Impinsi de dorinta de a reusi, de a razbate cu orice pret, de a ne ascunde propriile rani de noi insine, ne aruncam in tot felul de lupte inutile.

Am traversat si o perioada ce ne-a cam testat limitele.

Insa incepem usor, usor sa traim real. Sa facem orice ne sta in putinta, insa, de data asta, pentru liniste, pentru vindecare, pentru constientizare.

Sosesc inca semne importante, Universul tot incearca sa ne arate unde gresim. Perioada este insa extraordinara, e plina de surprize, e plina de revelatii.

Daca simti sa o faci, reia vechile povesti, gaseste greseala si nu o condamna. Accepta ca porti o vina, oricare ar fi ea. Si din acel moment, acea vina nu va mai avea puteri asupra ta.

Constientizand, putem schimba atat de multe.

Modul in care gandim poate schimba totul.

E nevoie de disciplina.

Dar e necesar sa recunoastem ca avem nevoie de iubire.

Noi povesti de iubire pot sa inceapa acum.

Povesti mai vechi mai adauga un alt capitol.

Si cand te intrebi daca vei avea parte de “acel ceva”…

Sa ai siguranta ca asa va fi.

Pentru ca vei avea tu grija sa se intample asa.

Prin tot ce gandesti, prin tot ce faci, prin tot ce atragi.

Iata cum va fi saptamana 06 – 12 Noiembrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Ceva te sacaie, te nemultumeste, nu iti da voie sa fii asa cum esti de fapt, increzator si determinat. Poate ca un adevar pe care il afli acum devine atat de inconfortabil ca vei vrea mai degraba sa il acoperi, sa te prefaci ca pur si simplu nu exista. Si poate asta te impiedica sa faci tot ce-ti doresti.

De ce fugi? De cine fugi? De ce iti este atat de greu sa asimilezi un esec? Nu poti castiga tot timpul si oricum, nu despre asta este viata. Renunta la masti, nu te mai preface ca totul este perfect. Greselile sunt adevaratele lectii de viata. Cele pe care le simti pe pielea ta.

In cuplu se fac planuri mari, se schimba dinamica, se schimba unele obiceiuri. Asta si pentru ca, probabil, tot ce ati trait in ultima perioada v-a apropiat si  mai tare. Poate ca au iesit la iveala niste detalii noi si acum e momentul sa comunici, sa porti discutii, sa te deschizi. Poate chiar cunosti pe cineva nou, daca esti o persoana singura.

Horoscop Taur

Saptamana viitoare este despre si doar despre iubire. Asta este scopul, asta este dorinta. Si poate ca iti este dor sa te pierzi fie si pentru o secunda, poate iti dai voie sa simti cu tot sufletul, poate chiar apare in viata ta cineva pe care il astepti de mult timp.

Insa, gandul pare ca iti zboara mai degraba la bani, la tot ce poti sa faci ca sa cresti profesional. Universul incearca sa-ti arate ca implinirea de acasa iti da forta necesara ca sa functionezi pe toate celelalte planuri.

Oricum, e o descarcare, e o eliberare ce se petrece zilele aceastea. Mare atentie la semne, la evenimentele pe care nu le-ai fi prevazut. Universul incearca sa iti indice calea acum. Insa tu va trebui sa-ti construiesti drumul, piesa cu piesa.

Horoscop Gemeni

Incearca sa te focusezi pe un lucru si sa il si termini. Cat timp vei trata probleme importante cu superficialitate, nu vei reusi sa faci prea multe. Parca nici nu-ti convine unde esti acum, insa nici nu faci nimic in sensul asta. Poate ca rutina iti convine mai mult. Sau poate ca asa vrei tu sa crezi acum.

Si daca te dezamageste faptul ca nu ai reusit inca multe dintre lucrurile pe care ti le-ai propus, nu-ti plange de mila, nu cauta vinovati. Gandeste-te ca Universul are un plan si ca primesti ceea ce daruiesti sau primesti ceea ce ai nevoie acum. Analizeaza.

Atata timp cat vei vedea doar raul dintr-o situatie, nu vei putea vedea lectia din spatele lui si vei repeta la nesfarsit acelasi tipar toxic. E un blocaj undeva ce se arata tot mai pregnant. Acum e momentul sa il faci disparut.

Horoscop Rac

Se intampla lucruri in iubire. Se aprinde o scanteie, cunosti pe cineva, iti vezi un vis implinit. Si va fi ceva ce va dura, daca vei crede in ceea ce simti. Nu e momentul sa fii suspicios, e timpul sa profiti de sansa, fix cand ea apare. Pentru ca sansa asta vine dupa o munca grea pe care ai tot facut-o in ultimele luni.

Ce gandesti, ce conversatii porti, ce oameni ai jur… toate sunt elemente ce pot sa te conduca spre succes ori sa te traga inapoi. Tu decizi, tu alegi. Nu mai trage de timp, nu mai trai cu frica. Asta incearca Universul sa-ti transmita acum.

Important este ca se mai deblocheaza lucruri, poate apare sansa unei promovari, poate faci pur si simplu ceva nou. Insa, din nou, e nevoie de incredere in propria persoana. Spre finalul saptamanii, poate ca se intampla ceva ce te supara putin, insa cu calm si cu intelegere poti sa rezolvi orice.

Horoscop Leu

Urmeaza o perioada extraordinara pentru tine. Urmeaza niste evenimente care te vor ajuta sa cresti enorm. Ai atat de multa incredere in tine ca n-ai cum sa nu obtii acum ce-ti doresti, daca te folosesti de ambitie, de calitatile tale, dar si de spiritul tau jucaus si rebel.

In iubire insa pare ca inca esti destul/a de rigid. Relaxeaza-te, nu te mai teme de deznodamant daca ceea ce traiesti acum se simte bine si se simte real. Traieste astazi cat poti de frumos. Nu stii ce va fi maine. Mai taie din limitele alea drastice pe care le impui altora.

Bazeaza-te pe intuitie, te va ajuta mult cand vine vorba de alegeri. Corpul tau iti transmite cand se simte bine si cand nu se simte bine intr-un loc. Transforma un capitol al vietii tale peste care n-ai reusit sa treci. Foloseste-l ca pe o lectie, ca pe un scop, ca pe o greseala pe care nu o vei mai repeta.

Horoscop Fecioara

Te afli intr-o perioada destul de neclara. Nu prea stii ce vrei, parca nimic nu te mai multumeste. Pe de alta parte, nu slabesti ritmul niciun pic, nu renunti la munca grea. Poate ca asta este si problema. Faptul ca ai devenit/a mult prea rece, distant/a. Nu mai pune atat de multa presiune pe tine insuti, nu-ti mai forta limitele. Ai nevoie de blandete.

Ai renuntat la multe lucruri in ultimele luni, ai castigat altele, ti-ai schimbat destul de mult modul de gandire si asta se vede in tot ce faci si in tot ce spui. Firea ta amitioasa si perfectionista nu te lasa de multe ori sa te bucuri cu adevarat de tot ce ai obtinut.

Apar noi oportunitati, ai noi idei, ai planuri mari si o credinta de nestavilit. Si asta te va ajuta sa cresti. Incearca totusi sa nu te izolezi, iesi din casa, socializeaza. Poti sa cunosti oameni noi care sa iti schimbe viata complet. Miza e mare. Insa poate e bine sa faci si tu primul pas.

Horoscop Balanta

Saptamana viitoare incepi sa integrezi lectiile invatate in ultimele luni. Au fost luni agitate, luni in care poate oameni dragi te-au dezamagit, luni in care ti-ai dat seama ca te afli in locul nepotrivit. Si acum, cu toate datele, cu toate descoperirile in fata, iei atitudine. Faci lucruri pentru tine, pleci mai departe.

Sigur ca echilibrul nu e niciodata usor de obtinut, asta a vrut Universul sa-ti arate pana acum. Insa nici tu nu te-ai chinuit prea tare sa il mentii. Plus ca a fost haos in mintea ta pana de curand. Parca n-ai reusit sa-ti setezi nicio intentie. Ai mers cu valul pur si simplu.

Se schimba acum dinamica, se face ordine, tu faci ordine. Si poate ca reusesti ca tot ce faci sa fie real. Poate iti concentrezi toate eforturile spre un obiectiv, poate decizi ca nimeni nu are dreptul sa aleaga in locul tau.

Horoscop Scorpion

Ce te face fericit/a? Dupa o perioada de framantari, revelatii, povesti din trecut readuse la viata, e timpul sa iti stabilesti si limitele de sus si limitele de jos. Succesul vine si s-ar putea sa te surprinda ceva zilele astea. Poate e o provocare ce te scoate din zona de confort, poate e o dorinta mai veche pe care nu o mai poti stapani.

Se poate infiripa ceva foarte frumos zilele acestea, daca esti singur/a. Insa nu e cineva la care te astepti. Oricum, intreaga ta atentie este acum mai degraba pe lucruri legate de casa, de familie. Poate ca propriile tale asteptari te-au dezamagit pana acum. Si poate e bine sa te mai relaxezi.

Poate chiar e timpul sa renunti la unele persoane, situatii. Si in momentul in care vei lasa toxicitatea in urma, vei putea sa vezi lumina, vei stii ce ai de facut pe viitor. E atat de clar. Doar ca trebuie sa stii ca esti pregatit/a pentru ce urmeaza.

Horoscop Sagetator

Cat e iluzie si cat e adevar in jurul tau? Cat se petrece doar in mintea ta si cat primesti de fapt? Nu e tot timpul usor sa recunosti o greseala. Insa unele evenimente de saptamana viitoare pot sa te duca pe o cale total neasteptata. Pana si gandurile tale pare ca se contrazic acum.

Ori poate esti impins/a sa pui frana brusc… in iubire, in profesie. Poate e timpul sa indraznesti si sa faci acel lucru de care iti este teama. Poate ca ai nevoie de nou in viata ta dupa o perioada in care munca ti-a ocupat tot timpul.

Poate ca ai nevoie de un mic imbold, de ceva sau de cineva care sa-ti dea incredere. Atentie insa, apar ceva sentimente de gelozie, apar frustrari, poate ca scoti in sfarsit la iveala niste dorinte neimplinite cu care e din ce in ce mai greu sa traiesti. Primesti sansa de a schimba ceva. Insa nu te astepta sa fie usor sau rapid.

Horoscop Capricorn

Vei reusi. Asta e clar. Urmeaza o saptamana in care iti vei da si tu seama de lucrul acesta. Probabil ca vei reusi sa-ti dai seama care dintre planurile tale au sanse reale si la ce e timpul sa renunti. Oricum, vei obtine tot ce-ti doresti.

Probabil ca tanjesti dupa succes. Probabil ca iti doresti victoria. Insa, mai mult decat orice, vrei implinire. Pe de alta parte, nici nu renunti usor saptamana asta.  Ai grija la obsesii, ai grija la blocaje. Nu mai trage de situatii care nu mai duc nicaieri.

Vei observa probabil o evolutie in plan personal ori la job. Sau poate cineva reuseste in sfarsit sa faca lumina intr-o situatie. Ai pornit pe un drum anevoios, insa acelasi drum te va duce catre realizari mari. Trecutul poate sa apese niste puncte sensibile acum, insa nu face o drama din toata acea poveste.

Horoscop Varsator

E posibil sa lasi in urma pe cineva, o situatie, un plan. Mai ales ca e acolo multa pasiune, multa indrazneala la mijloc. Asa ca nimic nu te impiedica sa-ti mai asumi si cate un mic risc. Si pana la urma cine decide ce e corect pentru tine?

Poate ca nu totul va fi atat de lin pe cat ti-ai dori, poate ca apar tot felul de evenimente neprevazute, poate ca mai dai si peste blocaje. Important este sa te ierti pentru tot ce a fost, sa treci peste dezamagiri si sa poti merge mai departe cu inima impacata.

Lectia saptamanii viitoare este legata de ganduri, de puterea lor, de mentalitate. Iesi din acel spatiu in care ai intrat poate, de cateva luni incoace si schimba-ti gandirea. Trebuie sa crezi ca poti ca sa reusesti tot ce ti-ai propus. E primul pas.

Horoscop Pesti

Sfatul saptamanii viitoare este sa nu disperi, sa nu faci o drama din orice greseala, neintelegere, nedreptate. Nu poti obliga pe nimeni sa procedeze asa cum ai face-o tu. Si atentie mare, saptamana viitoare poti sa continui sa intaresti o fundatie sau sa o destrami. Depinde doar de tine.

Schimba ceva. Schimba modul in care privesti tot ce ti se intampla. Invata, ingrijeste-te, fa ceva nou, schimba un obicei, poate ca e bine mai degraba acum sa fii cumpatat/a in orice faci. Insa, in relatia cu tine, fii corect/a, fii cinstit/a. Nu te mai ascunde in spatele regretelor.

Ai inceput un proces de vindecare, insa nu e tot timpul usor. Imbratiseaza-ti varianta din trecut pe care acum alegi sa o blamezi. Fa un pas inapoi, gandeste-te ce te-a facut sa procedezi astfel in trecut si lasa in urma vechiul. E timpul pentru un nou inceput. Vin semne importante.