Venus intra in Scorpion pe 04 Decembrie si tot ce vom vrea sa facem, pe final de an, va fi sa iubim si sa fim iubiti.

Cu pasiune, cu pofta, cu dorinta, cu tot ce suntem.

Vrem sa ne “arda” ca sa simtim ca inca suntem vii pe interior.

Dorinta asta arzatoare nu ne va da insa de ales.

Cum lucram cu acesta energie va reprezenta testul suprem.

Pentru ca ea ne poate duce la extaz si ne poate cobori rapid.

Vrem sa simtim ce n-am mai simtit vreodata, vrem sa fim doriti si sa dorim cu fiecare celula a corpului.

Si cand lucrurile nu merg in directia pe care am proiectat-o in minte, putem sa o luam usor pe carari.

Apare frustrarea, apare acea senzatia ca “te doare sufletul”, apare agonia si putem sa ne dezlantuim usor, sa pedepsim.

Unii se vor indragosti iremediabil. In cazul altora, relatiile de dragoste se intaresc.

Altii insa vor rupe legaturi din care nu reusesc sa isi mai ia ce au nevoie.

Sub acest tranzit, suntem incurajati sa cladim relatiile pe principii solide: pe incredere si pe loialitate. Tot ce e nestatornic si instabil se darama acum.

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Stii ca esti irezistibil/a, vrei pasiune in viata ta. Si esti acum in acea energie de ”intens ori deloc’’. E insa nevoie de loialitate si respect cand vine vorba de o relatie de dragoste. Nu uita asta.

Taur

Cumva, pare ca, in cazul tau, ‘’de la iubire la ura’’ e un singur pas. Incearca sa gasesti calea de mijloc, incearca sa comunici mai mult si sa accepti cand lucrurile pare ca se intampla contrar asteptarilor tale.

Gemeni

Esti genul de om pe care plictiseala il darama pur si simplu. Ei bine, luna aceasta nu te vei plictisi deloc, insa, ai grija la alegerile pe care le faci. Mai ales atunci cand trecutul ‘’bate la usa’’.

Rac

E nevoie de actiune luna aceasta. Si vezi ca s-ar putea sa alegi calea mai grea. Incearca sa-ti dai seama ce vrei cu adevarat. Efectul pe care il vei avea, insa, asupra celorlalti va fi incredibil. Profita!

Leu

Ai toate sansele sa te indragostesti luna aceasta. Mare grija pe cine pui ochii. S-ar putea sa fie extrem totul. Nu ca nu ti-ar placea o astfel de energie, insa ai grija sa nu cazi in propria capcana.

Fecioara

Ai o putere de seductie fantastica, insa pare ca nu prea realizezi asta. Poti sa faci orice luna aceasta. Poate chiar apare cineva care sa-ti dea lumea peste cap. Ai nevoie sa si traiesti cu adevarat. Nu uita asta!

Balanta

Nu prea-ti mai place cu jumatati de masura. Si nici nu vei astepta cuminte sa se aseze lucrurile. Iei atitudine. Plus ca nimic din ce e superficial nu rezista sub acest tranzit. Tine minte!

Scorpion

Esti senzual/a, pasional/a, esti ceea ce vrei sa fii. Ai grija insa ca unele alegeri te consuma prea mult. Invata sa lucrezi cu acele emotii puternice. Nu mai fugi de ele.

Sagetator

Nu lasa indoiala sa-ti fure din frumusetea prezentului. Nu lasa pe nimeni sa darame increderea pe care ai construit-o in timp. Stii ce vrei, stii ca meriti. Actioneaza in consecinta. 

Capricorn

Firea ta pragmatica nu va deborda de fericire cu o astfel de energie plina de pasiune si mister. Insa daca nu risti acum, atunci cand? Lasa acele dorinte ascunse sa iasa la suprafata si bucura-te de moment.

Varsator

Esti in centrul atentiei si e bine sa profiti la maximum de asta. Grija mare la excese, la rabufniri ale Ego-ului, mai ales ca drumurile sunt alunecoase in perioada asta. Trebuie sa stii ce vrei. Atat.

Pesti

Probabil ca toata atentia ta se va indrepta luna aceasta catre dragoste, catre relatia de cuplu, catre flirt. Energia e minunata si iti poate aduce fix ce-ti doresti. Insa incearca sa nu te mai consumi din nimicuri.

Sursa foto coperta Image by drobotdean on Freepik.