Am cam uitat sa visam, sa simtim, sa ne imaginam.

Am cam uitat sa traim.

Probabil iti este cunoscuta senzatia si in timp ce citesti asta iti dai seama ca pur si simplu ai uitat.

Poate ca, de frica discrepantei dintre fantezie si realitate, n-ai mai indraznit sa speri ca poate sa fie mai bine, mult mai bine, infinit mai bine.

Cu Venus in Scorpion. Asa incepe saptamana. Cu frumoasa Venus intr-un semn pasional.

Ce invatam acum? Ca avem nevoie de intuneric, pe cat de multa nevoie avem de mister. Ca avem nevoie sa ne predam pe cat de multa nevoie avem sa ne ascundem uneori.

Cu alte cuvinte, ne reamintim cum se simte caldura unui foc ce abia se porneste. Stii tot timpul ca exista riscul sa te ranesti, insa nu poti rezista tentatiei.

Ne reaminteste viata cum se traieste cu adevarat.

Noua, celor care ne-am obisnuit cu o normalitate dictata de altii.

Ne intoarcem la noi. Si saptamana viitoare este doar inceputul.

Neptun isi incheie Retrogradul, insa ramane in Pesti.

Se asaza niste lucruri, apar niste ganduri. Asimilam cumva tot ce am trait in ultimele luni.

Fiecare dintre noi decide acum ce vrea sa uite si ce vrea sa-si aminteasca din tot ce a fost.

Acest balans dicteaza drumul.

Iata cum va fi saptamana 04 – 10 Decembrie 2023 pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec

E timpul sa renunti la mandrie, sa accepti pierderile si sa nu mai incerci sa justifici atat de mult tot ce ai facut in trecut. Gaseste o cale sa te eliberezi de o povara. Fa-o in ritmul tau. Pentru ca e ceva ce te consuma mult prea tare in interior si va trebui sa eliberezi mai devreme sau mai tarziu.

Si cel mai bun mod in care poti face asta este sa-ti gasesti un nou scop. Poate sa dai curs unei provocari. Atat de multe posibilitati vin spre tine la inceput de luna. Poate apare sansa unui nou loc de munca, poate primesti sarcini noi si uite asa parca vine si ghiontul ala de care aveai nevoie.

Oricum, e o perioada in care poti sa inveti mult, sa acumulezi, sa descoperi ca esti bun/a la ceva anume. Si poate ca te gandesti serios sa faci o schimbare importanta, sa te muti, sa schimbi job-ul. Cu o atmosfera atat de frumoasa acasa, vei simti ca poti sa faci orice.

Horoscop Taur

Te-ai gandit la faptul ca poate, pana acum, ai alergat dupa ceea ce credeai tu ca e pentru tine, fara sa te gandesti daca ai nevoie de acel ceva, ori daca macar ti-l doresti? E posibil sa-ti dai seama acum ca vrei altceva. Asa ca mergi si obtine-l.

Din fericire, comunici excelent la inceput de luna. Insa energia e destul de schimbatoare, deci mare grija in ce te bagi, daca alegi totusi sa intri in lupta. Pentru ca pot avea loc niste rafuieli care sa te faca sa-ti doresti sa pleci dintr-un loc.

E cu multa pasiune saptamana viitoare. In plan amoros se incinge situatia. Poate ca se naste o pasiune, te simti sexy, insa ai grija ca poti dezvolta obsesii usor in perioada asta. Nu trebuie sa castigi de fiecare data, trebuie sa te asiguri ca te face fericit/a de fiecare data.

Horoscop Gemeni

Probabil ca tot ce vrei acum este sa ai parte de asigurari… in iubire, la locul de munca. Ori cine poate sa ti le ofere? Raspunde-ti sincer la intrebare. Iubirea nu vine cu masuri de precautie si nimeni nu-ti garanteaza nici esecul si nici succesul.

Risca, ofera-ti inima, nu-ti refuza nimic si nu lasa anxietatea sa castige. Mai ales ca iti doresti adanc in sufletul tau pasiune, conexiune, vrei sa fii iubit/a si sa iubesti din tot sufletul. Nu iti garanteaza nimeni ca va curge totul lin, insa asta nu e un motiv sa nu te bagi.

Insa, in perioada asta, orice e toxic in trecutul tau ori in prezentul tau nu prea isi mai gaseste locul. Nu mai accepti doar ce ti se ofera, incepi sa crezi ca meriti mai mult, incepi sa-ti recunosti ca poti si merita sa-ti investesti toata energia in aceasta credinta.

Horoscop Rac

Ai o putere de seductie fantastica. Si poti sa atragi iubirea in viata ta. E important sa intelegi ca obsesia nu inseamna dragoste, ca nici incercarea de a reinvia ceva ce s-a stins definitiv nu e dragoste. Pur si simplu nu merita sa te agati de situatii, de oameni, de trecut.

Poti avea idei extrem de bune in perioada asta, deci… mai multa atentie gandurilor ce apar acum. E o perioada de crestere importanta, doar sa-ti dai voie sa crezi asta si sa renunti la tot ce a devenit deja toxic.

Se incheie o perioada de framantari pe care nu ti-a fost usor sa o traversezi. Si acum o sa vezi mai clar niste lucruri. Moment excelent sa te indragostesti, sa mergi intr-o vacanta, sa-ti oferi iubirea cu tot sufletul.

Horoscop Leu

Incepe sa prinda contur o idee, o poveste… Incep sa se miste lucrurile, asta si pentru ca ai reusit sa scapi cumva din cercul acela de nostalgie poate, de neputinta. Au fost ceva blocaje din vara si pana acum. Si acum realizezi de unde au pornit.

Si nu-ti mai consuma energia doar ca sa impresionezi, ori ca sa mimezi o stare de fericire. Accepta ce simti, ce traiesti si ai grija in ce te bagi. E cu pasiune, e cu mult mister perioada asta si n-ai vrea sa interpretezi gresit unele lucruri.

Insa, pana nu-ti vei spune in fata adevarul, pana nu vei intelege ca iluziile sunt doar capcane, nu vei reusi sa faci acea miscare indrazneata. Pentru ca ai nevoie de ea. Nu te mai consuma atat de tare, nu mai lupta pentru ce nu-ti trebuie. Exista intotdeauna un alt fel de a proceda. Gandeste-te bine.

Horoscop Fecioara

Iti place unde te afli? Te iubesti acolo unde esti? Te-ai impacat cu persoana care ai fost? Sunt teme pe care trebuie sa le faci pe inceput de luna. Daca nu te multumeste cine esti acum, cum poti sa te proiectezi in viitor altfel decat in pierdere? Analizeaza.

Ai avut de ales. Si ai facut-o. Ce rost mai are acum sa te condamni pentru orice mic amanunt, pentru orice mica vorba spusa gresit, ori pentru o fapta poate nesemnificativa. Gaseste-ti locul si gaseste-ti scopul. Porneste de acolo.

Prima parte a lunii este despre repozitionare, despre putina munca de interior ca mai apoi sa reusesti poate sa te si distrezi, sa te bucuri de viata. Vezi ca e cu noi inceputuri. Si pe astea nu vrei sa le ratezi. Ai incredere. 

Horoscop Balanta

Probabil ca te-ai saturat sa te lupti cu morile de vant si tot ce s-a intamplat in ultimele luni te-a facut sa-ti pui o gramada de intrebari. Oare mai are rost sa stai in locuri unde nu te mai simti bine? Oare frica te-a impiedicat sa faci o schimbare?

Vei vedea ca lucrurile se asaza acum, ca poate tu vei incepe sa vezi lucrurile altfel, vei stii in cine sa te increzi si pe cine sa indepartezi. Intuitia iti va fi de mare ajutor. Si fa un exercitiu. Scrie ori afirma cu voce tare ce-ti doresti de la viata. Cat din ce faci acum sprijina tot ce vrei sa faci in viitor?

Poate sa apara sansa unei schimbari, poate in cariera. Oricum, e un moment bun pentru negocieri de tot felul. Si daca vrei sa faci ceva in privinta asta, fa-o acum pentru ca spre finalul lunii lucrurile se complica. Si daca au fost ceva probleme cu banii, incep sa se rezolve acum. Inainte de orice, saptamana viitoare este despre renuntare, despre iertare si despre iubire.

Horoscop Scorpion

Entuziasmeaza-te. Probabil ca ai cam uitat cum se face, nu-i asa? Preocupat/a tot timpul sa rezolvi cate o problema, sa intelegi unele intamplari, sa te intrebi de ce a fost cum a fost, ai uitat sa te bucuri pur si simplu… de o atingere, de o vorba buna, de un loc frumos. Saptamana viitoare preocupa-te doar sa simti. Atat.

Scapa de obiceiurile nesanatoase, scapa de teama de a lua atitudine. Nu mai ramane acolo unde nu mai e nimic pentru tine. Nu le mai da altora voie sa-ti dicteze dorintele si asteptarile. Atunci cand iti spui ca “nu poti”, tot ce faci este sa gasesti un refugiu pentru frica.

Altfel, cand vine vorba de iubire, stii cum se face. Vin vesti bune. Apare poate cineva nou. Conexiuni puternice se formeaza in perioada asta. Va fi intens, asa cum iti place tie, insa poate sa devina tulburator. Deci mare atentie.

Horoscop Sagetator

Iubirea vindeca. Aminteste-ti asta atunci cand simti ca inima iti sare din piept, cand simti ca nu mai poti respira, aminteste-ti asta atunci cand doare si cand iti inchizi inima. Orice ai trait te-a pregatit si te-a ajutat sa cresti. Accepta asta si indiferent de ceea ce faci, nu-ti bloca drumul. Analizeaza cand ai facut asta in trecut si iti vei da singur/a raspunsurile de care ai nevoie.

Nu te astepta ca toata lumea sa te inteleaga, nu te astepta ca toti ceilalti sa te urmeze in aceasta cale a cunoasterii. Fiecare dintre noi are propriul ritm. Insa, daca apare ceva saptamana viitoare si te face sa te simti bine, mergi in acea directie. Poate ca va fi nevoie sa renunti putin la control, insa tocmai asta e frumusetea.

Si fa ceva nou, ceva ce poate inainte n-ai fi facut. Energia e intensa, poate iese la iveala si latura aia a ta pasionala pe care nu prea o lasi sa se vada. Profita de tot ce apare acum si da-ti voie sa simti profund.

Horoscop Capricorn

Vrei totul in perioada asta, simti ca nu e suficient ce ai ales pana acum si s-ar putea sa faci acel salt, acea nebunie de care nu credeai ca esti in stare. Vrei pasiune si asta vei experimenta. Vrei sa simti intens, sa te daruiesti complet si o vei face, dincolo de orice retinere, de orice frica.

Traieste autentic, este, daca vrei, lectia intregului an pentru tine. Traieste asa cum iti place, imbratiseaza tentatia si lasa pe mai tarziu analiza riscurilor. Nimic spectaculos n-a venit din lasitate. Si lasa furia sa iasa, daca asta simti sa faci. Controleaza-o, dar las-o sa iasa.

Elibereaza orice sentiment de neputinta, ai toate sansele de partea ta si vezi ca acum ai nevoie sa traiesti intens orice. Ai nevoie de asta, dupa o perioda de stagnare, daca vrei, ce ti-a dat un sentiment fals de siguranta. Siguranta e atat de fragila. Si incepi acum sa iti dai si tu seama de acest lucru.

Horoscop Varsator

Nu-ti pierde credinta, nici atunci cand si cea mai mica raza de speranta se indeparteaza. E ceva ce te consuma. Si poate ca ai inceput sa realizezi ca trebuie sa mai elimini din straturi ca sa ajungi la adevar. Nu mai e mult pana acolo. Doar sa nu-ti consumi energia pe alte lucruri.

Poate e ceva din trecut ce a ramas cumva in asteptare, poate tu ai ramas in asteptare si n-ai mai reusit sa pleci de acolo. Orice te-au invatat unii si altii despre iubire se prabuseste acum. Conteaza ce simti tu, ce vrei tu si tot ce se va intampla zilele acestea te va convinge de faptul ca meriti sa fii iubit/a asa cum ai tu nevoie.

E cu multa multumire in cariera, in schimb. Se poate produce o schimbare care sa te ia prin surprindere. E probabil impulsul de care aveai nevoie, e acel licar de speranta ca poti sa faci mai multe decat credeai. Un alt semn ca n-ai voie sa renunti.

Horoscop Pesti

Invata sa refuzi. Pur si simplu. Invata sa spui ca nu vrei, ca nu poti, ca nu ai chef. Si fa-o pentru tine, pentru linistea ta. Multe constientizari pot sa apara acum. Doar sa iti dai voie sa le si aplici in viata de zi cu zi. Admite-ti propria slabiciune, insa nu inceta niciodata sa crezi ca magia exista si ca multe se pot schimba pornind de la un singur gand.

In loc sa te plangi ca ti-ai pierdut ambitia, fa un pas, oricat de mic ar fi, catre visul tau. Si repeta pasul pana cand vei face un altul si mai mare si mai riscant. Sa te plangi ca lucrurile sunt asa cum sunt nu e o solutie acum. Ridica-te si lupta. E singura cale.

Si nu mai aduna frustrari, in special in relatiile cele mai importante din viata ta. Poate ca si tu ai uitat care-ti sunt nevoile pentru ca probabil nu le-ai mai acordat importanta cuvenita. Cere fix ce ai nevoie si aia vei primi.