Multi dintre voi probabil ca ati simtit ultimele luni destul de intens.

Multe lucruri au fost poate in ceata.

Multe s-au schimbat. Si pe unele poate ca nu le-am prea inteles.

“De ce mie” a fost probabil intrebarea cel mai des pusa.

Este efectul lui Neptun, care a retrogradat in Pesti incepand din vara.

Poate dorul a fost de vina…

Poate a fost vorba despre niste stari pe care nu le-am inteles.

Probabil ne-am lasat dusi de emotii, ori, dimpotriva, le-am negat cu toata forta.

Poate ne-am dat seama cat de toxic am trait.

Ori am realizat ca am ajuns in niste situatii doar pentru ca trebuia sa ramanem cu ceva de acolo.

Oricat de mult haos a adus Retrogradul lui Neptun, cu siguranta a adus si vindecare.

Si acum putem sa ne punem la masa si sa analizam. Ce mai e real si ce nu. Cu ce am ramas si cum putem sa lucram cu asta.

E despre reciprocitate.

Te intrebi cat mai simti tu, cat mai simte celalalt si alegi intelept dupa ce amandoi ati aruncat mastile.

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Nu te mai stradui sa repari ceva complet nefunctional. Mai ales daca ai tot incercat si n-a mers. Deschide-ti inima catre ceea ce vine. Priveste in fata!

Taur

Sigur ca iti este greu sa ignori toate riscurile. Sigur ca e mai usor sa gasesti scuze. Insa, de acolo nici nu poti sa faci prea multe. Asa ca ridica-te si fa ceva pentru tine.

Gemeni

Cat timp nu vrei sa recunosti adevarul care aproape ca iti bate in geam, nu vei gasi nici puterea de a actiona. Lasa iluziile, e timpul sa traiesti asa cum iti place.

Rac

Probabil ca vei incepe sa te uiti altfel spre trecut. Poate ca iti vei recunoaste unele lucruri nu tocmai placute. Dar nu asta este calea spre evolutie?

Leu

Raspunde-ti sincer: Cat din ceea ce vrei ai acum? Cat e adevar in tot ce traiesti acum? Fa diferenta intre ce crezi ca ai si ce ai cu adevarat. Acum e momentul.

Fecioara

Se produce o ruptura undeva. E de bine, sa stii. Pentru ca nu mai traiesti intr-un vis, tu creezi visul si il faci sa devina realitate.

​Balanta

Ce alegi sa hranesti? O iluzie, o stare de nemultumire continua, o frica? Schimbarea se produce doar atunci cand iesi din zona de negare.

Scorpion

Probabil ca abia acum constientizezi o obsesie, poate o dependenta si probabil ca abia acum iti dai seama si cum sa te lupti cu ea. Si se simte atat de bine eliberarea.

Sagetator

Accepta cand ceva nu mai functioneaza pentru tine, in noua ta varianta. Rupe-te din acele situatii si fa-o in liniste. Iti vei multumi mai tarziu.

Capricorn

Spune adevarul. Tie si oricui are nevoie sa il auda. Poate ca vei sacrifica acea senzatie de confort, insa vei evita cu siguranta pericolul deziluziei.

Varsator

Totul se intampla cu un rost. Tu doar ai grija sa umpli golurile lasate de altii cu iubire si cu speranta.

Pesti

Incepi sa intelegi acum cine vrei sa fii. Nimeni nu are cum sa-ti mai conteste propriul adevar. Pentru ca nu vei mai permite asta.

Sursa foto coperta: Image by Freepik.