Incepe sezonul iubirii, al frumusetii, dupa o perioada cu mari incercari.

E ca si cum ceata se ridica in sfarsit si se intrevede o raza de speranta.

Venus intra in Balanta pe 08 Noiembrie.

Sufletele care s-au tot cautat se gasesc pentru prima data, ori se regasesc acum.

E extrem de frumoasa energia.

O energie careia putini ii rezista.

Vrem sa daruim iubire.

Vrem sa ne inconjuram de frumos, in toate formele posibile.

Asta poate sa coste insa destul de mult.

Deci grija mare la cumparaturi.

Altfel, Venus in Balanta este despre egalitate.

Despre a darui si a primi la fel de mult.

Inima dicteaza acum.

Nu ambitiile, nici presiunea pe care o punem pe relatiile noastre.

Indiferent ca esti sau nu intr-o relatie, urmatoarele patru saptamani iti vor arata ce inseamna si cum se manifesta iubirea adevarata.

Cum se simte devotamentul.

Cum se cladeste frumosul.

Asa ca e cazul sa profiti din plin de toate emotiile acestei perioade.

Sa le intelegi, sa le accepti, sa le folosesti in sprijinul tau si nu impotriva ta. 

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Fii gata sa primesti toata iubirea ce vine spre tine. Se produce magia. E cu multa dorinta si romantism acest tranzit. Ori se reaprinde o veche scanteie. Nu renunta!

Taur

Fii gata sa mergi dupa dorintele tale. Nu va fi un drum usor. E nevoie de efort. Tot ce te sperie acum se poate transforma rapid in ceva extraordinar pentru tine. Nu inceta sa speri!

Gemeni

Sa nu te mire daca te indragostesti pana peste cap in perioada asta. Si asta te va scoate din amorteala. Important este sa nu te amagesti. Priveste adevarul in fata!

Rac

Frumusete si romantism. Si poate putina nostalgie. Nu lasa nimic sa te tulbure. Alege-ti gandurile cu grija si nu lasa pe nimeni sa-ti strice starea de bine.

Leu

Vei fi in centrul atentiei. Si nu te vei lasa pana cand nu vei obtine totul. Pune in aplicare orice idee nebuna iti trece prin minte. Instinctul te va ajuta mult in perioada asta.

Fecioara

E ceva in interiorul tau ce vrea sa iasa la suprafata. Doar ca tu ii acoperi stralucirea. Deschide-ti inima si vei vedea ca vei atrage fix ce-ti trebuie. Fa-ti promisiuni si respecta-le.

Balanta

E totul despre placere, despre bunastare si despre frumos in ceea ce te priveste. Un pic la emotii mai e de lucrat. Regaseste-ti increderea si nu sta in calea iubirii. Las-o sa vina spre tine.

Scorpion

Tu decizi cum mergi mai departe. Visand la povesti nerealiste sau acceptand realitatea. Inima iti va spune ce e de facut. Doar sa-ti faci curaj sa o asculti.

Sagetator

Poate ca nu stii inca ce cauti. Insa stii cu siguranta ca vrei mai mult, ca poti mai mult. Insa poate mai e ceva nevindecat in trecutul tau. Analizeaza si vei primi raspunsuri.

Capricorn

Se lasa cu scantei. Trebuie sa stii doar foarte clar in ce punct te afli si incotro vrei sa mergi. Poti sa-ti indeplinesti visurile. Mai sunt doar cativa pasi pana acolo. Ai incredere.

Varsator

Seteaza-ti asteptari mari, nu ca sa te judeci mai tarziu pentru tot ce n-ai putut sa faci, ci ca sa-ti regasesti puterea. Indiferent de ce vine spre tine, conteaza doar modul in care tu reactionezi.

Pesti

Nu pune limite iubirii. Nu vei face decat sa te tulburi. Daca simti sa faci un lucru, fa-l. Poate nu va iesi asa cum vrei tu, insa cu siguranta nu vei regreta ca n-ai incercat.

Sursa foto coperta: Image by prostooleh on Freepik.