Cu atat de multe planete in retrogradare, nu te astepta ca, pe acest final de luna, lucrurile sa evolueze prea mult.

Atmosfera e de destul de greoaie. Apar, reapar situatii din trecut.

Pare ca lucrurile n-au fost niciodata mai complicate ca acum.

Venus este inca Retrograda, Mercur este Retrograd.

Asa ca e bine sa intelegi ca apar teste. Apar oameni. Apar intrebari. Apar indoieli.

Si atunci cand butoanele iti sunt apasate la maximum, ai doua variante:

Sa ramai acolo unde esti sau sa ai curajul sa mergi mai departe.

Sigur ca va fi greu sa pornesti pe un nou drum fara acele bagaje pe care le-ai tot carat pana acum dupa tine.

Insa, in momentul in care vei renunta la ele, iti vei da seama ca, fara acele bagaje, poti de fapt sa maresti viteza.

E bine, zilele acestea, sa fii atent/a la modul in care comunici. Vorbele sunt extrem de importante acum. Mai ales ca avem cu totii tendinta de a ne aprinde mult prea repede. Asta si pentru ca suntem emotionali, suntem poate mai sensibili.

Iata cum va fi saptamana 28 August – 03 Septembrie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Stresul poate sa iti mai taie din elan saptamana asta asa ca ia-ti timp sa te relaxezi. Poate ca un proiect iti da batai de cap, ori observi din ce in ce mai mult ca esti in locul nepotrivit. Viata ta e pe cale sa se schimbe asa ca nu te impotrivi.

Incearca sa depasesti acele tipare de gandire care pur si simplu te tin pe loc. Ori incearca sa intelegi de unde vin nemultumirile. Altfel n-ai cum sa rezolvi o situatie din viata ta care iti da batai de cap.

Profita de entuziasmul de care dai dovada in perioada asta, fa-ti planuri marete, crede in ele si fii gata sa dai totul. Poate sa apara in perioada asta o persoana interesanta in viata ta si ar fi bine sa nu o indepartezi fara sa-ti dai sansa de a o cunoaste.

Horoscop Taur

Ai incredere ca poti sa faci ordine in haos. Ai incredere ca poti sa stingi amalgamul de sentimente care te-au coplesit in ultima vreme. Plus ca apar oportunitati mari, iar energia se schimba saptamana asta. Ai incredere ca acest nou inceput este fix ceea ce-ti trebuie in acest moment.

E nevoie sa intelegi ca, in perioada asta, lucrurile se misca lent, trebuie sa accepti ca unele lucruri nu se intampla atunci cand vrei si crezi ca e timpul. Nu-ti pierde increderea, nu te descuraja. E important sa inveti sa accepti si sa astepti.

Oricum, e posibil sa fii nevoit/a sa faci o schimbare, in cariera, in iubire. Ideea este ca e nevoie sa lasi in urma oameni, lucruri, situatii ca sa poti face loc pentru ceva mai bun. Ori faci planuri de viitor cu cineva. 

Horoscop Gemeni

Probabil ca ai inceput sa simti deja ca in interiorul tau se produce o schimbare. Probabil ca vezi acum lucrurile diferit. Si tocmai aceasta schimbare de perspectiva iti va aduce linistea de care ai acum atat de multa nevoie.

Probabil ca inca pui presiune pe tine, probabil ca esti inca intr-o goana dupa succes, dupa rezultate, dupa victorii. Nu lua acum decizii radicale. Asteapta ca lucrurile sa se aseze. Mai ales ca urmeaza o perioada in care apar oferte, poate ti se propune sa iti schimbi job-ul. Analizeaza!

Si in iubire parca se vede luminita de la capatul tunelului pentru ca vei reusi in sfarsit sa te descoperi, sa te regasesti si sa intelegi ce iti doresti de la o relatie. Trebuie sa intelegi ca primesti atat cat crezi ca meriti. Si e bine sa ai curaj acum. Te va duce pe drumul tau!

Horoscop Rac 

E cu mult stres, cu nesiguranta in perioada asta. Insa incearca sa intelegi de unde vin toate aceste frici. Esti in punctul in care nici macar nu-ti dai voie sa incerci, atat de multa teama este in spatele deciziilor tale. Grija mare la iluzii!

Si atunci cand te simti coplesit/a, incearca sa intelegi de unde a pornit totul, sa iei lucrurile pas cu pas pana ajungi la o concluzie. Poate ca ai urmat pana acum cu sfintenie un tipar invechit, o veche meteahna care nu se mai potriveste cu omul care ai devenit astazi.

Daca esti o persoana singura, ai mari sanse sa cunosti pe cineva saptamana asta si se lasa cu scantei. Incearca sa nu analizezi prea mult orice situatie, exagerarile ar putea sa mai taie din pasiune si n-ai vrea sa se intample asta. Bucura-te de fiecare experienta! 

Horoscop Leu

Carisma este cea care te salveaza de fiecare data. Insa o mica problema legata de finante poate sa te destabilizeze putin. Invata sa iei lucrurile pas cu pas, nu te mai arunca cu capul inainte si fii consecvent/a in alegeri si in actiuni.

E bine in perioada asta sa te uiti cu atentie la oamenii pe care ii ai prin preajma, poate cu unii dintre ei nu faci decat sa iti consumi inutil energia. Alege intelept. Linistea ta valoreaza mai mult decat orice senzatie de adrenalina ti-ar oferi o tentatie de moment.

Asa ca incetineste putin in perioada asta, invata sa te bucuri de ceea ce ai, sa pretuiesti ce-ti ofera Universul si sa te uiti spre viitor cu incredere. Ai incredere ca lucrurile se vor aranja asa cum trebuie pentru tine.

Horoscop Fecioara

Atunci cand simti ca nu mai poti, ia-ti timp sa respiri, sa te odihnesti si ia-o de la capat, din nou si din nou. Poate ca haosul este de fapt in mintea ta si tot tu este cel care amplifica orice problema apare. Fa-ti un plan realist pentru urmatoarele luni si incearca sa intelegi ca perfectiunea nu exista.

Trecutul inca poate sa reapara si o va face cu surle si trambite. Insa tu ai inceput deja sa lucrezi la partea aceea din tine care vrea cu orice pret sa analizeze orice aspect. Asa ca acum e momentul sa te linistesti, sa intelegi ca uneori Universul preia controlul si tu nu poti decat sa mergi pe drumul ce ti se contureaza in fata ochilor.

Se simte si un pic de pasiune in aer si poate chiar iti dai voie sa flirtezi, sa iesi la intalniri, sa te bucuri de emotia unui nou inceput fara sa te temi de ceea ce va urma, fara sa analizezi orice detaliu care sa te traga inapoi. Ai nevoie de niste adrenalina asa ca nu spune nu provocarilor. 

Horoscop Balanta

Urmeaza o perioada in care vei simti nevoia sa te aduni, sa te linistesti si sa faci o scurta recapitulare a ultimelor luni. Poate chiar te reapuci de unele proiecte pe care le-ai lasat pana acum pe lista de asteptare. O schimbare poate sa se produca acum.

E nevoie de curaj, pe care nu l-ai prea avut in ultima vreme. E nevoie sa iesi din casa, sa te intalnesti cu oameni noi, sa profiti de orice iti iese in cale. Important este sa te asiguri ca ai in preajma ta oameni care iti vor binele, oameni care sa te ajute sa evoluezi.

In iubire, lucrurile se complica putin. E posibil sa apara certuri in relatie, ori, daca esti o persoana singura, apar oameni din trecut care iti pot da putin planurile peste  cap. E bine sa intelegi de ce se intampla unele lucruri, unde e rana si sa ai rabdare ca aceasta sa se vindece. Elibereaza si vei reusi sa mergi mai departe!

Horoscop Scorpion

Nu mai trai in umbra regretelor, nu te mai plange de modul in care arata acum viata ta, fa-ti planuri, crede, munceste si vei vedea ca vor aparea si oportunitatile. Pana la urma, succesul sta in modul in care tu iti setezi gandirea.

In iubire linistea pare ca se indeparteaza tot mai mult. Asta si pentru ca probabil sunt niste probleme acolo pe care le-ai negat pana acum. Ei bine, nu o sa mai poti face asta. E bine sa intelegi acum daca tu si partenerul tau va mai doriti aceleasi lucruri, daca va mai doriti aceasta relatie si sa ajungeti la un acord. Daca esti o persoana singura, e bine sa te linistesti si sa intelegi o data pentru totdeauna ceea ce iti doresti.

Nu te feri oricum de conversatiile dificile, nu mai fugi de emotii pentru ca, in cele din urma, te vor acapara. Intelege ceea ce traiesti acum, incearca sa intelegi de unde vin nemultumirile si usor, usor vei reusi sa gasesti o cale de a le rezolva.

Horoscop Sagetator

E cazul sa incepi sa spui lucrurilor  pe nume. S-ar putea ca asta sa provoace niste comentarii neplacute, s-ar putea sa starneasca nemultumiri, insa ar putea sa fie si cel mai bun lucru pe care l-ai facut vreodata pentru ca ii va permite iubirii sa intre din nou in viata ta.

Analizeaza si cere claritare. Ai increde ca Universul iti va scoate in cale semne, oamenii potriviti care sa te scoata din blocaj si care sa iti arate ca viata e plina de oportunitati. Plus ca gandeste-te, cand ai zis ultima oara DA unei aventuri? Cand ai facut ultima oara un lucru doar pentru ca ai simtit sa faci asta, fara sa analizezi prea mult?

Daca esti cu cineva si lucrurile merg in directia potrivita, poate va ganditi sa faceti urmatorul pas. Insa nu lasa lucrurile sa vina de la sine, spune ce simti, spune ce vrei si ai incredere ca vei fi ascultat/a si inteles/a. In caz contrar, fa ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine!

Horoscop Capricorn

Nu mai incerca sa grabesti lucrurile. Nu mai incerca sa arzi etape importante. Ori nu mai incerca sa treci peste niste situatii care iti provoaca disconfort. Alege schimbarea, alege iesirea din acele situatii care iti provoaca durere, alege sa renunti la tot ce nu ti se mai potriveste.

A venit momentul sa mergi mai departe, desi iti este atat de greu sa lasi in urma povesti, oameni, lucruri. Ai incredere ca ceva mai bun te asteapta pe drum. E ok sa incerci sa repari, insa atunci cand asta iti afecteaza prea mult viata, poate e mai bine sa renunti. Rani mai vechi pot sa  doara acum mai mult ca oricand si asta e un semn ca refuzi schimbarea, ca refuzi sa intelegi ca tot ce s-a intamplat a avut in spate o lectie importanta.

Ai incredere in calitatile tale, in ceea ce ce poti sa faci. Nu te subestima, nu-ti pune singur/a piedici pentru ca  risti sa pierzi un tren important. Ai sanse mari sa evoluezi in cariera si singurul lucru care te tine pe loc este nesiguranta ta.

Horoscop Varsator

E o perioada extrem de interesanta pentru ca e perioada in care treci prin niste situatii care nu doar ca te scot din zona de confort, ci te arunca in haos ca sa intelegi ca trebuie sa iei decizii radicale, trebuie sa schimbi modul in care actionezi, in care gandesti.

Nu iti impune limite, nu mai trage de situatii care s-au incheiat de mult, nu te hrani cu falsa iluzie ca totul va reveni la normal. Si nu mai da totul acolo unde nu mai primesti nimic. Primesti acum o lectie de viata importanta si e bine sa intelegi ceea ce vrea Universul sa iti transmita.

Si nu te mai aprinde atat de tare. E normal sa te confrunti cu tot felul de emotii in perioada asta si e usor sa te lasi influentat/a. Probabil ca vechi experiente se simt acum mai vii ca niciodata si nu e deloc usor. Insa ai incredere ca dupa perioada asta de tumult vine si linistea.

Horoscop Pesti

Se intampla lucruri in iubire si vor fi destul de intense. De la certuri, la pasiune nebuna e doar un pas si probabil ca vei oscila intre aceste doua extreme. E bine sa lasi lucrurile sa se intample, sa le urmaresti in timp ce evolueaza. Nu pune presiune pe tine, pe altii.

Deseori, alegi sa-ti lasi propriile nevoi pe locul al doilea si in acest fel ajungi in legaturi ce nu iti hranesc sufletul. Insa e nevoie sa comunici, sa spui ce simti, ce vrei. Iar daca nu ti se raspunde cu aceeasi moneda, poate ar trebui sa te gandesti sa pui capat unor situatii in care te-ai complacut.

Ai incredere in tine, in puterile tale, nu te gandi niciodata ca asteptarile tale sunt prea mari, gandeste-te ca ai si tu nevoi, ai si tu dorinte si ca meriti sa primesti tot ce e mai bun de la viata. Nu trebuie sa cersesti iubire. Trebuie sa iubesti din tot sufletul si sa ai incredere ca vei primi inapoi tot ce ai oferit.

 

Astrogramele Natala si Karmica