E greu sa continui sa crezi…

E greu, mai ales cand unii rad de planurile tale, cand altii sunt convinsi ca nu vei reusi si tin sa-ti reaminteasca asta constant, cand altora li se pare ciudata incapatanarea asta a ta.

Insa, cam asa se face. Crezi fara sa stii la ce sa te astepti si, uneori, chiar si fara cel mai mic control asupra lucrurilor.

Si dupa “a crede” urmeaza “a face”.

Te antrenezi si pentru succes, dar si pentru esec. Cazi, te ridici, o mai iei si pe aratura… nu te invinovatesti si nu te umpli de rusine ca n-ai ajuns primul la linia de sosire. O iei de la capat si speri ca, la un moment dat, nu te vei mai dezamagi.

Asa ca incepe acum sa pui tot ce esti in tot ce faci, sa dai in fiecare zi tot ce ai mai bun, sa faci tot ce faci cu bucurie, sa nu ramai in mentalitatea “merge si asa…”.

Curajul e rasplatit acum.

Saptamana viitoare este despre curaj, despre a ne da seama ce ne dorim cu adevarat si despre a gasi resursele si puterea de a merge intr-acolo.

Recunoastem un adevar si gasim o directie. Nu mai pierdem timpul. Asta ne invata Capricornul. Sa ne luam angajamente si sa le respectam.

Iata cum va fi saptamana 15 – 21 Ianuarie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Incearca sa-ti dai seama ce te tine inca pe loc, de ce tot apar blocaje. Poate ca nu ai realizat inca ce-ti doresti cu adevarat, poate inca iti cauti scuze, poate ti-ai pierdut increderea in propria persoana si ai impresia ca nu mai poti evolua din acest punct.

In loc sa-ti hranesti senzatia de neputinta, incearca sa intelegi ca e timpul sa iei masuri. Uita-te cu atentie la modul in care reactionezi atunci cand apare vreun blocaj. Nu mai renunta la primul hop, nu-ti mai face scenarii doar ca sa ai dupa ce regreta.

Ai sansa acum sa te organizezi, sa alegi o cale. Te va ajuta mult sa pleci dintr-un loc anume, sa renunti sa mai bati la porti inchise, sa faci altfel de data asta, sa incepi sa construiesti ceva de la zero si sa ai rabdare si incredere. Visul tau se va indeplini. Ai tot ce-ti trebuie pentru asta. Trebuie doar ca cauti adanc in interiorul tau… poate chiar sa-ti regasesti linistea.

Horoscop Taur

S-ar putea sa gasesti solutii fix acolo unde nu te astepti. Asa ca, saptamana viitoare, fii atent/a la tot ce vine spre tine, la discutiile pe care le porti, la oamenii care-ti ies in cale. Incearca sa fii deschis/a, sa accepti ca oportunitatile vin, insa poate nu in forma in care le asteptai tu.

Se poate naste o poveste frumoasa de dragoste, se poate naste o colaborare asa de nicaieri. Si nu mai porni pe un nou drum cu frica, cu gandul la esec, la dezamagire. Ai nevoie de liniste, ai nevoie sa te bucuri un pic mai mult de viata, fara sa te gandesti tot timpul la pasul urmator.

Continua sa planifici, sa te tii de treaba, vei primi pe masura muncii tale, insa meriti sa te si odihnesti, meriti sa te bucuri si de acele mici placeri ale vietii. Poate chiar se deblocheaza o situatie, reusesti sa prinzi o colaborare care sa iti aduca si ceva castiguri.

Horoscop Gemeni

Foloseste-ti toata acea pasiune, acea inversunare, acea forta ca sa construiesti un drum, un nou drum. Saptamana viitoare vine cu un nou inceput. Ti se dau sanse, ti se netezeste un drum, insa trebuie sa-ti dai si tu voie sa pasesti. Probabil ca ai si uitat ce inseamna expresia “tinteste mai sus” si probabil ca de-asta pare ca nu evoluezi in ultima vreme.

Orice ai face, saptamana viitoare, nu amana, nu trage de timp. Poti sa pierzi ocazii unice, ocazii extraordinare cat timp stai tu si te gandesti si analizezi. Daca se simte bine si corect, fa acel pas. Nu mai trata nimic superficial. O sa cresti foarte mult daca inveti un lucru simplu: sa te apreciezi mai mult.

Sa stii ca nimic din ce e cladit pe fundatii subrede nu mai rezista in perioada asta. Fii cu bagare de seama pe cine ai ales sa-ti fie aproape, la ce sau la cine ai renuntat in ultimele luni. Iarta, da sanse, razgandeste-te, fa asa cum simti, indiferent de ce cred altii ca e bine sau nu sa faci. E doar despre ce te implineste in perioada asta. Asta e tot ce conteaza.

Horoscop Rac

Sa stii ca fix atunci cand crezi ca viata nu face decat sa te provoace, sa te pedeapseasca, fix in acele momente primesti o noua sansa, fix in acele momente iti dai seama ce vrei si ce nu mai vrei sa faci in continuare. Si uite asa devii selectiv/a, uite asa inveti sa alegi pe cine tii pe aproape. Inveti usor, usor sa te impaci si cu ceea ce nu poti controla.

Nu te increde in nimic altceva decat in instinctul tau, in ceea ce-ti spune sufletul. Si sa nu iti fie teama ca tintesti mult prea sus, ca iti faci planuri pe termen lung. Si sa nu crezi niciodata ca tu nu esti demn/a de a fi iubit/a. Nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui.

Sa nu te mire daca, saptamana viitoare, vei lua o decizie importanta asa din senin. Se intampla asta pentru ca se mai si duce din confuzie. Poate intri intr-o relatie, poate te desparti de cineva, de un job, poate iesi dintr-o situatie incerta. Oricum ar fi, e necesar sa actionezi.

Horoscop Leu

Spune ce simti. Lasa cuvintele sa iasa. Incearca, o data si inca o data. Nu lasa o rana mai veche sa te faca sa-ti inchizi inima. Las-o sa-ti arate unde esti si unde meriti sa fii. Nu trebuie sa te straduiesti tot timpul, sa demonstrezi tot timpul doar ca sa arati ca meriti iubire, ca meriti sa fii apreciat/a. Te vei epuiza si o vei fi facut fix degeaba.

Alege, in schimb, linistea. Alege sa te accepti si sa te iubesti fix asa cum esti. Nu e nimic in neregula cu tine. Si evenimentele de saptamana viitoare iti vor demonstra fix asta, ca nu esti o victima, ca lucrurile se intampla cu un scop si ca tine de tine cum reactionezi la tot ce ti se intampla.

Ai deja tot ce ai nevoie, iar Universul iti va arata calea. Trebuie doar sa intelegi ca sunt momente in care poti, sunt momente in care nu poti. Nu te ascunde insa in spatele neputintei. Ai incredere ca totul se va intampla asa cum e mai bine pentru tine, desi acum nu prea se simte asa.

Horoscop Fecioara

Treci printr-o transformare profunda. Si probabil ca asta este motivul pentru care oscilezi intre starea de bine si cea de disconfort. Cumva, a fost nevoie sa te confrunti cu cele mai mari frici, sa constientizezi tiparele toxice si acum incepi sa te vezi asa cum n-ai mai facut-o niciodata. Esti pe drumul cel bun. Nu te opri.

Mai este insa de lucrat la relatia cu tine insuti, la modul in care te apreciezi, in care te valorifici, modul in care iti dai seama cine esti cu adevarat. Asteapta-te, insa, la o sansa extraodinara, la o sansa ce-ti poate schimba complet viata.

Acum pui bazele. Acum se traseaza directia. Poate ca abia acum incepi sa vezi potentialul unei situatii, incepi sa iti dai seama ce-ti doresti cu adevarat. Si poate decizi sa faci un prim pas si cand vine vorba de o relatie romantica.

Horoscop Balanta

N-a fost usor tot ce ai avut de dus in ultimele luni. Si nimeni nu-ti poate promite ca va deveni mai usor. Insa doar asa poti sa rezolvi unele probleme pe care le ai tu cu tine. Doar asa poti sa iesi din zona aia de umbra. Mai ales ca acum lucrurile incep sa devina mai clare si probabil iti vei da seama ce trebuie sa faci intr-o situatie anume din viata ta.

Multe dintre problemele tale se vor rezolva cand vei decide sa nu-ti mai ignori propriile nevoi, cand vei decide sa nu te mai complaci in situatii toxice, cand vei decide sa pleci din locurile in care simti ca te sufoci pur si simplu.

Vine oricum o solutie la o problema anume. Si vine fix atunci cand renunti sa te mai impotrivesti, vine atunci cand decizi sa lasi Universul sa decida. Apar si unele schimbari, saptamana viitoare, si e bine sa accepti tot ce vine spre tine, astfel incat sa pasesti impacat/a in aceasta noua etapa a vietii tale.

Horoscop Scorpion

Vin raspunsurile alea pe care le astepti. Insa e bine sa fii constient/a ca ele nu vin neaparat in modul in care te-ai astepta tu sa apara. Asa ca foloseste toata aceasta energie incredibila ca sa-ti indeplinesti cele mai mari dorinte, nu ca sa-ti faci scenarii despre cum o sa fie.

Si nu mai astepta recunoastere din partea celorlalti. Tu ai drumul tau, scopul tau si doar tu poti da sens vietii tale. Tu iti stabilesti prioritatile si tu stii ce te face fericit/a. Recunoaste-ti un adevar, recunoaste-ti ca nu iti mai este bine intr-un loc si fa cumva sa pleci de acolo.

Sa stii ca toate se intorc, intr-un fel sau altul. Primesti atat cat crezi ca trebuie sa primesti. Cand vei intelege asta, vei fi facut si primul pas catre abundenta. Poti sa faci orice, atata timp cat crezi asta cu tot sufletul si atata timp cat muncesti neobosit ca un vis sa devina realitate.

Horoscop Sagetator

Incepi sa te asezi pe calea potrivita pentru tine. Si simti asta din ce in ce mai tare. Plus ca incepi sa iti faci planuri serioase si in ceea ce priveste cariera, dar si cand vine vorba de o relatie de iubire. Iti schimbi cumva atitudinea fata de bani, fata de iubire, fata de timpul tau liber. Important este sa faci ce-ti bucura sufletul.

Si vei vedea ca, in perioada asta, se implineste o dorinta mai veche. Insa dorinta asta are si multa munca in spate, reprezinta tot ce ai trait, tot ce ai lasat in urma si modul in care ai invatat sa te valorifici.

Fii cu bagare de seama cand vine vorba de comunicare. Ai putea sa intelegi gresit intentiile unora, poate nu reusesti sa verbalizezi intocmai ceea ce simti si sa faci  astfel cate o gafa. Deci asteapta sa ai toate datele pana sa-ti formezi o opinie. Si nu te grabi sa judeci. Trateaza-i pe altii cum ai vrea tu sa fii tratat/a. E cel mai bun lucru pe care il poti face.

Horoscop Capricorn

Se reia o situatie, poate chiar te razgandesti cand vine vorba de o decizie luata de curand. Si se va simti atat de bine. Vei vedea. Se pun in miscare niste lucruri si e bine sa nu pierzi acest tren. Ai toate sansele sa faci acel salt indraznet, ai toate sansele sa reusesti in ceva anume. Mai ales ca incepi sa-ti schimbi perspectiva.

Cumva, insa, tu uiti sa te bucuri de micile victorii, aproape ca nu le bagi in seama, preocupat/a fiind de premiul cel mare. Ori astfel ratezi sanse importante, ratezi sansa de a te bucura cu adevarat de ceea ce faci, de persoana care ai devenit intre timp.

Apare oricum un element de noutate. Si asta te va face sa iesi putin din monotonie, iti va da energie. Da-ti voie sa te mai si arunci in necunoscut, sa alegi chiar daca nu ai toate datele. Poate sa fie incredibil de frumos, desi s-ar putea sa te sperie destul de tare la inceput. Indrazneste si distreaza-te si tu putin. Meriti! 

Horoscop Varsator

E mult potential de crestere. Doar ca poate nu reusesti tu sa vezi oportunitatile din jurul tau. Poti acum sa pui bazele unui proiect de suflet, poti sa faci o investitie, sa te apuci de invatat, sa faci ceva diferit care sa-ti aduca beneficii neasteptate. Testeaza-ti limitele, indrazneste. Vei avea doar de castigat.

O sa ai parte de sustinere. Vine un ajutor de la o persoana draga tie, dai sanse acolo unde altadata nici nu te-ai fi uitat. De-aia e atat de importanta aceasta perioada pentru tine. Reusesti sa vezi altfel lucrurile, iesi din acele scenarii ce erau departe de realitate si te pui cu adevarat pe treaba.

Incearca sa-ti dai seama acum ce e potrivit pentru tine, ce-ti place sa faci, ce are valoare pentru tine si ghideaza-te dupa toate aceste lucruri. Ia o decizie acum, fa asa cum iti spune intuitia, ca e vorba de cariera sau de viata personala. Nu mai ramane in compromis, nu mai trage de relatii in care nu te mai simti bine.

Horoscop Pesti

Iti regasesti puterea, in sensul in care reiei o situatie mai veche si te alegi pe tine, de aceasta data. Alegi sa mergi mai departe, sa lasi in urma ceva, acum ca vezi mai clar lucrurile. Pare ca ai mai multa incredere in tine, ca stii cat valorezi si poate ca acum e cel mai bun moment in care sa iei decizii, sa nu pierzi oportunitati.

Poti sa iesi invingator acum din orice negociere, poate chiar primesti o oferta in plan profesional si iti dai seama ca tu chiar poti mai mult, ca meriti mai mult. Acum e bine sa ai curaj sa faci lucrurile altfel, sa iti setezi un scop si sa il urmezi. Ai sustinere.

E destul de provocatoare aceasta saptamana cand vine vorba de a renunta la ce nu-ti mai este de folos. Pare ca inca esti legat/a de o poveste din trecut, poate de o frica si poate de-aia nici nu indraznesti sa pasesti intr-o noua etapa. Scapa de vechile convingeri si poate vei face si acel salt spectaculos.