Incepem saptamana ceva mai ancorati in realitate.

Coboram cu picioarele pe pamant si ne dam seama ca poate unele lucruri, persoane, dorinte pe care le-am idolatrizat incep sa piarda din stralucire.

O Luna Plina in Gemeni ne scutura brusc si destul de apasat atunci cand alegem sa ne mintim singuri.

Si fix in acele momente in care simtim ca suntem indestructibili, in care nu mai vedem nimic in jur in afara de maretia propriului Ego, viata ne invata ca oricand putem cadea de pe piedestal.

Si caderea nu e usoara. Nici lina.

Lectia acestei saptamani, cu Soarele si Marte in Sagetator, este o lectie a dorintelor false.

Este lectia din care invatam cat de mult rau ne facem atunci cand ‘’ a avea’’ devine mai puternic decat ‘’a fi’’.

Suntem incurajati sa investim tot intr-un vis, sa mergem pana dincolo de posibil, insa, nu fara sa ne intrebam inainte daca merita cu adevarat.

Asa ca da-ti timp.

Da-ti timp sa realizezi ca poate ai trait intr-o iluzie.

Da-ti timp sa procesezi dezamagirea.

Da-ti timp sa reinveti sa traiesti.

Nu e o cursa contra cronometru.

Iata cum va fi saptamana 27 Noiembrie – 03 Decembrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Incepe o perioada excelenta pentru tine, Berbec. Ai succes, ai un farmec, o indrazneala ce te vor ajuta sa profiti de val. Se schimba energia, ti se schimba dispozitia si se intampla ceva ce te va scoate cu siguranta din anonimat.

Poate o noua poveste de dragoste, o conexiune de suflet, poate niste bani in plus. In tot ce faci, insa, este nevoie de cumpatare si de masura. Nu-ti vin tie natural lucrurile astea, insa cu putin exercitiu, vei reusi sa te mai temperezi.

Ce cauti, de fapt? Asta e intrebarea. S-ar putea sa apara pe acolo niste iluzii, poate nu vrei sa vezi adevarul, poate ai impresia ca poti jongla cu anumite situatii. Trebuie sa fii gata sa construiesti si ai grija in cine iti pui increderea saptamana viitoare. Nu toata lumea vine spre tine cu cele mai bune intentii.

Horoscop Taur

Nevoia de siguranta, de stabilitate te impinge uneori sa fortezi lucrurile, sa refuzi un adevar evident. In schimb, ai putea sa iei lucrurile pas cu pas. Sa rezolvi cate o piedica pe rand. Poate sa inchei ceva. Gandeste-te. E nevoie de o decizie.

E posibil sa simti ca ceva te trage inapoi, ca lucrurile evolueaza mult prea greu, poate ca ti se cere sa faci un compromis. Iesi putin din zona de confort in care ai intrat. Recunoaste-ti un adevar, nu mai pune pe nimeni deasupra nevoilor tale si lucrurile o sa se aranjeze, ai sa vezi.

Trebuie sa stii clar ce vrei, sa ai incredere ca vei ajunge acolo, dar si sa muncesti enorm ca sa faci lucrurile sa se intample. Asta e reteta, nu trece peste pasii importanti. Mai ales ca, spre finalul saptamanii, o posibila noua conexiune s-ar putea sa apara si daca nu esti atent/a la semne, poti sa cazi intr-o iluzie.

Horoscop Gemeni

Grija la furie. Grija mare la modul in care iti versi frustrarile pe ceilalti. Perioada urmatoare poate sa fie atat de frumoasa, poate sa iti aduca atat de multa fericire, insa nu si daca alegi sa negi un adevar inconfortabil.

Probabil ca finalul de saptamana te va gasi printre cei dragi, in gasca de prieteni, poate chiar organizati o iesire de zile mari. Si mai reusesti si tu sa te destinzi. Insa un singur lucru trebuie tu sa intelegi. Si anume ca norocul nu iti bate la usa, ori daca totusi bate trebuie sa-i deschida cineva.

N-au fost zile usoare, vor mai fi si zile grele, insa tu ai un drum si nu ai voie sa te opresti pana nu reusesti. Presiune va fi, in special la locul de munca, poate unele adversitati iau nastere acum. Asta nu poate sa te descurajeze insa. Nu te lasa doborat/a.

Horoscop Rac

Nu mai trai cu impresia ca detii controlul absolut. E bine sa intelegi ca unele schimbari nu apar cand vrem, nu putem face nimic care sa impiedice unele rupturi. Si nu te mai plange atunci cand unele lucruri, pe care ti le doresti mult, nu se intampla acum.

Ai rabdare si ia deciziile corecte, atat in iubire, cat si la job. Vezi ce se simte autentic pentru tine si gaseste-ti directia, ia-ti unele repere, altfel ai putea sa te pierzi pe drum.

Si vezi ca viata s-ar putea sa te puna in fata unei decizii importante. Poate primesti si ajutor de la o perioada din jurul tau. Accepta tot ce vine spre tine cu inima deschisa pentru ca ai putea sa cunosti o persoana cu care sa incepi chiar o poveste de dragoste.

Horoscop Leu

Incepe o perioada in care poti sa schimbi directia. Te trezesti pur si simplu la realitate, iti gasesti cumva curajul de a face o alegere pe care altfel poate ca n-ai fi avut curajul sa o faci. Ai nevoie de motivatii puternice si in perioada asta le vei gasi.

Intreaba-te insa daca merita efortul, intreaba-te daca ceea ce-ti doresti cu ardoare chiar iti poate aduce fericirea. Ori intreaba-te… daca ai tot incercat sa repari o relatie, o situatie si ea pare ca se duce tot in aceeasi directie, mai are sens sa continui?

Uneori, trezirile la realitate nu apar usor, vin cu frustrare, cu dezamagire, vin cu tot soiul de emotii pe care ne este greu sa le gestionam. Tu trebuie doar sa stabilesti daca acea relatie, acel vis, merita efortul. Daca nu, e bine sa iti vezi de viata in continuare si sa lasi in urma tot ce nu-ti mai foloseste.

Horoscop Fecioara

Ai cam uitat de tine incercand sa le faci pe plac tuturor, ai uitat ca si tu ai limite, ca si tu ai nevoi, ca si tu obosesti. E bine sa incepi sa-ti faci o rutina, sa te asezi putin si sa intelegi ca pur si simplu nu ai voie sa-ti pierzi acea bucurie de a trai.

Vin niste bani si poate chiar reusesti sa faci o investitie serioasa. Poate apare sansa unei relocari, poate pleci intr-o alta tara. E bine sa intelegi ca succesul vine doar daca inveti ca modul in care traiesti acum iti dicteaza viitorul. Tot ce faci acum pune cate o caramida.

Simti pe de-o parte acel avant, acea dorinta de a evolua, de a merge mai departe si cu toate astea exista ceva ce te trage inapoi, poate ceva din trecut ce trebuie eliberat. Nu mai ignora semnele. Deschide-ti inima si vei gasi raspunsurile pe care le cauti.

Horoscop Balanta

Cumva, reusesti sa pui cap la cap tot ce ai trait in ultima perioada, reusesti sa dai un sens unei povesti, sa iti explici unele comportamente. Desi nu pare la inceput, energia este extrem de benefica pentru tine. Ti se ia un val de pe ochi, reusesti in sfarsit sa vezi cat de mult te-ai transformat.

Inconjoara-te doar de acei oameni care te ajuta sa cresti, care te sustin si indeparteaza-te de toxicitate, cat de repede poti. Pentru ca ai intrat intr-un cerc vicios care te impiedica sa-ti vezi potentialul.

Saptamana viitoare, bucura-te de compania celor dragi, fii recunoscator pentru iubire si incearca sa stai departe de orice conflict. Masoara-ti cuvintele, nu te baga in situatii in care nu ai ce cauta. Si nu-ti neglija nevoile.

Horoscop Scorpion

E cu multa neliniste perioada asta mai ales ca parca nu-ti mai gasesti scopul, determinarea, parca nu vrei deloc sa dai drumul unor situatii, oameni care nu mai au ce sa caute in viata ta. Nu te mai teme de finaluri, ele apar doar ca sa vezi realitatea cu alti ochi.

Vei primi raspunsuri legate de modul in care iti alegi relatiile, poate pur si simplu ajungi sa constientizezi de ce ai ales pana acum gresit, ce lectii a fost nevoie sa inveti si acum incepi sa realizezi de ce n-a mers in trecut.

Important este sa nu te resemnezi orice ar fi. Fii prezent, cu toate emotiile tale, cu tot sufletul si cauta adevarul. Nu te mai imprastia in o mie de locuri, focuseaza-te pe un scop si du-l la bun sfarsit.

Horoscop Sagetator

Ultima perioada ti-a bucurat sufletul si in acelasi timp ti-a consumat parca toata energia. E timpul sa pui frana, sa-ti ingadui sa stai pur si simplu, sa te mai uiti putin in jur. Cat de mult te pui pe primul loc? Cat de mult fortezi limitele?

Renunta la armura de forta si da-ti voie pur si simplu sa simti. Uneori, lucrurile nu se intampla asa cum iti doresti. Si nimeni nu iti poate da asigurarile de care crezi ca ai nevoie. Nu-ti mai bate capul cu ceea ce nu poti schimba.

Vezi ca primesti indrumare importanta chiar de la inceputul saptamanii, primesti niste raspunsuri, asta si daca vei avea curajul sa le cauti. E atat de adevarat ca intotdeauna culegem ceea ce semanam.

Horoscop Capricorn

Probabil ai intrat intr-o amorteala ce-ti aduce o falsa impresie ca esti in sfarsit in echilibru. Uita-te cu atentie la viata ta pentru ca sunt acolo emotii, sentimente pe care vrei doar sa le ingropi adanc in sufletul tau, in loc sa le intelegi si sa le eliberezi.

Ai nevoie de claritate, sa vezi ce functioneaza pentru tine si ce nu isi mai gaseste locul in viata ta. Este important sa fii sincer/a cu tine insuti si sa gasesti puterea de a verbaliza ceea ce simti.

Si fa si ceea ce vrei cu ardoare, nu doar ceea ce trebuie. Te vei simti mai bine, vei lua avant si vei reusi poate sa vezi si o oportunitate. Si odata ce eliberezi toata presiunea pe care ti-o pui singur/a pe umeri, vei reusi sa te misti dupa o perioada in care ai stagnat pe toate planurile.

Horoscop Varsator

O dorinta arzatoare e cu un pas mai aproape sa devina realitate. Vor fi insa si cativa care vor vrea sa esuezi, insa tu ai drumul tau si nici macar sa nu-ti treaca prin minte sa te abati de la planul tau. Pentru ca vine rasplata.

Saptamana viitoare apare genul acela de scanteie, de constientizare. Si e important sa alegi cu inima, sa spui ce simti. Chiar daca nu va fi usor.

E bine sa intelegi insa ca in perioada asta, Universul creeaza contextul potrivit pentru noi inceputuri. Doar sa fii tu gata sa lasi in urma ceva. Uneori ai tendinta de a miza totul pe o singura carte. Ori asta te lasa vulnerabil/a in fata pierderii. Analizeaza.

Horoscop Pesti

Se pune foarte mult accentul pe cariera, pe crestere, in aceasta perioada. Si ai sansa de a evolua, urmeaza o saptamana ce poate sa-ti aduca niste bani in plus, o recunoastere a muncii tale.

Fii sincer/a, mai ales in iubire, pentru ca va veni si momentul in care va trebui sa dai socoteala pentru o perioada in care ai lasat iluziile sa-ti influenteze unele decizii.

Nu-ti este prea usor, mai ales daca esti o persoana singura, insa deschide-ti sufletul, deschide ochii. Si vezi ca poate nu te uiti unde trebuie. Si parca nu ai incredere in tine, in ceea ce poti sa faci. Nu mai ramane blocat/a in vreo piedica, uita-te tot timpul catre destinatie.