Poate ca nu vei castiga premiul cel mare, saptamana viitoare, insa cu siguranta vei fi facut primul pas catre victorie.

Asa se poate traduce energia urmatoarelor zile.

Totul depinde insa de tine.

Accepti refuzuri, accepti o infrangere si mergi mai departe sau ramai in acelasi loc si continui sa te plangi.

Accentul se pune pe cariera, pe bani. Poate reiei unele decizii, poate iei unele noi.

Este o saptamana buna pentru negocieri.

Asa ca nu trebuie sa-ti fie teama sa ceri ceea ce ti se cuvine.

Cat timp vei face doar ce ti se impune, vei trai cu regretul ca ai fi putut face mai mult.

Ca ai fi putut sa te ridici si sa faci ceva si pentru tine.

Asta presupune si sa faci pace cu trecutul.

Dar si sa te apuci sa faci planuri concrete si reale.

Iata cum va fi saptamana 02 – 08 Octombrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

E un moment excelent sa indraznesti sa faci acel lucru pe care l-ai tot amanat, de teama ca nu va iesi asa cum vrei tu. Fa ceva cu toate acele planuri, nu le lasa sa se piarda. Mai ales ca, in lumina ultimelor intamplari, ai inceput sa descoperi lucruri noi in ceea ce te priveste.

Plus ca va trebui sa infrunti trecutul. Nu vei mai avea cum sa eviti o discutie importanta si va trebui sa te intrebi cat daruiesti si cat primesti in relatiile tale. Si poate ca e momentul sa renunti la tot ce nu-ti mai face bine.

In iubire, o noua relatie ar putea incepe acum. Insa nu-ti proiecta fricile in acest nou inceput. Nu lasa ce a fost sa aiba puteri asupra a ceea ce se intampla acum. E posibil ca niste puncte sensibile sa fie apasate acum, asa ca fii bland/a cu tine insuti.

Horoscop Taur

Sapa mai adanc. Poate e nevoie sa clarifici unele situatii. Si incearca sa vezi ambele parti ale unei probleme. Lupta pentru ceea ce este al tau, insa fa asta dupa ce cunosti toate datele. Poate ca a venit timpul unei negocieri.

Evolutia inseamna uneori si infruntarea unei pierderi. Renunta la ceea ce nu-ti mai face bine si actioneaza conform propriilor valori. Nu-ti mai rastalmaci deciziile luate in trecut. Fa cumva si schimba ce faci acum.

In iubire, poate e timpul sa spui Da unui nou inceput. Fie ca asta inseamna sa renunti la o relatie sau sa incepi o noua poveste de dragoste. Asigura-te ca este ceea ce iti doresti si prioritizeaza ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine.

Horoscop Gemeni

Tot ce te-a destabilizat pana acum incepe usor, usor sa-si piarda din puteri. Se clarifica lucruri, devii mai puternic/a si poate inveti sa-ti accepti emotiile. E singura modalitate de a creste. Incepe sa iei lucrurile in serios, sa fii responsabil/a si ai grija atunci cand iti alegi luptele.

Poate ca nu stii inca unde te va duce tot ce se intampla acum la serviciu, insa, frica nu te va ajuta deloc. Incearca sa privesti lucrurile asa cum sunt si da-ti voie sa te bucuri de viata. Canalizeaza-ti toata energia catre ceea ce conteaza cu adevarat.

Si oricine te-a facut sa iti pierzi increderea in oameni, in iubire, nu mai are puteri asupra ta. Regaseste-ti tu insuti puterea, increderea si deschide-ti inima. Lasa iubirea sa intre in viata ta. Da-i o sansa. S-ar putea sa te suprinda cat de bine vor merge lucrurile.

Horoscop Rac

Nu intra in lupte pe care le poti evita. Nu te incapatana sa castigi. Incearca sa intelegi ce nu merge acum bine in viata ta si fa o schimbare. Nu actiona in momentele de furie, nu lua decizii in momente tensionate. Analizeaza si abia apoi fa alegerea.

Vei vedea ca energia se schimba, se produc unele lucruri, se schimba situatii si iti reiei puterea. Nu uita insa pentru ce lupti, ce te motiveaza si unde ti-ai propus candva sa ajungi. Poate ai uitat cat esti de puternic/a, poate ai pus prea multa presiune pe tine insuti si e momentul acum ca toate astea sa inceteze.

E posibil sa-ti fi setat unele obiective in trecut si acum te condamni pentru ca nu te-ai ridicat la inaltimea propriilor asteptari. Esti suficient/a. Poate ai uitat asta. Poate ti-ai neglijat dorintele reale doar pentru ca ai fost mult prea ocupat/a sa alergi dupa himere.

Horoscop Leu

Atunci cand simti ca o situatie te copleseste, ia o pauza si analizeaza ce se intampla. Nu agrava situatia, nu actiona la nervi. Nu-ti consuma energia pe lucrurile superficiale. Si nu intra in capcana propriilor tale frustrari. Gaseste o cale sa te descurci in conditiile date. Vei reusi.

Si in loc sa te stresezi pentru ca nu iese asa cum vrei tu, gaseste o cale sa te descurci cu ce ai. Iesi din casa, distreaza-te, bucura-te de prezent. Nu mai transforma orice esec in drama. Ai puterea de a trece peste orice. Stii asta.

Se intampla lucruri si in plan amoros. Sau poate tu te-ai schimbat si nu te mai condamni la nefericire doar ca sa pastrezi aparentele. E timpul sa vezi ce relatie din viata ta a devenit toxica si sa iei atitudine. Nu-ti neglija nevoile.

Horoscop Fecioara

Indiferent de cat de mult se complica lucrurile, nu renunta la scopul tau. Continua sa muncesti, continua sa crezi si fa pasii necesari. Urmeaza o perioada in care poti sa evoluezi mult, poate iti cresc si veniturile. Actioneaza prudent, insa nu face compromisuri.

Probabil ca vei lupta aprig pentru ceea ce meriti si acum e momentul sa treci peste tot ce nu a mers cum trebuie. Tu esti singura persoana care poate sa schimbe ceva, tu poti sa schimbi cursul lucrurilor. Ai incredere. Te vei intoarce mai puternic/a ca oricand.

Poti sa obtii ceea ce-ti doresti. Iar concentrarea ta va fi exclusiv pe cariera si pe bani. Si poti sa atragi si iubirea in viata ta. Trebuie doar sa stii ce vrei cu adevarat. Deschide-ti inima. Ceva foarte bun poate sa iasa de acolo.

Horoscop Balanta

Energia e incredibila, insa trebuie sa inveti sa o gestionezi astfel incat sa nu pierzi controlul. E posibil sa te arunci in unele lupte pe care nici macar nu merita sa le castigi. Analizeaza avantajele si dezavantajele si abia apoi stabileste ce ai de facut.

Din fericire, nu-ti lipsesc nici increderea si nici entuziasmul. Fa ceea ce te face fericit/a si elimina tot ce te-a blocat pana acum. Da-ti voie sa te distrezi, sa te mai rupi putin de responsabilitati si de termene. Meriti asta.

E posibil ca unele situatii, oameni, sa revina acum in viata ta si momentul nu va fi unul usor de stapanit. Poate e doar o sansa pe care o primesti ca sa inveti sa renunti la tot ce nu-ti mai serveste ca sa faci loc noilor inceputuri. Elibereaza si vei primi in schimb tot ce iti doresti.

Horoscop Scorpion

Profita de aceste cateva zile linistite pentru ca urmeaza o lupta care va necesita ca tu sa-ti aduni toate fortele. Poate e vorba despre o oportunitate care nu vine prea usor, poate iti dai seama ca o relatie din viata ta nu-ti mai face bine. Oricum ar fi, te trezesti din amorteala si incepi sa vezi realitatea.

S-ar putea sa nu mai poti evita sa iei unele decizii. Asta si pentru ca poate, pana acum, ti-a fost frica sa te ridici si sa lupti pentru tine insuti. Si e foarte bine ca intelegi in sfarsit unde te afli si ce ai de facut mai departe.

Nu e niciodata usor sa-ti recunosti ca ai gresit, insa nu e timp pentru lamentari. Infrunta orice situatie cu care te confrunti cu convingerea ca o vei depasi. Ia lectia si foloseste-o pentru ce urmeaza sa se intample.

Horoscop Sagetator

Daca iti doresti ceva cu adevarat, e timpul sa intelegi ca meriti tot ce ti se intampla. Nu esti o victima, n-ai fost niciodata. Ai castigat tot ce ai pana acum si n-ai niciun motiv sa nu-ti doresti mai mult. Atata timp cat te face fericit/a.

Si deschide-ti inima, da-ti voie sa iubesti, da-ti voie sa fii iubit/a. Ia-ti timp sa faci o introspectie, mai ales daca simti nevoia sa fii singur/a in perioada asta. Insa, dupa aceasta perioada, nu mai ai nicio scuza sa stai inchis/a in casa.

Accepta pierderile, sunt parte din viata si concentreaza-te pe lectii, pe oportunitati. Viseaza si ai incredere ca vei ajunge acolo unde iti doresti. Nu se va intampla peste noapte, nu se va intampla fara ca tu sa muncesti suficient, insa se va intampla si fii pregatit/a sa culegi roadele.

Horoscop Capricorn

Fa alegerea si fii gata sa traiesti cu ea. Asuma-ti orice decizie, nu te mai comporta ca si cum altcineva e vinovat pentru ceea ce traiesti. Nu astepta laude, nu astepta vreo recompensa. Trebuie doar sa fii impacat/a cu tine insuti si sa continui sa-ti traiesti viata cat de frumos poti.

E timpul sa ai mai multa incredere in tine, in ceea ce poti, in ceea ce ai construit in ultimii ani. Indrazneste sa ceri mai mult de la tine insuti, nu astepta sa ti se intample ceva care sa te propulseze, preia initiativa si vei cunoaste succesul.

Poate ca nu totul e roz acum, poate ca te lupti cu unele umbre, cu unele dureri pe care trebuie sa le procesezi, insa nu te teme ca nu vei reusi sa treci peste. Nu lasa gandurile negative sa te copleseasca. Meriti asta. Meriti sa lupti pentru tine si pentru lucrurile in care crezi.

Horoscop Varsator

Poate ca iti este teama sa pornesti intr-o aventura care ar putea sa iti schimbe viata. Poate ca nici macar nu te obosesti sa vezi semnele pe care Universul ti le trimite. Nu pierde sansa, nu intorce spatele unei povesti care ar putea sa fie ceea ce ai nevoie, desi nu iti dai seama acum.

Se intampla lucruri in cariera si poate ca acum reusesti in sfarsit sa dai la o parte gandurile ce te limiteaza. Invata ceva nou, cauta noi posibilitati. Si scapa de vechile limitari, poate de unele obiceiuri care iti dauneaza. E timpul sa schimbi ceva si e posibil sa stii si tu asta deja. Doar ca ti-a lipsit curajul.

Esti suficient/a, esti capabil/a sa iti schimbi viata, poti sa o iei de la zero oricand. Si atunci cand te afli la o rascruce de drumuri, ai varianta sa-ti asculti vocea care-ti spune ca nu poti sau poti sa decizi ca in sfarsit ca este momentul sa faci ceva si pentru tine. Tu alegi.

Horoscop Pesti

Probabil ca iti este teama de reprosuri, de ceea ce vor spune unii si altii daca vei decide sa lupti, in sfarsit, si pentru tine. Probabil ca inca pui nevoile altora pe primul loc. Si probabil ca iti este frica de schimbare. Toate astea trebuie sa inceteze acum. Ia-ti viata in propriile maini si vei vedea ca ce vine poate sa fie extraordinar pentru tine.

In iubire e nevoie sa spui lucrurilor pe nume. Poate ca nu ai mai facut asta de atat de mult timp ca ai uitat cat de bine se simte. Invata sa lupti si pentru tine. Invata sa deosebesti lucrurile bune de cele toxice. Si infrunta-ti slabiciunile. Altfel nu vei primi ceea ce-ti doresti.

Si atunci cand apare sansa, nu risca ca aceasta sa treaca pe langa tine cat timp tu nu poti lua o decizie. Pentru ca se va intampla asa daca nu renunti la frica. Ceva extraordinar de bun asteapta dupa colt. E nevoie sa-ti dai si tu seama de lucrul asta.