Saptamana incepe destul de haotic. O luna Noua in Scorpion ne aduce cateva zile intense.

Pentru multi, aceasta Luna Noua reprezinta sansa unui nou inceput, insa e mai mult decat atat.

E vorba despre transformare completa.

Multe se pot intampla in aceste zile. Multe lucruri pe care n-am fi crezut ca le putem face, cel putin nu acum.

Insa Universul pare ca are alte planuri si acestea nu se potrivesc foarte bine cu propriile noastre planuri.

E bine ca in perioada asta sa nu opunem rezistenta, sa urmarim ce emotii apar, ce sentimente ne starnesc unele persoane, unele intamplari si sa actionam clar si ferm.

Un sentiment de singuratate poate sa puna stapanire acum pe noi.

Unii vor simti ca tot ce se intampla acum devine coplesitor. Fricile, durerea, procesele de constiinta nu sunt usor de dus.

Insa avem acum sansa extraordinara de a intra adanc in acele parti din noi pe care ori nu le recunoastem, ori ni le refuzam.

Si uite asa facem lumina, iesim la suprafata si reusim sa vedem ce sanse importante ne ofera viata.

Pentru ca in perioada asta, celor care inteleg si accepta schimbarea, Universul le ofera multa implinire la schimb.

Iata cum va fi saptamana13 – 19 Noiembrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

E posibil sa simti ca nu inaintezi, ca ceva te blocheaza, desi tu tot incerci sa razbesti. Este doar o perioada, ai incredere ca iti vei da seama ce trebuie sa schimbi ca sa iesi din starea asta. Ori poate e nevoie sa lasi ceva in urma. Ca  sa faci loc pentru tot ce vine spre tine.

Energia e intensa, poate chiar cunosti pe cineva si acea persoana trezeste in tine niste sentimente parca blocate de timp. E bine sa faci doar ce simti acum, nu mai actiona in functie de parerea celorlalti, de unele convingeri.

Urmeaza o saptamana in care e important sa faci lucruri pentru tine, sa te reincarci cumva, sa-ti regasesti pofta de viata, bucuria, zambetul. O atitudine pozitiva te va scoate din orice incurcatura. Ai incredere. Si da sanse. Deschide-te, oamenii care iti ies in cale acum iti vor deveni sprijin important.

Horoscop Taur

E in regula sa mergi dupa visul tau, e in regula sa-ti doresti si sa crezi ca vei obtine, insa nu uita sa te bucuri. Nu uita sa admiri frumosul din jurul tau. Daca iti iei  timp sa te distrezi, sa te relaxezi, sa te bucuri de viata, nu inseamna ca nu mai esti fidel unui scop. Inseamna ca te ierti, te incurajezi si astfel sarbatoresti viata.

Nu-ti mai face atatea procese de constiinta, nu te mai gandi daca meriti sau nu, daca e prea mult sau nu. Nu mai accepta sa ti se ofere firmituri. Meriti totul si ai incredere ca vei gasi acea persoana care sa vada cat esti de valoros. Poate ca e timpul pentru o schimbare. Analizeaza.

Urmeaza o saptamana in care va trebui sa maresti viteza daca vrei sa prinzi o oportunitate de a face niste bani frumosi. Se vor lega lucrurile, insa nu se va intampla asta fara efort. Plus ca e bine sa te mai bazezi si pe instinct.

Horoscop Gemeni

Probabil ca vrei totul acum si aici. Insa poate e bine sa te calmezi putin si sa intelegi ca Universul are alte planuri cu tine. Ori nu e pentru tine. Ori n-ai fost suficient de sincer/a cu tine insuti. Poate ca urmeaza un eveniment care sa te faca sa iti schimbi putin punctul de vedere.

Insa, pare ca intreaga ta atentie se indreapta catre munca, catre finante. Poate vrei mai mult de la tine, de la un loc de munca, de la o afacere. Si poti sa obtii. Trebuie, in primul rand, sa crezi ca poti. Schimba modul in care gandesti si sansele vor aparea.

Poate chiar decizi sa o iei pe un alt drum, la job, in viata personala. E o schimbare ce vine dupa un moment cheie, dupa o rasturnare de situatie. Gandeste-te la acest eveniment ca la o victorie, desi nu o sa para ca e chiar asa la inceput. Fa-ti planuri mari si nu te abate de la ele.

Horoscop Rac

Creativitate si pasiune. O noua etapa trebuie si merita traversata acum. Gata cu amanarile, gata cu frica. Lucrurile bune vin atunci ai curajul sa incerci ceva nou, sa iesi din zona de confort. E important sa crezi in tine, sa te simti bine in pielea ta. Si lucrurile se vor rezolva, in cele din urma.

Poate e un cerc vicios din care trebuie sa iesi, sa mai renunti la unele credinte, convingeri, sa ramai in prezent pentru ca acolo e viata, acolo e magia. Si deschide-te, da sanse, nu se stie niciodata ce ai putea sa descoperi. E cu multa emotie saptamana viitoare, e cu multa iubire, fii gata sa iei tot ce ti se ofera.

Urmeaza o saptamana in care vei experimenta ceva nou, ori ceva ce n-ai mai trait de mult. E normal sa apara si anxietatea, insa ai incredere ca iti poti tine emotiile in frau. Si poate ca vine acum acea sansa la care sperai, poate chiar te gandesti sa schimbi un job, descoperi o noua pasiune, se intampla ceva care iti schimba viziunea. Profita.

Horoscop Leu

Nu e intotdeauna usor. Insa nu e nici imposibil.  Actioneaza din inima, lasa ranile sa se vindece. Pentru ca se vor vindeca. Sa nu ai niciun dubiu. Poate ca e un angajament pe care ti l-ai luat si acum iti dai seama ca nu e ce-ti doresti, ori ca nu mai poti sa traiesti astfel si e in regula. E ok sa recunosti ca nu se mai poate intr-un anumit fel. Schimba. Meriti.

Si poate e ok sa mai asculti si ce se intampla in jurul tau. Universul iti transmite mesaje importante prin oameni, prin intamplari. Nu lasa Ego-ul sa te orbeasca. Priveste imaginea de ansamblu. Stai de vorba cu cei dragi. Si lasa ingrijorarile inutile deoparte. Nu merita.

Nu faci decat sa iti distragi atentia de la ceea ce este cel mai important pentru tine. Unele umbre ies acum la iveala si va trebui sa inveti sa le recunosti, sa le accepti si sa traiesti cu ele. Opreste-te, gandeste-te la cum arata acum viata ta si la ce nevoi simti ca nu iti sunt indeplinite.

Horoscop Fecioara

Poate ca haosul a reusit sa cam puna stapanire pe gandurile tale. Poate ca analizezi prea mult, poate ca te blochezi prea mult intr-o greseala, intr-un trecut care inca te apasa. Cauti tot timpul sensul si uneori nu intelegi ca, in momentul in care te detasezi si te relaxezi, poti sa vezi clar si rezolvarea.

Schimbarile din ultimele luni ti-au lasat poate un gust amar, poate ai renuntat la multe, insa un lucru e clar. Ai razbit si pentru asta trebuie sa-ti multumesti. Si acum fa putina ordine in ganduri. Se pot naste atat de multe oportunitati acum. Nici nu iti imaginezi.

Insa pentru asta trebuie sa accepti pierderile, sa imbratisezi noul si sa mergi fix dupa dorintele tale reale.  Apar revelatii acum, fii atent/a la vise, poti sa faci primii pasi important catre acel vis. Stii tu bine care e. Ai grija de tine. Tu ai aceasta responsabilitate. Nimeni altcineva.

Horoscop Balanta

E cu multa emotie saptamana viitoare. Mai ales ca vei avea de facut unele alegeri importante. In perioada asta e bine sa faci lucruri care te relaxeaza, care te detaseaza putin de tot haosul. Corpul iti este busola. El iti arata cand nu se simte bine, cand are nevoie de ceva anume, cand trebuie sa eliberezi.

Si ofera. Ofera ca sa primesti. Ofera din tot sufletul. Vezi ca saptamana viitoare poate sa reprezinte un pas important catre o transformare de care ai mare nevoie. E important cum gandesti, cum alegi sa vezi orice situatie.

In amor, incearca sa faci lucrurile altfel, sa prioritiezi distractia, sa iesi putin din obisnuinta in care ai intrat. Si poate chiar decizi acum ca e timpul sa iti intemeiezi familia la care ai visat. Daca se simte bine pentru tine, ia decizia.

Horoscop Scorpion

E timpul sa eliberezi, sa dai drumul. Nu vei reusi sa ajungi acolo unde ti-ai propus cu atatea bagaje pe care le tot cari dupa tine. Lupta asta cu vina aproape ca te epuizeaza, poate inca incerci sa gasesti un sens pentru o dezamagire din trecut. Si asta nu te lasa sa iti vezi de viata. Te tot trage in acelasi cerc. Schimba asta. Poti sa o faci.

A venit momentul iertarii, al acceptarii. Poti sa schimbi doar ce faci astazi, nu poti controla nici trecutul si nici prezentul, insa sansa pe care ti-o ofera ziua de azi este nepretuita. Fa pace cu cei care ti-au gresit, insa fa-o in sufletul tau. Nu mai plange dupa ce a fost. Nu-ti mai ramane vreme sa faci ce e bine pentru tine.

Pacea poate sa insemne sa spui cateodata nu. Pacea inseamna relatii sanatoase, pacea inseamna sa te impaci cu propriile greseli. Pacea nu inseamna victorie. Nu uita asta. Ia o decizie si ramai cu ea. Muta-ti atentia catre ceva ce ai fi vrut sa faci de mult. Acum e momentul.

Horoscop Sagetator

Ti se arata lucruri. Si poate ca nu va fi confortabil deloc. Insa tocmai acele lucruri ce te incomodeaza sunt si cele ce te vor ajuta sa iei decizii, sa iti pui intrebari, sa rezolvi ceva. Cateodata ajuta sa nu te iei atat de mult in serios, sa te mai joci. Iesi din casa, intalneste-te cu prieteni, petrece timp cu familia. Fa ce te bucura.

Asta este o perioada in care te poti conecta cu tine insuti, o perioada in care iti recunosti unele frici, dependente si sa lucrezi cu ele. Noi idei pot sa apara acum. Noi proiecte, ori un succes care poate sa te ia pe nepregatite.

Oricum, se ajunge acum la un punct culminant, la un final, o iei de la capat. Asta inseamna progres. Fii onest/a cu tine insuti, cu ce nu-ti mai place si renunta efectiv. Iti vei multumi pentru munca grea din aceasta perioada. Altfel, se anunta o perioada extrem de productiva, reusesti sa urci, poate sa castigi mai bine. E cu mult belsug perioada asta.

Horoscop Capricorn

Nu esti un sustinator al riscurilor, nici al schimbarii. Si totusi vei fi nevoit/a sa faci o alegere saptamana viitoare. Nu mai opune rezistenta, nu mai ramane in acelasi spatiu al nemultumirii, desi se simte atat de confortabil. Totul se va rezolva cumva, daca vei decide in sfasit sa fii sincer/a cu tine insuti.

Nu-ti mai place intr-un loc, pleaca de acolo, ori daca iti este mult prea frica, incepe sa cauti alternative. Oricum ar fi, nu e bine sa ramai acolo. Plus ca saptamana viitoare primesti semne, apar revelatii, pur si simplu, te poti trezi intr-o dimineata si iti dai seama ca acolo unde te afli nu e locul potrivit pentru tine.

O noua conexiune poate sa se formeze acum, ceva extrem de frumos, poate incitant. E palpitant, te scoate putin din confort, insa pare ca, dupa mult timp, incepi sa simti ca traiesti cu adevarat. Nu-ti refuza dreptul la fericire. Mergi in directia pe care ti-o indica sufletul.

Horoscop Varsator

E cu mult optimism saptamana viitoare, e cu multa forta si cu credinta ca poti sa faci orice. Vine un nou inceput pe care poate l-ai si prevazut de ceva timp. E sansa ta de a avea, in sfarsit, viata pe care ai visat-o. Insa trebuie sa faci loc pentru tot ce vine spre tine.

Fa ceva si pentru tine. Rezerva urmatoarea vacanta, mergi la un film, cumpara-ti ceva. Bucura-te pur si simplu, chiar si atunci cand lucrurile nu merg asa cum vrei tu. Si cu o astfel de atitudine pozitiva, poti sa vezi lucrurile clar. Poti sa intelegi in sfarsit ce-ti doresti si sa-ti dai seama ca ai puterea de a schimba lucrurile.

Flerul, intuitia, spune-i cum vrei tu, te ajuta mult in perioada asta. Te ajuta sa intelegi in ce punct te afli. Stii ce ai de facut, doar ca te mai pierzi putin pe drum. Nu dramatiza, nu exagera, perioada asta de framantari nu e usor de dus, insa e vorba, mai degraba, despre acel click ce te poate face sa renunti la tot ce nu iti mai serveste.

Horoscop Pesti

E posibil sa simti o oarecare neliniste ce vine tocmai din lipsa de rabdare, din unele momente in care nu te simti chiar confortabil. Insa, in aceste zile, primesti ghidare, vei vedea. E ca o lumina ce iti indica drumul. Nu te incapatana sa vezi doar partea rea a lucrurilor. Intreaba-te in schimb, cat de multe ai realizat pana acum.

Poate ca propriile tale ambitii, asteptari te frustreaza. Poate ca pui prea multa presiune si asta te epuizeaza complet. Ai incredere ca poti si atunci cand totusi pare ca nimic nu functioneaza, intreaba-te daca lucrul acela este pentru tine. Nu mai alerga dupa fantome, nu mai alerga dupa false victorii. Nu te ajuta.

E un moment bun, in schimb, sa setezi intentii. Sa planifici urmatoarea mare miscare. Sa iti faci timp si pentru iubire, sa iesi din casa, poate la o intalnire romantica. Da-ti ocazia sa te bucuri mai mult, sa daruiesti si sa primesti iubire. E tot ce-ti trebuie acum.