Saptamana viitoare va fi cel putin intensa.

Sa-ti mentii stapanirea de sine intr-o astfel de perioada poate sa fie destul de greu.

Pentru ca Ego-ul face un pas in fata si vrea notorietate, vrea sa jubileze.

Sufletul vrea doar sa iubeasca si sa fie iubit.

Insa constiinta isi cere si ea partea si nu e dispusa sa slabeasca lanturile.

Cum inotam printre toate aceste stari?

Pai, in primul rand, am putea incepe prin a nu ne mai minti.

Strigam sus si tare ca ne dorim, ca vrem, ca tanjim dupa ceva anume…

Si nu facem nimic.

Ramanem incremeniti intr-o realitate inventata care sa ascunda acele trairi reale, acele sentimentele reale.

Am iesit din culoarul eclipselor cu lectii dure, am invatat multe despre iertare si despre adevar.

Si acum ne regrupam si incercam sa gasim o cale.

Drumul incepe frumos.

Cu noi iubiri, cu sentimente dezmortite.

Nu mai lucram impotriva noastra. Si asta este extraordinar.

Iata cum va fi saptamana 30 Octombrie – 5 Noiembrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Priveste cu incredere spre viitor. E timpul sa faci planuri, e timpul sa iti iei angajamente. Trebuie sa stii cu exactitate ce-ti doresti ca sa poti incepe sa construiesti fundatia. Nu te mai gandi ca nu poti, ca nu esti suficient/a de puternic, nu renunta usor. E timpul sa visezi si sa crezi ca visurile tale pot sa devina realitate.

Si in momentul in care vei stii cat de mult valorezi, vei putea obtine si recunoastere. Pot sa vina niste bani, ori gasesti solutia la o problema ce nu-ti da pace.

Totul este acum despre tine, despre cum poti sa cresti, cum sa te simti in siguranta. Si nu te teme de rasturnari de situatie. Ele apar atunci cand trebuie sa apara.

Mai ales ca se vor intampla lucruri ce te pot lua prin surprindere. Important este sa-ti dai voie sa simti, sa-ti asculti instinctul.

Se incing lucrurile in iubire. Poate ca incepi sa ai suspiciuni, poate ca nu ai incredere in tine, poate ca ies la iveala lucruri pe care nici macar nu le banuiai. Si va trebui sa accepti orice emotie apare si sa intelegi de unde a pornit totul.

Horoscop Taur

Nu te mai multumesti cu jumatati de masuri. Oricat de greu ar fi sa renunti la unele compromisuri ce iti promiteau fals fericirea, a venit momentul in care trebuie sa fii sincer/a cu tine insuti.

Poate ca ai nevoie pur si simplu sa ierti, dar sa ierti cu adevarat. Sa o faci pentru tine, pentru linistea ta. Sa accepti durerea si sa dai drumul regretelor.

O pierdere suferita poate ca te-a daramat si simti acum ca trebuie sa platesti pentru greselile facute. Nu te condamna prea tare, reaminteste-ti cine esti si ce poti.

Nu poti dicta comportamentul celorlalti, insa poti sa schimbi tu ceva la tine. Uneori, cerem de la altii fix ceea ce noi nu suntem dispusi sa daruim. Traieste cu adevarat!

Ai putea sa cunosti pe cineva special, mai ales ca energia acestei saptamani este despre pasiune, despre mister. Ori se intoarce o persoana din trecut si parca se reaprinde o scanteie. Si oricat de multa frica iti provoaca acest nou inceput, ai incredere ca vei lua cea mai buna decizie. 

Horoscop Gemeni 

Faci mult zgomot in perioada asta. Asta si pentru ca te simti excelent. Simti deja ca transformarea a inceput. Iar dupa acest weekend, probabil iti vei da seama ca ai descoperit calea corecta.

Ai sanse mari sa evoluezi, insa nu se va intampla nimic daca iti tot refuzi sanse. Mai ales ca ai cam uitat in ultima perioada cum se simte fericirea.

Unii se indragostesc nebuneste in perioada asta, unele povesti se incheie doar ca sa fac loc pentru altele noi. Energia e nebuna, e cu multa pasiune si ar fi bine sa profiti din plin de perioada asta. Oricum ar fi, descoperi ceva la tine, ceva important si poate decizi in sfarsit sa iti deschizi inima.

E mult de munca, mai ales ca saptamana viitoare va fi cel putin solicitanta la serviciu. Insa, inca o data, vei reusi sa iti consolidezi pozitia si sa le arati tuturor ce poti.

Atentie insa la micile intepaturi venite de la oameni, la unele incurcaturi, pentru ca pot sa apara multe in perioada asta. Poate ca sinceritatea e cheia.

Horoscop Rac

Poate ca inca te incapatanezi sa castigi, indiferent de pretul pe care trebuie sa-l platesti. Si repeti la nesfarsit aceeasi lupta fara sa iti dai seama ca te indepartezi de propria implinire.

Poate ca eviti sa stai de vorba cu tine, sa-ti afli temerile si sa vezi de unde vine nevoia asta de a te face pur si simplu ca nu vezi adevarul.

Pentru ca adevarul iese la iveala in cele din urma. Indrazneste sa-ti recunosti slabiciunile, nu mai acoperi o problema cu o alta problema, nu mai evita oameni, situatii, pentru ca Universul te va pune in fata acelorasi lectii pana cand te vei convinge de faptul ca e momentul sa schimbi ceva.

Poate ca nici macar nu te intrebi: Eu unde vreau sa ajung? Si poate din acest motiv ramai in locuri de unde nu mai poti evolua, alegi sa ramai, in loc sa spui adio.

Lasa dramele, traieste-ti viata asa cum vrei si vei vedea ca tot ce iti este menit va gasi o cale sa ajunga la tine.

Horoscop Leu

Fii autentic/a, nu-ti refuza sansa la fericire si fii gata sa tii piept oricaror schimbari ar aparea in perioada asta. Nu te teme ca vei pierde controlul, uita-te bine unde esti si decide ce ai de facut in continuare.

Poate ca le-ai permis altora sa-ti incalce granitele si nu o data te-ai trezit in situatii care nu te implinesc.

Trecutul revine si poate ca e nevoie sa porti o discutie pe care ai tot amanat-o de teama ca deznodamantul ei va fi dureros. Insa acela va fi si momentul in care vei intelege de ce s-au intamplat unele lucruri.

Tot ce e nerezolvat acolo in sufletul tau ar putea sa primeasca acum un raspuns si asta sa fie punctul in care decizi sa mergi mai departe.

Si in cariera se intampla lucruri. Asteapta-te la decizii importante, ori poate un gand mai vechi e pus acum in practica. E ceva extrem de frumos acolo, e o recunoastere a muncii tale.

Plus ca te va plasa in mijlocul scenei, unde iti place tie tare mult sa fii. Nu te mai gandi care va fi urmatoarea lupta pe care o vei avea de dus, bucura-te de moment si ai grija de tine.

Horoscop Fecioara

Iubirea isi face loc timid in viata ta. Problema ta este ca ai tendinta de a fugi la primul strigat. Te faci ca nu vezi, te prefaci ca nu simti. Incepi sa te intrebi daca este ceea ce vrei, incepi sa te temi, fugi, te mai intorci, iar fugi si sfarsesti prin a-ti refuza sansa la fericire.

Da sanse. Nu e suficient sa spui ca o vei face, e timpul sa iti recunosti tie insuti ca ai frici, ca poate iti este frica de un anagajament, de posibilitatea de a suferi. Pentru ca apare cineva special, ori este deja in preajma ta cineva care asteapta doar un mic semn.

Analizeaza, da-ti voie sa faci si asa cum iti spune sufletul, nu doar cum iti dicteaza constiinta.

Grija mare la jocuri de culise, la invidie, la cei din jur, poate chiar la locul de munca. Nu lasa stresul sa te deturneze de la ceea ce ai de facut. Si ai grija la cat cheltuiesti.

Din fericire, reusesti sa faci si bani. Si cumva lucrurile incep sa capete sens, intelegi de ce ai ajuns in unele situatii si vei stii incotro sa mergi. 

Horoscop Balanta

Se incheie o perioada de schimbari, constientizari si acum iti dai seama cata putere ai si cat de mult poti sa evoluezi. Poate ca inca vin niste raspunsuri, poate ca inca incerci sa iti cauti scuze, sa le cauti altora scuze.

Universul iti transmite ca e timpul sa pui stop. Cine nu merita sa faca parte din viata ta, ce situatii nu mai merita efortul? Alege intelept.

Apar, daca nu s-a intamplat deja, informatii pretioase, informatii care te vor ajuta sa pui cap la cap niste lucruri si sa poti vedea in sfarsit imaginea de ansamblu.

Nu e un moment bun sa te inchizi, sa refuzi sa comunici. E momentul sa lamuresti unele lucruri din trecut care au devenit toxice.

Ai grija la cei din jur, la drame, la tentative de manipulare. Poate ca va fi nevoie chiar sa renunti la unii dintre ei. Lucrurile se intampla rapid acum si trebuie sa tii pasul. Poate ca iei niste decizii legate de job sau de bani. Poate vine o sansa pe care o tot asteptai.

Horoscop Scorpion

Probabil ca falsa impresie a controlului nu-ti da voie sa-ti recunosti unele lucruri din trecut. Poate ca nici macar nu indraznesti sa deschizi subiectul de teama impactului pe care il poate avea asupra ta.

Insa e momentul tau sa indraznesti, sa ai curajul sa-ti recunosti durerea si sa ii dai timp sa treaca. Poate ca e un spatiu toxic din care inca nu ti-ai gasit curajul sa pleci si ai sansa sa o faci acum.

Ai toate sansele sa o iei din loc, fara sa mai gasesti cuiva scuze, fara sa mai dai sanse, fara teama ca te vei pierde pe tine insuti. Trebuie doar sa te uiti cu atentie in interior si sa scoti curajul din sertarul in care l-ai bagat acum ceva timp.

Pentru ca apar informatii, semne care iti arata ca realitatea e alta, nu e ce vrei tu sa fie, nu o mai poti impacheta frumos. Alegi pur si simplu sa pleci din iluzie.

Si profita de aceasta energie incredibila ca sa te si distrezi putin, sa faci lucrurile care-ti plac, sa ai grija de tine. Gaseste-ti implinirea in lucrurile mici, in lucrurile ce conteaza cu adevarat.

Nu mai cauta maretia ca scop al implinirii. Fericirea e in tine, nu ce obtii, nu in ce detii.

Horoscop Sagetator

Fii recunoscator. Bucura-te. Poate parea o ineptie in momentele tale de suferinta si deznadejde. Insa fa acest exercitiu mai ales in aceasta perioada in care ti se arata cat de valoros esti, cine esti si ce poti sa faci.

Nu lasa durerea sa te acapareze. N-o lasa sa ia decizii in locul tau. Lucreaza la stima ta de sine. Urmeaza lucrurile incredibile pentru tine.

Incearca sa te apropii de oameni, sa te conectezi cu ei. Si invata sa le dai drumul atunci cand drumurile voastre nu se mai indreapta in aceeasi directie.

Si nu ramane sub nicio forma in trecut. Asta poate sa fie capcana saptamana viitoare. Sa ramai intr-un trecut dureros. Ai decizii importante de luat. Si ai incredere ca Universul te va ghida. Doar asculta-l.

Si vezi ca poate sa apara o propunere incitanta, o propunere care sa te ia prin suprindere si in acelasi timp sa te bucure enorm.

Si pasiunea reinvie cumva. Daca esti intr-o relatie, fa-ti timp pentru micile momente de intimitate. Iar daca esti singur/a, poate ca te asteapta niste nopti fierbinti.

Horoscop Capricorn

Nu vei mai fi cu capul in nori, nu vei mai merge cu fluxul. Ti-ai luat ceva timp sa-ti revii dupa o perioada nu tocmai prietenoasa si acum iti dai seama ce ai de facut in continuare.

Universul iti va da si el o mana de ajutor si te va duce in locurile potrivite. Vin oportunitati mari, e cu multa tensiune, poate si cu niste jocuri de culise, insa tu vei stii ce carte sa joci.

In iubire, se ajunge la un punct culminant. E cu multa pasiune in perioada asta, e cu conexiuni puternice, de suflet, e cu decizii importante.

Ori alegi sa-ti duci relatia la un nou nivel, ori decizi sa-ti deschizi sufletul in fata cuiva cu care simti ca ai putea avea o conexiune puternica.

Pentru ca tot ce ai trait in ultima vreme ti-a demonstrat ca viata nu se intampla asa cum ne dorim noi, ca nu putem dicta Destinului pasii pe care noi credem ca trebuie sa ii facem.

Putem doar sa invatam din greseli, sa trecem peste ce a fost si sa urmarim semnele. Sa-i dam ragaz inimii sa se vindece si sa nu ne fie teama sa iubim din nou.

Horoscop Varsator

Incet, incet incepi sa scoti la iveala parti din tine de care n-aveai habar, ori pe care ai incercat sa le acoperi cu tot felul de ganduri. Le-ai impus limite si ai ajuns probabil in punctul in care trebuie sa schimbi ceva la tine.

Poate ca inca te leaga ceva de trecut si de-asta nu reusesti sa vezi binele. Poate ca plangi dupa ceva ce iti facea Ego-ul sa tresalte. Si poate ca era toxic. Si abia acum realizezi asta.

Este o saptamana buna in care merita sa-ti concentrezi toata atentia asupra celor pe care ii iubesti, partener/a, familie. O saptamana in care iti poti lua angajamente, fata de tine insuti si fata de altii. O saptamana in care poate vei cauta pretuirea in propria curte, nu vei mai astepta sa o primesti de la ceilalti.

In cariera se precipita lucrurile. Insa atentie la oamenii care tind sa joace mult teatru.

Altfel, vine o sansa importanta si intelegi  pe ce drum sa o apuci. Si poate reusesti in sfarsit sa faci pur si simplu ce simti, fara sa te temi de vocile celor care te condamna pentru propriile alegeri. Risca. Nu ai nimic de pierdut. 

Horoscop Pesti

Nu exista tot timpul o cale usoara de a rezolva o situatie. Uneori, e nevoie sa fii gata sa renunti la tot. Pur si simplu. Sa nu mai incerci sa pastrezi lucrurile asa cum sunt doar pentru ca iti este mult prea frica de gandul ca n-ai putea sa traiesti fara ele. Pentru ca tocmai ce tu eviti sa faci ar putea fi cel mai bun lucru pe care il vei face vreodata.

Nu e un moment bun in care sa fugi de trecut, lasa-l sa revina daca mai sunt acolo rani ce necesita vindecare. Poate afli ceva ce te lasa sa vindeci acea durere.

Poate iti dai seama ca cel ce ti-a provocat suferinta ti-a adus si cea mai importanta lectie. Cea a iubirii de sine. Ai grija la oamenii pe care ai decis sa-i tii pe aproape.

Si poate ca nu te afli acum in dispozitia necesara de a cunoaste pe cineva nou, insa nu rata sansa. Universul iti scoate in cale oamenii potriviti in perioada asta, asa ca nu lasa o rana mai veche sa-ti fure acest nou inceput plin de iubire. Pentru ca il meriti din plin.

Nu meriti sa te intorci intr-un trecut toxic, meriti sa te bucuri de prezent.