Poate ai pornit pe un nou drum.

Poate ca abia acum iti explici unele lucruri.

Poate ca nimic nu s-a schimbat cu adevarat. Doar ai reusit pur si simplu sa iesi din intuneric.

Si acum, cu tot ce ai invatat in ultimele luni, incepi sa lucrezi si pentru tine insuti.

Ai curaj. Ai acea indrazneala care ti-a lipsit pana acum.

Ai tot ce-ti trebuie.

Si stii ca nu va fi tot timpul usor. Stii ca viata te pune jos si apoi te ridica de la pamant.

Si cu toate astea, nu renunti.

Faci tot ce poti, cat de bine poti.

Iti oferi ce ti-ai negat cu inversunare pana acum.

O sansa.

O emotie.

Bucuria de a trai.

Soarele este in Balanta, iar spre finalulul saptamanii avem si o Luna Plina in Berbec.

Si totul va fi despre echilibru si incredere.

Sa stii cand sa te predai si sa stii cand merita sa lupti.

Sa iti recunosti slabiciunile si sa iti admiri puterea.

Iata cum va fi saptamana 25 Septembrie – 1 Octombrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Adu-ti aminte cat esti de puternic/a. Adu-ti aminte de toate momentele in care ai reusit desi nimeni nu-ti dadea nicio sansa. Si invata ca, uneori, sa fii puternic/a inseamna sa renunti la unele lucruri, sa lasi Universul sa decida in locul tau.

Accepta ajutorul din partea celorlalti. Probabil ca nu vrei sa impovarezi pe nimeni, probabil ca vrei sa arati ca detii controlul, insa exista momente in viata cand avem nevoie de sprijin.

Apar noi sanse in cariera si daca te pui pe treaba s-ar putea sa-ti maresti veniturile. Probabil ca inca nu ai o imagine clara asupra unei situatii, poate ca e ceva ce te nemultumeste in amor sau in cariera, insa doar tu poti sa faci lumina si sa iei deciziile necesare.

Horoscop Taur

Imagineaza-ti ca ai deja tot ce iti doresti cu ardoare. Imagineaza-ti cum se simte succesul. Apoi trezeste-te din visare si pune-te pe treaba. Mai e putin, desi pare ca itele n-au fost nicicand mai incurcate.

Urmeaza o saptamana in care vei da tot ce ai tu mai bun, vei simti ca in sfarsit ai pofta de viata, insa poate ca a venit timpul sa iti consulti putin si inima. Poate ca reusesti in sfarsit sa iti dai voie sa fii iubit/a.

Vin ceva provocari zilele urmatoare, insa e bine sa nu uiti ca ceea ce crezi tu ca iti trebuie poate nu e pentru tine, ori poate iti va dauna mai tarziu. Esti deja unde trebuie sa fii, concentreaza-te pe asta, traieste in prezent si fa tot ce poti.

Horoscop Gemeni

Indrazneste, fii liber/a si alege cu inima. Poate ca ti-a fost frica sa iei o decizie, sa iti dai voie sa simti, insa vine o sansa importanta si e bine sa nu lasi temerile sa-ti fure aceasta oportunitate. Oricum, va fi inedit, asa cum iti place tie.

Si in loc sa incerci sa detii controlul absolut, in loc sa iti pui o mie de intrebari despre cum ar putea sa se desfasoare totul, alege sa incerci, sa experimentezi. Va iesi ceva extraordinar de bun pana la urma.

Incearca sa nu iti mai compari viata, realizarile cu ale altora. Tu ai drumul tau, tu stii ce-ti trebuie si daca vei crede cu adevarat in tine, vei reusi tot ce iti propui. Nu uita ca succesul este al celor care nu renunta.

Horoscop Rac

Vrei totul si pur si simplu nu intelegi de ce nu se intampla asta. Poate ca tu esti de fapt cel/cea care se indoieste de propria persoana. Poate ca tu crezi ca nu esti demn/a, ca nu meriti mai mult. Abordeaza problema in acest fel si iti vei schimba perspectiva.

Ori exista ceva in trecut ce nu-ti da pace, poate un sentiment pe care nu ai avut curajul sa-l confrunti pana acum, poate ai lasat o usa deschisa. Incearca sa te gandesti, incearca sa te uiti la tine cu atentie si sa-ti invingi propriile frici.

Sunt sanse sa clarifici o situatie saptamana viitoare. Fii atent/a la semne. Insa, din nou, e important sa stii ce vrei, sa stii ce cauti si sa stii si cand sa te opresti. Ai incredere in tine si vindeca-ti inima.

Horoscop Leu

Poate ca a venit momentul sa clarifici o relatie din viata ta. Poate ca a venit timpul sa nu mai alergi dupa fluturi in stomac si dupa extaz. Poate ca inima ta are nevoie de liniste, de continut, de profunzime, nu neaparat de intensitate, de pasiune. Analizeaza si vei afla ce-ti trebuie.

Energia este oricum puternica saptamana viitoare, insa ar fi bine sa iti canalizezi toate eforturile catre cariera, catre acele visuri pe care le-ai lasat sa amorteasca. Profita de potentialul pe care il ai. Poate iesi ceva frumos de acolo.

Si poate e nevoie sa pui piciorul in prag, sa faci acele alegeri pe care ti-a fost teama sa le privesti fata in fata. Si nu actiona din impuls, nu vei face decat sa repeti aceleasi greseli la nesfarsit. Imagineaza-ti drumul si fa-l sa devina realitate.

Horoscop Fecioara 

N-a fost o perioada usoara pentru tine, insa ai reusit sa depasesti orice piedica cu succes. Si parca nici acum nu stii de unde sa o apuci, la ce sa renunti si ce sa pastrezi. Parca vrei totul si in acelasi timp nimic din ce obtii nu e suficient.

Nu ignora ce-ti transmite inima, nu te ingropa in munca doar ca sa negi unele sentimente, unele emotii ce apar constant. Se schimba oricum ceva la o relatie, la un loc de munca si vei vedea ca Universul iti va arata drumul.

Spre finalul saptamanii se mai clarifica din situatii si ai parte de ceea ce astepti deja de prea mult timp. Poate e rost de promovare, e posibil si asta. Mai ales ca ai crescut la capitolul incredere de sine. Si poate ca si in amor se produce in sfarsit magia.

Horoscop Balanta

Se intampla ceva ce rastoarna o situatie si o sa fie de bun augur, desi nu va parea asa la inceput. Pana la urma, totul se rezuma la ceea ce-ti doresti. Vrei ceva, apuca-te de treaba. Nu astepta ca ceilalti sa decida pentru tine.

Si incearca sa privesti dincolo de limitele pe care singur/a ti le-ai impus. Incearca sa iti pui si propriile nevoi pe primul loc. Chiar si atunci cand simti presiune din exterior, trebuie sa inveti sa te gandesti si la tine.

Ori poate ca inca nu stii ce vrei cu adevarat. Si asta trebuie sa se incheie acum. Mai ales ca ai tot ce-ti trebuie. Traieste in prezent, bucura-te de tot ce ai si de tot ce esti si pleaca la drum cu aceasta credinta in suflet. Vei gasi ceea ce cauti.

Horoscop Scorpion

Poate ca a venit timpul sa pleci dintr-o situatie, sa decizi in sfarsit sa dai drumul si sa treci intr-o noua etapa a vietii tale. Pentru ca exista ceva sau cineva care te tine pe loc. Si poate ca nu vrei sa recunosti inca, dar ce traiesti acum nu face decat sa te blocheze intr-o poveste din trecut.

Nu-ti mai face atatea griji cu privire la ceea ce spun ceilalti, la modul in care te vor percepe oamenii daca iei o anumita decizie. Fa ceea ce iti bucura inima, accepta-ti slabiciunile si nu mai pune atat de multa presiune pe tine insuti.

In amor, poate ca e nevoie sa resuscitezi lucrurile, poate ca o relatie are nevoie acum de sinceritate. Ori, daca esti singur/a, s-ar putea sa intalnesti o persoana care sa te faca sa privesti viata altfel.

Horoscop Sagetator

Invata sa te opresti atunci cand nu mai e nimic de facut, incearca sa iti oferi alinare cand nimic nu merge asa cum ai planificat, invata sa pui stop atunci cand o situatie te copleseste mult prea tare. Si accepta tot ce se intampla acum, bun sau rau.

Nu poti controla totul, poti sa iti schimbi insa perceptia asupra vietii. Nu mai fii incapatanat/a, nu mai trage de o situatie, incearca sa iti regasesti echilibrul. Nu e usor, insa e necesar sa privesti viata asa cum e de fapt si sa fii recunoscator.

Esti puternic/a, ai dovedit-o de atatea ori, esti capabil/a, ti-ai demonstrat deja asta. Orice se intampla de acum inainte face parte din evolutie. Poti sa stai si sa iti plangi de mila ori poti sa faci ce stii tu mai bine… poti sa inveti si sa pui apoi in practica.

Horoscop Capricorn

Poate ca ai luptat atat de mult pentru un vis, pentru o persoana si ai fost atat de umbrit/a de un potential castig, ca nici nu ti-ai dat seama ca nici macar nu este ceea ce-ti doresti cu adevarat de la viata. Si pe masura ce iti vei recunoaste asta, vei schimba macazul.

Analizeaza, ce-ti doresti cu adevarat? Dupa ce suspini, care iti sunt cele mai mari dorinte? Si nu te mai complace in situatii doar pentru ca e stabil, e comod, e usor. Sa stii ca oricand poti face alegerea corecta. Si de cele mai multe ori, nu este o alegere usoara.

E necesar sa te uiti cu atentie la viata ta, sa vezi unde n-ai indraznit si unde ai indraznit in van. E o perioada in care analiza asta iti poate aduce cele mai neasteptate relevatii cu care vei putea lucra pe viitor.

Horoscop Varsator

Nu e niciodata usor sa te rupi de cineva, de ceva. Nu e niciodata usor sa pui stop. Si cu toate astea, de fiecare data, este decizia potrivita. Asculta-ti instinctul si daca el iti spune ca e timpul sa pleci, fa-o fara sa te uiti in spate. E timpul sa te eliberezi.

Si nu te mai judeca atat de tare pentru greseli, pentru toate momentele in care ai esuat. Cu cat ramai mai mult prins/a in trecut, nu faci decat sa iti blochezi sansa catre fericire. Ai gresit, iarta-te si mergi mai departe. Ai atat de multe lucruri de facut.

Si indrazneste sa visezi mai mult, sa iti doresti mai mult. Atunci cand crezi in visul tau, se transmite prin toti porii si vei vedea ca Universul va lucra pentru tine. Afla cine esti, fii mandru de tine si fa tot ce poti ca sa reusesti. E singura optiune.

Horoscop Pesti

Poate simti ca nu meriti ce ti se intampla, poate crezi ca e prea mult, ori prea putin. Gresit, este fix ce iti trebuie, este ceea ce ti se cuvine si tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de tot, fara regrete, fara ambitii, fara orice alt fel de intrebari. Intuitia te va ajuta mult.

Si nu mai pleca la drum cu frica de esec, nu te subestima si nu-ti umbri realizarile. Deschide bine ochii, s-ar putea ca in jurul tau sa existe o persoana care vrea sa intre in viata ta. Poate ca ii lipseste curajul. N-ar fi rau sa dai si tu unele semne.

Magia exista, doar ca tu esti prea ocupat/a sa iti complici viata. Bucura-te de fiecare zi, de fiecare oportunitate, bucura-te pentru tot ce ai si mergi intr-o noua etapa cu credinta ca vei reusi intr-un fel sau in altul.