Suntem in plin sezon al eclipselor. Este o perioada intensa, plina de semne si de mistere.

Si ca tabloul sa fie complet, Soarele intra in Scorpion pe 23 Octombrie.

E profund.

E intens.

E despre fiecare dintre noi.

Scorpionul ne obliga practic sa ne uitam cu atentie la noi insine.

Sa ne recunoastem adevaruri.

Sa ne uitam in oglida si sa ne intrebam sincer:

“Cine sunt?”

Pentru ca tot ce nu e real, tot ce e nedrept nu are cum sa tina in sezonul Scorpionului.

Pentru ca uneori, e nevoie sa transformam imposibilul in posibil.

Si ca sa facem asta trebuie sa vedem dincolo de cuvinte, dincolo de durere, dincolo de tot ce am invatat pana acum ca este bine, ca este corect.

Orice semn vine acum, orice mica emotie pe care alegi sa o ascunzi de tine insuti, valoreaza mai mult decat iti inchipui.

Ai incredere ca vei stii ce ai de facut.

Si cand se va intampla asta, nu ezita.

Fa asa cum iti spune sufletul.

Dar fa-ti, inainte de toate, timp sa il asculti. 

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Afla cine esti, da-ti voie sa fii tu, real, autentic. Apoi afla ce-ti doresti. Indrazneste sa visezi asa cum n-ai facut-o niciodata.

Taur

Nu te incapatana sa vezi doar un singur sens. Posibilitatile sunt infinite. Tu refuzi sa crezi in existenta lor. Priveste-te in oglinda si vezi ce trebuie sa schimbi la tine.

Gemeni

Indrazneste sa pasesti in acel spatiu unde ti-ai dorit intotdeauna sa ajungi. Stabileste-ti un scop, nu renunta la el si ai incredere ca Universul te va calauzi in tot acest proces.

Rac

Sa-ti recunosti slabiciunile este poate cea mai puternica forma de curaj. Nu-ti subestima emotiile. Accepta-le si foloseste-te ca pe un ghid. Ele iti pot transforma dorintele in realitate.

Leu

Da-ti voie sa iubesti si sa fii iubit/a. Chiar daca asta te face sa fii vulnerabil/a. Traieste in adevar si spune ce simti. Lasa cuvintele sa iasa. Sa nu iti fie frica de faptul ca o sa-ti pierzi puterea.

Fecioara

Stii care este adevarul, desi te tot lupti cu dorinta de a-l nega cu toata fiinta. Ai incredere in instinct, in ce-ti spune corpul. Fa totul cu pasiune, te asteapta o transformare incredibila.

Balanta

Cand ti-ai ascultat ultima oara sufletul? Cand ai auzit ultima oara ce dorinte are, ce dureri il consuma, ce amintiri il sufoca? E timpul sa-ti faci timp pentru tine si pentru sufletul tau. Aminteste-ti cat de mult valorezi.

Scorpion

Esti unde vrei sa fii? Stii macar unde este locul ala? E timpul sa afli. Primesti atat de multa putere de la Univers si va trebui sa faci ceva cu toata aceasta energie incredibila. Decide, actioneaza onest si vei primi inzecit.

Sagetator

Orice limita ti-ai fi impus in trecut trebuie sa dispara acum. Nu mai este loc pentru frica, pentru remuscari, pentru pareri de rau. Nu mai este loc nici pentru oamenii toxici si nici pentru lacrimi. Regaseste-ti increderea!

Capricorn

Ai ajuns atat de departe. Ti-ai invins frici, dureri, frustrari si acum pleci pe un nou drum cu increderea deplina ca vei reusi tot ce ti-ai propus. Nu exista alternativa. Exista doar o cale. Ai incredere!

Varsator

Incepe sa construiesti fundatia. Ai parcurs un drum lung, anevoios si ai ajuns in punctul in care primesti raspunsurile cerute si decizi sa faci schimbarea. Ai forta si determinarea necesare. Nu-ti trebuie mai mult ca sa reusesti.

Pesti

Alege iertarea in locul judecatii. Nu esti o victima, esti un supravietuitor. Regaseste-ti pofta de viata, motivatia si ai incredere ca lucrurile se vor aranja mai devreme sau mai tarziu.

Sursa foto coperta: Image by Freepik.