Puzzle-ul incepe treptat sa prinda contur pe masura ce ne apropiem de mijlocul lunii Septembrie.

Am trecut de o Luna Plina in Pesti care ne-a zdruncinat putin planurile. Si incepem saptamana cu Venus care iese din Retrogradare, dar si cu Jupiter care abia acum isi incepe mersul inapoi in Taur.

Si de-abia de acum incolo incepem sa traim cu adevarat in prezent.

Cu lectiile invatate, poate si cu durere in suflet, gasim puterea de a merge mai departe.

Ne dam seama ca tot ce am trait pana acum ne-a adus in punctul asta in care sa ne dam seama ce vom face cu vietile noastre de acum incolo.

Nu exista cale de intoarcere, exista doar speranta si credinta ca va fi mai bine.

Exista doar indarjirea cu care incepem sa luptam pentru noi insine.

Asa ca e bine acum sa intelegem ca, uneori, renuntarea la nevoia de a controla totul poate sa fie o binecuvantare.

Sa ne dam voie sa fim.

Sa ne dam voie sa ne bucuram de tot ce primim.

Iata cum va fi saptamana 04 – 10 Septembrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Probabil ca nu s-a mai intamplat de prea mult timp ceva care sa te scoata din anonimat, care sa iti dea senzatia ca poti sa cuceresti lumea. Si tu ai nevoie de astfel de emotii ca sa poti functiona la capacitate maxima. Poate ca tu nu ti-ai mai dat voie sa visezi, sa speri, sa indraznesti. Te-ai intrebat asta pana acum?

Urmeaza o perioada in care ti se cere seriozitate. Ai toate atuu-rile, sanse apar, insa e bine sa fii constient/a ca doar cu munca multa vei reusi ce ti-ai propus. Si oricat de mult ne-ar displacea asta, uneori, nu obtinem ceea ce ne dorim atunci cand ne dorim, doar pentru ca Universul are planuri mai mari cu noi. Asa trebuie infruntata pierderea!

In iubire, e bine sa intelegi ce vrei cu adevarat. Vrei pasiune, vrei liniste, vrei adrenalina ori intelegere? Pentru ca vei primi atat cat ceri. Oricum, problemele inimii isi gasesc acum rezolvarea, parca incepi si tu sa intelegi unde greseai pana de curand si poate chiar decizi sa faci o schimbare brusca.

Horoscop Taur

Stie toata lumea cat esti de dedicat/a si de perseverent/a. Stii si tu, in acelasi timp, cat de tare ti se destrama echilibrul atunci cand simti ca iti fuge pamantul de sub picioare, atunci cand simti ca pierzi controlul. Ori aceasta atitudine trebuie sa se schimbe pentru ca s-ar putea intampla lucruri carora trebuie sa le faci fata.

Incearca sa faci tot mai des lucruri care sa te scoata din zona de confort, nu spune Nu schimbarii daca ea poate sa iti faca viata mai buna, nu te crampona in obstacole atunci cand victoria asteapta dupa colt.

Apar oameni noi in viata ta, oameni care te vor ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti, oameni care iti vor demonstra ca meriti sa fii tratat/a corect, ca meriti sa fii iubit/a. Si abia atunci iti vei da seama de ce in trecut a fost nevoie sa suferi, sa treci prin experiente grele. S-a intamplat asa ca tu sa-ti dai seama care-ti sunt nevoile. Fa curatenie si pregateste-te pentru ceva mai bun!

Horoscop Gemeni

Incearca sa vezi imaginea de ansamblu, sa treci peste propriile limitari, sa nu lasi frica de necunoscut sa iti ia sansa la fericire. Incearca sa te deschizi mai mult, sa fii sincer/a cu tine insuti si sa renunti la masca sociala pe care o porti de fiecare data cand incerci sa iti ascunzi adevaratele sentimente.

Uneori, e bine sa spui ce simti, chiar daca sunt sanse sa nu ti se raspunda cu aceeasi moneda. Pentru ca tocmai acele cuvinte ar putea sa iti aduca bucurii neasteptate. Si nu te mai multumi cu putin, nu-ti mai nega calitatile si nu le lasa sa se piarda, in timp ce tu stai si nu faci nimic cu viata ta.

Probabil ca ai tendinta de a renunta la primul obstacol, atunci cand lucrurile pare ca nu se misca in directia pe care ti-o doresti. Ai rabdare, poate acele obstacole sunt chiar semne de la Univers ca nu faci ceea ce trebuie. Incearca sa vezi semnele, ele te vor ghida!

Horoscop Rac 

Probabil ca ai tot avut tendinta, in ultima vreme, sa incerci sa schimbi directia, sa mergi contra vantului, sa negi ceea ce ti se releva in fata ochilor. Si poate ca ai facut asta doar pentru ca ti-a fost frica de un deznodamant care sa contravina propriilor tale asteptari. Poate ca e mai bine sa-i dai drumul acum, sa intelegi ca uneori sfarsiturile sunt inevitabile.

La serviciu, apar noi oportunitati, poate se intrevad si mici conflicte cu colegii, insa e bine sa ramai calm/a, sa analizezi cu atentie intreaga situatie si sa incerci sa ajungi la o intelegere. Procedand asa, ai toate sansele sa primesti ajutor.

Poate ca ar fi bine sa incepi sa te gandesti serios la o schimbare de perspectiva. Probabil ca toate prin cate ai trecut te-au pregatit pentru momentul asta. E bine sa mergi cu deciziile tale pana la capat, sa nu te razgandesti pe drum si sa fii sigur/a ca te tratezi cu respect. 

Horoscop Leu

Ai putea incepe sa simti ca lucrurile se calmeaza, ca o situatie se deblocheaza usor, usor. Urmeaza o saptamana in care poti sa dai frau liber oricarei dorinte. Asta inseamna ca poate ii dai o noua sansa iubirii, poate cunosti pe cineva, daca esti o persoana singura, ori decizi ca merita sa lupti pentru relatia in care te afli.

Profita de energia buna pe care o ai in perioada asta ca sa faci schimbari si in cariera, dar si in modul in care te apreciezi. Tu decizi cat de departe poti merge cu visurile tale si nimeni nu poate sa te convinga de faptul ca nu poti. Poate apare si sansa unei noi colaborari care sa iti aduca un venit in plus.

Poate ca ai tot avut o idee geniala in minte si ti-a fost teama sa o lasi sa vada lumina zilei. Ei bine, acum e momentul sa o exploatezi la maximum pentru ca primesti claritate de la Univers. Si ia-ti timp sa celebrezi tot ce ai reusit sa faci pana acum. Meriti asta!

Horoscop Fecioara

E deja previzibil modul in care reusesti sa umbresti orice reusita cu modul tau defensiv si analitic de a privi lucrurile. Tu esti singura persoana care isi minimineaza calitatile, potentialul. Asa ca e timpul sa ai mai multa incredere in tine, e timpul sa ceri mai mult si vei vedea ca vei obtine ce-ti doresti.

Si daca mai e ceva de vindecat, daca nu-ti poti deschide inca inima, priveste, inca o data, adanc in sufletul tau si vezi care a fost momentul in care ti-ai inchis inima. Din acel punct poti sa construiesti, poti sa intelegi de ce nu ai reusit pana acum.

Lasa in urma acele perioade in care te blamai pentru orice mica greseala. Perfectiunea este pentru naivi. Ceva se schimba oricum in iubire saptamana asta si s-ar putea sa fie exact ca un tren in care va trebui sa decizi daca te urci, pentru ca s-ar putea sa nu mai treaca niciodata pe acolo.

Horoscop Balanta

Probabil ca principala lectie pe care o ai de invatat este lectia perseverentei. Gata cu lenea, gata cu frica, gata cu acea tendinta de a oscila intr-o parte si in alta. Primesti acum semne importante de la Univers si daca le urmaresti cu atentie iti vei da seama cat de mult ti-a daunat modul in care ai actionat pana acum.

Ai sanse mari sa evoluezi, insa nu te astepta ca succesul sa iti bata la usa pentru ca asta nu se va intampla. Nu mai ezita, nu mai analiza atat de mult o situatie. Cand simti ca vine momentul, actioneaza! Poate sa iasa ceva incredibil de acolo, fie ca e vorba de relatii, ori de cariera.

Ai nevoie sa te simti in siguranta, ai nevoie sa stii ca ai alaturi de tine oameni pe care te poti baza. Si vei obtine toate aceste lucruri daca vei alege intelept. Totul sta in alegere. Nu te mai complace in situatii negative doar pentru ca iti este teama sa iesi de acolo. Elibereaza!

Horoscop Scorpion

Frica este un sentiment care-ti va fi strain in urmatoarea perioada. Ai atat de multa energie si esti atat de hotarat/a sa faci lucruri pentru sufletul tau ca nimeni nu-ti poate sta in cale. Si in lupta ta cu trecutul, cu vechi rani, cu dezamagirile e bine sa intelegi ca durerea e combustibil, e o forta cu care poti sa schimbi traiectorii. Nu te lasa doborat/a!

Probabil ca ai si renuntat sa te mai ghidezi dupa iluzii, ai inteles, in sfarsit, ca e bine sa privesti adevarul drept in fata. Probabil ca ai inteles de ce, pana acum, alergai dupa himere si iti dai seama ca tu iti doreai de fapt altceva de la viata. Asa ca e timpul acum sa muncesti pentru ceea ce-ti doresti.

Si continua sa dai sanse, deschide-ti inima pentru ca iubirea vindeca. Nu trebuie sa fugi de propriile sentimente, nu trebuie sa-ti refuzi sansa la fericire doar pentru ca ai fost dezamagit/a in trecut. Ai incredere ca lucrurile se vor aranja in favoarea ta si ca Universul iti va transmite cand e timpul sa te opresti.

Horoscop Sagetator

Oare ti-ai exploatat potentialul la maximum in ultima perioada? Oare ti-ai dat voie sa fii tu, cu toate vulnerabilitatile, cu toate dorintele ascunse, cu toate nelinistile ce nu te lasa sa dormi noaptea? Poate ca a venit timpul sa lasi toate acele ganduri sa iasa la suprafata ca sa le poti intelege. Pentru ca, in momentul in care vei face asta, s-ar putea sa schimbi radical directia.

Si poate ca te blamezi tot mai mult pentru decizii peste care s-a asternut timpul si nu iti dai voie sa mergi mai departe. Poate ca nostalgia este cea care te tine blocat/a intr-o lume de mult apusa. Ori tu ai lucruri de facut, tu ai teluri, ai planuri si nu trebuie sa lasi fantomele sa-ti umbreasca succesul.

In iubire e clar ca ai nevoie de niste sare si piper. Relatiile au fost destul de testate in ultima perioada si probabil ca si tu te-ai confruntat cu indoieli de tot felul. Capeti acum claritate si vei stii ce ai de facut. Nu uita ca nevoile tale primeaza. Plus ca succesul bate la usa, asa ca ai face bine sa treci peste nimicuri.

Horoscop Capricorn

Probabil ca inca nu stii ce vrei. Pe de-o parte, ai nevoie de stabilitate ca de aer, pe de alta parte, te-ai supune riscului doar ca sa-ti alimentezi nevoia de nou, de palpitant. Sa stii ca Universul iti asculta dorintele cele mai arzatoare, insa ar trebui, inainte de toate, sa stabilesti ce vrei cu adevarat de la tine, de la ceilalti, de la viata…

Ori e timpul sa iesi din starea de negare, din starea de tristete in care ai intrat de ceva timp, acea stare care nu te lasa sa mergi mai departe, care iti insufla ideea ca nu meriti suficient, ca nu esti demn/a de unele situatii, merite, relatii. Ar fi bine sa-ti reconsideri modul in care te percepi si sa alegi calea care sa te duca spre fericire, fie ea usoara sau grea.

Ai incredere ca dupa o lunga instrospectie, vei stii ce sa faci, vei stii care este calea corecta, vei reusi sa te stabilesti pe un drum care sa te duca spre succes. Nu mai pune atat de multa presiune pe umerii tai, invata sa iei totul pas cu pas pentru ca deciziile pe care le vei lua in perioada urmatoare s-ar putea sa se transforme intr-o completa schimbare de macaz.

Horoscop Varsator

Esti o fire independenta si in momentul in care iti refuzi nevoia de libertate incepi sa iti pierzi increderea in propriile forte. Asa ca vezi unde ti-ai pierdut energia si schimba ceva. Invata sa iti dai timp si pentru bucuria sufletului si pentru senzatia aceea ca traiesti cu adevarat.

Si poate ca decizi in sfarsit sa faci acea schimbare pe care o planuiesti de mult timp. Probabil ca se intampla ceva care sa iti dea imboldul necesar. Si desi nu va fi foarte usor, ai incredere ca este cea mai buna decizie pe care o poti lua. Poti face fata durerii mai bine decat credeai.

Si poate ca in iubire ai ajuns intr-un punct din care simti ca nu mai poti continua asa. Ai nevoie de apreciere, ai nevoie de afectiune si daca te afli langa oameni care nu iti pot oferi asta, ar fi bine sa regandesti unele relatii. Vei simti acea usurare pe care o tot astepti dupa ce vei pune piciorul in prag. Si atat de bine se va simti!

Horoscop Pesti

Incearca sa transformi durerea in lectie. Incearca sa te impaci cu trecutul atunci cand revine, sub orice forma ar face-o. Incearca sa traiesti in pace, impacat/a cu toate deciziile pe care le-ai luat in ultima vreme. Si nu te condamna la o viata plina de reprosuri doar pentru ca n-ai putut sa faci mai bine in trecut.

Ai acum toate sansele sa iti revii, sa schimbi prezentul. Se asaza lucrurile si in plan profesional, poate ca incepi sa faci mai multi bani, oricum ar fi, dezechilibrele din ultima perioada isi pierd din forta si reusesti acum sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut. Profita de creativitatea de care poti da dovada atunci cand te focusezi pe un proiect anume.

In iubire, poate ca mai sunt acolo niste lucruri de reglat, insa trebuie sa pleci la drum cu convingerea ca poti sa faci ce e mai bine pentru tine, desi asta poate sa insemne ca lasi in urma persoane cu care nu mai rezonezi.

 

Astrogramele Natala si Karmica