“Let the games begin”

Marte intra in Sagetator si va ramane acolo pana pe 4 Ianuarie 2024.

E ca un salt de credinta pe care il vom face. E ca o saritura cu parasuta.

Poate ca incepe cu un pic de teama.

Insa e timpul pentru acea mare miscare.

Si desi energia e incredibil de buna, iluziile, exagerarile sunt la tot pasul.

Vrem sa facem multe, avem impresia ca nimic nu ne poate dobori, insa am putea sa ne abatem serios de la drum daca nu actionam prudent si responsabil.

Si ne putem lasa pacaliti foarte usor, ori ne vom pacali singuri. Deci mare atentie la Ego, pentru ca jubileaza in sezonul Sagetatorului.

Altfel, urmeaza sase saptamani interesante, intense.

Sase saptamani de alegeri importante ce ne pot dicta cursul vietii pentru urmatorii ani.

Sase saptamani de proiecte noi, de noi iubiri, de pasiune.

Atentie ca sansele in sezonul Sagetatorului vin de unde nu te astepti, ori din locurile unde nu te-ai fi gandit sa cauti pana acum.

Sa nu uitam si faptul ca Marte in Sagetator apare cand nu te astepti si dispare la fel de repede. Deci atentie la legaturile noi, la relatiile ce incep cum.

Frica de necunoscut e musai sa ne devina acum tovaras de drum.

E bine sa indraznim sa facem lucrurile altfel.

Si sa ne hranim nevoia de adrenalina.

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Bucura-te de drum si nu te mai grabi atat de tare spre destinatie. Este sfatul pentru un sezon plin de oportunitati, dar si de provocari si iluzii de tot felul. Atentie si concentrare. Vei reusi!

Taur

E extrem de incitanta perioada. E cu mult patos, insa poate sa apara si multa confuzie. “E prea frumos ca sa fie adevarat”  o sa cam faca sens zilele astea. Oricum, e bine sa profiti de toata aceasta energie, doar ca trebuie sa ai grija la decizii.

Gemeni

Incheie-ti socotelile cu trecutul. Lasa in urma si frica si durerea si fii gata pentru noi aventuri. Doar ca e bine sa ai grija la pasii urmatori. Pentru ca poate sa apara cineva nou, insa poate ca nu e chiar ce-ti doresti, ce-ti trebuie. Analizeaza.

Rac

Poti sa faci o schimbare importanta pe final de an, o schimbare ce necesita in primul rand mult curaj , dar si incredere in fortele proprii. Ai rabdare, nu dispera. Totul se va aranja cum e mai bine pentru tine. Trebuie sa si crezi ca va fi asa.

Leu

Sezonul Sagetatorului este poate cea mai buna perioada in care poti sa intalnesti iubirea. Emotii de tot felul pare ca te vor scoate din zona ta de confort ori din rutina. Si asta e minunat. Plus ca se incheie o perioada in care gandul parca ti-a fost mai mult in trecut.

Fecioara

Ai nevoie de o schimbare, de un restart, poate ca se si intampla ceva ce te forteaza sa iei o decizie. Mai ales ca lucruri ascunse ies acum la iveala si probabil ca iti vor oferi claritatea de care aveai nevoie. E energie de foc la mijloc deci fii cu bagare de seama.

Balanta

Foloseste-te de abilitatile tale cu toata increderea pentru ca ele te vor duce catre materializarea unui vis. Acum e momentul sa faci primul pas, ori catre o relatie de iubire, ori catre o afacere. Nu te pierde pe drum, accepta adevarul si ia lucrurile pas cu pas.

Scorpion

Urmareste-ti un vis, nu te da batut/a. Nu acum cand ti-ai dat seama ce-ti doresti cu adevarat si nu acum cand Universul iti netezeste calea. E cu munca multa, cu anduranta, insa bucura-te pentru fiecare sansa. Pentru ca vin multe spre tine.

Sagetator

Toate panzele sus. E momentul sa strigi tare ce-ti doresti si sa iti canalizezi energia catre un proiect de suflet, catre un domeniu in care vei straluci. Energia e intensa, Deci ia-ti timp sa procesezi tot ce vine spre tine. Pentru ca poate sa devina coplesitor.

Capricorn

Da-ti voie sa procesezi fiecare emotie ce apare in perioada asta. Nu mima fericirea, nu-ti ascunde nemultumirile. Fa ce-ti bucura inima si profita de un sezon ce te poate propulsa in varf.

Varsator

Ai pofta de nou, ai pofta si de ceva aventura. Mai ales ca vii dupa cateva luni de introspectie serioasa. Acum te concentrezi  pe propria bunastare. Si accepta tot ce vine spre tine. Va fi cu adevarat minunat.

Pesti

Ai tendinta de a te grabi, de a trata superficial lucrurile si toate astea trebuie sa inceteze. Mai ales ca vine o sansa pe care o asteptai de mult. Atragi iubirea in viata ta, e vorba poate de o avansare la munca. Nu te comporta ca si cum nu meriti mai mult.

Sursa foto coperta: Image By vecstock.