Incep sa cada, rand pe rand, toate asteptarile nerealiste, toate acele iluzii, toate acele relatii in care aparent totul este bine.

Si de ce se intampla asta? Pentru ca noi incepem sa ne schimbam, noi incepem sa intelegem ce ne dorim cu adevarat.

Si ce e cel mai important, incepem sa mergem in acea directie. Incepem, in aceasta saptamana, sa iesim din amorteala, din lene, din energia aia de “lasa ca o sa fac maine, azi n-am chef, azi nu pot”. Si e bine sa se intample asa pentru ca, altfel, s-ar putea sa platim un pret prea mare pentru nehotarare, pentru delasare.

Si putem sa incepem cu cate un pas… renuntam la un obicei, putem sa incepem chiar sa ne structuram un plan pentru 2024, poate il si scriem, facem ceva doar pentru noi, ne propunem un lucru si ne tinem de el fara scuze, fara pauze. Asta e energia castigatoare acum.

Si poate ca in aceste zile gasim puterea de a renunta la ceva, de a lasa ceva in urma. Si sa nu mai asteptam de la viata, de la altii, de la unele victorii, sa ne ofere sansa de a fi fericiti. Sa nu mai traim in aceasta asteptare continua.

Pentru ca nu vine nimeni sa imparta stari si sanse si iubire… Nu vine nimeni sa ne redea tot timpul pierdut pe cand faceam pe eroii in vietile altora, doar in a noastra nu. Asa ca haideti sa nu mai pierdem timpul asteptand… haideti sa-l pierdem facand, iubind, traind.

Iata cum va fi saptamana 08 – 14 Ianuarie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Reusesti sa deblochezi o cale. Si te va bucura mult treaba asta pentru ca iti va reda increderea in propria persoana. Vei afla ca poti daca, in primul rand, crezi ca poti. Vei afla ca poti sa faci schimbari importante in perioada asta. Vei afla ca poti sa atragi in jurul tau oameni care te vor ajuta enorm in acest an. Si asta pentru ca tu te-ai schimbat. Pentru ca energia e alta.

Totusi, lucrurile pare ca se misca destul de incet si asta te mai supara cateodata. Insa aici trebuie sa lucrezi cu tine. Sa inveti sa ai rabdare. Sa iti iei angajamente pe care sa le si respecti. Sa faci ceea ce spui ca vei face. Si sa nu mai lucrezi cu jumatati de masura. Sa dai totul.

Ai incredere ca aceasta noua cale iti va aduce tot ce ti-ai dorit dintotdeauna. Vine mai greu poate, dar vine. Nu te mai gandi acum la scurtaturi, la castiguri impresionante pe termen scurt, la recunoastere imediata. Gandeste-te la cum poti sa faci, zi de zi, ceva pentru visul tau.

Horoscop Taur

Ai in sfarsit o directie. Si de unde, pana acum, traiai asa cu teama dupa orice decizie mai serioasa, uite ca incepe sa iasa la iveala tot mai mult dorinta aia de a risca, de a merge spre necunoscut cu indrazneala si nu cu teama de esec. De asta aveai nevoie ca sa deblochezi o cale, ca sa rupi un tipar.

Insa e si ceva confuzie in ganduri acum. E prezenta inca lupta aia intre “ce trebuie” si “ce-mi doresc”. E poate frica de ceea ce vor spune cei din jur, de cum vor reactiona ei la indrazneala ta. Daca iesi din acest conflict, toate eforturile tale vor fi rasplatite. Cu rabdare si cu incredere poti sa pui bazele unui plan incredibil pentru anul asta.

Si lasa in urma toata dezamagirea aia data de lucruri care nu s-au intamplat. Trecutul e in spate, sunt multe alte lucruri care merita toata atentia ta. Si poate ca un pic de maleabilitate nu strica acum. Bucura-te pentru ca in perioada asta mai descoperi cate ceva la tine care-ti place tare mult.

Horoscop Gemeni

Iti cam faci ordine in viata. Te ajuta mult si faptul ca ti-ai dat seama ce nu a functionat pana acum. E bine sa-ti oferi toata iubirea si sa ai convingerea ca vei atrage tot ce e mai bun. E o perioada excelenta in care poti sa iti imbunatatesti relatiile, poate chiar sa dai peste cineva care chiar are potential.

Important este sa nu mai stai in energia aia de asteptare, sa nu te limitezi. Sa intelegi ce te tine inca pe loc, sa vezi in ce moment apare frica si sa treci de acel prag. Probabil ca va fi nevoie sa iei o decizie in perioada asta, o decizie pe care ai fi vrut poate sa o mai amani. Insa nu mai e loc de amanari acum, nu daca iti doresti sa evoluezi.

E important sa ai incredere in deciziile pe care le iei acum, altfel, fa lucrurile intr-un mod diferit. Poate ca modul asta diferit va atrage unele critici, insa, daca se simte bine si corect pentru tine, procedeaza in acest fel. Si vezi ca ai tendinta sa exagerezi, poate chiar sa refuzi sa vezi lucrurile asa cum sunt de fapt. Iesi din energia asta.

Horoscop Rac

Se intampla ceva ce te scoate din zona ta de confort pentru ca pune cumva presiune. Si putem sa vorbim desigur si de un nou inceput, un nou inceput in care te desprinzi de o credinta, de un atasament. Iti depasesti limitele acum si e extraordinar. Reusesti sa te intelegi mai bine, sa intelegi ce vrei si vei vedea ca lucrurile se vor alinia in favoarea ta.

Daca simti nevoia sa iti asumi un risc, fa-o, daca simti nevoia sa te inchizi in casa si sa stai cu gandurile tale, fa-o. Fa ce simti in aceste zile, rearanjeaza, uita-te unde ai avut succes si intreaba-te de ce. Fii bucuros pentru tot ce ai realizat pana acum si pune bucuria aia in tot ce faci de acum incolo.

Vin tot felul de propuneri spre tine in perioada asta si din punct de vedere financiar, dar si personal. Unele sunt incredibile, insa altele nu ofera chiar ce promit la inceput. Deci e bine sa analizezi putin, sa nu te arunci asa din prima. Si nu dispera daca un plan iti este dat peste cap acum. Vezi ce poti sa schimbi, vezi de ce nu merge. Vei primi indrumare. Doar sa si crezi treaba asta.

Horoscop Leu

S-ar putea sa simti ca zilele acestea se intampla prea multe lucruri si ca nu prea ai putere asupra lor. Ce e bine sa intelegi acum? Ca e important sa faci ceea ce simti, ceea ce-ti place si ca trebuie sa dai tot… iar recompensele vor veni cu siguranta. S-ar putea totusi sa te confrunti cu unele ganduri legate de trecut. Poate e vorba despre o poveste neincheiata. Si e bine sa iei acum atitudine. Sa vezi daca a mai ramas acolo ceva pentru tine sau daca mergi mai departe.

Nu-ti mai pune masti, nu e nevoie sa pastrezi o anumita imagine in fata celorlalti. Pui o presiune prea mare pe umerii tai. Si nu te mai lasa doborat/a de esecuri. Nu mai amana lucrurile. Ca nu o vei mai putea face pentru mult timp. Viata te va impinge sa actionezi oricum. Asa ca analizeaza acum ce vrei sa schimbi la tine, la viata ta si incepe sa faci si primii pasi.

Cumva, e bine sa intelegi si cat de mult de agati de o relatie, de o persoana din viata ta, de un atasament. Pentru ca e posibil sa fi facut alegeri pana acum in functie de unele frici. Poate ca n-ai avut curajul sa-ti deschizi inima, sa iubesti cu adevarat… Poate ca te-ai multumit cu conexiuni unde sa simti ca detii controlul. Incearca sa procedezi altfel acum.

Horoscop Fecioara

Se aliniaza lucrurile. Si probabil ca vei reusi sa iti dai seama ce e cu adevarat important pentru tine, in ce locuri merita sa-ti investesti timpul si ce locuri e bine sa eviti de acum incolo. Important este ca ai inspiratie, ai ganduri si planuri mari. Acum gaseste o cale sa le pui in practica.

Probabil ca te mai gandesti inca la trecut, poate la o fosta relatie, poate la un vis pe care l-ai cam abandonat. Insa acum e timpul sa traiesti in prezent. Sa vizualizezi viata pe care ti-o doresti si sa incepi sa faci schimbari. Pot sa apara multe oportunitati in perioada asta. Insa ti se cere seriozitate si responsabilitate.

Poti chiar sa intalnesti o persoana noua. Si poate sa se nasca o poveste frumoasa de dragoste. Si se poate intampla totul rapid. Oricum, vei simti nevoia de a te apropia de familie, de cei dragi. Si starea asta de bine te va ajuta sa stralucesti si pe celelalte planuri. 

Horoscop Balanta

Ai nevoie de mai mult curaj. Poate e timpul sa pui piciorul in prag si sa iei o decizie de care poate iti este frica. Poate incepi acum sa realizezi ca trebuie sa lasi ceva in urma, poate sa fie o persoana, un job, un tipar, un gand obsesiv. Sa scapi din zona aia a iluziilor. Sa incepi sa vezi adevarul. Se transforma ceva in perioada asta. Nu te impotrivi!

Poate e bine sa ai grija la cei din jur, sa iti dai seama ce relatii din viata ta au devenit toxice. Si cand vei afla adevarul, nu te victimiza, nu mai da vina pe ceilalti. Fa tu ce simti ca e mai bine pentru tine. Unii simt nevoia sa faca o schimbare importanta, sa se mute, sa plece intr-o calatorie. Altii vor sa isi intemeieze o familie. E oricum o mutare importanta pe care multi o vor face in perioada asta.

Iar deciziile pe care le vei lua in perioada asta vor avea efecte pe termen lung. Deci cantareste cu atentie situatiile in care te afli pentru ca multe pot sa fie inselatoare. Deschide-ti inima si ai incredere ca un vis se poate implini acum. Se deschide un nou capitol. Si multi vor fi nevoiti sa o ia de la capat.

Horoscop Scorpion

Viata iti scoate in cale acum oamenii de care ai nevoie. Nu uita asta. Poti sa intalnesti acum pe cineva cu care sa incepi o relatie, un proiect, cineva care sa te ajute sa-ti dai seama ca ai vindecat o durere din trecut. Cumva, ai simtit nevoia sa stai departe de cei din jur o perioada, sa te ascunzi ca sa-ti dai seama ce e cu toate gandurile si cu toate emotiile care au aparut in ultimele luni.

Acum incep sa se schimbe lucrurile, insa e si tensiune in jur. Poate ca e bine sa porti acum o discutie pe care ai tot amanat-o, poate ca e momentul sa iti asumi responsabilitatea pentru faptele si pentru planurile tale. Si poate iti dai seama, in sfarsit, ce te-a tras in jos pana acum, ce nu te-a lasat sa speri mai mult.

E o perioada in care reusesti sa inveti multe lucruri, in care te dezvolti, sub o forma sau alta, in care poti sa ai parte de un avant puternic, in care parca te trezesti la realitate si constati ca pana acum tu ai fost cel care a pus piedicile, tu nu ai indraznit sa speri si sa crezi cu adevarat.

Horoscop Sagetator

Incepi sa te intrebi daca o relatie din viata ta este sanatoasa. Poate sa fie despre partenerul de viata, despre familie, despre bani. Si probabil ca instinctul te face acum sa-ti pui intrebari. Ai nevoie poate de un plan, de un scop precis. Si in momentul in care vei afla ce vrei cu adevarat, Universul va face lucrurile sa functioneze. Nu fara munca din partea ta. Insa oportunitatile vin.

In ceea ce priveste cariera, se anunta o schimbare, iti schimbi poate si perspectiva, vrei mai mult si incepi acum sa intelegi si cum poti sa faci treaba asta. Poate chiar incepi ceva nou. Poate, pur si simplu, iti regasesti linistea, iti iei si putin timp sa te odihnesti. Si, in tot acest timp, apar si rezolvarile. Apar pur si simplu. E extrem de frumoasa energia.

In continuare, esti sfatuit/a sa nu mai pui presiune. Ca asta este tendinta de ceva timp in ceea ce te priveste. Ofera-ti spatiu, incearca sa faci lucrurile un pic diferit si vezi cum merge si asa. Faci ce-ti place? Cum poti sa incepi sa faci si ce-ti place? Cum poti sa faci bani din ceea ce iti place? Analizeaza.

Horoscop Capricorn

Daca nu acum, atunci cand? Asta e energia saptamanii. Preiei cumva controlul asupra unei situatii si actionezi, in sfarsit, dupa o perioada in care parca ai avut un val in fata ochilor. E despre o noua directie, despre a lasa trecutul in urma. Corectezi, planifici si incerci sa intelegi ca schimbarile care apar acum sunt de bun augur pentru tine, desi nu pare ca e chiar asa.

Se calmeaza lucrurile si in plan personal. Ori intalnesti pe cineva nou, ori iti analizezi relatia de cuplu si iti dai seama ca e nevoie de niste schimbari, poate de niste clarificari. E bine sa intelegi acum unde te afli si daca iti place unde esti. Insa incepe aceasta noua calatorie cu incredere in propria persoana. E important sa spui tot timpul adevarul si sa-ti recunosti tie insuti cand nu iti e bine. Din acel punct pornesti schimbarea.

Invata sa traiesti momentul. Incearca sa te bucuri de viata, sa nu mai traiesti de la un obiectiv la altul, sa intelegi ca sunt lucruri pe care le poti controla si ca sunt si lucruri asupra carora nu ai niciun fel de putere. Si invata ca e foarte bine asa.

Horoscop Varsator

Incearca sa-ti deschizi inima. Vei intelege mai bine lucrurile. Si nu mai pune atat de multa presiune pe tine. Accepta ca nu se poate acum, dar nu-ti pierde speranta ca vei putea la un moment dat. Poate ca acum e bine sa stai si sa analizezi, sa te razgandesti, sa planifici, sa pui in balanta. Nu e bine sa alergi in stanga si-n dreapta ca nu vei ajunge nicaieri.

Nu  te mai blama pentru ca n-ai reusit inca sa ajungi acolo unde iti doresti, nu te forta daca organismul iti cere o pauza, nu forta nimic acum. Poate ca e bine sa mai amani si unele decizii. Mai scapa de unele obligatii, pleaca intr-o scurta vacanta, fa ceva si pentru sufletul tau, chiar daca asta poate sa insemne ceva extrem de simplu, cum ar fi sa-ti iei o ora pe zi in care sa nu faci absolut nimic.

Si nu mai inchide ochii atunci cand te confrunti cu o situatie mai dificila. Nu te mai face ca nu vezi unde e problema. N-o vei putea evita prea mult timp. Si nici nu astepta vreun miracol care sa stearga toate problemele. Tu trebuie sa le rezolvi, rand pe rand. Si o poti face. Dar lasa si viata sa te surprinda.

Horoscop Pesti

S-ar putea sa obtii ceva, sa se intample ceva care sa-ti schimbe total un sector al vietii, profesional sau personal. Si incepi sa ai speranta, sa crezi ca meriti mai mult decat ti-ai permis sa visezi. Doar sa nu mai lasi pe nimeni sa decida in locul tau, ori sa-ti stabileasca valoarea. Si vezi ca e o poveste din trecut peste care poate n-ai reusit sa treci. Umbla si pe acolo putin.

Poate chiar se schimba ceva cand vine vorba de iubire. Simti ca in sfarsit esti gata pentru urmatorul pas intr-o relatie, sau incepi sa-ti dai seama ce vrei cu adevarat de la o relatie si Universul iti va trimite in cale oamenii potriviti. De asta nu trebuie sa te indoiesti. Intre timp, traieste autentic, da-ti voie sa simti, sa speri. Da-ti voie sa experimentezi.

Invata sa daruiesti cat de mult poti si vei vedea ca rasplata vine fara sa trebuiasca sa o astepti, fara sa visezi la ea. Fii vesel/a, bucura-te de orice mic semn, de orice mica reusita. Si, in acelasi timp, construieste-ti o disciplina de fier cand vine vorba de prioritatile tale.