Sa primim noutatea in vietile noastre.

Este indemnul acestei Lunatii.

O Luna Noua in Sagetator ce are loc pe 13 Decembrie ne incurajeaza sa credem.

Sa credem ca putem sa trecem peste orice. Sa ne dam voie sa ne mai si bucuram.

Avem nevoie de acest entuziasm intr-o perioada in care Mercur Retrograd va vrea sa regleze unele situatii neclare.

Este important acum sa fim sinceri, sa ne uitam mai mult la ce facem noi si nu la cum procedeaza ceilalti.

Sa nu ne lasam amagiti, atrasi in situatii care, desi par incantatoare, ne pot face mult rau.

Concentreaza-te in aceste zile pe ceea ce simti, pe ceea ce-ti doresti.

Pentru ca iluzii, capcane, promisiuni incredibile sunt la tot pasul acum. Si multe vin din trecut!

Asa ca poate ar fi bine sa ne linistim putin, sa ne asezam si sa incercam sa aflam unde trebuie sa mai lucram.

Si uite asa vom atrage fix ce ne dorim.

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Urmeaza-ti inima. Gaseste acel lucru care te motiveaza si lupta sa ajungi acolo. Schimba directia, daca simti ca nu mai duce nicaieri. Schimba viteza. Doar nu renunta.

Taur

Un nou inceput si o speranta. Fii gata sa imbratisezi tot ce vine spre tine. Bucura-te. Nu te mai gandi la tot ce s-a dus. Gandeste-te la modul in care poti sa iti schimbi viata dupa o pierdere.

Gemeni

Grija mare la furie. Atmosfera e destul de incinsa in aceste zile. Vezi de unde vine. Ce ai tot evitat sa confrunti pana acum? Pentru ca se va repeta in perioada asta.

Rac

Incetineste. Nu pune atat de multa presiune pe umerii tai. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti. Inseamna ca nu e bine sa fortezi acum. In schimb, poate iti dai seama ca e timpul sa iti reevaluezi prioritatile.

Leu

S-ar putea sa te gandesti din ce in ce mai mult la o fosta iubire. Si pare ca, din nou, o situatie din trecut cere sa fie rezolvata. Pune punct. Ia-o de la capat. Reia, daca simti. Decizia e la tine, doar sa faci alegerea in functie de ceea ce simti.

Fecioara

Ia-ti timp sa te gandesti la cum vrei sa arate viata ta de acum inainte. Indrazneste sa crezi ca poate sa fie incredibil de bine, desi acum unele nemultumiri pare ca nu-ti dau pace.

Balanta

Poti sa ai tot ce vrei. Asigura-te insa ca, atunci cand te privesti in oglinda, iti spui adevarul. Nu mai fugi de o situatie ce trebuie lamurita acum. Poate are legatura cu trecutul. Analizeaza.

Scorpion

Nu mai tolera la nesfarsit unele comportamente. Nu te mai complace in situatii unde nu mai ai de ce sa stai. Fa ce simti in perioada asta.

Sagetator

E un moment perfect sa risti. E un moment perfect sa lupti pentru ceea ce vrei. Planul e facut, incearca doar sa nu fortezi nimic acum. Vei primi cand trebuie sa primesti.

Capricorn

N-ar fi rau sa te gandesti la cum a curs intregul an pentru tine. Vei primi niste raspunsuri importante. Lasa in urma ce nu mai e pentru tine. Oricat de greu ti-ar fi sa faci asta. Fa loc pentru tot ce vine.

Varsator

Incearca sa traiesti in prezent. Chiar si atunci cand trecutul incearca sa te mai invete o lectie. Chiar si atunci cand te pierzi in visuri si planuri. Incearca sa te bucuri acum. Sa actionezi acum. Nu mai amana.

Pesti

Te gandesti parca tot mai mult la trecut. Si parca ai vrea sa reinvii ceva de acolo. Poate o fosta relatie, poate o idee. Profita de toata energia acestei perioade ca sa-ti dai seama ce vrei cu adevarat.

Sursa foto coperta: Image by Freepik.