Doua evenimente importante marcheaza o saptamana ce se anunta a fi pe cat de complicata, pe atat de surprinzatoare.

O Luna Noua in Fecioara si iesirea lui Mercur din Retrogradare.

Si se intampla in felul urmator.

Incepem sa ne dam seama unde am gresit pana acum.

Incepem sa realizam ca suntem blocati in timp, suspinand dupa ceva ce nu se mai intoarce niciodata, oricum, nu in felul in care ne-am dori sa se intample.

Decidem sa lasam oameni, lucruri, situatii in urma.

Ne luptam cu Ego-ul, cu nevoia de a pastra ce nu ne mai face bine.

Si cand castigam, reusim sa privim si in fata.

Reusim sa vedem realitatea asa cum e de fapt, fara filtre, fara inchipuiri.

Si incepem sa facem planuri, sa speram la mai mult, sa tintim cat mai sus.

Iata cum va fi saptamana 11 – 17 Septembrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Incearca sa renunti la nevoia asta constanta de a-i controla pe ceilalti, de a-i judeca, chiar daca o faci din dorinta de a-i ajuta. S-ar putea sa reusesti doar sa starnesti niste dispute. In schimb, fa-ti putina ordine in viata, fa-ti planuri de viitor. Vin oportunitati mari, insa, ti se cere seriozitate.

Treburi neincheiate din trecut pot sa reapara acum, ori tu s-ar putea sa simti nevoia de a te intoarce intr-o poveste mai veche. In acest caz, e bine sa ramai cu picioarele pe pamant, sa iti setezi limite sanatoase si sa nu repeti o experienta grea doar pentru ca n-ai vrut sa-ti inveti lectia.

O relatie din viata ta poate sa se rupa acum, daca nu mai reusiti sa treceti peste unele probleme. E bine sa iti depui insa toata energia daca mai este ceva de salvat. Iar daca esti singur/a, s-ar putea sa indepartezi pe oricine incearca sa se apropie de tine cu atitudinea ta transanta.

Horoscop Taur

Se reinstaleaza armonia, iar tu trebuie sa te concentrezi pe ce ai tu de facut, nu pe ceea ce fac altii. Probabil ca simti din ce in ce mai mult nevoia de conexiune, nevoia de a avea pe cineva langa tine. Nu e cazul sa te intristezi, incearca sa te simti bine in pielea ta pentru ca Universul iti va da ceea ce iti doresti.

In plan profesional, ai planuri mari, insa trebuie sa te si tii de ele. Daca dai bir cu fugitii la primul obstacol, nu vei ajunge prea departe. Organizeaza-te, fa-ti un plan de bataie, fii clar/a in ceea ce-ti doresti si fa cumva sa te responsabilizezi.

Mai ales ca s-ar putea ca mici conflicte sa dea putin cu linistea ta de pamant. Nu reactiona la nervi, abtine-te, invata sa ripostezi abia dupa ce te calmezi. Cuvintele dor asa ca ai grija cum le folosesti.

Horoscop Gemeni

Nostalgia este cuvantul saptamanii. S-ar putea ca, brusc, sa iti apara in minte scene mai vechi, oameni care au insemnat ceva pentru tine, acea senzatie de dor, de “atunci era mai bine”, acel dor de o imbratisare, de o atingere, de o emotie. Si e un moment bun sa te reconectezi cu trecutul, sa mai faci ordine pe acolo si sa inchei capitole.

Ai grija insa la modul in care te exprimi, ai tendinta de a deveni destul de dur/a, date fiind toate aceste framantari. Probabil sunt acolo ceva frustrari pe care, cu calm, cu rabdare, vei reusi sa le elimini.

Atunci cand te bazezi pe oameni care nu reusesc decat sa-ti faca viata mai grea, ramai pe loc. Asa ca fii deschis/a sa intalnesti si altfel de persoane, care sa te sprijine, care sa iti dea aripi si de ce nu, care sa reaprinda un foc ce nu credeai vreodata ca mai poate fi starnit.

Horoscop Rac

In loc sa-ti pierzi timpul visand la povesti cu printi si printese, mai bine ai avea grija la detaliile pe care le-ai cam ignorat in ultima vreme. Pentru ca s-ar putea sa vina un moment in care te vei trezi la realitate si nu-ti va placea deloc adevarul. Nu te mai lasa amagit/a, nu mai intoarce privirea atunci cand se intampla ceva ce nu-ti convine.

Probabil ca trebuie sa intelegi foarte bine unde esti in acest moment, de ce fugi de propriile emotii si de ce ai ajuns aici. Invata ca ai intotdeauna doua variante, sa ramai sau sa pleci. Ori daca alegi sa ramai in situatii toxice, nu poti da vina pe altcineva pentru suferinta.

Meriti sa primesti iubire, nu trebuie sa te dai peste cap pentru ea, nu trebuie sa faci eforturi ca sa o intretii. Zbuciumul, haosul, disperarea nu sunt semne ale iubirii. Sunt alerte care doar iti indica drumul spre iesire. Tu trebuie sa fii gata sa-l urmezi.

Horoscop Leu

Ai nevoie de putina claritate. E timpul sa iti asculti mai mult intuitia si sa privesti cu atentie catre o relatie din viata ta. Nu te grabi insa, nu actiona sub imperiul emotiilor. E bine sa iei lucrurile treptat. Iar primul lucru pe care il ai de facut este sa stabilesti daca esti pe drumul tau sau daca ratacesti prin intuneric.

Si pentru ca Venus a iesit din retrogradare, se indulceste situatia si in plan amoros. E rost de flirt, poate si de una, doua petreceri. Ori incepi tot mai mult sa te gandesti la o fosta iubire si poate chiar decizi sa reiei legatura. Urmeaza o perioada in care pot sa apara viziuni, deci mare atentie la semne.

Se mai rezolva unele situatii si la serviciu. Si acum e un moment bun sa ceri atat cat crezi ca meriti. Si nu te mai gandi atat de mult la ce vor spune ceilalti. Tu ai drumul tau, ei au drumul lor asa ca fa-ti planuri de viitor si ramai cu ele.

Horoscop Fecioara

Apar sanse importante, apar oportunitati la care nici macar nu te-ai fi gandit, cu Luna Noua in semnul tau, de la jumatatea saptamanii. Profita de acest moment pentru ca este puternic, este norocos, asa ca fa ce e mai bine pentru tine si seteaza-ti obiective indraznete.

Se deblocheaza situatii, se clarifica lucrurile, se intampla acum ceea ce a intampinat pana acum doar obstacole. Nu uita, atunci cand stii exact ce vrei, Universul iti va oferi sansa sa obtii. Si iesi din casa, poate chiar intalnesti pe cineva care sa iti trezeasca interesul. Nu-ti inchide inima.

Apar si unele oportunitati in cariera, poate chiar primesti o suma considerabila, insa e bine sa fii atent/a si la cheltuieli. Nu exagera. Si, dincolo de orice altceva, lasa viata sa te si suprinda, nu mai incerca sa controlezi tot ce ti se intampla.

Horoscop Balanta

Energia e intensa zilele acestea, cu atat mai mult cu cat poate va fi nevoie sa te confrunti cu propriile frici. Si poate sa para dificil la inceput, insa vei vedea ca vei obtine claritate si vei stii cum sa procedezi de acum inainte. Probabil ca ai si o gramada de idei, de ganduri si e bine acum sa te organizezi mai bine.

In plan amoros lucrurile se linistesc. Tot haosul din ultimele luni se risipeste acum si vei vedea mai clar lucrurile. Poate chiar decizi ca e timpul sa lupti mai mult pentru relatia in care te afli. Iar daca esti singur/a, s-ar putea sa intalnesti pe cineva interesant. Si ai putea sa-i dai o sansa.

Ai intrat deja de ceva timp intr-un proces de vindecare si desi nu tot timpul e usor, invata sa te bucuri de viata, sa iti iei timp pentru o intalnire romantica, ori pentru a te rasfata. Mai ales ca pluteste deja pasiunea in aer.

Horoscop Scorpion

Te-ai gandit ca ai cam reusit, in timp, sa ridici niste ziduri mult prea groase din nevoia de a te simti tot timpul in siguranta? Si poate ca acum, dupa ce ti-ai inchis inima, e greu sa iti dai voie sa iubesti din nou.

Ei bine, Universul incearca acum sa iti spuna ca e timpul sa te opresti, sa nu-ti mai sacrifici fericirea, sa stabilesti cine esti si ce vrei. Si in momentul in care vei realiza asta, e posibil sa te rupi brusc de niste situatii, de unii oameni. Da-ti voie sa fii tu si nu-ti mai bate capul cu parerile altora.

Incearca sa ai mai multa incredere in tine, sa indraznesti sa faci o miscare, oricat de mica si nesemnificativa pare acum, incearca sa visezi mai mult, sa crezi mai mult in puterile tale. Poate ca acum, mai mult ca oricand, e nevoie de sinceritate. Indrazneste sa spui ce ai pe suflet.

Horoscop Sagetator

Toate acele alegeri pe care n-ai avut curajul sa le faci vin acum peste tine cu toata puterea. Si s-ar putea sa nu mai ai cum sa amani o decizie. Analizeaza, incearca sa intelegi, o data pentru totdeauna, ce iti doresti cu adevarat. Nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui, nu e vorba despre o intrecere pe care trebuie sa o castigi, este vorba despre sufletul tau.

Exista acolo in interior o dorinta de nestapanit. Dorinta de a te extinde, de a reusi, de a ajunge acolo unde poate, in trecut, ti s-a spus ca e imposibil sa o faci. Si poate ca inca nu ai ajuns acolo pentru ca ceva din trecut te tine blocat/a.

Lucrurile nu se rezolva niciodata ca prin minune, vindecarea este un proces de durata, insa e bine sa incepi sa iti pui intrebari, sa vezi unde este sursa durerii. Si din acel punct, sa incepi sa reconstruiesti.

Horoscop Capricorn

Cand nu mai ramane nimic de spus, e clar ca pacea inlocuieste haosul si ca e timpul sa pleci. Doar actionand vei reusi acum sa iti schimbi, pur si simplu, viata. Nu ramane pe loc, nu ramane blocat/a in suferinta. Viata nu asteapta. Viata e chiar in fata ta. Nu irosi timp pretios.

Sigur ca asta nu inseamna ca viata trebuie sa se simta tot felul ca o sarbatoare. Vor exista intotdeauna lucruri de facut, motive de ingrijorare, insa vor fi acolo si oportunitatile… de a te bucura mai mult, de a-ti satisface placerile.

E posibil sa ti se propuna sa preiei fraiele unei afaceri, sa ocupi o functie de conducere si e bine sa analizezi oferta inainte sa spui da. Pentru ca e posibil sa fie nevoie sa te relochezi. Fa-ti un plan pentru urmatoarele luni si nu te abate de la el. Te va ajuta mult.

Horoscop Varsator

E momentul sa incepi sa te gandesti la ce vrei cu adevarat de la viata. Si poti sa pornesti pe acest drum stabilind, in primul rand, unde te afli in prezent. Primesti sustinere de la Univers, e timpul sa setezi intentii, insa stii si tu ca nu e suficient. Sperantele trebuie sa fie dublate de efort, de munca.

Poate apare o noua oportunitate, ti se propune sa lucrezi in alta parte si probabil ca e ceva la care pur si simplu nu te astepti. Mai ales ca o astfel de oferta poate sa vina si cu promisiunea unui castig semnificativ.

Urmeaza o perioada in care vei creste cu siguranta. In plan amoros, e vremea sa te trezesti din visare si sa faci niste schimbari. Poate ca iti consumi energia in locuri unde pur si simplu nu mai ai ce sa cauti. Indiferent ca esti sau nu intr-o relatie, ar fi bine sa-ti regasesti pacea, sa fii sincer/a si sa iti accepti emotiile.

Horoscop Pesti

Problemele inimii isi gasesc in sfarsit rezolvarea. Revii pe drumul cel bun dupa o perioada in care te-ai confruntat cu stari deloc usor de dus. Universul te incurajeaza acum sa iei decizii care sa-ti restabileasca echilibrul. Si poate reusesti totusi sa te mai si relaxezi. Haosul din mintea ta incepe usor sa se disperseze.

Ai nevoie de claritate, e bine sa intelegi ca unii oameni poate nu-si mai gasesc locul in viata ta. Poate ca unele lucruri pur si simplu nu mai functioneaza si e bine sa fii gata sa le dai drumul.

Este important sa fii sincer/a cu tine insuti si sa gasesti puterea de a verbaliza ceea ce simti. Iar daca esti o persoana singura, da-ti timp sa intelegi care-ti sunt limitele si ce inseamna pentru tine o relatie sanatoasa. Poti scapa de confuzie doar in momentul in care iti vei asculta sufletul cu adevarat.

 

Astrogramele Natala si Karmica