Poate ca nu-ti dai seama acum, dar anul 2024 are energia aia de proaspat. Urmeaza un an extraordinar pentru oricine crede ca asa va fi.

Ca, vezi tu, acolo e problema… cand nu mai crezi ca va fi.

Si in aceasta prima saptamana a anului se schimba ceva. Si poate iti dai seama de treaba asta in timpul unei discutii cu un prieten, total aleatoriu si neasteptat. Si iti spui… “Ok, pana aici.”

Mercur iese din Retrogradare si nu mai pune paie pe foc. Dimpotriva, ne transmite sa ne mai lasam si dusi de val.

E important sa intelegem ce avem si cum putem sa lucram cu ce avem acum. Ca daca asteptam sa avem ca sa facem, ajungem in acelasi punct… nemultumiti si suparati pe propria neputinta.

E important sa ne miscam in fiecare zi cu aceeasi siguranta. E important sa vedem sansele, atunci cand ele apar, si sa ne agatam de fiecare in parte. Ca, uneori, solutia e fix in fata noastra.

Mintea este cea care face, deseori, lucrurile sa para mai grele decat sunt de fapt. Si acopera totul in jur. Si ne lasam agatati de un trecut dureros si continuam sa facem ce nu ne place sa facem.

Saptamana asta, incearca sa te bucuri. Lasa deoparte obsesia pentru “a avea” si “a face”. Fa cat poti de bine orice faci. Fa bine si pentru tine, dar si pentru ceilalti. Fa cat poti de bine si vei primi… ai incredere ca vei primi.

Iata cum va fi saptamana 01 – 07 Ianuarie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Incepi usor, usor sa fii cu adevarat responsabil/a. Fix de treaba asta aveai nevoie. Incepi ceva si o faci cu toata forta si cu toata determinarea de care esti capabil/a. Nu astepta, insa, rezultate rapide in aceste zile. Continua sa muncesti pentru visul tau.

Se intampla lucruri legate de cariera. Apare o sansa. Si acum este doar despre increderea pe care o ai in tine. In functie de asta, lucrurile vor evolua intr-un fel sau in altul.  Nu te mai gandi ca trebuie sa faci un lucru, gandeste-te la motivul pentru care il faci. Si atunci nu va mai parea asa o mare corvoada.

Fa-ti o rutina, incepe cu pasi mici si vei reusi sa iti pui viata in ordine. Seteaza-ti obiective mari, ca stiu ca asta iti place sa faci, insa nu te bloca in ele. Da-ti voie sa schimbi lucrurile pe parcurs, ai rabdare si traieste-ti viata pana cand ajungi acolo unde iti doresti sa fii.

Horoscop Taur

Bucura-te. Bucura-te de acele lucruri pe care adori sa le faci, bucura-te de acele mici placeri. Urmeaza o saptamana linistita pentru tine, Taur, o saptamana in care e bine sa iti oferi mai multa iubire. Meriti un pic de blandete si un pic de odihna. Si vei vedea ca vei gasi si solutii pentru unele situatii. Poate aveai nevoie doar sa te deconectezi putin.

Mai ales ca finalul de an te-a lasat cumva intr-o stare de neliniste. Parca iti e greu sa vezi clar, nu prea stii ce sa alegi si iti faci tot felul de scenarii legate de o situatie anume si de modul in care ai vrea sa evolueze lucrurile. Se mai risipeste ceata si vei intelege unele lucruri acum.

Cumva, poate ca te condamni pentru tot ce a fost si nu mai reusesti sa treci de acel hop. Linisteste-te, va trece si starea asta. Incearca sa intelegi ca e bine asa cum e, ca asta a fost drumul tau pana acum si ca astazi poti sa te ridici si sa speri in continuare. Nu te mai blama pentru ca n-ai putut sa faci mai mult, ia toata energia aia si fa ceva cu ea. Fa ceva pentru tine.

Horoscop Gemeni

Intr-un fel, simti nevoia sa planifici in perioada asta, sa simti ca ai cat de cat controlul asupra a ceea ce ti se intampla. Si uite asa nici nu mai vezi ce se intampla cu adevarat in jurul tau. Nu mai vezi semnele, nici indiciile. Ca daca le-ai vedea, ai intelege cat de multe oportunitati ai la dispozitie.

Intalnirile nu sunt intamplatoare, insa, preocupat/a fiind de problemele tale, aproape ca nici nu le oferi atentia cuvenita. Nu te mai gandi la o relatie de iubire ca la o corvoada, ca la un test pe care trebuie sa il treci zilnic cu precautie si cu atentie maxima.

Poti sa intalnesti pe cineva special pentru tine zilele acestea. Sau iti vine o idee geniala si incepi sa te gandesti ca e posibil sa faci ce ti-ai dorit dintotdeauna sa faci. Dar ai incredere in tine, gandeste-te ca meriti si ca poti sa faci orice iti doresti cu adevarat. Insa, fara disciplina, nu se leaga mare lucru.

Horoscop Rac

Ai facut pace cu trecutul? Ai reusit sa te ridici si sa-ti spui ca poti sa mergi mai departe? Daca nu ai facut inca asta, incepe sa o faci in aceasta saptamana. Mai ales ca se clarifica lucruri. Ai rabdare cu tine, uite-te in oglinda si repeta-ti tot ce crezi tu despre tine. E mai mult critica sau e incurajare?

Cumva, pare ca simti nevoia sa condamni tot ce simti, ai vrea sa dispara pur si simplu sentimentele alea amare si sa poti sa mergi mai departe impacat/a. Asta e o lupta continua si de lunga durata. Insa poti sa incepi sa faci asta acum.

E important sa afli ce vrei si ce nu mai vrei. Abia apoi apuca-te de facut planuri si vezi cum poti sa obtii ce-ti doresti. Dar trebuie sa crezi ca se poate.  Nu merge altfel. Se deschide acum o usa si vei simti ca acolo exista mai mult pentru tine. Fii mandru/a de tot ce ai realizat pana acum, bucura-te pentru tine si ridica-ti privirea ca sa vezi ce vine spre tine.

Horoscop Leu

Probabil ca te irita cei din jur zilele acestea, ai vrea ca toata lumea sa procedeze ca tine, ai vrea ca cine te-a ranit sa vina si sa te vindece. Astepti niste scuze si nu stii cum sa iesi din starea aia de asteptare. In loc sa faci asta, nu mai bine te uiti tu la tot ce ai acum? Nu mai bine lasi tu trecutul in urma?

Zilele acestea poate sa apara in viata ta o persoana extrem de interesanta care te poate ajuta mult. Te ajuta poate sa crezi din nou in iubire, sa vezi lucrurile altfel. Nu trebuie sa te schimbi ca sa faci pe plac cuiva. Trebuie sa te schimbi pentru tine, daca simti nevoia sa o faci. Doar atunci  “trebuie”… atunci cand iti spune sufletul.

Bucura-te in aceste zile. De orice, de viata, de un rasarit. Daca astepti sa te bucuri doar cand apare vreo victorie, pierzi frumusetea din jur. Bucura-te ca un copil care vede ceva pentru prima data. E in tine bucuria aia, e in tine stralucirea aia cu care poti sa cuceresti pe oricine. E acolo, n-o mai ascunde.

 Horoscop Fecioara

Ai in jurul tau atatia oameni care te sustin, care te-au ajutat si care cred in tine in continuare. De ce nu ii crezi si tu pe cuvant atunci cand iti spun ca poti. Tu te limitezi, tu iti tai aripile, parca iti e frica sa gandesti prea inalt pentru ca iti e atat de frica de prabusire. Schimba gandirea asta si vei zbura cu adevarat.

Fa-ti o lista cu tot ce-ti doresti, vizualizeaza-te acolo, fa cel putin un lucru care te fascineaza, saptamana asta. Fa acele lucruri pe care ti le-ai dorit dintotdeauna sa le faci. Nu mai sta in energia aia joasa din cauza faptului ca nu le-ai facut pana acum. Ai prezentul la dispozitie. Inca poti sa faci.

Nu mai face din viata asta o povara. Iesi din zona aia de victimizare si fa ceva pentru tine. Nu te inchide in casa, nu te feri sa vorbesti despre ceea ce simti. Lasa deoparte controlul si puterea. Lasa lucrurile sa vina spre tine si deschide-ti inima. Vine spre tine fix ce-ti doresti.

Horoscop Balanta

Cat de mult iubesti ceea ce faci? Cat de mult iti dai voie sa te razgandesti, sa opresti o situatie atunci cand ea devina toxica? Poti acum sa faci schimbari importante. Ai trait niste momente neplacute, insa nu e cazul sa ramai acolo. Cauta un alt drum, cauta-l pana il gasesti si pana cand reusesti sa te vizualizezi pe acel drum.

Nu te mai pedepsi pentru propriile alegeri. Alege acum altfel. Nu te mai blama atunci cand apare indoiala. Ca indoiala aia e cheia. Acolo e raspunsul. Uneori, viata ne impiedica sa ajungem acolo unde credem ca trebuie sa fim pentru ca, odata ajunsi acolo, am fi descoperit ca nu e pentru noi.

Fa lucrurile in felul tau, chiar daca unii se vor arata socati de treaba asta. Si cand simti ca se naruie totul, nu te lasa doborat/a. Niciodata. Pentru ca, in acest fel, nu te va dobori nicio cadere. Te va incetini, te va face sa te intrebi unde gresesti, dar nu te va opri niciodata. Si nu mai tolera unele comportamente. Saptamana asta e bine sa te rupi de ceva.

Horoscop Scorpion

Cat de mult timp pierzi? Cat de mult iti irosesti viata? Ce fantezii n-ai lasat niciodata sa vada lumina zilei? Cat de mult te pedepsesti cand ceva nu-ti iese? Analizeaza. Si nu face o drama din tot ce a fost, doar analizeaza si vezi ce apare.

Ca poate vezi in sfarsit ca o alegere din trecut inca produce efecte in prezent. Si alegi sa actionezi altfel de acum incolo. Plus ca, saptamana asta, primesti o sansa, primesti ghidare, gasesti o solutie. Se intampla ceva ce te poate determina sa renunti la modurile invechite in care faceai lucrurile.

Da-ti voie sa “pierzi” timp pretios ca sa te distrezi, ca sa te bucuri de tot ce ai in jur. Nu totul este despre munca si responsabilitati si iar munca. Nu trebuie sa lasi de la tine daca nu simti sa faci asta, nu trebuie sa le faci altora pe plac tot timpul. Saptamana asta este despre tine si doar despre tine. Acum ridica-te si fa ce-ti place.

Horoscop Sagetator

Nu mai incerca sa salvezi oameni care nu vor sa fie salvati. Nu mai sta in locuri in care tot ce se intampla te consuma si nu te lasa sa-ti intinzi aripile. Priveste spre viitor acum. Sunt atat de multe posibilitati acolo. Si cand te intorci in trecut, gandeste-te mai degraba la toate planurile alea pe care ai vrut la un moment dat sa le duci la bun sfarsit.

Nu readuce nimic din trecut. Mergi acolo doar ca sa fixezi ceva, ca sa repari ceva la tine. Spune Da cand simti, spune Nu cand intuitia iti transmite asta. Nu mai astepta sa primesti intotdeauna. Daruieste, fa cat poti tu de bine si vei primi inapoi, fara sa ceri, fara sa implori.

Asta este insa o munca zilnica. In loc sa te gandesti doar la ziua de maine, ramai la ziua de azi. Si uita tot ce te-au invatat altii despre iubire, despre sansa, despre succes. Ia-o de la capat ca si cum nu stii nimic din toate astea. E drumul tau, nu trebuie sa semene cu niciun alt drum.

Horoscop Capricorn

Mergi mai departe. Depaseste un moment din trecut. Esti intr-o energie a schimbarilor mari, insa ce-ti doresti tu este sa stii exact unde mergi. Ei bine, nu te mai intreba. Ce rost are? Ai incredere doar ca exista posibilitati infinite pentru tine acolo undeva. Ai nevoie de siguranta ca de aer si o obtii acum. Ai si muncit mult ca sa o ai.

Invatam cel mai repede, ce-i drept, atunci cand trecem prin situatii neplacute. Insa, fix in acele momente trebuie sa ne regasim puterea. E cel mai greu sa pleci din locuri toxice, e greu sa lasi ceva in urma, insa e atat de necesar sa faci asta acum.

Incetineste. Ai incredere intr-un nou inceput. Nu porni cu frica in urmatoarea calatorie. Si nu te ascunde crezand ca asa eviti o dezamagire, un esec. Nu despre asta este viata. Invata tot timpul, nu-ti pierde determinarea si traieste constant cu credinta ca poti sa ai tot ce-ti doresti.

Horoscop Varsator

Ai nevoie de echilibru. Si tu esti singura persoana care poate sa faca ceva in acest sens. Nu te mai plange ca nu ai timp sa mai faci si ce-ti place. Fa-ti timp. Si nu mai trage atat de mult de tine. Ai facut fix cat ai putut pana acum si esti exact acolo unde trebuie sa fii.

Si in loc sa construiesti alte si alte ziduri in jurul tau, darama-le pe cele vechi si construiesti cai. Si nu mai sta sa te gandesti ca ai fi putut face mai mult, mai bine. Lasa trecutul unde e si bucura-te ca poti sa faci mai mult acum.

Gaseste-ti  ritmul, ia ce ti se ofera, invata sa astepti cand lucrurile intarzie sa apara. Nu este despre scurtaturi acum, nu este nici despre a-ti construi viata perfecta. Este despre a da si despre a primi. Lasa-i pe ceilalti sa intre in viata ta. Si ai mai multa grija de tine.

Horoscop Pesti

E bine sa crezi ca visele tale pot sa devina realitate. Sigur ca nu stii cum si cand se va intampla, insa nici nu trebuie sa-ti pui intrebari legate de treaba asta. Da tot ce ai tu mai bun in fiecare zi, astfel incat sa nu ai ce sa-ti reprosezi la final si vei vedea ca vine si rasplata, vine si abundenta.

Se mai regleaza o relatie din viata ta in sensul in care reusiti, in aceasta saptamana, sa va regasiti intr-un punct anume, va amintiti ca si tu si celalalt aveti nevoie de iubire. Aculta-ti intuitia acum si intreaba-te ce e cu adevarat important pentru tine. Vei primi raspunsul in aceste zile.

Poti sa incepi ceva nou acum, sa inveti ceva nou, sa intelegi ca tu esti responsabil/a pentru bunastarea ta, pentru alegerile tale, pentru greselile tale, nu altcineva. Tu modelezi. Si acum intreaba-te… la ce esti cu adevarat/a bun? Acolo e raspunsul.