Saptamana viitoare e cu provocari.

Mercur e Retrograd in Capricorn, Jupiter e si el Retrograd in Taur.

Si ce facem noi? Pai noi ne intoarcem de pe-o parte pe cealalta, ne gandim, ne razgandim, ne prefacem ca totul e bine si vine viata si ne arata ca nu e chiar asa.

Accentul se pune pe tot ce inseamna cariera, statut, bani, dorinta de a avea cat mai mult si frustrarea cand nu se intampla chiar asa.

Pentru cine intelege ca schimbarea, oricat de mult am blama-o noi, e cea care poate sa ne aduca de fapt ce avem nevoie, poate sa aiba parte de multe satisfactii in perioada asta.

Cine se supara atunci cand Universul incurca planurile alea aparent perfecte, ramane in blocaj.

Grija mare la nervi, la incurcaturi, la ce scrii si la ce scoti pe gura, incearca sa gestionezi situatia cu calm si cu detasare atunci cand vreun fost/vreo fosta decide sa reapara din senin.

Nu isi iesi din fire daca se intampla sa gresesti, sa pierzi trenul, daca descoperi o minciuna ori o tentativa de manipulare. Incearca sa-ti mentii calmul. Va trece oricum.

In weekend, insa, Mercur Retrograd revine in Sagetator. Sa te tii! Ca ar putea sa-ti dea peste cap toate proiectiile. Tot felul de intalniri karmice, discutii, incercari de restabilire a puterii, stii cum e, fiecare cu adevarul lui…

Deci, in weekend, stam la adapost, atat cat putem, incercam sa aplanam conflictele, incercam sa intelegem mai mult decat sa judecam, incercam sa nu ne intoarcem in locuri de unde si asa ne-a fost greu sa plecam de prima data.

Iata cum va fi saptamana 18 – 24 Decembrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Inima si mintea ajung deseori sa se incaiere in vreun conflict si tot ce trebuie sa faci in acele momente este sa te intrebi ce vrei cu adevarat. Asa va fi saptamana viitoare. Cu multe semne de intrebare, cu rasturnari de situatie, cu razgandiri.

Nu va fi atat de usor sa alegi, insa alege, in primul rand, sa elimini gandurile alea care iti spun ca nu poti, ca nu meriti. Si nu te mai lua dupa ce-ti spun altii. Alege tu. Plus ca trebuie sa-ti amintesti sa te bucuri de tot ce ai.

Poate ca e bine sa analizezi cu atentie o relatie din viata ta, sa vezi de unde a pornit furtuna. Ori poate iti dai seama acum ca locul tau nu mai e acolo si decizi sa pleci. Atentie mare la cheltuieli saptamana viitoare. Poate nu iti dai toti banii pe cadouri.

Horoscop Taur

Oare nu esti tu cel/cea care se blocheaza atunci cand lucrurile se destabilizeaza in jur? Poate ar fi bine sa te intrebi daca stii ce vrei? Ori daca ai curajul sa mergi dupa ceea ce vrei. Coreleaza cumva planurile tale pentru viitor cu modul in care actionezi acum. Sunt asemanari?

Pentru ca modul in care actionezi acum dicteaza viitorul. Nu mai amana o decizie, nu mai amana o schimbare si vezi ca energia acestei perioade incepe sa scoata la iveala tot ce nu functioneaza in viata ta. Asculta ce ti se transmite. Te va ajuta mult.

Cumva, poate ca tragi prea mult de tine, poate intr-o relatie, poate la serviciu si te blamezi pentru orice greseala. Accepta provocarile, nu te gandi ca ele te destabilizeaza, gandeste-te ca ele iti pot aduce tot ce ti-ai dorit vreodata. Trebuie sa ai curajul sa visezi, trebuie sa-ti doresti din tot sufletul.

Horoscop Gemeni

E posibil sa intri fara sa vrei intr-o situatie ce pare fara iesire. Si primul impuls va fi acela de razvratire, cumva s-ar putea sa incerci orice sa scapi de acolo. E bine sa ramai o perioada pe loc, sa intelegi cum te afecteaza tot ce se intampla si apo isa decizi ce vei face mai departe.

Reapar persoane din trecut, te reapropii de cineva, te impaci poate. Si se poate intampla asta, indiferent ca esti sau nu intr-o relatie acum. E in functie si de ceea ce-ti doresti dar si de cat de mult ai invatat o lectie in trecut. Pentru ca se repeta acelasi scenariu si acum e ocazia perfecta sa rupi cumva acest cerc vicios.

Altfel, pare ca iti e dor de distractie, parca vrei sa iesi, sa socializezi. Si parca simti ca ai putea sa incepi o relatie cu cineva din viata ta, ori cu o persoana pe care o intalnesti acum. Incearca sa intelegi ce n-a mers pana acum, unde greseai.

S-ar putea sa-ti mai taie din elan niste probleme de la serviciu pentru ca si acolo e posibil sa existe ceva nemultumiri, neintelegeri cu sefii, cu colegii. Cu calm o sa traversezi si perioada asta. Si cumva, poate ca toate nemultumirile astea adunate te impulsioneaza sa faci o schimbare, sa iei o decizie de care poate iti este frica acum.

Horoscop Rac

E posibil sa apara o sansa, ceva nou pentru tine acum si e bine sa te gandesti de doua ori inainte sa actionezi. Cumva, perioada asta e perfecta pentru o analiza ceva mai profunda. E bine sa te gandesti la toate planurile pe care ti le-ai facut.

E bine sa iti dai seama acum daca nu cumva asteptarile pe care ti le-ai impus te trag mai degraba in jos, daca nu cumva te tin intr-o energie de stagnare. Si posibil asta sa fie motivul pentru care simti ca, orice ai face, nu poti sa inaintezi, sa obtii mai mult.

In plan personal, e important sa analizezi cat primesti. E posibil sa te fi multumit cu putin. Poate ca te-ai complacut intr-o situatie doar pentru ca era mai comod, poate nici n-ai avut curajul sa faci altfel. Se schimba energia si e foarte bine ca se intampla asa.

Horoscop Leu

Sa stii ca atunci cand te abati putin de la drum, nu inseamna ca acel drum pe care mergeai nu era drumul tau, inseamna ca mai aveai cate ceva de rezolvat prin alte parti. Plus ca vei simti nevoia sa te intorci cumva in trecut, poate la o persoana cu care ai avut o relatie, poate la un moment de care iti este dor. Accepta emotiile si ia decizia care simti tu ca trebuie luata.

Grija mare la ce semnezi in perioada asta, la promisiuni false, la decizii importante, la modul in care iti cheltuiesti banii. Un pic de atentie nu strica niciodata, mai ales acum cand pot sa apara tot felul de incurcaturi.

E bine cumva acum sa-ti faci un plan, sa nu mai visezi chiar atat de mult cu ochii deschisi si nici sa nu astepti sa vina sansa. Adica e bine sa stii unde se termina visul si unde incepe nevoia in ceea ce te priveste. S-ar putea sa uiti ce e mai important.

Horoscop Fecioara

Oricat de tare te enerveaza ca parca nimic nu merge conform planului, conform tabelului, incearca sa te mai relaxezi si tu putin. Ai rabdare, mai ai cate ceva de rezolvat, de corectat si vine apoi si linistea aia care-ti place atat de mult.

Plus ca tot ce se intampla in perioada asta poate sa te indrepte catre o schimbare importanta, in cariera poate, in amor poate… Adica gandeste-te la o schimbare pe care nici macar nu o anticipai si pe care s-ar putea sa o imbratisezi mai tare decat ai fi crezut. Deci rabdare si incredere. Asta e calea.

Plus ca e bine sa intelegi ca poate opinia ta e gresita uneori, ori daca nu e asa, poate ca pur si simplu ea nu se potriveste cu alte opinii. Nu e nimic gresit in asta. Plus ca e bine sa ai grija la cheltuieli in perioada asta. Desi esti destul de responsabil/a, te mai ia si pe tine valul cateodata.

Horoscop Balanta

Vin vesti bune din directii neasteptate. Pot sa apara, insa, tot felul de incurcaturi, amanari, toate micile piedici care te scot putin din starea de confort. Tot ce ai de facut este sa incerci sa vezi mai degraba partea plina a paharului. Conteaza mult cum te pozitionezi zilele acestea.

Ai grija la cuvinte, la secrete, incearca sa nu te bagi in tot felul de situatii neclare, incearca sa analizezi mai mult tot ce ti se spune acum. Pentru ca e cu iluzii. Deci, griija la detalii, la tot ce ai de facut, grija la angajamente.

O noua viziune. Despre asta este perioada asta pentru tine. Poate despre acele situatii in care te-ai complacut. Poate despre acele momente in care ti-ai spus ca nu meriti mai mult, ca nu poti mai mult. Poate si despre credinta ca magia exista, chiar si in cele mai banale lucruri.

Horoscop Scorpion

In perioada asta, trecutul revine, in moduri in care poate nu te astepti, prin oameni pe care n-ai fi crezut ca ii vei mai intalni, printr-o situatie similara cu una din trecut, prin ganduri, remuscari, prin vinovatie. Ei si aici e de munca. Incearca sa te asculti mai mult inainte sa iei o decizie pe care sa o regreti a doua zi.

Si chiar daca se intampla asa, nu e nicio tragedie. Gandeste-te de ce a trebuit sa treci pe acolo, ce pot isa inveti de acolo si cum sa procedezi ca sa rupi tiparul. Ai nevoie sa-ti recapeti cumva increderea in tine, sa te protejezi si sa te pretuiesti mai mult.

Scenarii vor fi multe in perioada asta si cele mai multe se vor naste in mintea ta, desigur. Insa asta nu e un lucru atat de rau daca intelegi ca e bine cateodata sa fii flexibil/a, sa iti dai voie sa privesti o situatie altfel, asa cum nu ai fi privit-o niciodata. S-ar putea sa primesti, in acest fel, rapsunsurile de care aveai nevoie.

Horoscop Sagetator

Incearca sa intelegi ceva din tot haosul acestei perioade si incearca sa inveti cum sa te pozitionezi fata de iluzii. Pentru ca finalul de an va rasturna o situatie. E normal sa simti acum ca nu poti sa inaintezi prea mult. Insa stii de ce se intampla asta?

Pentru ca undeva ceva nu mai e pentru tine. Undeva s-a rupt ceva si e nevoie sa te reorganizezi si sa intelegi la ce trebuie sa renunti si ce trebuie sa pastrezi. Se schimba oricum ceva legat de cariera, de bani. Poate e propria ta perceptie. Poate e o schimbare de macaz, o schimbare de plan.

In ceea ce priveste relatiile, ei bine, aici e nevoie de mai multa intelegere, de mai multa acceptare. Cumva le-ai cam vrea pe toate si in acelasi timp nu prea mai stii exact ce vrei cu adevarat. Pare confuz si asa si e. Decide ce vrei si apoi actioneaza.

Horoscop Capricorn

Daca vei fi atent/a si daca vei intelege ca modul in care procedezi acum poate nu e chiar in avantajul tau, aceste zile iti pot aduce o crestere importanta, o realizare imensa, chiar si o revelatie menita sa te faca sa mergi pe o cu totul si cu totul alta directie.

Vezi ca incep sa apara intrebari legate de o conexiune, poate e vorba de relatia in care te afli acum. Parca nu mai e la fel, parca nu te mai bucura. Si vezi ca deciziile fulger sunt daca vrei laitmotivul acestei saptamani. Nu te grabi, insa nu-ti ignora inima.

Se poate intampla acelasi lucru si cand vorbim de o persoana din trecut ce poate sa revina acum. Poate iti e tot mai frica de singuratate si viata incepe sa-ti arate acum unde ai gresit in tot acest timp. Ia-ti lectiile si fa ceva cu ele. Fa-o pentru tine si doar pentru tine.

Horoscop Varsator

Stii cum e saptamana viitoare? Ca si cum esti intr-o cursa continua si nici fluierul de final nu te poate opri. Vrei mai mult, vrei sa faci de toate si Universul iti spune ca poate e bine sa te opresti putin, sa nu mai fortezi, sa nu mai insisti.

Se intampla lucruri importante cand vine vorba de venituri, de job, in sensul in care iti dai seama ca poate ceva nu mai e pentru tine ori vine o oferta incredibila ce ar putea sa contina si parti ascunse. Deci, mare atentie.

Cand vine vorba de iubire, in weekend mai ales, asteapta-te la o discutie importanta cu cineva din prezent ori din trecut. E bine sa clarifici lucrurile si sa inceri sa iei o decizie, sa nu mai amani un final ori un inceput.

Horoscop Pesti

Pare ca esti cumva descumpanit/a, parca ai vrea sa mergi pe calea aia, apoi nu ti se mai pare o idee atat de buna. Parca ti se tot pun bete in roate si te enerveaza treaba asta, in loc sa te gandesti ca poate nu ala e drumul.

Se poate sa primesti vesti bune la serviciu, poate se anunta o schimbare dupa o perioada care a parut asa ca te stoarce de energie. E nevoie sa te organizezi putin si tu, sa nu te mai imparti in o gramada de locuri si sa iti formezi o disciplina.

Stii care e de fapt problema? Ca nu prea accepti adevaruri care contrazic ceea ce tu crezi ca e bine. Ai impresia ca detii tu adevarul absolut si ca ceilalti ar trebui sa te urmeze. Pune frana si gandeste-te daca nu cumva Universul iti arata acum unde gresesti si ce trebuie sa corectezi.