Incepe un sezon indraznet, solicitant, un sezon ce nu ne va mai da voie sa ezistam nici macar un pic.

Cat timp Soarele e in Sagetator, privim doar in fata. Am tot avut prilejul de a rumega despre trecut, am mai vindecat niste rani, am facut munca aia dificila si acum, pe final de an, incepem sa primim.

Ce ne invata Sagetatorul?

Ne invata ca totul e posibil.

Ne invata ca avem deja tot ce ne trebuie.. o minte ce nu cunoaste limite si o inima deschisa.

Si ne mai invata ceva.

Ca singurele lupte ce merita purtate sunt luptele pe care le purtam ca sa ne redescoperim, ca sa ajungem la acea stare de implinire, de fericire.

Ne vine natural acum sa ne asumam riscuri, sa credem ca putem cu adevarat sa avem succes.

E si o perioada in care ne indragostim nebuneste. O perioada ce vine cu tot felul de lucruri noi, incitante.

Asa ca sa nu va mire daca intalniti iubirea fix acolo unde nu va asteptati sa o gasiti.

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Primesti ceea ce iti doresti. Asta daca iti urmezi inima si daca decizi ca e timpul sa indraznesti, sa nu mai astepti momentul potrivit. E cu multa iubire oricum.

Taur

Nu iti infrana fanteziile. Nu mai astepta ca lucrurile sa se rezolve de la sine. Fa eforturi. Vei primi atat de mult in schimb. O noua poveste de dragoste poate sa se nasca acum.

Gemeni

Incearca sa te bucuri de tot ce esti si de tot ce ai. Si incearca sa o faci de unul singur. Nu ai nevoie de cineva care sa te completeze. Ai nevoie de tine, in cea mai buna varianta a ta.

Rac

Ti se arata calea. Atat de frumoasa e energia. E important sa iti recunosti insa un adevar. Doar asa vei scapa de tot ce iti sta in cale. Dincolo e frica e ceea ce iti doresti cu ardoare.

Leu

O veche dorinta se poate indeplini acum. E ceva ce ai in minte de mult prea mult timp. Nu astepta aprobarea celorlalti, nu astepta ajutor. Le vei primi pe toate dupa ce iti vei face curaj sa incerci.

Fecioara

Iti place ceva, simti ca e pentru tine, mergi si obtine-l. E atat de simplu. Nu si pentru o Fecioara care se mai impotmoleste in detalii. Insa primesti imboldul necesar. Ai incredere!

Balanta

Stii clar ce vrei acum. E nevoie doar de putin curaj. E nevoie doar de putina incredere in propriile puteri. Pentru ca vei primi fix ceea ce atragi. Nu uita asta.

Scorpion

Gata. Decizi sa inchei ceva, poate e vorba pur si simplu despre o stare, despre o relatie, poate e vorba despre situatie complicata. E timpul sa mergi cu toata forta inainte. Ce vei intalni va fi atat de frumos!

Sagetator

E despre tine, despre propria implinire acest sezon. E despre curajul de a face imposibilul sa devina posibil. E despre a-ti cauta propria implinire. Si tot ce se intampla acum iti sustine eforturile.

Capricorn

Urmeaza-ti instinctul. Incepe ceva nou. Si fa din inima orice ai face. Totul se va rezolva cum nici nu ti-ai fi putut inchipui. Trebuie doar sa ai incredere si sa mai renunti la unele ganduri negative.

Varsator

Esti cine esti si nimeni nu are dreptul sa-ti spuna cine trebuie sa fii. Toata munca din spate da roade acum. Vei vedea. Si atunci cand vei fi constient/a de puterea pe care o ai, ceilalti vor crede in tine.

Pesti

Cuvinte ca “frica”, “indoiala” e bine sa dispara acum din mintea ta. Succesul vine doar daca ai in primul rand incredere ca vei castiga. Porneste de undeva. Fa o schimbare. Ai nevoie de asta.

Sursa foto coperta: Image by Freepik.