Nu schimbam energia, n-am iesit din sezonul eclipselor asa ca inca se intampla lucruri ce ne darama orice credinta, orice convingere am fi avut pana acum.

E o saptamana importanta ce se incheie cu o Eclipsa de Luna si cu o Luna Plina in Taur.

Soarele intra in Scorpion asa ca urmatoarea perioada este despre putere, despre imprevizibil si despre dorinta.

E provocator totul, e incitant, e revelator. E despre tot ce ne sperie si ne atrage in acelasi timp. E despre tot ce am evitat sa recunoastem, sa spunem, sa facem.

E despre trecut si despre modul in care tot ce am facut la un moment dat vine acum  peste noi si rastoarna tot ce stiam.

Ideea este ca nu ne mai putem ascunde de noi insine, vin spre noi tot felul de indicii, de semne si vedem adevarul cu alti ochi.

Perioada e plina de provocari, e plina de noroc, de sanse. Si vom putea sa obtinem ce ne dorim. Insa modul in care investim energia e esential acum.

Scorpionul ne invata ca lucrurile se schimba, ca transformarea e calea si ca indiferent de pierderi, e important sa ne mentinem vie credinta.

E important sa acceptam si partile frumoase din noi, dar si umbrele. E important sa intelegem ca ideea de control absolut este o poveste minunata, insa e doar o poveste.

Cateodata, e bine sa ne urmam Destinul, indiferent de cararile pe care ne poarta.

Iata cum va fi saptamana 23 – 29 Octombrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

E bine sa-ti lamuresti unele lucruri saptamana viitoare, sa vezi pe ce drum vrei sa o apuci, ce e pentru tine si ce nu mai e pentru tine, sa nu te grabesti si sa intelegi ca progresul nu se produce intr-o zi. E in regula sa visezi la viitor, la succesul pe care il tot astepti, insa nu e ok sa faci din asta prioritatea zilei de astazi. Bucura-te mai mult de prezent.

Apar emotii multe in perioada asta, afli lucruri ce te pot destabiliza putin, insa ai incredere ca ai facut deja primii pasi spre vindecare. Tot ce ai de facut acum este sa te asiguri ca ai indepartat tot ce e toxic si sa observi… ce simti fata de o situatie, cum reactioneaza corpul tau la ce ti se intampla. Vei primi lamuriri.

Probabil ca unele schimbari sunt greu de acceptat, poate ca nu vrei sa vezi adevarul, insa tot ce ai trait a fost o lectie. Si nu-i mai neglija pe cei dragi, nu-i mai impovara cu propriile nefericiri. Rezolva-ti problemele cu tine si cu ei si aminteste-ti ca viata merita traita la maximum.

Horoscop Taur

Incepi sa realizezi ca nu esti atat de departe pe cat credeai de visul tau. Renunta la indoiala, la acele convingeri cu care ai trait pana acum, renunta la tot ce e toxic si regandeste-ti prioritatile. Incearca sa crezi ca e cu adevarat posibil sa iti schimbi viata, sa ajungi acolo unde ti-ai dorit dintotdeauna.

Apar ceva tensiuni in plan personal insa ele ar putea sa readuca in prim plan niste probleme mai vechi pe care nici tu si nici persoana iubita nu ati incercat macar sa le rezolvati. Nu e momentul pentru certuri, e momentul pentru adevar, oricat de dur ar fi el.

In cariera e bine sa iti reamintesti de cat de mult potential ai. E bine sa iti alegi luptele, sa nu te arunci in situatii de unde cu greu sa poti sa iesi dupa, sa nu iti iei mai mult decat poti duce. Si e bine sa te inarmezi cu rabdare. Lucrurile se intampla cand trebuie sa se intample.

Horoscop Gemeni

Si ce daca esti tu impotriva tuturor. Si ce daca unii iti dezaproba alegerile. Ia deciziile care se simt potrivite pentru tine si ramai neclintit/a in fata adversitatilor. Fa-ti vocea auzita, mergi dupa ceea ce iti doresti si succesul te va urma. Nu cauta aprecierea prin tot ce faci, asigura-te ca ai facut treaba buna si apoi cere ceea ce crezi ca meriti pentru munca depusa.

O idila se poate dezvolta acum si poate se intampla chiar in locul in care muncesti. Insa e bine sa te asiguri ca treaba asta nu-ti va afecta in niciun fel pozitia. Securizeaza-ti granitele, nu permite oricui sa vina si sa le incalce si apoi sa-si vada linistit de treaba. Analizeaza tiparul si distruge-l o data pentru totdeauna.

Poate ca nu iti acorzi suficienta atentie, poate ca fugi de tine, poate ca alegi sa iti pui toata energia in orice altceva pentru ca iti este teama sa iti recunosti niste adevaruri dureroase. Nu mai face asta, gaseste-ti echilibrul si lupta si pentru tine.

Horoscop Rac

Sa nu iti fie frica sa mergi pe un drum creat doar de tine, sa nu-ti fie teama ca va trebui sa lasi oameni, lucruri in urma. Sigur ca e coplesitor pentru cineva ca tine sa faca asta, insa e necesar acum sa alegi pentru tine. Nu conteaza ce impresie lasi in urma, conteaza ce simti si ce iti doresti.

Poate ca iti este frica sa pasesti, iti este frica de acel pas gresit care sa te blocheze. Insa pana nu iti vei lua inima in dinti, nu vei reusi sa iesi din toxicitate. Gandeste-te la ce conteaza cu adevarat pentru tine si renunta la tot ce nu-ti mai serveste.

Si poate ca uneori merita sa actionezi chiar daca nu ai imaginea de ansamblu gata conturata, uneori merita sa indraznesti, sa pleci la drum si sa lasi Universul sa-ti ghideze pasii. S-ar putea sa nu te duca pe calea pe care sperai, insa cu siguranta te va duce pe calea potrivita pentru tine. Ai incredere.

Horoscop Leu

Iese acum la suprafata tot ce e toxic si nu te mai poti preface ca nu vezi realitatea. Asta in cazul tau se poate traduce in episoade de furie, de negare, insa acum e momentul sa-ti dovedesti ca poti sa depasesti si lucrurile ce te imping departe de starea ta de confort.

Lasa resentimentele deoparte si incearca sa iesi putin din scenariul pe care singur/a ti l-ai creat ca sa depasesti o situatie ce nu iti este tocmai confortabila. Oamenii vor incerca sa manipuleze situatii, poate si tu vei incerca sa faci asta. Un lucru e cert, nu vei mai putea fugi de adevar.

Da drumul acelor ganduri ce te imping sa-ti traiesti viata dupa niste reguli, norme impuse de altii. Viata ta trebuie sa arate bine pentru si doar pentru tine. Asa iti redobandesti pacea, luptand pentru ceea ce vrei tu si fiind recunoscator pentru tot ce esti si pentru tot ce ai.

Horoscop Fecioara

Situatii incomode o sa tot apara, au tot aparut pana acum, insa ai incredere ca vei reusi sa stingi conflinctele inainte ca acestea sa degenereze. Mai ales ca ai capatat ceva incredere in tine. In cazul tau, problema e alta. Faptul ca ai tot evitat pana acum sa te confrunti cu tine insuti. Ori te-ai neglijat. Analizeaza.

Succesul nu e departe, doar ca tu treci prin stari oscilante, tu nu stii exact pe ce drum sa o apuci. Si poate ca asta este motivul pentru care Universul te pune in situatii dificile, in situatii unde e nevoie sa alegi, tocmai ca tu sa-ti dai seama cine esti cu adevarat si sa actionezi in consecinta.

Poate chiar se aprinde o flacara saptamana viitoare, apare o noua conexiune care te scoate din amorteala, care iti reaminteste ca cel mai important este sa iubesti si sa te lasi iubit. Oricum energia e intensa, iar intuitia iti va dicta alegerile. Ai incredere.

Horoscop Balanta

Nu lua decizii la nervi saptamana viitoare. In loc sa te enervezi, incearca sa spui stop pur si simplu acelor situatii care nu iti mai convin. Poate ca ai tolerat prea mult anumite persoane si acum decizi ca este suficient. Mai ales ca nici nu prea vei mai avea cum sa eviti asta. Energia saptamanii viitoare este despre eliberare.

Mare grija la dezinformari, la ce comunici, la ce ti se comunica, in special la serviciu. Nu te complace in situatii, nu da credit pana nu cunosti intreaga poveste, vezi ce nu mai functioneaza pentru tine si fa o alegere, pleci departe de tot sau ramai si infrunti situatia.

Daca alegi sa ramai, insa, analizeaza cu atentie tot ce ti se spune, tot ce auzi dintr-o parte sau din alta pentru ca adevarul e subiectiv. Poate ca saptamana viitoare intelegi in sfarsit intentiile reale ale unei persoane, poate iti dai seama ca ai trait pana acum intr-un scenariu scris de altii.

Horoscop Scorpion

E cu multa tensiune in special la locul de munca, saptamana viitoare. Poate treci prin niste situatii de care nu stii pur si simplu cum sa scapi. Poate ti-ai pus toata increderea in oamenii nepotriviti, ori afli acum ceva ce iti completeaza imaginea asupra unei situatii careia vei stii cum sa ii pui capat.

In iubire e cu multa constientizare. Pentru ca vei putea in sfarsit sa pui capat scenariilor care te-au hranit pana acum si vei intelege, in sfarsit, adevarul. Poate afli lucruri ce te pun pe ganduri, poate intelegi in sfarsit de ce ai ales sa traiesti in minciuna si in ce mod trecutul inca mai produce efecte asupra relatiilor tale.

Altfel, urmeaza o saptamana destul de intensa. Ai putea sa cunosti pe cineva nou, se aprinde o scanteie si parca revii la viata. Si poate ca asta este momentul in care intelegi ca nu exista cale de intoarcere, exista doar prezentul si exista doar speranta ca vei putea merge inainte fara povara trecutului.

Horoscop Sagetator

Daca n-au aparut deja, asteapta-te la semne importante. Probabil ca iti va fi greu sa le intelegi in prima faza, ori vei incerca cu toata puterea sa le negi. E momentul sa intelegi unde esti, sa iti cauti locul si sa iti dai seama ce nu mai functioneaza pentru tine.

Nu mai trece cu vederea nedreptatile ce ti se fac, nu mai ignora modul in care ceilalti te trateaza, nu mai fugi de dreptate. Mergi pana in panzele albe pentru adevarul tau si pentru ceea ce se simte bine pentru tine. Drumul pana aici n-a fost usor, insa ai stiut tot timpul ce vrei. Ramai dedicat/a.

Lucreaza la tine insuti in continuare, mergi mai departe desi poate ca in momentul asta n-ai nicio idee despre cum ai putea face asta. Confrunta-te cu fricile tale, cu lucrurile pe care inca nu vrei sa ti le accepti, cu sentimentele pe care le tot indesi in sertar si scapa de tot ce nu te mai ajuta in acest punct al vietii tale.

Horoscop Capricorn

Daca drumul pe care esti impins/a acum sa mergi este total diferit fata de ceea ce iti imaginai tu, nu inseamna ca este gresit, nu inseamna ca nu este pentru tine. Respira, ia-ti timp sa procesezi, insa nu forta mana Destinului. Ai incredere ca vei realiza mai tarziu de ce n-a mers in trecut, de ce se intampla acum unele lucruri pe care pur si simplu nu le poti controla.

Se  clarifica lucruri saptamana viitoare, apare o informatie, apare un semn, se intampla ceva si tu iti vei da seama ca probabil ai urmarit naluci in tot acest timp sau ca ai tras de situatii pe care ar fi trebuit sa le lasi de mult in urma. E cu multa emotie, poate sa apara frustrarea, insa ai incredere ca ceva bun va iesi din toata aceasta framantare.

Si nu te mai limita la ceea ce crezi tu ca este pentru tine, nu-ti pune oprelisti, incearca sa te deschizi catre tot ce inseamna nou, necunoscut, da-le sansa oamenilor sa-ti arate cine sunt, mai lasa si viata sa se intample pur si simplu. Vei face spatiu pentru tot ce urmeaza sa vina spre tine.

Horoscop Varsator

Saptamana viitoare esti incurajat/a sa alegi cu inima. Mare grija la intuitie pentru ca ea iti va dicta viitoarele actiuni. Nu te mai gandi la cum esti perceput/a si judecat/a pentru faptele tale, fa ceea ce se simte bine pentru tine, incearca sa intelegi de ce actionezi intr-un anume mod.

Si fa loc iubirii in viata ta. Ai putea sa intalnesti pe cineva extrem de interesant in aceasta perioada si poate merita o sansa. Important este sa faci ce simti cu adevarat. Fa ce-ti hraneste sufletul, nu ce dicteaza societatea, prietenii, familia.

Nu te mai condamna atat de tare pentru greseli, nu mai trai cu frica unui eventual esec. Viata este despre incercari, unele functioneaza, altele nu. Poate ca locul in care esti acum, fie ca este vorba de cariera sau de planul personal, nu este acel spatiu ce te hraneste. Poate ca e nevoie de o schimbare, iar Universul iti arata in sfarsit calea.

Horoscop Pesti

Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor. Incearca sa vezi lectia din spatele oricarei intamplari ce nu-ti pica prea bine. Probabil ca saptamana viitoare incepe adevaratul test al relatiilor tale. Insa asta presupune sa te uiti cu atentie in interior si sa intelegi ce nevoi ai si in ce masura ele sunt indeplinite.

Ai incredere ca, renuntand la tot ce e vechi si a devenit deja toxic, ai puterea de a atrage in viata ta oamenii potriviti, oamenii care sa te ajute sa cresti. Si nu este exclus ca in perioada urmatoare sa pornesti intr-o calatorie pe care nu ti-ai imaginat ca o vei face vreodata, poate n-ai crezut ca esti suficient/a de puternic, poate n-ai crezut ca meriti atat de mult.

E nevoie sa iesi insa putin si din zona de confort, sa schimbi cumva abordarea, sa vorbesti pentru tine si sa ai incredere in Univers. Ai incredere ca primesti acum fix ce-ti trebuie si ai grija la semne. Apar multe in perioada asta si probabil ca ele vor sa iti spuna fie ca ratezi o oportunitate, fie ca ai luat-o pe un drum gresit.