Mercur intra pe 10 Noiembrie in Sagetator si de acolo reuseste sa complice putin lucrurile.

Energia Sagetatorului este molipsitoare efectiv. Pofta de nou, dorinta de a cunoaste, de a descoperi vor fi la cote maxime.

Si parca vedem viata cu alti ochi. Parca vedem binele mai puternic decat vedem raul.

Insa Mercur nu e confortabil deloc in Sagetator.

Iar asta se va vedea in toate relatiile noastre.

Vom avea tendinta de a actiona rapid, fara sa analizam inainte, fara sa cunoastem toate datele, pe baza unor presupuneri, ori din cauza unor evenimente sau vorbe ce ne zgarie Ego-ul.

Practic, riscam prea mult pentru nimic.

Povestile savuroase sunt la mare cautare cat Mercur se afla in Sagetator.

Propria noastra moralitate, dar si bunele intentii ale celorlalti sunt discutabile acum.

E ca si cum am pluti neasigurati pe ape linistite fara sa ne gandim ca furtuna poate sa se porneasca oricand.

Si ne prinde nepregatiti.

Fix in momentul in care credem ca stim totul, ca detinem adevarul absolut.

E bine sa ne temperam pornirile sub acest tranzit.

Sa cautam adevarul, nu povestea.

Sa lasam faptele sa vorbeasca pentru noi.

Si sa fim corecti. 

Las cate un indemn pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

Optimismul isi face loc timid in mintea ta. Se intampla ceva ce iti reda pur si simplu stralucirea. Insa nu lasa iluziile sa te indeparteze de calea ta. Nu e totul asa cum pare la prima vedere.

Taur

Renunta la frica, la teama ca nu esti suficient/a, ca nu meriti unele lucruri. Fii atent/a la cei din jur si vezi cum te simti in preajma lor. Poate e timpul sa faci niste schimbari.

Gemeni

 Nu te incapatana sa detii adevarul absolut. Nu vei face decat sa te amarasti, sa lupti pentru cauze pierdute din start. Fii cu bagare de seama si accepta realitatea. Nu mai e timp pentru iluzii.

Rac

Gata cu dramele. Gata cu povestile si fanteziile. Coboara cu picioarele pe pamant si schimba-ti modul de a gandi. Lucrurile se vor termina cu bine daca tu crezi cu toata fiinta ca va fi asa.

Leu

Pretuieste pacea. Nu mai lupta daca nu mai exista nicio miza. Ai nevoie sa te simti din nou viu. Ai nevoie sa simti ca detii macar putin controlul. Accepta-ti emotiile. Asta este primul pas.

Fecioara

Vezi de unde vin unele frustrari. Poate dintr-o frica mai veche, poate dintr-o relatie toxica. Incearca sa ramai deschis/a, sa vezi scopul real din spatele unor fapte. Multe lucruri sunt confuze acum.

Balanta

Poate ca tu ti-ai stabilit niste asteptari ce nu au corespondent in realitate. Poate ca astepti prea mult de la oameni care nu-ti mai pot oferi nimic. Renunta la tot ce te trage in jos. E singura cale. 

Scorpion 

Mare grija la riscurile pe care esti dispus/a sa ti le asumi acum. Incearca sa afli toate datele pana sa te bagi in ceva. Nu totul este asa cum iti inchipui tu. Lasa rigiditatea deoparte si fii cu bagare de seama.

Sagetator

Superficialitatea nu te va scapa de unele probleme. Pana cand nu le infrunti, ele vor continua sa-ti afecteze viata. Vorbeste clar, vorbeste din inima si ai incredere in instinct.

Capricorn

Pune pasiune in tot ce faci. Iar daca entuziasmul da semne ca dispare, da-ti un restart sau reconfigureaza traseul. Poti sa faci orice, insa fa-o din inima. Altfel nu va functiona.

Varsator

Meriti sa ai relatii sanatoase, meriti sa fii iubit/a, apreciat/a, adorat/a. Nu lasa ranile din trecut sa-ti afecteze prezentul. Insa recunoaste-ti tot ce a fost, tot ce ai gresit si ia-o de la capat.

Pesti

E timpul sa recunosti unele adevaruri. E timpul sa iesi din amagire si sa vezi lucrurile asa cum sunt ele de fapt. Nu te lasa coplesit/a de tot ce vei descoperi. Universul are un plan pentru tine. Ai incredere ca va fi bine.

Sursa foto coperta: Image by Freepik.