Astazi se schimba anotimpul, se schimba si energia.

Dupa o vara in care ne-am dat peste cap sa intelegem ce se intampla cu noi, in care am trait si am invatat multe despre viata, despre altii, despre regrete si despre amagiri, incepem incet, incet sa reconstruim.

Una dupa alta, retrogradele se incheie si ne lasa mai puternici, mai constienti si mai pregatiti pentru ceea ce urmeaza.

Asta nu inseamna ca nu vor mai exista provocari, in special in iubire, insa vom avea capacitatea de a discerne nevoia de dorinta si iubirea de obsesie.

Plus ca povesti de iubire frumoase pot sa inceapa acum.

Mai cu seama, insa, luna aceasta, poate sa reprezinte un punct de plecare important pentru multi dintre noi, pentru ca ne vom schimba modul in care privim viata, vom stii in sfarsit pentru ce vrem sa luptam si vom intelege de ce, pana acum, lucrurile nu au mers asa cum ne-am dorit.

Iata cum va fi luna Septembrie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Oricat de greu iti este sa recunosti, exista multe momente in care esti vulnerabil/a. Si in loc sa te lupti cu propriile slabiciuni, mai renunta, din cand in cand, la control. Nu poti castiga de fiecare data, nu poti sa faci totul perfect. Si e in regula. Plus ca e in natura ta sa nu ai deloc rabdare, sa vrei ca lucrurile sa se intample acum si aici. Rabdarea e o virtute pe care ar fi bine sa o exploatezi la maximum luna aceasta.

In iubire, se intampla lucruri, mai ales ca Venus iese din retrogradare si iti lasa cale libera sa experimentezi, sa integrezi lectiile primite in aceasta vara si sa alegi corect. Ori decizi ca e momentul sa faci un pas inapoi, construiesti o relatie stabila si frumoasa, sau incepi o noua poveste. Oricum ar fi, se anunta vremuri bune. Profita! Asta daca nu lasi trecutul sa aiba inca o putere prea mare asupra ta. Pentru ca fostii/fostele se pot intoarce.

Poti sa primesti multe in aceasta luna, insa nu se va intampla asta daca nu vei fi dispus/a sa muncesti mult. E important sa ai incredere in ceea ce poti sa faci, sa mergi dupa ceea ce iti doresti cu toata forta, sa crezi ca meriti mai mult si vei vedea ca vor veni si recompensele. Foloseste-ti toata acea putere incredibila care te propulseaza in varful piramidei ca sa evoluezi, ca sa ajungi acolo unde ti-ai dorit intotdeauna.

Horoscop Taur

Incearca sa nu te mai simti vinovat/a pentru micile momente de rasfat de care ai inceput sa te bucuri din ce in ce mai mult. Ai inceput usor, usor, sa mai renunti la control, sa nu mai vrei sa stii totul, sa detii totul. Iar in Septembrie vei invata, daca iti vei da voie, sa dai drumul unor situatii, oameni cu care nu mai rezonezi, care nu se mai aliniaza cu cine esti tu astazi.

Cu toate astea, e bine sa-ti infrunti fricile, e bine sa stii cu ce sau cu cine ai de-a face in perioada urmatoare. S-ar putea sa dai credit unor oameni care nu sunt demni de increderea ta. S-ar putea sa pretuiesti niste iluzii, ori s-ar putea sa iti dai seama ca nu esti chiar pe drumul tau si ca, fie trebuie sa faci cale-ntoarsa, fie trebuie sa schimbi directia. Alege-ti cu atentie luptele. Nu intra in cele pe care stii ca nu le poti castiga. In plan profesional, s-ar putea sa vina acum recunoasterea pe care ai tot asteptat-o poate prea mult timp. Munca grea incepe sa dea roade acum.

Probabil ca tu inca astepti o persoana, o implinire, o schimbare care sa iti aduca alinarea de care ai nevoie, mangaierea pe care ti-o doresti. N-ar fi mai bine sa iti oferi tie insuti totul, sa faci pentru tine lucruri pe care le astepti de la ceilalti? Pretuieste-te si vei atrage oameni care te pretuiesc. Totul sta in capacitatea ta de a te pune pe primul loc. Mare grija la iluzii. Mare grija la modul in care te raportezi la ce a fost. Pentru ca persoane din trecut pot sa reapara acum. Nu le lasa sa iti dea viata peste cap din nou. Analizeaza!

Horoscop Gemeni

Reintri in joc si de data aceasta ai in spate lectii pe care le-ai invatat vara aceasta. Dorinte ascunse ies acum la iveala, parca vrei sa incerci totul, sa descoperi mai mult, sa lasi acele parti din tine pe care le-ai tinut la adapost sa isi faca de cap. Si e foarte bine sa iti dai voie sa fii tu, real/a. S-ar putea sa vrei insa totul, ori, in viata, lucrurile nu se intampla tot timpul asa cum ne dorim noi. Asa ca invata sa ai rabdare, sa lasi viata sa curga in timp ce dai tot ce ai tu mai bun.

E posibil sa simti niste fiori puternici luna aceasta si probabil ca o noua persoana care intra in viata ta sa fie responsabila pentru asta. Si desi e greu sa nu te lasi purtat/a de val atunci cand simti atat de intens, e bine sa franezi, cand si cand si sa iti dai seama unde te afli, langa cine te afli si in ce masura iti sunt satisfacute nevoile. Nu mai idealiza oameni, situatii, fii realist/a si pleaca atunci cand nu mai esti fericit/a.

Si atunci cand te afli in fata unei situatii dificile, nu mai fugi, nu mai intoarce spatele. Infrunta-ti propriile greseli, propriile slabiciuni, indrazneste sa porti acele conversatii dificile si vei vedea ca vei avea, in sfarsit, parte de liniste. Si gandeste-te, inca o data, la cat de mult valorezi, la cat de multe poti face. Nu te mai multumi cu firmituri doar pentru ca ai atat de multa nevoie de iubire. Ai incredere ca ceea ce Universul ti-a pregatit,va gasi o cale sa ajunga la tine si se va intampla asta cand te astepti mai putin.

Horoscop Rac

Nu mai ai timp acum pentru nimicuri, nu te mai lasi doborat/a de obstacole si nici nu mai rumegi la tot ce s-a intamplat in trecut. Asta si pentru ca esti mult prea ocupat/a sa privesti spre viitor. Oportunitatile vin, una cate una si probabil ca ai inceput sa vezi si tu asta. Asa ca, in loc sa iti plangi de mila, e momentul acum sa pornesti la lupta, sa muncesti, sa te distrezi, sa te bucuri de viata dupa o vara in care ai tot primit lectii peste lectii.

Grija mare la excese pentru ca poti sa intri in necazuri. Si incearca sa iti stapanesti furia acumulata in ultimele luni. Nu iti face bine sa adopti o atitudine defensiva atunci cand ti se cere socoteala. Analizeaza. Poate ca ai gresit in unele situatii si e bine sa recunosti si sa indrepti, nu sa negi la nesfarsit o fapta. In caz contrar, s-ar putea ca o relatie din viata ta sa se deterioreze atat de mult incat sa nu mai poata fi salvata.

Poti sa frangi cateva inima luna aceasta pentru ca in sfarsit ai invatat sa te pui pe primul loc, ai ceva ce atrage enorm si ar fi bine sa profiti de toata aceasta energie de foc pentru ca te va conduce catre experiente memorabile. Insa e bine sa te hotarasti, sa nu oscilezi intre doua sau mai multe situatii. E bine, pana la urma, sa iti stii prioritatile, sa iti depui energia intr-un singur loc. Vei fi sigur/a astfel ca vei da tot ce ai tu mai bun. Dorul reapare din senin, dorul de o fosta iubire, de o stare pe care ai trait-o in trecut. Si poate sa fie mai puternic luna aceasta si pentru ca probabil vei trece printr-o situatie similara. E bine sa intelegi unde mai ai de lucrat, ce mai ai de vindecat. Altfel n-o sa poti merge mai departe cu toata inima.

Horoscop Leu

Tot ce ai incercat sa eviti cu disperare in ultimele luni, toate acele situatii de care ai fugit vin acum peste tine si te obliga practic sa faci lumina in viata ta. Nu te mai ascunde, infrunta adevarul, invata sa vezi semnele, fii atent/a. Universul comunica cu tine in perioada asta si iti ofera ghidare. Trebuie doar sa fii deschis/a si flexibil/a. E bine sa iti asculti corpul, sufletul, atunci cand ai de facut o alegere. Tu stii ce e mai bine pentru tine.

Daca a trecut peste provocarile din aceasta vara, relatia ta de iubire va evolua frumos si probabil ca se schimba putin si energia. Vrei stabilitate, vrei atentie si vei spune asta cu voce tare. Daca esti o persoana singura, cineva ar putea sa apara luna aceasta si sa iti arate cat de minunat/a esti, cu tot cu fricile tale, cu tot cu vulnerabilitatile tale. Si va fi extraordinar de frumos daca vei reusi, in primul rand, sa fii sincer cu tine insuti si sa iti cunosti adevarata valoare.

Exista insa si reversul medaliei, exista si sansa de a intra intr-o poveste frumos creionata la inceput, care sa se dovedeasca a fi departe de o relatie sanatoasa, de un raport echitabil intre a da si a primi. Deci fii cu bagare de seama, fii sceptic/a, insa nu exagera. Vei stii ce sa faci daca vei fi atent/a la detalii. Ai oricum norocul de partea ta si cand vine vorba de cariera, de finante. Ai ambitie si vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus. Inainte de orice, invata ca trebuie sa dai ca sa primesti. E vorba de echilibru. Si nu te mai teme sa-ti urmezi visurile, desi poate unii iti vor spune ca alergi dupa himere.

Horoscop Fecioara

Sa stii ca norocul este al celor care indraznesc, al celor care nu asteapta minuni, al celor care au curajul de a spune ce-si doresc. Si tu ai toate sansele sa ajungi acolo unde iti doresti luna aceasta, mai ales ca haosul din ultimele luni ti-a readus in prezent unele frici cu care ai inceput sa lucrezi. Invata sa spui lucrurilor pe nume, sa vorbesti atunci cand nu iti convine o situatie, sa iei decizii, sa spui NU. Nu-ti prea place tie sa iesi din zona de confort, insa, pentru a ajunge in varf, e nevoie sa iti invingi teama si sa iti dai voie sa depasesti limita pe care singur/a ti-ai impus-o.

Ai avut suficient timp sa stai tu cu tine, sa-ti analizezi parcursul, asa ca acum priveste putin si in exterior, poate ca o sa intalnesti pe cineva care sa mearga cu tine pe acelasi drum. Si ce incepe acum cu sinceritate se poate transforma intr-o frumoasa poveste de iubire. Asta te va si ajuta sa prinzi mai multa incredere in tine insuti. Plus ca, in plan profesional, pot sa se intample multe lucruri brusc, multe schimbari ce necesita decizii rapide. Vin si banii, mai multi si mai repede decat te-ai fi asteptat.

Desi nu iti sta deloc in fire, s-ar putea sa simti luna aceasta o nevoie nebuna de adrenalina, de pasiune, vrei sa simti mai mult, mai intens dupa o perioada in care a trebuit mai degraba sa iti oferi ragaz pentru a intelege unele sentimente, unele decizii pe care le-ai luat de-a lungul timpul. Insa e timpul sa te opresti, nu te mai lupta cu vinovatia si da-ti voie sa fii liber/a. Te va scoate din rutina in care ai intrat de ceva timp.

Horoscop Balanta

Dureri mai vechi, intrebari ce au ramas fara raspuns, procese de constiinta… toate astea au nevoie de rezolvare, au nevoie de o mai mare atentie din partea ta. Nimic nu dispare de la sine, vindecarea nu se produce daca nu esti gata sa intelegi de ce a fost nevoie sa treci prin foc. Analizeaza-ti parcursul ultimilor ani si incearca sa intelegi de ce ai luat unele decizii, de ce se tot repeta unele situatii. Cand vei inceta sa te mai minti frumos, vei intelege ca tu esti singura persoana care poate sa-si rezolve problemele.

E cu pasiune luna aceasta si s-ar putea sa nu poti spune Nu unei aventuri care sa te scoata din plictiseala. In acelasi timp, se anunta si o schimbare in cariera, poate o avansare, ori pur si simplu iti dai seama ca ce faci acum nu este chiar ceea ce-ti doresti si poate schimbi macazul. Oferte vin, insa trebuie sa decizi ce e mai bine pentru tine.

Si nu te mai blama atat de tare pentru deciziile proaste din trecut, mai ales acum, cand un fost/o fosta poate sa reapara. Sunt greselile tale, trebuie sa ti le asumi, sa traiesti cu ele in continuare si sa inveti ceva de acolo, astfel incat sa nu mai ajungi in acelasi punct. E posibil ca nevoia de impacare sa devina din ce in ce mai puternica, insa nu-ti mai intinde capcane, nu repeta aceeasi greseala pentru ca stii deja cum se termina totul. Si atunci de ce sa intri intr-o lupta al carei final a fost deja scris in stele?

Horoscop Scorpion

Oamenii vin si pleaca si tu trebuie sa fii gata sa te impaci cu pierderea, cu trecutul, cu tot ce ai facut si ai decis intr-un anumit punct al vietii tale. Ce rost are sa te gandesti la faptul ca lucrurile ar fi putut sa stea altfel, ce rost are sa te invinovatesti pentru un final care oricum trebuia sa aiba loc? Imprevizibilul este parte din viata, este acea parte care iti poate arata cat de frumos e sa traiesti invatand.

Nu inceta niciodata sa crezi in iubire, nu inceta sa crezi ca poti sa gasesti pe cineva caruia sa ii dai totul si care sa iti ofere, la randul sau, totul. Poti sa faci investitii serioase luna aceasta, mai ales ca ai putea sa dai lovitura in plan profesional. Grija mare la impulsivitate, la superficialitate. Ai energie buna, insa e usor sa cazi prada iluziilor in perioada asta. Si invata sa te bucuri de momentele pe care le traiesti, sa le pretuiesti pentru ca nu ele nu se vor mai intoarce niciodata.

Bucura-te pentru intelepciunea pe care ai dobandit-o, pentru momentele in care ai fost pe val si pentru momentele in care ti-ai fost mai greu. Toate astea te-au adus unde esti astazi. Si pana la urma, ce conteaza mai mult in viata asta pentru tine? E bine sa iti raspunzi sincer si sa faci acel lucru pe care n-ai avut niciodata curajul sa il faci. Ce poti sa pierzi? Dar ce ai putea sa castigi?

Horoscop Sagetator

E timpul pentru introspectie, mai alesca s-ar putea sa existe unele situatii ce necesita o reevaluare amanuntita. Poate ca ai abordat gresit o problema pana acum si abia de acum incolo incepi sa iti dai seama ca procedai gresit, ori ca nu vedeai lucrurile foarte clar. Nu ramane insa blocat/a intr-o situatie si nu uita ca viata merita traita, ca poti sa te bucuri de tot ce ai si, in acelasi timp, poti sa te ocupi de ce a ramas nerezolvat pana acum. E nevoie de rabdare si de credinta.

Urmeaza o perioada in care vei munci destul de mult, in care poate ca responsabilitatile iti vor acapara viata, insa vei primi pe masura muncii tale. Sa nu ai niciun dubiu ca se va intampla asta. Insa nu uita sa ai grija si de tine, daca sunt acolo in interior niste dorinte ascunse, nu le ascunde, nu le bloca, da-ti voie sa faci ce simti, cand simti. Viata e construita din momente si e bine sa iei cu tine mai departe doar ce ai nevoie.

Si e bine acum sa decizi ce pastrezi si ce arunci. Poate ca te-ai inconjurat de niste oameni care nu fac nimic altceva decat sa te traga in jos. Ai nevoie de persoane cu care sa rezonezi, ai nevoie de energie buna, nu de batai de cap, nu de confruntari inutile care doar iti iau cheful de viata. Alege intelept, desi poate ca va fi destul de greu sa lasi oameni in spate. Elibereaza si vei vedea ca viata va incepe sa aiba un alt gust.

Horoscop Capricorn

Septembrie poate sa iti aduca o noua iubire. Poate ca nu esti pregatit/a pentru aceasta veste, poate ca nu se afla printre prioritatile tale si poate ca iti va da peste cap toate acele calcule atent facute pentru perioada urmatoare. Insa, ar putea sa fie si cel mai frumos lucru care ti se poate intampla, asa ca nu te inchide in propria carapace, nu-ti refuza dreptul la fericire si nu ramane in locuri generatoare de suferinta doar pentru ca iti este mult prea frica sa o iei de la capat.

Oricum, ai o putere imensa de atractie luna aceasta. Atragi oportunitati, atragi oameni in viata ta, atragi tot ce esti pe interior, iar dupa munca grea din ultimele luni, sa fii sigur/a ca la tine in suflet e liniste acum. Trebuie doar sa stabilesti cat de mult tii la tine insuti, cat de mult iti dai voie sa te bucuri cu adevarat de tot ce vine spre tine. Pentru ca ai tendinta de a-ti minimiza calitatile, reusitele, ori o astfel de atitudine reuseste intotdeauna sa te traga in jos.

Probabil ca sunt acolo inca niste convingeri ce ti-au fost impuse si pe care le-ai transformat intr-un stil de viata si acum incepi sa intelegi ca multe dintre acestea nu corespund cu cine vrei sa fii astazi. Si e foarte bine ca se intampla asa pentru ca in urmatoarele luni ai putea sa descoperi in sfarsit cine esti cu adevarat si ce-ti doresti din tot sufletul. Si cu lectiile invatate, poti sa atingi maretia.

Horoscop Varsator

Devotamentul tau este in sfarsit rasplatit. Toate lucrurile bune pe care le-ai facut in viata asta ti se intorc si iau chipuri nebanuite. De asta, e bine acum sa te agati de orice mica speranta, sa accepti oportunitati, sa fii deschis/a sa primesti. Viata iti ofera tot timpul, doar ca tu nu vezi de multe ori asta. Si e bine sa vezi daca tu si oamenii de langa tine inca sunteti pe aceeasi lungime de unde. S-ar putea sa iti dai seama ca e bine sa renunti la unele legaturi.

E bine, luna aceasta, sa incerci sa faci lucrurile corect, sa nu incerci sa alegi tot timpul varianta scurta si sa nu mai permiti sa ajungi pe ultimul loc. Si mai gandeste-te daca esti dispus/a sa oferi o a doua sansa pentru ca cineva din trecut ar putea sa vina acum si sa iti ceara asta. Ai putea sa incerci sa reaprinzi focul, insa merita cu adevarat sa faci asta? Analizeaza si fa ce e mai bine pentru sufletul tau. E nevoie insa de sinceritate si e nevoie sa dai deoparte toate parerile celor din jur. Decizia e la tine!

Urmeaza o luna in care ar fi bine sa profiti de orice mic avantaj, in care sa iti dai voie sa iti urmezi dorintele, in care nu ar trebui sa iti fie rusine de ceea ce esti. Invata sa te ierti, sa te accepti si sa iubesti si partile mai intunecate din tine. Vei vedea ca viziunea ta despre viata se va schimba complet si vei fi gata sa te bucuri de tot ce vine spre tine.

Horoscop Pesti

E bine sa intelegi ce te sperie si ce te bucura cel mai mult in viata asta. De la o astfel de analiza trebuie sa pleci luna aceasta ca sa reusesti sa iti pui viata in ordine. Poti sa faci extraordinar de multe lucruri pana la sfarsitul anului, insa vei putea face asta doar daca vei porni la drum cu lectiile facute si cu incredere deplina in fortele proprii. Si nu renunta niciodata la mijlocul drumului, s-ar putea sa ratezi lucruri minunate.

E posibil sa existe un final luna aceasta, insa trebuie ai convingerea ca Universul stie mai bine decat tine care iti sunt nevoile in acest moment. Asa ca, oricat de mult ti-ar displacea, e bine cateodata sa renunti pur si simplu, sa te obisnuiesti cu ideea ca ceva mai bun te asteapta dupa orice final. Si nu trebuie sa iti fie teama sa iti declari sentimentele. S-ar putea ca, dupa ce faci asta, sa deschizi o poarta catre acel adevar despre viata pe care nu l-ai aflat pana acum. Si poate sa aiba legatura cu faptul ca ai nevoie de iubire ca sa traiesti cu adevarat.

Si nu mai munci pana la epuizare doar ca sa iti satisfaci nevoia de perfectiune. O minte clara si un corp odihnit te pot ajuta mai mult decat orice exces pe care il faci in perioada asta. Da-ti timp sa inveti, sa te acomodezi atunci cand intri intr-o noua etapa. Si mergi la drum cu speranta ca vei reusi, nu cu frica de faptul ca vei da gres, intr-un fel sau altul.

Sursa foto coperta: Image by wirestock on Freepik.

 

Astrogramele Natala si Karmica