Ne pregatim sa incheiem capitole, sa daramam ziduri, sa o luam de la capat, sa facem curatenie si sa alungam astfel orice confuzie.

Saptamana viitoare totul va fi intens, de la relatiile amoroase, la competitia de la job. Asta si pentru ca, uneori, avem nevoie ca cineva sau ceva sa ne scoata din amorteala si sa ne readuca inapoi la realitate.

Sigur ca nu totul va fi atat de clar pe cat ne-am dori. Si daca se intampla asa, e bine sa lasam viata sa curga, sa nu mai incercam sa controlam chiar tot.

Mai ales ca Soarele intra in Balanta spre finalul saptamanii si in sfarsit incepem sa cunoastem dreptatea, ne regasim echilibrul si invatam sa pastram doar ce ne onoreaza.

Si poate cel mai important, invatam sa alegem intelept, mai ales in iubire.

Ne alegem pe noi. De fiecare data.

Iata cum va fi saptamana 18 – 24 Septembrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

E un moment bun sa incepi ceva nou. Mai ales ca ai reusit cumva sa iesi din blocaj. Fii deschis/a in fata schimbarilor, fa-ti planuri ambitioase si nu te teme de un eventual esec.

Tine-i langa tine doar pe acei oameni care te ajuta sa cresti, oameni care iti aduc bucurie. Si invata sa te bucuri de orice mica reusita. Nu mai tinti doar premiul cel mare, bucura-te de proces.

Ai grija la cat cheltuiesti si ai grija in cine iti pui increderea saptamana viitoare. Asa vei reusi sa te feresti de situatiile incomode. Concentreaza-te pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine.

Horoscop Taur

Ai grija de inima ta. N-o impovara si mai tare decat este deja. Mici tensiuni pot sa apara saptamana viitoare, in special acasa, insa poate ca motivul din spatele certurilor are radacini adanci. Comunica!

Si poate ca e timpul sa mergi in sfarsit dupa ceea ce-ti doresti. Nu iti mai pune singur/a limite, nu te gandi ca meriti mai putin, nu iti minimiza niciodata puterea. Schimba gandirea.

Evita dramele, ori cel putin nu intra in lupte pe care nici macar nu vrei sa le castigi. Nu mai pune atat de multa presiune pe tine insuti. Dupa ce alergi? De ce o faci? Analizeaza. 

Horoscop Gemeni

S-a mai dus din entuziasm, insa asta nu este chiar un lucru rau. Intri intr-o perioada in care ai nevoie de acel timp cu tine insuti, in care ai nevoie sa analizezi tot ce ai trait in aceasta vara.

Probabil ca acum nu vezi soarele de nori, nu vezi oportunitatile, nu crezi ca esti suficient/a. Cand vei realiza cat esti de minunat/a, vei reusi sa evoluezi. Fara recunostinta, insa, nu vei reusi sa te bucuri cu adevarat de viata.

Si nu mai trai cu senzatia ca toata lumea are o problema cu tine. Nu iti forma pareri gresite doar pentru ca nu ai rabdare sa analizezi cu atentie un om. Da sanse pentru ca poate sa iasa ceva extraordinar de bun din toata treaba asta.

Horoscop Rac

Instinctul nu te pacaleste niciodata, Rac si cred ca ai realizat si tu acest lucru. Nici la capitolul creativitate nu stai deloc rau. Asa ca foloseste-ti farmecul si alege intelept. Ai sanse mari sa evoluezi.

Probabil ca, saptamana viitoare, vei reusi sa ai o imagine completa a unei situatii care ti-a cam dat batai de cap. Si poate ca asta este momentul in care decizi sa pui stop unei situatii.

Esti irezistibil/a si partea cea mai interesanta este ca vei fura multe priviri saptamana viitoare. Poate chiar decizi sa incepi o noua poveste de dragoste. E cu scantei, oricum. Si tu decizi cum vrei sa arate viata ta. Sa nu uiti asta.

Horoscop Leu

Sunt mari sanse sa iti implinesti, in sfarsit, un vis. Ai fost pana acum intr-o frenezie, te-ai tot grabit sa rezolvi totul, ai fost peste tot si uite ca incep sa vina si rezultatele in momentul in care decizi sa iei atitudine.

Nu lasa esecurile sa te darame, nu lasa Ego-ul sa spuna stapanire pe mintea ta, uita-te in jur, bucura-te de prezent, de ceea ce ai si abia apoi seteaza-ti urmatoarea noua victorie.

In iubire, e timpul sa te deschizi, sa te opresti din fuga si sa iti dai voie sa simti… ca e ura, ca e iubire, ca e dispret sau admiratie. Lasa-le sa iasa, elibereaza si fii vocal/a atunci cand vine vorba de nevoile tale.

Horoscop Fecioara

Mai gandeste-te si la tine, Fecioara, la nevoile tale, la dorintele tale. Si vezi ca ai tendinta de a te grabi, de a incerca sa impingi lucrurile la maximum, iar presiunea asta nu iti face foarte bine.

Scapi in sfarsit de unele situatii generatoare de stres, incepe sa curga totul lin si uite ca a venit si momentul schimbarii. Poate alegi sa pleci de la actualul job, poate alegi sa iesi dintr-o relatie. Oricum ar fi, ceva mult mai bun te asteapta.

In iubire oricum se anunta schimbari. Mai ales ca ar putea sa apara acel om pe care il tot astepti. Cert este ca, atunci cand oportunitatea iti apare in fata ochilor, prinde-o, nu o lasa sa-ti scape printre degete.

Horoscop Balanta

Nu te mai multumi cu putin. Nu mai astepta mana de ajutor care sa te salveze. Tu ar trebui sa fii cel mai mare sustinator al tau. Recapata-ti controlul asupra propriei vieti si vei vedea cum lucrurile vor incepe sa se schimbe in favoarea ta.

Si nu incerca sa grabesti lucrurile, mai ales daca esti intr-o relatie aflata la inceput. Ia-ti timp sa procesezi ce traiesti in fiecare zi. Te va ajuta sa te linistesti si sa intelegi unde gresesti.

Asculta-ti inima, spune ce te deranjeaza, iar cine nu intelege asta, e poftit sa iasa din viata ta. Uneori, e bine sa transezi lucrurile, sa stii bine pe ce pozitie te afli. Nu are rost sa tragi de o situatie care nu mai duce nicaieri.

Horoscop Scorpion

Urmeaza o perioada in care poti sa cresti enorm, sa te dezvolti. Probabil ca inveti ceva nou, schimbi macazul, oricum ar fi, e ceva pe cat de neasteptat, pe atat de extraordinar pentru tine.

E posibil sa cunosti pe cineva care sa iti arate cat de frumos se simte iubirea, dupa cateva esecuri care aproape ca te-au facut sa-ti inchizi complet inima. Acum ca ti-ai recapatat echilibrul, fii gata sa primesti tot ce Universul ti-a pregatit.

Si daca totusi a mai ramas vreun capitol neincheiat, acum e momentul sa-i pui capat, sa mergi mai departe si sa te concentrezi pe planurile tale. Pentru ca sunt sanse sa iti schimbi complet viata.

Horoscop Sagetator

Nu te mai grabi, nu te mai judeca atunci cand nu poti sa faci mai mult. Fii bland/a cu tine insuti, accepta ce nu merge bine acum in viata ta, accepta cand te doare si vei vedea ca, din acel punct, nimic nu va mai parea atat de sumbru.

Si ia-ti timp sa te odihnesti, iesi in fata, daca pana acum ai ales sa stai in umbra. Regaseste-ti pofta de viata, ambitia, pentru ca o propunere interesanta si suprinzatoare poate sa vina saptamana viitoare.

Ia-ti timp pentru tine, chiar daca esti intr-o relatie. Te va ajuta mult sa te gandesti daca te afli in locul potrivit, daca iti mai place acolo si daca nu cumva e timpul pentru o schimbare. Insa nu uita ca magia exista, deci ai incredere.

Horoscop Capricorn

Ceea ce incepi in perioada asta s-ar putea sa iti aduca rezultate extraordinare in urmatoarele luni. E bine sa iti depui toata energia in acel ceva, sa te bucuri de viata in timp ce faci ce trebuie sa faci. Vei straluci cu siguranta.

In iubire ai tendinta sa fugi, sa tragi concluzii pripite, ori sa te bagi in situatii pe care pur si simplu nu le poti gestiona. Nu te mai incarca cu lucruri pe care poate chiar nu ti le doresti. Analizeaza.

Apreciaza ceea ce ai si uita-te cu atentie la tipul de oameni pe care i-ai lasat de-a lungul timpului sa intre in viata ta. Daca observi un tipar, e clar ca a venit timpul sa schimbi ceva la tine. Ai sustinere enorma de la Univers in acest sens.

Horoscop Varsator

E bine sa incerci sa repari, e bine sa dai sanse, insa e bine sa stii si cand trebuie sa te opresti, inainte sa inceapa sa doara prea tare. Uneori, tot ce putem sa facem este sa plecam mai departe, oricat de greu ar fi.

Ai incredere ca o vei scoate la capat, indiferent de cat de greu pare totul acum. Asculta-ti acea voce din interior care iti spune ca totul va fi bine, pentru ca asa va fi. Trebuie sa faci totul cu pasiune, cu daruire. Asta este reteta.

Si fa-ti timp pentru familie, pentru prieteni, pentru cei care conteaza cu adevarat pentru tine. Nu-ti mai pierde timpul cu cei care nu te vad ca pe o prioritate. Invata sa discerni si invata sa te mai pui si pe primul loc. 

Horoscop Pesti

E fierbinte atmosfera saptamana viitoare si tu o sa te bucuri din plin de tot ce vine spre tine. Ai grija la iluzii. Bucura-te de moment, insa nu te lasa amagit/a de tot ce straluceste. Analizeaza ce traiesti acum. Poate e o lectie pe care o ai de invatat din toate astea.

Altfel, e posibil sa incepi ceva nou. Ca e un loc de munca, o noua relatie, un nou parteneriat, e clar de bun augur. Insa trebuie sa iti faci si timp sa socializezi, nu te mai ingropa in munca si responsabilitati. Ia-ti timp si pentru micile bucurii ale vietii.

Apar si mici provocari saptamana viitoare, insa nu le lasa sa iti taie din elan. Ai pornit pe o cale ce te va duce acolo unde ti-ai dorit, asa ca nu lasa obstacolele sa te intoarca din drum. Fii deschis/a si fii cumpatat/a.