Saptamana viitoare prevesteste o perioada plina de schimbari si rasturnari de situatie.

Incepe sezonul eclipselor, iar unii se vor trezi ca vietile lor nu vor mai arata la fel ca pana acum.

Se intampla lucruri si desi pare ca singura varianta e fuga, frica nu ne va feri insa de ceea ce trebuie sa se intample.

Iar cei care refuza sa vada semnele, se vor trezi in mijlocul furtunii, fara nicio sansa de a se pune la adapost.

Este important sa luam decizii in perioada urmatoare.

Este important sa facem ce ne bucura.

Si daca, totusi, soarta ne pune in fata unor situatii incomode, dureroase, trebuie sa ne luam lectia si sa mergem mai departe.

Sa nu mai fugim de propriile frici, de propriile dureri.

Sa intelegem ca ele fac parte din viata la fel cum o fac si momentele in care radem cu gura pana la urechi dar si momentele in care suntem mandri de tot ce am reusit sa facem pana acum.

Iata cum va fi saptamana 09 – 15 Octombrie2023 pentru fiecare Zodie: 

Horoscop Berbec

Iti doresti relatii sanatoase, vrei sa daruiesti, insa, ca asta sa se intample, e bine sa-ti deschizi inima, sa-i lasi pe ceilalti sa intre. Inveti oricum o lectie importanta la mijlocul saptamanii. Se incheie un capitol dureros, incepe ceva, poate o noua colaborare, poate o poveste de iubire.

Fii deschis/a si fii cu bagare de seama cand vine vorba de cheltuieli. Probabil ca e nevoie sa-ti schimbi gandirea. Nu te mai arunca, nu investi pana cand nu esti sigur/a ca este pasul corect.

Ar mai fi de lucrat poate si la stima de sine. In general, esti o fire indrazneata, insa, atunci cand iti pierzi increderea in tine, cu greu reusesti sa iesi din blocaj. Concentreaza-te pe tine insuti, iubeste-te mai mult si vei atrage tot ce-ti doresti.

Horoscop Taur

Probabil ca in gandurile tale se afla si acum o persoana pe care nu-ti dai voie sa o uiti, pur si simplu. Probabil ca tot ce ai trait intr-o veche poveste de dragoste si-a pus amprenta serios pe modul in care te comporti acum in iubire. Si pentru ca nu vrei sa impovarezi pe nimeni, ai tendinta de a tine totul pentru tine. Poate ar fi bine sa te destainui cuiva, sa mai eliberezi din emotii.

Da-ti voie sa fii vulnerabil/a in preajma celor care te iubesc. Accepta ca ai si tu momente de slabiciune si asta va fi primul tau pas spre evolutie. In momentul in care iti vei accepta emotiile, acestea isi vor pierde din putere si tu vei iesi de sub acest control care te macina.

Poate ca e bine, in perioada asta, sa cauti mai mult, sa te cauti mai mult, sa pui cu adevarat suflet in tot ce faci, sa te gandesti mai mult la ce te bucura, la ce te implineste. Iar daca asta inseamna sa faci o schimbare majora, nu mai sta pe ganduri. Acum e momentul.

Horoscop Gemeni

Invata sa asculti mai mult, invata sa iei atat cat poti sa duci.  Nu mai trage concluzii pripite, acorda-le si celorlalti sansa de a-si explica faptele. Vei ajunge la epuizare daca nu vei reusi sa gasesti un echilibru intre nevoia de a avea dreptate si circumstantele pe care ar fi bine sa le acorzi oamenilor.

In iubire se condimenteaza putin situatia, in sensul ca ai un farmec aparte, ai tu ceva ce atrage mult. Si sunt sanse sa cunosti o persoana care poate sa apara atunci cand ai cea mai mare nevoie de sprijin. Nu mai fugi. Nu mai trata relatiile ca pe niste legaturi sufocante. Nu mai fugi de angajament.

Renunta la tot ce nu te lasa sa mergi mai departe. Uneori, asta poate sa insemne capitulare, insa nimeni nu pierde in acest joc, nu exista invingatori. Existi doar tu luptand pentru ceea ce te implineste. Nu mai incerca sa controlezi tot, nu mai tine cu disperare de oameni care nu mai vor sa stea si nici de situatii incheiate de mult.

Horoscop Rac

Probabil ca nici tu nu stii ce vrei acum. Parca iti este mai comod sa tii oamenii la distanta si in acelasi timp, ai atat de multa nevoie de iubire. Posibil ca rani mai vechi sa produca inca efecte in toate relatiile tale din prezent. Recunoaste-ti asta, elibereaza si fii gata sa-ti deschizi inima.

Daca nu iti reglezi propriile lupte, nu vei face decat sa alungi oameni care ar da totul sa faca parte din viata ta. Invata sa-i privesti pe ceilalti cu aceeasi deschidere cu care tu insuti ai vrea sa fii privit. Intelege-i asa cum si tu, la randul tau, ai vrea sa fii inteles.

Se intampla oricum ceva si se intampla destul de repede. Ceva ce trebuia sa fie temporar in viata ta dispare acum. Asta si pentru ca probabil ti-ai invatat lectia. Tolereaza-ti momentele de nostalgie, da-ti voie sa simti si emotiile negative si apoi ridica-te si apuca-te de treaba. Ai multe lucruri de facut.

Horoscop Leu

Problema, in ceea ce te priveste, nu sta in faptul ca se intampla lucruri in viata ta. Problema consta in modul in care reactionezi la ceea ce traiesti acum. O vorba blanda, rostita pentru ceilalti, dar si pentru tine, valoreaza enorm. Poate ca nu intelegi cum ar putea niste cuvinte sa schimbe o situatie. Insa e posibil.

Si nu mai astepta ca ceilalti sa se comporte perfect, sa fie fara pata. Atunci cand iti creezi asteptari nerealiste, te lupti de fapt cu furia, cu regretul, nu te lupti cu celalalt. Trateaza-i pe toti cu intelegere. Furia este intotdeauna acolo. Nici nu trebuie sa o chemi. Insa ai intotdeauna posibilitatea sa o ignori.

Vara trecuta a fost cel putin provocatoare, ai cazut, te-ai ridicat, ai plans, ai triumfat. Viata ta este pe cale sa se schimbe pentru ca ai inteles acum tiparul, ai inteles unde ai gresit, ai inteles cand ai acceptat prea  putin si cand ai cerut prea mult. Asa ca inchei acum niste capitole dureroase si alegi sa nu te mai uiti inapoi.

Horoscop Fecioara

Te simti ca pestele-n apa cu atat de multa ordine, cu atat de multa stabilitate. Pare insa ca, in continuare, munca si gandurile excesive te epuizeaza. Parca tot astepti ca cineva sa iti spuna ca e in regula sa te opresti, sa te potolesti o perioada. Insa doar tu poti pune capat unei perioade care ti-a fost si Iad si Rai in acelasi timp.

Pana la urma, totul sta in modul in care privesti lucrurile. Alegi sa traiesti cu ura, cu dezamagirea sau uiti si mergi mai departe. Este o perioada in care poti sa faci bani frumosi, insa norocul trebuie sa fie uneori fortat. Ai nevoie de un plan, de rutina si de un pic de curaj.

Ai invatat multe in ultimii ani si astazi abia daca recunosti persoana din trecut care, orbita de o inchipuita neputinta, nu reusea sa-si dea sanse. Fii mai exigent/a, fii primul tau sustinator in continuare si nu lasa focul sa se stinga. Ai grija insa pe cine aduni in jurul lui.

Horoscop Balanta

Iubirea e neconditionata, noi o facem sa depinda de tot ce e lumesc, banal si de multe ori fara nicio noima. Ei bine, tu esti exceptia de la regula. Devotamentul tau pentru oameni aproape ca nu are egal. Insa aceasta sensibilitate te darama si pe tine uneori, mai ales atunci cand iti alegi gresit luptele. Sau atunci cand le dai altora sansa de a profita de bunatatea ta.

Ai trecut prin cateva situatii care ar fi putut sa te faca usor sa-ti pierzi increderea in oameni. Te-ai schimbat, ai crescut si ai ramas acelasi. Chiar daca ai fost, de multe ori, invizibil/a pentru cei a caror atentie insemna totul pentru tine. Ai reusit sa depasesti toate aceste momente asa ca poti sa consideri lupta deja castigata.

Poate ca uneori nu crezi pur si simplu ca meriti mai mult, nu crezi ca esti demn de castiguri mai mari, nu te ajuta nici faptul ca te dai la o parte pentru altii. Iar o astfel de atitudine nu face decat sa te traga in jos. Ori poate exista totusi o furie in interior ce iese cateodata la supafata si te uimeste chiar si pe tine. Analizeaza si afla de unde izvoraste problema.

Horoscop Scorpion

Si ce crezi ca se va intampla daca vei renunta, macar o data, la control, daca vei lasa soarta sa decida in locul. Cat de greu poate sa fie, atunci cand nu te poti decide, sa lasi Universul sa o faca in locul tau. Te agati tot timpul de nevoia asta a ta de a controla lucrurile si uiti ca acestea nu se intampla tot timpul asa cum vrei tu.

Posibil sa iasa acum la suprafata niste frustrari, in special in relatia de cuplu, pe care nici macar nu-ti dadeai seama ca le ai. Si s-ar putea sa iti dai seama ca nu esti multumit/a de ceea ce ai primit, ca vrei mai mult, ca meriti mai mult. Iar asta este excelent chiar daca trezirea asta ar putea sa duca la o ruptura brusca.

Invata sa actionezi cu tact, cu rabdare, nu mai forta nici inceputurile si nici finalurile. Lasa viata sa-si urmeze cursul si permite-ti sa te bucuri, cu mentiunea ca poti interveni doar atunci cand simti ca pierzi directia. Altfel, in perioada asta, e bine sa-ti dai voie sa fii pur si simplu. Fix asa cum esti.

Horoscop Sagetator

Ia-ti un reper. Gandeste-te la momentele acelea in care blandetea te-a scos din furtuna. Gandeste-te la cat de bine s-a simtit totul atunci. Si aplica aceeasi strategie si acum. Sigur ca e mai comod sa gasesti vinovati, sa judeci, sa transezi, insa inima ta nu merita o asemenea povara. Nu-ti mai masca sentimentele.

E posibil sa cunosti pe cineva cu care sa incepi o poveste frumoasa de iubire, ori o colaborare. Si nu lasa umbrele trecutului sa-si puna amprenta pe ceva atat de frumos. Nu taia binele din radacina, doar pentru ca, la un moment dat, cineva te-a facut sa te simti neputincios. Cand simti ca te ineci, nu uita ca ai puterea intotdeauna sa iesi la mal. Probabil ca undeva acolo, in interior, exista o nevoie imensa de validare pe care probabil nu ti-ai satisfacut-o. Poate ca tocmai incapacitatea de a controla totul te copleseste. Nu mai judeca, iarta, accepta si mergi mai departe, indiferent de ceea ce ti se intampla acum. Toate au un rost si iti vei da seama de asta mai tarziu.

Horoscop Capricorn

Probabil ca ai cam pierdut din avant. Ori poate ai inceput sa-ti pierzi speranta. Evenimentele din aceasta saptamana iti vor demonstra, inca o data, ca nu trebuie sa renunti, ca toate piedicile intampinate pana acum au avut menirea de a-ti ajusta directia. Iar acum esti in sfarsit pregatit/a sa obtii ceea ce iti doresti.

Nu te astepta la o schimbare brusca, nu-ti pierde rabdarea. Universul iti va oferi semne importante. Fii atent/ a la ele si analizeaza-le. Nu uita cat de multa putere ai, nu uita niciodata ca determinarea si indarjirea te-au adus unde esti acum. Sa renunti in acest moment ar fi o mare greseala.

Important este sa-ti multumesti tie, in primul rand. Sa te agati de orice bucurie a vietii, fie ea cat de mica, sa apreciezi tot ce ai. Vei vedea ca ti se va schimba si dispozitia. Oricum, exista anumite obiceiuri, tipare pe care poate ar fi bine sa incepi sa le schimbi. Ori poate e nevoie sa te eliberezi de povara unui episod dureros din trecut. Analizeaza!

Horoscop Varsator

Schimbarea se va produce si nu prea vei mai avea cum sa impiedici asta. Insa nu te panica. Poate sa se transforme totul in ceva atat de frumos. Singura ta problema in acest moment este pesimismul. Din fericire, energia saptamanii viitoare te va face sa crezi ca totul este posibil pentru tine. Asta nu te va scuti insa de emotii intense, de intamplari neprevazute. Ai incredere ca le vei putea face fata.

Sa nu te mire daca vei ajunge in situatia de a face o mutare importanta la job, in iubire. Orice e posibil acum. Pentru tine a venit momenul acela in care iti recunosti tie insuti ca probabil n-ai luptat suficient pana acum, ori ai luptat prea mult pentru cauze deja pierdute. E normal sa apara perioade de furie, e normal sa te cuprinda anxietatea. Nu te mai lupta cu emotiile. Este o lupta pe care nu o poti castiga si care te consuma putin cate putin.

Sufletul tau are nevoie acum, mai mult ca oricand, de iubire, de liniste. Are nevoie sa fie ascultat. Prins/a intre atatea probleme si incertitudini, probabil ca ai uitat cat de bine iti face recunostinta. Probabil ai uitat sa pretuiesti viata. E timpul sa schimbi asta. Si oportunitatile vor veni cu siguranta.

Horoscop Pesti

Invata sa impui limite. Nu-i lasa pe altii sa-ti incalce granitele si nu le reprosa apoi ca au procedat in felul acesta. Tu alegi cat si in ce fel altii intervin in alegerile pe care le ai de facut. Si tot tu decizi ce e mai bine pentru tine. Tot ce poti sa faci este sa te indepartezi de factorii ce iti produc stres. Sa te rupi de tot ce e toxic. Nu mai amana o alegere, daca inima iti spune sa pleci dintr-un loc.

Si relatia cu banii trece prin transformari serioase. Probabil ca incepi, in sfarsit, sa intelegi ca meriti mai mult, ca esti demn/a de tot ce ai primit si de tot ce urmeaza sa primesti. Nu-ti mai limita sansele, nu te descuraja. Acum e momentul sa ceri rasplata pentru toata munca depusa.

Sunt sanse mari sa cunosti pe cineva saptamana viitoare. Sunt sanse mari sa te indragostesti. Trebuie doar sa iti deschizi inima, sa dai sanse si sa crezi ca meriti asta din tot sufletul. Daca esti intr-o relatie, acum e momentul sa clarificati anumite neintelegeri, sa stabiliti daca dorintele voastre se indreapta in aceeasi directie. Va fi astfel mult mai usor sa va intariti relatia.