Incepe o saptamana de-a dreptul extraordinara pentru ca e saptamana in care multi o vor lua de la capat, multi vor primi sansa pe care o asteptau de mult timp, multi vor avea curajul de a face alegeri importante.

Si energia se mentine cateva saptamani bune de acum incolo.

Insa, cu greu ne vom putea abtine sa nu rabufnim daca cineva indrazneste sa ne conteste punctul de vedere. Si aici ar fi putin de lucru.

Multe structuri se vor darama in perioada asta. Venus intra in Capricorn, avem si o Luna Plina in Leu. Reusim sa vedem adevarul. Reusim sa ne vedem pe noi, fix asa cum suntem, fara masti, fara artificii si incepem sa ne iubim acolo unde suntem deja.

Ne intrebam, poate, ce cautam de la relatii, de la un loc de munca. Si suntem incurajati sa facem altfel, de data asta, fara sa ne temem de modul in care vor reactiona cei din jur. 

Iata cum va fi saptamana 22 – 28 Ianuarie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

E posibil sa faci o miscare radicala, sa iei o decizie care sa te surprinda chiar si pe tine. E nevoie de mult curaj sa infrunti tot ce vine dupa acea alegere, insa, de curaj nu duci lipsa. Plus ca incepi sa intelegi cauza unei probleme din prezent, incepi sa intelegi ce te-a tinut pe loc in tot acest timp.

Ar fi bine sa ai grija la cheltuieli, poate sa incerci sa fii cumpatat/a. Pe de alta parte, orice incepi acum, daca o faci cu responsabilitate si cu asumare, nu doar ca nu are cum sa dea gres, dar iti va aduce si tot ce-ti doresti.

Si pare, in continuare, ca nu-ti gasesti locul, ca ai vrea sa o iei de la capat, sa faci altfel, de data asta. E bine sa incepi acum sa-ti reevaluezi relatiile, sa te gandesti daca nu cumva ai incercat pana acum sa le indeplinesti altora asteptarile, nevoile si ai uitat pur si simplu de tine, de ceea ce-ti doresti tu de la viata.

Horoscop Taur

Te afli intr-o perioada in care parca nu ai timp de nimic, in care parca se aduna tot mai multe lucruri de facut si pare ca ai cam uitat sa traiesti cu adevarat. Vrei sa simti ca ai un scop, nu doar sarcini si obligatii. Poate ca vin presiuni din toate partile si pur si simplu nu reusesti sa mai scapi de gandurile alea multe care nu-ti dau voie sa te linistesti.

E bine sa iti dai timp, sa nu mai pui atat de multa presiune pe tine. Sa nu mai amani lucruri, sa nu-ti mai conditionezi viata si fericirea in functie de momente din viitor, in functie de planurile pe care ti le-ai facut.

Conteaza mult modul in care te raportezi la viata ta de acum, din prezent, cum faci fata problemelor de zi cu zi, vechi sau noi, cat de bine te simti atunci cand stai tu cu tine. Aici trebuie sa lucrezi, cu frica, cu vina… poate cu rusinea. Analizeaza. 

Horoscop Gemeni

Probabil ca inca iti este greu sa dai drumul, sa pleci dintr-un loc, chiar daca acel loc inseamna o simpla idee, frica, o relatie toxica, un loc de munca ce nu te mai multumeste, ori o bariera pe care singur/a ti-ai construit-o din diverse motive… poate a fost frica de a ramane singur/a, frica de a nu fi acceptat/a, poate a fost vinovatia, poate senzatia ca nu meriti mai mult…

Orice ar fi fost la mijloc… e bine sa-ti reamintesti ca poti alege cum sa traiesti, daca iti vei recunoaste, in primul rand, cine esti cu adevarat. Si saptamana viitoare se intampla ceva ce te trezeste cumva la realitate, poate sa fie brusc… iti dai seama ca nu mai ai ce sa cauti intr-un loc anume, iti dai seama ca ti-ai refuzat pana acum tot felul de lucruri, doar pentru ca nu se potriveau cu povestea pe care o spuneai celorlalti.

Ei bine, conteaza, intr-adevar, cum iti spui povestea in exterior, insa, conteaza, in primul rand, cum ti-o spui tie insuti. Accepta adevarul despre tot ce a fost si sapa tot mai adanc pentru ca vei gasi raspunsurile pe care le cauti.

Horoscop Rac

S-ar putea sa se intample ceva si dintr-o data, un vis ce parea imposibil, o situatie ce evolua incet, prinde contur si nu doar atat… prinde viteza. Poate e vorba doar despre propriul curaj pe care il regasesti acum, poate e o persoana care vine si iti ofera din senin o sansa, poate vine ocazia aia care-ti da sansa sa faci ce ti-ai dorit intotdeauna sa faci.

Ideal ar fi sa nu te grabesti, sa analizezi tot ce vine spre tine, sa analizezi ce iti place si ce nu iti place si sa incerci, cat de mult poti, sa faci ce-ti place. Si nu amana, nu abandona visuri. Impune insa niste limite si, oricat de greu ti-ai fi, daca cineva le incalca, pleaca si nu te mai uita in urma.

Poate ca ti s-a intamplat in trecut treaba asta, poate ca inca ti se intampla. Insa e bine sa intelegi ca timpul pierdut in astfel de conexiuni nu se mai intoarce si ca, atunci cand iesi de acolo, nu te pedepsesti si nu te condamni, iei lectia si mergi mai departe, incerci inca o data, speri inca o data.

Horoscop Leu

Este posibil sa se intample ceva ce-ti schimba perceptia asupra modului in care te valorifici, a modului in care esti recompensat/a pentru munca ta, pentru talentul tau. Si asta te poate conduce catre o decizie destul de importanta in ceea ce priveste cariera. E de bine, sa stii, ca incepi, in sfarsit, sa iti dai seama ca meriti mai mult.

Insa, incepe sa se schimbe ceva si cand vine vorba de relatia de cuplu. Fie ca esti sau nu intr-o relatie, ori gandul iti este inca la cineva din trecut… incepi sa te intrebi in ce parte inclina balanta, ce oferi, ce primesti in relatiile tale. Analizeaza, poate gasesti si un tipar acolo. Poate inca fugi de tine, de unele sentimente pe care nu poti pur si simplu sa le accepti.

Sau poate realizezi ce e cu adevarat important pentru tine intr-o relatie. Cat timp vei fugi de propriile emotii, de propriile sentimente, nu vei reusi sa-ti deschizi inima cu adevarat pentru cei care te iubesc, te pretuiesc si sunt dispusi sa-ti ofere atat cat ai nevoie.

Horoscop Fecioara

Iti dai seama ca nu mai ai timp de pierdut cu oameni care nu te merita, iti dai seama ca trebuie sa iesi din starea in care ai intrat, poate, inca de la finalul anului trecut. Cumva, iesi dintr-o stare de nemultumire, de apatie, de insuficienta si Universul iti sustine eforturile.

Intri in aceasta saptamana cu forte proaspete, cu chef de munca si cu senzatia ca le poti face pe toate. Poate e vorba despre un nou inceput, o sansa, despre acceptarea unei provocari, despre invingerea unei frici. E cu emotii multe, dar o sa-ti placa.

Plus ca parca tot ce se intampla acum in viata ta se intampla cu o viteza uluitoare, tot vin sanse spre tine si nu intelegi cum, de unde, incotro. Si chiar daca nu intelegi acum prea multe, sfatul este sa incerci, sa fii prezent/a, sa iei oportunitatile pentru ca ele vin si pleaca. Chiar si o relatie se poate infiripa acum si poate evolua rapid. Deci, orice ar fi, nu te ascunde si nu-ti mai repeta la nesfarsit ca nu poti. Pentru ca poti.

Horoscop Balanta

Probabil ca rabdarea iti va fi greu incercata saptamana viitoare. Si primul impuls va fi acela de a rabufni, de a reprosa… Ei bine, incearca sa iei lucrurile usor, incearca sa calmezi spiritele si sa intelegi ca poate ai inceput sa te sabotezi in momentul in care ai decis ca nu meriti prea multe, in momentul in care ai decis ca nu poti mai mult.

Ai ocazia acum sa schimbi asta. Ai sansa de a te privi din nou, insa, de aceasta data, fa-o cu convingerea ca vei putea pleca din toxicitate, ca nu vei mai ramane acolo condamnandu-te pentru ca nu esti suficient/a de puternic incat sa pleci. Si nu te mai gandi la pierdere vs castig pentru ca nu despre asta e vorba.

E vorba doar despre ce te face fericit/a, e despre cine esti tu atunci cand nu incerci sa le satisfaci altora nevoile, atunci cand nu mai incerci sa salvezi pe nimeni, atunci cand dai sanse acolo unde nu te-ai fi gandit niciodata sa dai.

Horoscop Scorpion

Stii cum se va simti inceputul de saptamana? Ca si cum ai iesi dintr-o stare de amorteala, ca si cum te trezesti odihnit dupa o noapte in care ai dormit dus/a. Si acum ca te-ai trezit, e timpul sa te apuci de treaba, sa faci ceea ce vrei cu adevarat sa faci. Si sa intelegi, o data pentru totdeauna, ca meriti ca munca ta sa fie rasplatita corect. Pur si simplu meriti. Nu mai face compromisuri.

Problema cea mai mare va fi legata de rabdare. Ca tu tot incerci sa fortezi niste lucruri, tot incerci sa schimbi directia si uite asa ajungi sa te invarti in cerc. Poate ca povestea e mai veche si incepe undeva in trecut, odata cu o dezamagire, cu un vis frant, cu o despartire dureroasa. Analizeaza si gaseste sursa.

Pentru ca, pana nu accepti adevarul, nu vei reusi sa te bucuri cu adevarat de prezent. Pana nu-ti vei da voie sa recunosti ca sunt momente in care esti slab/a, vulnerabil/a, ca sunt momente in care pur si simplu nu poti, nu-ti vei recapata cu adevarat puterea. Si deschide-ti inima, lasa-te iubit/a, ai nevoie de asta. Ai nevoie de tine, de varianta aceea reala. 

Horoscop Sagetator

E timpul pentru un nou angajament, un angajament prin care sa-ti promiti ca nu te vei mai pune pe ultimul loc. Si ce se intampla in perioada asta va avea ecou multa vreme de acum incolo. Sa nu uiti asta. E important sa analizezi tot ce vine spre tine acum pentru ca s-ar putea sa-ti schimbe cursul vietii.

Probabil stii deja… e nevoie de munca, perseverenta, rabdare, in primul rand cu tine insuti. Doar ca, poate, saptamana viitoare devine asa un fel de nou inceput pentru o viata in care iti dai voie sa te odihnesti, pur si simplu, sa razi, sa te bucuri, sa traiesti un pic mai mult.

Si in ceea ce priveste relatiile apar schimbari. Probabil ca e legat de modul in care ti-ai schimbat de-a lungul timpului convingerile legate de cum ar trebui sa arate iubirea. Si acum pare ca pornesti pe un nou drum cu hotararea ca-ti vei pune nevoile pe primul loc, fara sa le neglijezi pe ale altora. Doar ca iti vei acorda si tie acelasi respect.

Horoscop Capricorn

Este momentul sa-ti investesti toata energia in aceasta noua calatorie pe care o vei face incepand din aceste zile. Ai sustinere, calea e libera, doar sa te asiguri ca esti pe drumul tau, ca este ceea ce-ti doresti. Poate sa fie vorba despre o relatie ce se intareste acum, de un nou loc de munca, de o schimbare totala a domeniului in care activezi. Vorbim de o transformare enorma.

Doar sa incepi sa accepti realitatea, sa accepti atunci cand cineva decide sa plece din viata ta, sa accepti ca poate ti-ai dorit pana acum de fapt ce si-au dorit altii de la tine, nu ce ai fi vrut tu cu adevarat.

Pot sa apara situatii neasteptate, schimbari bruste si e bine sa tii minte ca toate au un rost, un scop. Si cand vor aparea, ia-ti timp sa le procesezi, sa intelegi ce butoane iti apasa, ce frici iti activeaza. 

Horoscop Varsator

Pare ca o usa se deschide in sfarsit, insa, in acelasi timp, pare ca iti este greu sa inchizi o usa. E destul de schimbatoare energia saptamana viitoare pentru ca vei oscila intre ceea ce vrei si ceea ce te-au facut altii sa crezi ca vrei. Mergi in trecut, poate chiar in copilarie si incearca sa urmezi firul propriei povesti. Poate vei realiza ca alta e calea sufletului tau.

Oportunitati apar, pare ca vin tot felul de propuneri, se simte o crestere si poate vei simti ca o situatie evolueaza rapid. Nu te panica, nici cand ti se pare ca e prea rau si nici cand ti se pare ca e prea bine, ca asa obisnuiesti sa cam faci. Fii calm/a, urmeaza-ti scopul, dorinta, visul, spune-i cum vrei, si nu lasa pe nimeni sa te distraga de la drumul pe care ti l-ai ales.

Cumva, e bine sa analizezi acum o relatie din viata ta, ca poate a devenit toxica si pur si simplu nu vrei sa accepti, ai impresia ca nu poti pleca de acolo, orice ai face. Poti pleca si ai incredere ca o vei face. E timpul sa eliberezi, sa te eliberezi.

Horoscop Pesti

Ies la iveala acum si sansele, dar si unele probleme mai vechi. Deci se amplifica si starile bune, dar si starile alea mai putin bune. Ei bine, e de lucrat, e de lucrat la relatia pe care o ai tu cu tine. Pentru ca ai tendinta de a te condamna pentru ca n-ai stiut ori n-ai putut mai mult. Un pic de blandete n-ar strica in aceste zile.

Poate chiar te gandesti cum sa faci sa-ti maresti veniturile, poate mai faci o colaborare cu cineva, poate descoperi ca te pricepi la ceva anume si iti incerci norocul. Oricum ar fi, esti sustinut/a sa incerci, sa experimentezi, sa inveti.

Ar fi bine sa incepi sa ai mai multa grija de tine, sa te odihnesti, sa adopti un stil de viata sanatos, sa umbli poate si la rutina zilnica. E important sa-ti pese si de tine, nu doar de ceilalti. E important sa intelegi daca te afli in locurile potrivite, personal, profesional si sa incerci sa schimbi acolo unde sufletul iti spune ca e nevoie sa faci asta.