai mult, ca nu meriti sa ajungi acolo.

Horoscop Gemeni

Ai incredere ca viata te invata tot timpul, ca Universul are modul lui, uneori straniu, de a te repune pe calea potrivita. Tot stresul din ultima vreme, toate framantarile, toate amintirile ce au tot aparut, in ultima vreme, au sens si rost. Vei intelege totul cand iti vei da voie sa te opresti si cand vei recunoaste un adevar despre tine.

Pare ca incepi sa revizuiesti unele lucruri, incepi sa-ti doresti parca altceva, ori poate te-ai plictisit si ai nevoie de putina adrenalina, de o escapada, de o iesire in oras. Poate chiar cunosti pe cineva nou, saptamana viitoare, cineva care sa iti arate ca merita sa-ti petreci timpul cu oamenii care te apreciaza cu adevarat.

Ai insa tendinta de a te infuria la cel mai mic gest ce ti se pare nepotrivit, nu prea ai rabdare sa asculti ce au ceilalti de spus, poate chiar faci presupuneri si uite asa reusesti sa te enervezi fara sa asculti pe cineva pana la capat. Deci fara concluzii pripite zilele astea.

Horoscop Rac

Daca n-ai facut-o inca, probabil ca incepi sa te gandesti tot mai mult la oamenii din jurul tau, la cei cu care iti petreci cea mai mare parte din timp. Incepi sa te intrebi ce ai de castigat in acele relatii, ce oferi, cum te simti acolo. Si uite asa incepi sa pui sub lupa ultimele luni de zile. Si s-ar putea sa decizi sa te indepartezi de unii dintre ei.

Probabil ca tot simti nevoia sa ti se faca dreptate, poate inca astepti niste pareri de rau, parca ai vrea sa reiei o poveste, parca vrei niste raspunsuri. Ori acum e bine sa intelegi ca uneori nu e nevoie de niciun raspuns, pentru ca faptele arata intotdeauna mai mult decat o va face orice vorba.

Grija mare la conflicte, in special la serviciu. Pot sa apara tensiuni, poate e un fel de competitie pe care tii neaparat sa o castigi. Intra in lupta, ai sustinere din partea Universului, insa nu-ti pune fericirea in acel succes. Recunoaste cand nu poti, bucura-te atunci cand reusesti si mergi mai departe daca nu iese chiar asa cum iti doresti. Oricum ar fi, nu e finalul. Poti oricand sa incerci din nou.

Horoscop Leu

O relatie trece prin momente destul de dificile si lucrurile se pot schimba acum la 180 de grade. Poate ca e vorba despre propriile tale nemultumiri legate de o persoana anume, poate ca incepi sa vezi adevarul din spatele multor minciuni ce s-au tot spus in acea legatura. Probabil ca inca iti este greu sa pleci dintr-un loc, insa esti incurajat/a sa o faci, daca asta iti va aduce linistea.

Nu uita ca ai, in primul rand, o datorie fata de tine. Sa dai tot ce ai mai bun si sa te protejezi, sa lasi iubirea sa intre in viata ta, sa ceri si sa oferi sprijin, atunci cand simti sa faci asta. Probabil ca e pe acolo pe undeva un vis pe care l-ai abandonat si acum, o intamplare te face sa te gandesti sa reiei unele planuri mai vechi.

Incearca sa te organizezi pentru ca ultimele luni te-au epuizat efectiv. Incearca sa-ti faci un program, sa nu te abati de la el si sa crezi in tine. Nu lasa frica sa te tina pe loc. Nu e momentul. Ai nevoie de claritate, ai nevoie de ordine in viata ta si tu esti singura persoana care poate sa faca curatenie.

Horoscop Fecioara

Incepe sa fie din ce in ce mai clar ce-ti doresti de la tine, de la viata, de la oamenii care intra in viata ta. S-au intamplat multe lucruri in ultimele saptamani, viata ta pare ca tot ia intorsaturi importante de la o zi la alta si tu jonglezi acum intre speranta si frica. Pe de-o parte, te incanta enorm oportunitatile, pe de alta parte, te sperie cumplit faptul ca poate nu te vei ridica la inaltimea asteptarilor.

Problema este ca cele mai multe dintre asteptarile astea mari vin tot de la tine. Continua sa muncesti, sa dai totul, insa nu te supara atunci cand nu iese totul perfect. Si evita pe cat poti unele confruntari, mai ales la job. Se incing spiritele si nu vrei sa intri in lupte ce nu te privesc.

In alta ordine de idei, pare ca e tot mai clar ca-ti doresti o relatie serioasa, iti doresti sa ai pe cineva care sa te sustina, cu care sa construiesti. Romantismul trece pe locul al doilea acum si nu prea iti mai arde de compromisuri, de tot felul de jocuri. Si ai incredere ca vei gasi fix ceea ce cauti.

Horoscop Balanta

Esti in dubii. Nu prea stii ce sa alegi. Tot intorci o situatie pe toate partile, ceri sfaturi, decizi si apoi te razgandesti din nou. E ceva nou pentru tine si te sperie necunoscutul. Incearca sa intelegi ca nu avem control absolut asupra vietii, ca nu putem preconiza multe lucruri si ca nu le putem dicta altora ce si cum sa faca. Cu aceste cuvinte in minte, vei putea sa alegi cum e mai bine pentru tine.

Probabil ca este ceva ce te nemultumeste in prezent, poate ca e ceva ce nu te mai satisface si inca nu-ti faci curaj sa pleci de acolo, sa spui ce ai de spus, sa iei atitudine. N-o va lua nimeni in locul tau si nu-ti va da nimeni inapoi tot timpul pierdut incercand sa repari ceva stricat.

Problema poate ca vine si din cauza faptului ca multe dintre planurile minutios facute ti-au fost date peste cap si acum incerci sa gasesti o cale de a te repozitiona. Ori poate ca ti se cere o sansa si iti este teama sa o acorzi, poate iti este teama sa te deschizi fata de cineva si asta te macina pe interior destul de tare. Indrazneste. Asta este sfatul.

Horoscop Scorpion

E o contradictie la mijloc in fata careia pur si simplu nu stii cum sa te pozitionezi. Nu te poti decide daca sa mergi dupa ceea ce te face fericit/a, desi aceasta alegere ar rasturna tot ce ai fost invatat/a ca e bine sa faci. Ai inceput sa-ti dai seama ce vrei cu adevarat, insa nu se potriveste deloc cu “ceea ce ar trebui sa faci”. Urmeaza-ti inima. Asta e calea.

Renunta sa te mai invinovatesti pentru ca iti satisfaci unele placeri, pentru ca iti pui dorintele pe primul loc. E greu, mai ales intr-o perioada in care se cere atat de mult de la tine si parca nu-ti vine sa refuzi pe nimeni.

E greu de crezut ca poate relatia in care ti-ai pus cea mai mare speranta, relatia despre care credeai ca te va hrani si te va face fericit/a nu face decat sa te raneasca si sa te indeparteze tot mai mult de cine esti cu adevarat. E greu si sa pleci de acolo. Insa Universul iti transmite ca se poate. O face prin intermediul tuturor semnelor pe care ti le-a dat de-a lungul timpului. 

Horoscop Sagetator

Tot ce-ti trebuie acum este o vacanta, ori macar o zi in care sa nu faci decat sa te rasfeti si sa ai grija de tine. Te-ai cam neglijat in ultima vreme, i-ai neglijat si pe cei dragi, in incercarea de a le face pe toate. Sa stii ca meriti sa-ti dai voie sa nu faci nimic, nu te invinovateste nimeni daca iti iei si timp pentru tine.

Ori poate fugi de ceva atunci cand te ingropi in munca? Analizeaza. E momentul sa stai fata in fata cu propriile frici si sa incerci sa intelegi de unde vin si cum ti-au afectat pana acum deciziile. Atunci cand stai de vorba cu tine, nu te critica, nu te certa. Incearca sa-ti intelegi vechea versiune care a actionat asa cum a stiut ea sa o faca atunci.

Tu ai insa prezentul la dispozitie. Ai sansa sa schimbi acum ceva, in loc sa regreti ca n-ai facut-o in trecut. Plus ca vin spre tine tot felul de oportunitati in perioada asta, sanse ce-ti vor aduce si satisfactie, dar si ceva banuti. Incearca sa faci mici pasi, sa te bucuri de fiecare in parte. Nu mai forta lucrurile, nu mai vana oportunitatile alea ce promit succesul imediat.

Horoscop Capricorn

Probabil ca vei purta, saptamana viitoare, o discutie ce va aduce poate si un final. Va fi o discutie sincera, vei face si o analiza la rece a ultimelor evenimente si vei decide sa o iei pe un drum sau pe un altul. Nu mai exista cale de mijloc, nu mai stai in asteptare sa vezi cum evolueaza o situatie. Decizi si bine faci.

Si uite asa, inceputul de februarie va deschide o noua cale pentru tine. Poate chiar sarbatoresti o victorie mult asteptata, decizi sa investesti intr-o pasiune. Este important sa-ti ramai fidel/a tie insuti in aceasta calatorie, sa fii deschis/a catre acele locuri ce nu-ti prea sunt familiare, sa fii dispus/a sa procedezi altfel decat pana acum.

Incepi sa te gandesti tot mai mult la tot ce te-a tras in jos pana acum, la modul in care te-ai tratat pana acum, la cat de mult ai crezut ca valorezi in trecut. Si incepi sa intelegi ca meriti sa-ti traiesti viata asa cum vrei, meriti sa te iubesti fix asa cum esti. Energia asta imprevizibila te va face sa stai fata in fata cu emotiile tale. E de bine. Vei mai invata cate ceva despre tine.

Horoscop Varsator

Ar fi bine sa umbli putin la unele obiceiuri ce-ti dauneaza parca din ce in ce mai tare. Gandeste-te la modurile in care te-ai sabotat pana acum, la cat curaj ai avut in situatiile limita. Si vine momentul ala de trezire, e aproape. Ai nevoie sa te scuturi si sa intelegi ca e ok sa renunti la ce nu mai functioneaza acum pentru tine, chiar daca in trecut parea ca e fix ce-ti trebuie.

Ai tot timpul puterea de a alege. E la tine. Trebuie doar sa o folosesti. Urmeaza cateva zile pline de iubire, de pasiune, poate. Insa parca vrei mai mult, vrei garantii, vrei o viziune comuna, vrei totul si parca te si invinovatesti ca vrei atat de multe. Dar le meriti. Asa ca de ce sa nu ti le doresti pe toate?

Uiti sa traiesti in prezent deseori. Uiti sa te bucuri de viata, de o iesire cu prietenii, de o ora de libertate totala si uite asa ramai prins/a in trecut, intr-un regret legat de ceea ce a fost sau n-a fost. Fa ceva pentru tine zilele astea, cumpara-ti ceva nou, mergi intr-un loc unde te poti relaxa. Meriti sa te rasfeti si sa realizezi cat de mult valorezi.

Horoscop Pesti

Pare ca pasesti dintr-o amanare in alta. Pare ca ai ramas blocat/a intr-un moment din trecut si din acel punct n-ai mai reusit sa te aduni si sa te apuci de treaba. Nu mai pierde timpul. Incepe o perioada de constientizare pentru tine, o perioada in care nu-ti va fi usor, insa, in acelasi timp, o perioada in care vei creste enorm.

Ca sa inaintezi, uneori, e nevoie sa lasi ceva in urma… un capitol, o persoana, o convingere. Insa trebuie sa-ti faci timp sa analizezi, sa iti dai seama cum te face sa te simti o anumita situatie. Lectiile din perioada asta te invata ca si tu contezi, ca meriti mai mult, ca poti sa depasesti orice obstacol si ca ai nevoie de multa rabdare.

Accepta tot ce fost, asa cum a fost, insa nu te agata de trecut, de tristetea de atunci, de bucuria de atunci. Ce a fost a fost, nu mai poti schimba nimic si nu meriti sa lasi amintirile sa-ti umbreasca prezentul. Poti sa reincepi sa te pozitionezi pe o treapta ceva mai inalta, sa faci lucruri si pentru tine.