Si cand credeam ca ne-am pus vietile in ordine, Universul vine si ne spune ca mai sunt lucruri sub pres.

Fie ne-am facut ca nu le vedem pana acum.

Fie pur si simplu nu ne-am dat seama ca inca mai sunt acolo.

Si uite asa, in perioada asta dintre cele doua eclipse, Eclipsa de Soare din 14 octombrie si Eclipsa de Luna, din 28 Octombrie, vietile ne sunt putin date peste cap.

Apar informatii noi, se intampla tot felul de lucruri care nu doar ca ne socheaza, dar ne si obliga sa facem ceva, orice.

Si oricat de mult ne-am dori sa izbucnim, sa ne certam, sa acuzam ori sa incercam sa manevram lucrurile in favoarea noastra, cel mai simplu mod de a traversa aceasta perioada este sa o facem in liniste.

Nu e momentul pentru lupte de orgoliu, e momentul sa decidem, ramanem sau plecam dintr-un loc, ramanem in toxicitate sau alegem libertatea.

Fara explicatii, fara remuscari, fara procese de constiinta.

Marte in Scorpion ne va da puterea de care avem nevoie.

Vrem totul sau nimic.

Dam totul nestiind ce vom primi la schimb.

Renuntam avand increderea absoluta ca Universul ne-a pregatit pana acum pentru ceva mult mai bun.

Iata cum va fi saptamana 16 – 22 Octombrie  2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Nu poti astepta ca minunea sa se produca. Nu poti continua sa traiesti cu dezamagirea ca visurile tale nu s-au indeplinit, in masura in care nici n-ai facut nimic semnificativ ca sa ajungi acolo. Poate ai uitat ca ai aceasta putere, poate ti-ai pierdut undeva pe drum ambitia. Insa Universul iti atrage acum atentia ca e timpul sa lupti pentru tine insuti. Si lasa drama deoparte, nu te victimiza.

Rezolva-ti problemele, alege-ti partenerii cu care sa mergi mai departe pe acest nou drum si nimeni nu va putea sa iti stea in cale. Plus ca s-ar putea ca o persoana noua sa intre in viata ta si sa iti arate ca esti in siguranta chiar daca iti deschizi inima, chiar daca iti dai voie sa fii vulnerabil/a.

Si intreaba-te de ce ar trebui sa urmezi o anumita cale. Aminteste-ti de acele momente in care ti-ai invins frica si ai facut imposibilul. Si procedeaza fix in acelasi mod si acum. In cariera, probabil, se schimba multe lucruri, insa deciziile de acum vor dicta evolutia ta in urmatorii ani. Deci este un moment decisiv pe care nu ai voie sa il ratezi.

Horoscop Taur

Nu prea mai ai cum sa te ascunzi. Nu prea mai ai cum sa eviti o decizie. Oricat de mult ai incerca sa fugi, nu te mai poti ascunde de ceea ce simti. Si nu uita ca acest blocaj nu te lasa sa mergi mai departe, iti consuma energia si te copleseste. Ori poate ca lupta asta nici macar nu-ti apartine. Analizeaza tot ce ti se intampla in perioada asta. Vei primi raspunsurile pe care le cauti.

Nu ai cum sa prevezi actiunile celorlalti, nu ii poti obliga sa actioneze asa cum ai face-o tu in anumite situatii. Asa ca nu te infuria cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori. Nu despica firul in patru. Treci mai departe, accepta situatia si fa cumva sa iesi de acolo.

Lucruri se intampla, fie ca iti place sau nu. E important modul in care tu reactionezi. Fa ceva cu toata acea furie, cu acea nemultumire ce mocneste in interior. Poate ca este modul Universului de a-ti transmite ca trebuie sa iei atitudine. Insa pentru asta e nevoie sa-ti amintesti de puterea pe care o ai si de faptul ca poate ai uitat pur si simplu sa te bucuri de viata.

Horoscop Gemeni

Tine-te departe de excese, in orice mod s-ar manifesta ele. Si incearca sa mai darami din zidurile pe care le-ai construit in jurul tau. Renunta la lupte inutile, renunta la nevoia asta de a le arata tuturor cine esti si ce poti. Ai o datorie fata de tine insuti. Sa faci tot ce poti, cat poti de bine, pentru tine insuti.

Poate ca n-ai indraznit inca sa rupi definitiv orice legatura cu un trecut dureros, poate ca inca astepti un semn, un mesaj. Si asta nu te lasa sa vezi frumusetea din jurul tau, nu-ti da voie sa cauti fericirea. Cat timp tu te lupti cu morile de vant, sansele trec, una cate una, pe langa tine. E timpul sa opresti asta.

Fa-ti ordine in viata, ia acele decizii dificile, la serviciu sau in plan personal. Aminteste-ti de ce ai pornit unele lupte si ia decizia de a pleca de acolo. Mai ales ca, in iubire, se anunta vremuri bune. Asa ca elibereaza ca sa te poti bucura la maximum de tot ce ti-a pregatit Universul.

Horoscop Rac 

Probabil simti ca ai obosit… sa tragi de oameni, de situatii, sa alergi dupa recunoastere, sa ai grija de toata lumea, sa porti batalii din care, pur si simplu, nu ai cum sa iesi invingator. Si Universul iti transmite acum, probabil ca ai inceput deja sa simti asta, ca e timpul sa pleci de acolo.

Renunta la vechi si lasa loc noului sa intre. Poate ca, pentru a face asta, a fost nevoie sa faci fata unor situatii deloc usoare, sa infrunti viclenia celorlalti, sa accepti un adevar greu de dus, insa acum e timpul sa iti dai voie sa fii tu. Mergi inainte, cu optimism, cu credinta ca te asteapta ceva mai bun. Insa nu mai trage dupa tine relatii, situatii care nu fac decat sa iti ingreuneze cresterea.

Sigur ca poate sa apara si confuzia, pot sa apara blocaje, fiecare nou drum are obstacolele lui, insa tocmai asta e frumusetea vietii. Sa le descoperi si sa iti gasesti puterea de a le traversa. Tot ce traiesti acum are menirea de a te face mai puternic/a. Increde-te in instinct. 

Horoscop Leu

Meriti sa fii iubit/a. Meriti sa ai parte de acea poveste de dragoste la care visezi de mult timp. Poate ca alegerile din ultima vreme n-au prea fost inspirate, ori poate ti-a fost mult prea frica sa iti deschizi inima, insa un lucru e cert: ai invatat lectii importante si acum iti dai seama ce-ti doresti cu adevarat.

Ai grija la manipulare. Este cuvantul cheie al saptamanii. Oamenii iti pot arata acum partile lor ceva mai intunecate, insa poate ca asa trebuie sa se intample ca tu sa decizi ce e mai bine pentru tine. Poate ca e felul Universului de a-ti deschide ochii si de a te face sa vezi realitatea.

Nu mai incerca sa te opui, accepta semnele atunci cand ele vin sa-ti arate calea. Ok. Ai trecut prin foc, ai simtit ca ai ajuns la limita. Acum e momentul sa o iei de la capat, mai puternic/a. Bazeaza-te pe ce-ti spune inima, nu pe ce cred ceilalti ca ar trebui sa faci. Sanse apar saptamana viitoare insa tu decizi ce vei face cu ele. 

Horoscop Fecioara

Ai puterea de a schimba lucrurile. Poti sa faci lucruri extraordinare. Ai farmec, ai energie, ai potential. Trebuie doar sa lucrezi la modul in care reactionezi la ce ti se intampla. Pentru ca nu prea e liniste in perioada asta, nici n-ar avea cum sa fie, pentru ca Universul te impinge sa iti depasesti limitele, sa indraznesti.

Renunta la tot ce e toxic, tine-te departe de energii negative, de situatii tensionate. Fa ce stii tu mai bine, da totul acolo unde simti ca exista potential si adu la viata ceva ce poate ai uitat ca exista in tine… dorinta, apetitul pentru viata, pasiunea. Meriti sa primesti tot ce e mai bun. Meriti sa ai liniste.

Ai grija la cheltuieli, incearca sa te abtii pentru ca se pot intampla lucruri neprevazute si asta s-ar putea sa te destabilizeze putin. Nu este insa nimic atat de grav peste care sa nu poti trece, insa te poti scuti de un stres in plus daca vei fi mai cumpatat/a saptamana viitoare.

Horoscop Balanta

Ai putea sa fii pus/a in fata unor mutari importante. Si oricat de mult ai fi vrut sa le amani, ori chiar sa le ignori complet, nu prea vei mai avea cum sa faci asta acum. Si probabil ca in cariera se intampla lucruri. Schimbarea nu este punctul tau forte, nu-ti prea place sa ti se darame echilibrul, insa ai incredere ca schimbarile de acum iti vor aduce, in cele din urma, linistea.

Problema este ca, de multe ori, atunci cand situatia devine tensionata, ai tendinta de a fugi, de a pasa responsabilitatea unei decizii. E timpul ca asta sa inceteze. Tu stii cel mai bine ce ti se potriveste si unde vrei sa fii si daca nu vei vorbi in numele tau, nu vei obtine ce-ti doresti.

E rost de castiguri si ai toate datele ca sa obtii ceea ce nu de mult parea imposibil. Asa ca nu-ti pune singur/a limite, nu fugi si nu abandona o lupta mai veche. E timpul sa iti inchei socotelile, sa iei decizii si sa ai incredere in puterea ta de a traversa perioadele tensionate.

Horoscop Scorpion

Te razvratesti. Incepi sa vezi viata cu alti ochi. Incepi sa privesti unele situatii dintr-un alt punct de vedere. Si daca vei avea curajul de a fi sincer/a legat de ceea ce simti, vei atrage fix ce-ti trebuie acum. Insa asta poate presupune sa eliberezi, sa renunti, sa pleci din unele locuri.

Ai grija insa la aceste decizii. Nu te arunca, nu actiona la nervi, nimic bun nu are cum sa iasa din furie. Analizeaza, ai timp sa faci asta, asculta-ti instinctul si apoi renunta. Energia din aceasta perioada este incredibila. Insa doar tu o poti redirectiona fie spre bunastare, fie spre razbunare.

Este o perioada in care simtim nevoia de a ne face dreptate cu orice pret, in care ne luptam cu dorinta de a castiga. Si aici ar fi de lucrat. Nu intra in lupte de orgoliu, nu alerga dupa naluci si nu mai trage de situatii. Nu vei castiga nimic, dimpotriva, vei pierde sansa de a creste.

Horoscop Sagetator

S-ar putea sa nu stii exact ce sa alegi. O decizie dificila iti va cam da batai de cap, insa nu-ti pierde increderea. Probabil ca tot ce s-a intamplat in ultima perioada ti-a lasat un gust amar si nu mai stii acum pentru ce lupti, cine iti sunt aliatii si in cine sa nu te increzi. Nu lasa situatia sa te copleseasca. Vei primi toate raspunsurile.

Aminteste-ti de ambitia care te-a adus pana aici. Aminteste-ti acest lucru in momentele tale cele mai grele. Asa te vei incarca. Sigur ca unele emotii trebuie acceptate, procesate si nu e tot timpul atat de usor. Insa unele situatii trebuie sa se incheie pur si simplu. Nu mai trage de ele.

O persoana din trecut poate sa revina, ori cunosti pe cineva care va avea un rol important in privinta deciziilor pe care le ai de luat. Te asteapta o noua aventura, una pe care poate n-ai prevazut-o, iar asta nu-ti convine foarte tare. Insa indrazneste si mergi acolo unde-ti spune sufletul.

Horoscop Capricorn

Schimba ceva si vei vedea cum ti se schimba viata. Este indemnul Universului pentru o perioada in care va trebui sa te gandesti foarte bine la ce-ti doresti, la ce nu mai poti sa suporti. Fii atent/a la semne, fii atent/a la obstacole. Orice mic gand ce-ti trece prin minte poate sa fie generatorul unei decizii care ar putea sa te surprinda chiar si pe tine.

Nu mai actiona doar in speranta ca vei impresiona pe cineva, fa asa cum simti, cand simti. Se deschide un spatiu al oportunitatilor, insa ele nu vor face treaba grea in locul tau. Ele vin si tu decizi daca iei atitudine sau nu.

Si dupa o perioada in care ai simtit mai degraba nevoia de a sta in singuratate, e momentul sa iesi din casa, sa cunosti oameni noi. Mai ales ca ai toate sansele sa intalnesti iubirea. Suna atat de frumos, insa nu se va intampla nimic daca nu contribui la propria ta fericire.

Horoscop Varsator

Se dau multe lupte de putere in perioada asta. Mai ales ca fiecare dintre noi vrea sa aiba senzatia ca detine controlul. O astfel de speranta, insa, poate sa te destabilizeze. Da-ti voie sa fii, pur si simplu, sa simti, sa asculti ce-ti spune sufletul. Nu poti controla ce fac ceilalti, poti doar sa alegi cum reactionezi tu la ce ti se intampla.

Pluteste in aer o tensiune, sau poate e vorba de furia pe care ai acumulat-o in ultimele luni. Canalizeaza toate aceste emotii catre un domeniu din viata ta pe care l-ai cam lasat de izbeliste. Poate ca te-ai concentrat prea mult pe situatii pe care pur si simplu nu le poti controla. Grija la epuizare.

Universul te-a tot atentionat, ti-a indrumat pasii spre iesirea dintr-o situatie si pare ca tu tot tragi de o relatie care s-a incheiat de mult. Aminteste-ti cine esti, cat de mult te-a costat sa ajungi pana in acest punct si fa schimbarea. Plus ca vin oportunitati in cariera si n-ai vrea sa le ratezi pentru ca te concentrezi intr-o cu totul si cu totul alta directie.

Horoscop Pesti

De cine te feresti? De ce anume iti este frica? E timpul sa iti dai voie sa fii tu, fix asa cum esti, fara masti, fara minciuni. Te va ajuta sa-ti dai seama cine esti cu adevarat si ce iti doresti cel mai mult in aceasta viata. Si s-ar putea sa iti si dai seama ca poate unele relatii din viata ta iti fac rau.

In perioada asta, ti se transmite sa crezi mai mult in tine, sa nu te mai comporti intr-un anumit fel doar ca sa nu tulburi apele. Pentru ca atitudinea asta te consuma pe interior, se aduna frustrari si ar fi bine sa le eliberezi inainte ca acestea sa explodeze.

Un amalgam de emotii. Asa se poate traduce saptamana viitoare. Calatoria spre redescoperire nu s-a incheiat. Abia incepe. Insa ti se da sansa sa iti schimbi viata. Chiar daca asta poate sa insemne ca lasi ceva in urma sau ca incepi un capitol nou. Ai incredere ca alegerile din aceasta perioada iti vor aduce, in cele din urma, ceea ce-ti doresti cu adevarat. Desi acum nu pare ca e chiar asa.