Incepe sa se astearna linistea.

Incepi sa-ti deschizi inima.

Sa iesi din intuneric.

Sa vezi lumina.

Sezonul Balantei nu este despre cine cred altii ca ar trebui sa fii. Si nici despre faptul ca ar trebui sa te ridici la nivelul acelor asteptari.

Sezonul Balantei este despre tine. Despre cine vrei tu sa fii.

Despre dreptate.

Despre sinceritate.

Despre pace.

Despre reconectare.

Urmeaza insa o luna in care lucrurile se vor misca destul de incet.

Este important sa analizezi cu atentie o situatie care parca nu-ti da pace.

Insa nu amana deciziile importante.

Las cate un indemn pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

Invata sa te controlezi. Si gandeste-te de doua ori inainte sa ataci cu replici taioase. Incearca sa ramai calm/a. Furtuna va trece.

Taur

Fiecare zi reprezinta o noua sansa. Gaseste bucuria in oricine si in orice. Asa vei atrage si prosperitatea in viata ta.

Gemeni

Accepta ceea ce nu poti schimba. Si gaseste-ti curajul de a schimba ceea ce sta in puterile tale. Indrazneste!

Rac

Invata sa spui NU. Invata ca nu ai nevoie de altcineva ca sa fii fericit/a. Fii cea mai buna varianta a ta.

Leu

Ai toate sansele sa cresti. Important este sa nu-ti pierzi entuziasmul si sa continui sa muncesti din greu. Ai incredere.

Fecioara

Deschide-ti inima. Acorda sanse. Ai lucrat cu tine insuti. Ai facut munca grea. Acum e momentul sa-ti dai voie sa simti.

Balanta

Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ca nu poti. Nu lasa pe nimeni sa-ti spulbere visurile. Stii ca poti. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut.

Scorpion

Indrazneste. Indrazneste sa faci acel lucru de care te temi cel mai tare.  Iesi din situatiile in care nu te mai simti bine.

Sagetator

Nu-ti pierde entuziasmul. Nu renunta. Vor incepe sa vina si rezultatele. Intre timp, fa atat cat poti. Nu pune presiune pe tine insuti.

Capricorn

Ai sansa sa repari. Ai sansa de a evolua. Nu trata superficial o situatie. Poate ca a venit timpul sa mai inveti o lectie importanta.

Varsator

Incearca sa comunici mai mult, sa spui cu voce tare ce te deranjeaza. Ai grija de sufletul tau. Hraneste-l si elimina tensiunea. Poti sa o faci!

Pesti

Ai incredere ca vei putea sa depasesti orice obstacol. Poate va fi nevoie de mai multa munca ori de resemnare, insa o vei scoate la capat.

Sursa foto coperta: Image by Allexxandar on Freepik.