Soarele intra in Sagetator saptamana viitoare.

Si pune accentul pe acceptare.

E acel moment in care spunem: “Stop. De acum inainte voi face lucrurile altfel.”

Contribuie mult si Marte, tot din Sagetator.

Marte ne impinge dincolo de tot ce stiam si credeam ca putem face.

E atat de frumoasa energia asta de lupta.

Pentru ca ni se ofera speranta, ni se ofera acea incredere ca putem orice.

Ni se ofera sansa de a o lua de la capat.

Se da startul unei perioade in care invatam sa ne bucuram mai mult de viata, de cei dragi, de tot ce suntem si de tot ce avem.

Asta nu inseamna ca nu ne dorim mai mult.

Insa “mai mult” poate sa se transforme uneori in “prea mult”.

Deci mare grija la exagerari, mare grija la asteptarile pe care singuri ni le impunem. Pentru ca dezamagirea poate sa ne destabilizeze foarte tare in perioada asta.

Cert este ca perioada este marcata de finaluri, in orice forma ar veni ele. Si e bine sa le acceptam, sa le intelegem si mai cu seama, sa intelegem ca ele vor constitui baza pentru noua constructie.

Iata cum va fi saptamana 20 – 26 Noiembrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Tu stii cat poti, Berbec. Doar ca emotiile, prejudecatile, excesul de zel reusesc sa te traga in jos. Fii cu bagare de seama la toate informatiile ce vin spre tine. Nu a fost o luna usoara pentru tine. Inca mai e de lucru cand vine vorba de relatia cu tine insuti, de modul in care te apreciezi si de modul in care iti dai raspunsurile.

Ai tendinta de a actiona la nervi, deci e bine sa incerci sa iti pastrezi calmul. Uneori, e bine sa lasam Universul sa ne poarte pe anumite cai, fara sa ne impotrivim. Si incearca sa vezi si partea plina a paharului in orice traiesti.

Si din nou ti se transmite ca e momentul sa pleci din acel loc in care nu te mai simti bine. Ai tot sperat ca lucrurile se vor rezolva, ca totul va lua o alta turnura. Insa atunci cand toate semnele iti transmit ca e timpul sa pleci, poate ar fi bine sa iei decizia. Doar tu poti sa faci schimbarea. Nu ramane in tristete.

Horoscop Taur

Energia e destul de intensa, mai ales ca incepi sa afli cine esti cu adevarat, ce vrei cu adevarat. Si treci prin niste transformari ce nu se simt atat de comod, mai ales pentru un Taur ce prefera stabilitatea. Oricum, e bine sa accepti ca noua versiune a ta nu se mai potriveste cu unele lucruri de care tot tragi. Analizeaza.

In iubire, e destul de complicat in perioada asta. Poate ca te afli intr-o perioada in care trecutul tot revine, in care amintiri dureroase apar din ce in ce mai mult si poate ca nu stii cum sa faci sa iesi din acel cerc. Ei bine, doar prin alegeri poti face asta. Indiferent ca esti singur/a sau intr-un cuplu, e important sa iti asculti intuitia, corpul. Poti sa rupi tiparul. Poti sa intalnesti iubirea adevarata. Trebuie doar sa stii bine ce vrei.

Vesti bune vin insa de la job. Ti se ofera sansa pe care ai tot asteptat-o si parca prinzi incredere. Fii gata pentru schimbare, nu pleca la drum cu frica. Presiunea exista, o simti… insa fa in asa fel incat sa lucreze in favoarea ta.

Horoscop Gemeni

Incepe sezonul distractiei pentru tine, Gemeni. Dupa o perioada destul de stresanta, solicitanta, vine si vremea sa te relaxezi si sa-ti aduci aminte ca ai nevoie si de timp pentru tine, pentru ceea ce-ti place. Si cand vei invata sa te relaxezi, vei primi si indrumare, vei stii pur si simplu ce ai de facut intr-o situatie.

Mai ales ca probabil vei fi pus/a in fata unei decizii importante, poate legata de cariera ta. Probabil ca te tot gandesti la o schimbare, insa parca n-ai prea avut curajul sa o faci. Invata sa analizezi o situatie, nu-ti permite sa cazi prada iluziilor si sa iei o decizie in urma unor zvonuri.

In iubire, e timpul sa intelegi ce vrei cu adevarat. Chimie exploziva sau o relatie linistita, ce creste in timp, frumos si sanatos. E cazul sa analizezi un tipar pentru ca pare, de cele mai multe ori, ca te intorci de unde ai plecat. Cauti fericirea fara sa iti dai seama ca ea vine din interiorul tau atunci cand faci alegeri sanatoase.

Horoscop Rac

E periculos sa-ti pierzi motivatia, e pacat sa nu reusesti sa mai urmaresti un scop anume. Saptamana viitoare ti se reaminteste cat de bun/a esti, cat de mult potential ai. Si poate ca toata aceasta constientizare apare dupa un imbold, o sansa, o reusita sau poate sa vina ca un obstacol. Ai incredere ca vei stii ce ai de facut.

Poate sa apara cineva nou in viata ta. O persoana care sa-ti dea pur si simplu o sansa, o persoana care sa te motiveze ori o persoana care sa-ti demonstreze cat de frumoasa este iubirea. Si nu fugi la primul semn de bunavointa. Fii bland/a cu tine. Meriti asta.

Si incearca sa traiesti asa cum iti place, asa cum vrei, nu te incapatana sa te ridici la inaltimea unor asteptari trasate de altii. Pui presiune pe umerii tai si o faci degeaba. Conteaza ce se simte bine pentru tine. Iubindu-te pe tine poti sa iubesti cu adevarat tot ce e in jurul tau.

Horoscop Leu

​Energia nu e dintre cele mai spectaculoase. Apar mici certuri, intepaturi, poate si o mica lupta a orgoliilor la job. Si sigur ca tu vei avea tendinta de a prelua rolul personajului principal. Opreste-te putin cand lucrurile se incing. Intreaba-te pentru ce lupti si poate iti vei da seama ca asta e o lupta pe care nu vrei sa o porti.

Te afli intr-o perioada in care trebuie sa iti pui la punct unele lucruri, sa te organizezi, sa depui toate eforturile. Probabil ca asta este motivul pentru care nu reusesti sa ajungi inca acolo unde ti-ai propus.  Dar nu dispera, renunta la o obsesie daca vrei sa treci peste un moment dificil.

Poate ca e momentul sa depasesti un prag, acea senzatie ca nimic nu va mai fi cum a fost. Poate ca inca plangi dupa o iubire trecuta, poate ca nu iti dai inca voie sa iubesti din nou si asta te macina din ce in ce mai tare. Concentreaza-te pe ceea ce simti si schimba tiparul.

Horoscop Fecioara

Pana cand nu iti vei urma propriile idealuri, propriile sentimente, nu vei reusi sa atingi acel potential incredibil. Platesti un pret mult prea mare atunci cand vrei sa detii tot timpul controlul, atunci cand vrei sa pari perfect/a in ochii celorlalti. Si acest pret se refera la bucuria de a trai pur si simplu.

Probabil ca treci prin stari destul de intense, de schimbatoare si inca nu realizezi de unde vin. Si ce faci tu? Te condamni, te critici prea mult, te afunzi si mai tare in singuratate. Si treci si la nivelul urmator. Ii critici si pe ceilalti. Si uite asta te afunzi si mai tare intr-o situatie.

Poate ca a venit momentul sa iei acea decizie care te sperie nespus. Poate ca prinzi curaj si faci un lucru pentru tine, pui la cale un plan si faci tot posibilul sa il urmezi. Lasa tot ce a fost in spate, schimba-ti starea de spirit si bucura-te mai mult de viata. Si poate ca apare si o persoana speciala in viata ta. Ori era deja prin preajma, doar ca poate n-a avut pana acum curajul de a se apropia de tine.

Horoscop Balanta

Se schimba energia. De unde pana ieri parea ca nimic nu poate sa mai schimbe o situatie inconfortabila, apare un sambure de speranta. Ai incredere ca saptamana viitoare toate se vor aranja asa cum e mai bine pentru tine. Vezi ca vine o oportunitate pe care ar fi bine sa o iei in calcul, chiar daca nu se potriveste cu planurile tale de acum.

Si poate ca, in sfarsit, prinzi glas, spui ce ai pe suflet fara sa te gandesti la ce va urma. Si nu mai trai cu impresia ca oamenii vor actiona asa cum ai face-o tu. Accepta-i asa cum sunt, obisnuieste-te cu ideea, insa gandeste-te ca poti pleca din locuri in care nu te mai simti bine.

Si incearca sa faci lucrurile in felul tau, nu mai actiona in acord cu ceea ce se asteapta de la tine, nu mai accepta unele comportamente ale celor din jur.

In iubire pare ca lucrurile evolueaza frumos. Daca esti cu cineva, ai toate sansele sa repari ceva ce scartaie, va intariti relatia, iar daca esti o persoana singura, poate chiar apare cineva in cercul tau de prieteni si se naste o scanteie. Ai incredere, va fi atat de frumos.

Horoscop Scorpion

Ai mai multa grija de tine. Nu te mai incapatana sa te lupti cu ceea ce nu poti controla. Atunci cand nu sta in puterea ta sa schimbi lucrurile, abandoneaza. Atunci cand simti ca nu mai e nimic de facut intr-o situatie, renunta. E dificil sa lasi in urma oameni, lucruri, insa o pierdere, un obstacol nu reprezinta nimic altceva decat o noua sansa. Priveste lucrurile asa.

Nu mai accepta constrangerile de niciun fel, nu mai accepta tot felul de exagerari din partea celorlalti. Incearca ca iti faci un plan, o lista poate cu tot ce te trage in jos. Si fii optimist/a. Tot ce s-a simtit pana acum coplesitor poate sa se transforme in cel mai bun lucru care ti se putea intampla. Ai incredere.

Ai acea putere de care ai nevoie. E acolo, doar ca i-ai lasat pe altii sa ia decizii in locul tau. Poate ai uitat de propriile valori, poate ai ales sa mergi cu valul, fara sa-ti mai asculti inima. Fa o schimbare, mai renunta si la unele credinte si vei vedea ca lucrurile vor lua rapid o turnura neasteptata.

Horoscop Sagetator

Ia o pauza. Atunci cand ai un succes, atunci cand simti ca ai obosit, atunci cand totul in jur devine sufocant. Doar ia o pauza de la tot si analizeaza. Ia-ti putin timp pentru asta. Incearca sa intelegi de ce apar unele lucruri, de ce primesti ori de ce ti se ia. Pentru ca tot ce faci in viata asta, tot ce gandesti are un efect. Vezi in ce punct al vietii tale te afli. Vei primi indrumare si vei stii ce ai de facut in continuare.

Unele atasamente sa stii ca nu iti fac deloc bine, doar ca poate inca nu stii cum sa faci sa pleci de acolo. Urmeaza o perioada in care vor veni si revelatiile. Insa vor veni intr-un moment in care esti pregatit/a sa le intelegi. Intre timp, bucura-te de viata, iesi din casa, distreaza-te si da-ti voie sa simti, sa faci si sa fii.

In iubire, e cu mult foc saptamana viitoare, e cu multa pasiune, e intens. Poate mergi intr-o calatorie cu persoana iubita si e cu romantism. Poate intalnesti pe cineva la o iesire banala si de acolo se naste o poveste frumoasa. E cu multa implinire oricum.

Horoscop Capricorn

Gasesti cumva motivatia de care aveai nevoie sa incepi sa-ti schimbi viata cu adevarat. Renunti la orice se simte confortabil pentru ca iti dai seama, in sfarsit, ca nu e ceea ce iti doresti. Si simti ca traiesti din nou. Intens, pasional, e o energie de care aveai nevoie, de care iti era dor.

In cariera apare un eveniment ce va schimba putin cursul lucrurilor. Poate ti se propune un nou proiect, poate primesti o pozitie mai buna. Mare grija la ambitii, vezi cat te costa si daca merita pretul. Conteaza, dincolo de orice, starea ta de bine, acea senzatie ca esti impacat/a cu propriile alegeri.

Poate ca ceva, cineva din trecut reapara saptamana viitoare si te impinge spre o stare de nostalgie, de reflectie. E bine sa iti iei timp sa procesezi unele lucruri, e bine sa-ti regasesti pacea si e bine sa intelegi ca primul pas spre vindecare este sa accepti ca ai gresit si sa gasesti o cale sa traiesti cu tine in pace dupa tot ce a fost.

Horoscop Varsator

E posibil sa simti ca ai ajuns la un capat de drum, ca pana aici a fost si ca e timpul sa schimbi ceva. Putere ai, doar ca poate nu iti dai seama acum. Poate ca te-ai lasat pana acum atras intr-o capcana, poate ca i-ai lasat pe ceilalti sa-ti dicteze viata, poate ai uitat sa traiesti cu adevarat.

E momentul sa te detasezi, sa nu mai negi o realitate evidenta. Nu te mai victimiza, nu te mai plange, iesi din tristete pur si simplu. E o alegere pe care o ai de facut. Nu va fi usor, emotiile ar putea sa-ti dea ceva bataie de cap. Mai ales ca poate trebuie sa treci peste un eveniment dureros din trecut.

Reconecteaza-te cu tine insuti, accepta ca tot ce traiesti are rolul de a te invata, de a te scoate din toxicitate. Sigur ca apar si frustrarile, mai ales ca e posibil sa se produca o transformare in relatia ta de iubire sau la job. Alege cu inima. Ea nu te pacaleste niciodata.

Horoscop Pesti

Invata sa te adaptezi la schimbare. Invata sa ai rabdare si incearca sa intelegi ca uneori, desi nu-l intelegem, planul Universului este menit sa scoata la iveala, de fiecare data, o versiune mai buna si mai buna a fiecaruia dintre noi.

Tu ai de ales, ramai acolo unde esti pentru ca e confortabil, ori pleci si iti vezi de viata. Pentru ca urmeaza o serie intreaga de teste menite sa te ajute sa-ti stabilesti clar limitele. In orice fel de relatie. Fie ea amoroasa ori profesionala.

A venit momentul maturizarii si a venit momentul sa iti asumi si greselile, dar si reusitele. Nu te judeca prea aspru, nu lasa Ego-ul sa-ti dicteze urmatorii pasi dupa un succes. Incearca sa fii cumpatat/a in perioada asta. Si ofera-ti iubire, intelegere, compasiune in primul rand tie. Abia apoi vei putea transmite aceleasi lucruri si celorlalti.