Saptamana asta e cu de toate. Sarbatorim, petrecem… insa asta e doar ce se vede. Ori doar ce lasam noi sa se vada.

Pentru ca, in interior, se lupta gand cu gand, speranta cu teama, dramele cu bucuriile si tot asa…

Noroc cu Luna Plina in Rac. Aduce un pic de liniste si de nevoie de iubire, de camin.

Multi dintre noi vom vrea mai degraba sa ne ascundem sub patura si sa dormim pana trec sarbatorile. Altii condamna singuratatea pe care o simt de sarbatori. Si se lupta cu dorul.

Pana la urma, fiecare dintre noi se lupta cu ceva. Cu umbre, cu dezamagirea a ceva ce ar fi putut fi si n-a fost…

Asa ca, zilele acestea, poate ar fi bine sa ne judecam mai putin unii pe altii. Sa ne privim cu compasiune, nu cu ura… Sa ne ridicam unii pe altii de la pamant, nu sa calcam pe rani deja usturatoare.

E o perioada in care suntem tentati sa luam decizii mari. E o perioada in care ne enervam peste masura daca suntem starniti. Insa, in acelasi timp, este o perioada in care putem sa punem bazele unui nou inceput, unui vis… Daaar e si o perioada in care putem fi pacaliti usor, ne entuziasmam peste masura si ne dezamagim la fel de usor.

Asculta-ti inima in perioada asta. Acolo sunt raspunsurile. Si pregateste-te pentru weekend. Venus intra in Sagetator si vrea pasiune nebuna, joaca, distractie, iubeste sa faca lucrurile “altfel”.

Iata cum va fi saptamana 25 – 31 Decembrie 2023 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Emotii mari. Schimbari si mai mari. Vei vedea altfel o situatie din viata ta. Fii prezent/a si bucura-te de tot ce traiesti acum. Te va duce acolo unde iti doresti.

Bucura-te de tot ce ti se intampla. Si vezi ca urmeaza cateva zile in care poti sa iti schimbi cu adevarat viata. Poate iei brusc o decizie, poate decizi ca e timpul sa te muti departe, poate ca simti nevoia sa fii alaturi de familie, de cei dragi si uite asa dai toate planurile anterioare peste cap.

Nu alimenta unele suparari, unele frustrari, incearca sa faci pace cu tine si cu ceilalti. Si indeparteaza-te de oamenii care te fac sa simti ca nu esti suficient/a, ca nu poti mai mult. Iesi din energia aia. Pentru ca tu poti sa faci orice.

Horoscop Taur

Lasa frustrarile in urma. Viseaza. Spera. Ai incredere… chiar si in momentul in care ajungi la o rascruce de drumuri. Ai incredere ca vei sti ce sa alegi. Evoluezi mult acum. Bucura-te.

Nu te izola. Iesi cu prietenii, distreaza-te. Iti va face bine. Ai grija insa la tot ce tine de comunicare si de transport pentru ca pot sa apara incurcaturi, intarzieri. Pentru ca atunci cand crezi ca e liniste, se intampla brusc ceva si te da peste cap.

Asa e perioada asta, un calda, una rece… Nu lasa insa unele obsesii sa-ti blocheze privirea. Uita-te atent/a in jur, undeva pe acolo e si raspunsul pe care il astepti. Lasa dramele, lasa victimizarea. Nu e loc de asa ceva acum. Acum crezi si speri.

Horoscop Gemeni

E ca mersul pe sarma perioada asta. Trebuie sa jonglezi intre nostalgie si speranta pentru un viitor asa cum ti l-ai imaginat. E un moment important de crestere. Profita. Nu mai inchide ochii. Nu te lasa vrajit/a de iluzii.

Se intampla lucruri pe plan financiar, poate ai nevoie de o suma mare de bani si reusesti acum sa faci rost de ea. Poate vine o veste care o sa te bucure pentru ca o sa mai usureze situatia asta confuza in care esti acum.

Oricum, e o perioada in care se pregateste o schimbare. Poate ca rumegi la ea de mult timp, poate ca abia acum incolteste ideea. Daca a venit gandul, analizeaza-l, poate ca ai nevoie de un pic de curaj sa faci o mutare importanta.

Horoscop Rac

E timpul pentru bilant. E timpul pentru iertare. E timpul pentru liniste. Anul asta, ori cel putin ultimele sase luni, te-au fortat la maximum, ai incercat, ai gresit, te-ai ridicat, ai sperat din nou si finalul de an te gaseste destul de obosit/a.

E bine sa iti faci ordine in ganduri, sa te asiguri ca totul e pus la punct. Ai nevoie de liniste si ai nevoie sa eliberezi. Nu-ti mai pune in carca atatea responsabilitati. Chiar si pe tine te mai lasa puterile si nu e nimic gresit asta.

Acum e despre tine. Despre dorintele tale, despre nevoile tale. Despre toate provocarile, dar si despre toate bucuriile. A fost un an cu de toate. Insa te asteapta unul nou. Unul in care poti sa faci mai bine. ​

Horoscop Leu

Nu prea vei mai avea cum sa eviti o situatie ce necesita unele clarificari. Nu te mai poti ascunde dupa deget. E bine sa rezolvi acum orice confuzie. Probabil ca vin pareri din toate partile si parca nici nu mai stii care dintre variante e corecta.

Poate ca trebuie sa schimbi modul in care percepi lucrurile. Poate ca nu-ti dai voie sa simti cu adevarat, parca fugi de ceva, poate ca iti e dor de cineva, de ceva si nu stii cum sa te lupti cu astfel de sentimente.

Fii tu insuti. Fa-o pentru tine. Nu are rost sa te minti, nu are rost sa acoperi o rana cu indiferenta. Nu te mai zbate sa ascunzi. Lasa-le sa iasa,  una cate una… de nevoi, zic!

Horoscop Fecioara

Nu te mai inchide in casa. Nu intra in acea energie joasa. Nu te condamna pentru tot ce nu ti-a iesit. E bine sa vrei mai mult, insa esti sigur/a ca dorinta aia e parte din tine? Bucura-te ca e asa cum e si fa astfel incat sa fie si mai bine.

Sa stii ca cineva din trecut se poate intoarce in aceste zile. Apare dorul. Apare nostalgia. Si invata sa te impaci cu acele emotii. Poate ca nu te-ai eliberat inca de o perioada toxica din viata ta, de o persoana anume. Analizeaza.

Zilele astea incearca sa te relaxezi si fii atent/a la ce-ti spune corpul. Bucura-te de ceea ce devii, bucura-te chiar si de drumul acela anevoios. Bucura-te de crestere si ai incredere. Vine ceva extraordinar de bun!

Horoscop Balanta

Sarbatoreste-ti victoriile cu cei dragi. Sarbatoreste viata cu cine te simti bine. Si daca iti e dor de cineva, spune-ti ca este in regula sa-ti fie. Nu te condamna, nu-ti plange de mila. Trimite iubire in Univers si ti se va intoarce atat de mult.

Se poate da peste cap un plan acum. Insa nu dispera. Gaseste o alta cale. Poate ca acum e nevoie mai mult ca niciodata de ambitie. Nu te mai gandi la tot ce nu ai, la tot ce n-ai reusit sa realizezi. Gandeste-te la tot ce ai reusit pana acum.

Nu lasa frica sa te incremeneasca. Nu te mai raporta la ceilalti atunci cand ai de facut o alegere importanta. Bucura-te pentru ca in perioada asta se intampla ceva ce incununeaza un succes.

Horoscop Scorpion

Gandeste-te la acel comportament care iti dauneaza. Gandeste-te la lucrurile pe care le vrei schimbate. Si fa primul pas. Fii deschis/a in fata intamplarilor din perioada asta. E fix ce-ti trebuie acum.

Probabil ca o parte din tine ar prefera sa ramana in zona sigura, ori intr-un loc din trecut si cealalta parte vrea mai mult, vrea sa plece, vrea sa viseze si sa nu-si mai impuna limite, oprelisti.

E bine sa analizezi acum, s-ar putea sa-ti apara in cale acea noua directie pe care sa o urmezi. O directie noua pe care ar fi bine sa o imbratisezi. E bine sa ai grija acum pentru ca ce se intampla zilele acestea poate sa-ti traseze parcursul urmatorului an.

Horoscop Sagetator

Se anunta o schimbare… poate in plan profesional. Probabil e nevoie de putina reorganizare acolo, poate ca trebuie sa-ti regandesti cumva prioritatile. Vei primi claritate. Ai incredere.

Insa toata atentia ta se va indrepta acum catre viata de acasa, catre cei dragi. E prezenta insa si o energie pasionala, poate e vorba despre o atractie inexplicabila. Poate chiar intalnesti pe cineva interesant. Nu te grabi, insa, asigura-te ca se simte la fel si de partea cealalta.

In acelasi timp, trecutul e din ce in ce mai prezent. Sau poate ca tu esti inca legat/a de ceva ce a fost. Poate astepti prea mult din locuri de unde primesti prea putin. E bine sa fii sincer/a cu tine si sa-ti marturisesti tie ce simti. Te vei elibera. Ai incredere.

Horoscop Capricorn

Apare indoiala. Ori poate ca indoiala asta e prezenta in inima ta de prea mult timp si acum incepe sa dea semne din ce in ce mai importante. Intreaba-ti inima, stai de vorba cu ea si decide apoi sa schimbi ceva. Desprinde-te de tot ce-ti face rau.

E multa confuzie in jur. Poate ca e cineva in viata ta care incearca sa para altcineva decat este, ori poate ca renunti la o relatie care nu te mai implineste.

Nu te lasa prada furiei, deziluziei. Elibereaza, vorbeste despre ceea ce simti si nu te condamna pentru emotiile din perioada asta. Nu esti intr-o competitie, nu este despre castig acum. Este despre linistea ta, despre bunastarea ta, despre ce-ti doresti tu.

Horoscop Varsator

E o energie destul de greoaie in aer. Poate ca ai uitat sa te pretuiesti, poate ca abia acum intelegi de ce n-a mers asa cum ai fi vrut. Poate ca acum intelegi ce ai de facut. Suna bine, sa stii. Aveai nevoie de constientizarea asta.

Urmeaza cateva zile in care e bine sa te ingrijesti, sa iti recapeti fortele si sa nu fortezi nimic. Saptamana asta lasa putin iluziile deoparte, traieste in prezent si fii realist/a.

Cumva, tu trebuie sa afli ce te implineste cu adevarat si sa incepi sa concepi un plan care sa te duca catre acea implinire. Si sa stii ca in aceasta perioada Universul iti trimite semne importante. Priveste atent in jur, la oamenii pe care ii intalnesti, la blocajele pe care le simti. Acolo-s semnele.

Horoscop Pesti

Se simte asa o oarecare tensiune, poate acasa, poate la locul de munca. E ceva ce nu-si mai gaseste locul in noua ta viata. Trecutul revine acum doar ca sa mai faci un pic de lumina. Deschide-ti inima si cere raspunsuri. Le vei primi acum.

Poate se formeaza o conexiune puternica in perioada asta. Ceva prinde radacini si ai incredere ca va dura. Incearca sa te desprinzi insa de ceva toxic. Si pentru treaba asta e nevoie de curaj. Il ai, e in tine, doar sa-ti amintesti sa il folosesti.

Nu te grabi sa le faci pe toate deodata, energia e lenta acum. Insa poti sa incepi sa analizezi. Nu asculta de nimeni care incearca sa te convinga de faptul ca nu poti sa faci un lucru, ca nu merita efortul. Tu stii ce functioneaza pentru tine.