Gata cu euforia, gata cu nevoia de a iesi in fata! Intram in sezonul Fecioarei si energia se schimba complet. Incercam sa facem ordine in haos si spun “incercam” pentru ca nu prea o sa iasa asa cum vrem noi.

Mercur Retrogradeaza tot in Fecioara si va trebui sa facem curatenie in propriile vieti, fie ca vrem, fie ca nu.

Revin oameni din trecut, se repeta situatii prin care am mai trecut si va trebui sa identificam povestile toxice care au inca puteri asupra noastra.

E o nevoie imensa de iubire, de conexiune, cu totii vrem sa simtim intens, insa, parca, niciunul dintre noi nu e dispus sa-si deschida cu adevarat inima.

Un blocaj dublat si de confuzia pe care o aduce Mercur Retrograd in urmatoarele trei saptamani.

E bine, saptamana viitoare, sa nu ne aruncam cu capul inainte si sa nu ramanem blocati intr-o situatie, convinsi de faptul ca nu suntem pregatiti sa mergem mai departe.

Iata cum va fi saptamana 21 – 27 August 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Incearca sa iti faci putina ordine in viata. Poate programul tau incarcat are nevoie de ajustari, poate ti-ai asumat prea multe responsabilitati ori e ceva ce te supara destul de tare si e bine acum sa ii pui capat. Parca iti este greu sa te linistesti, sa iti iei o pauza ca sa te relaxezi. Invata sa spui NU!

Vezi daca nu cumva treci printr-un blocaj ce-si are originea undeva in trecut. Poate ca cineva a revenit in viata ta si ti-a spulberat linistea. Ori treci printr-o situatie prin care ai mai trecut deja, poate de mai multe ori si incepi sa te intrebi de ce reactionezi intr-un anumit fel cateodata. E timpul sa ceri claritate! Ai incredere ca o vei primi.

Revenind insa la tensiunea ce exista acum in viata ta, incearca sa fii temperat/a. Ai putea avea tendinta de a reactiona dur la orice comentariu, la orice parere, la orice actiune a celor din jur. In iubire, pare ca lucrurile se mai asaza, poate chiar ai gasit solutia potrivita ca tu si partenerul tau sa treceti peste tensiunea din ultima vreme. Daca esti o persoana singura, se lasa cu fluturi in stomac.

Horoscop Taur

Sa nu iti fie teama de finaluri pentru ca ele fac parte din viata. Ni se schimba credintele, mai renuntam la convingeri si totul face parte din evolutie. Asa ca alege, o data pentru totdeauna, sa faci ce e mai bine pentru tine, sa iesi din toxicitate, sa te uiti cu atentie la oamenii din viata ta. Atunci cand ei isi arata adevarata fata, ia atitudine!

In iubire, e cu framantari, poate au aparut cateva semne de intrebare legate de o conexiune din viata ta, fie ca aceasta se deruleaza acum, ori a avut loc acum ceva timp. Ia-ti timp sa intelegi ce simti fata de o anumita persoana si abia apoi fa alegerea. Oricum ar fi, nevoile tale trebuie sa fie acum pe primul loc.

Seteaza-ti limite, stabileste-ti prioritatile si invata ca nu ai nevoie de altcineva ca sa fii complet. Fa-ti un plan, vezi unde trebuie sa lucrezi si ce trebuie sa schimbi acum. Intreaba-te intai ce iti doresti si ce te face fericit/a. Si atunci cand vei avea toate raspunsurile, actioneaza! 

Horoscop Gemeni

Saptamana viitoare trebuie sa inveti sa mergi cu fluxul. Nu vei putea controla mare lucru si nici nu vei putea interveni, asta daca nu ai facut-o pana acum. E posibil sa existe o incheiere, fie ca iti place, fie ca nu. Insa, din toata aceasta poveste incalcita, e bine sa intelegi ca nu toata lumea e impotriva ta, ca Universul nu te pedepseste si ca, mai degraba, ti se arata drumul.

Se lasa cu emotii intense, mai ales ca cineva din trecut s-ar putea intoarce acum plin/a de regrete. Si nu va fi usor sa decizi daca te intorci de unde ai plecat sau daca lasi totul in urma si alegi sa o iei pe un alt drum. Frica este cea care te tine pe loc, teama de a nu dezamagi, ori toata situatia asta trebuie sa se incheie. Fa lucruri si pentru tine, asculta-ti inima.

Fie ca sunt sentimente reprimate, ori dureri pe care le-ai ascuns in speranta ca vor trece de la sine, toate se intorc acum sub o forma sau alta. Se intampla asta pentru ca nu ai vindecat, pentru ca nu ai avut curajul sa-ti recunosti tie insuti ce simti si ai ales mai degraba sa te menajezi. Nu mai tine in tine sentimentele astea. Elibereaza!

Horoscop Rac 

Urmeaza o saptamana agitata, mai ales ca unele lucruri, pe care le-ai planificat in detaliu, ar putea sa nu iasa asa cum ai sperat. Se intampla ceva ce perturba putin linistea pe care ti-o doreai. Insa nu e cazul sa te sperii. Vei obtine ceea ce-ti doresti, doar ca nu cand crezi tu e ca bine sa se intample si poate nu in forma in care te-ai fi asteptat sa primesti.

Fii deschis/a, fii gata sa iesi din rutina odata cu factorul asta declansator. Uneori, e bine sa lasam Universul sa ne arate calea, desi poate ca noua ruta nu ne convine foarte tare. Suprizele fac parte din viata, situatii se schimba si e bine sa nu te impotrivesti noilor inceputuri.

Trebuie doar sa ai convingerea ca dai tot ce ai tu mai bun in toate aspectele vietii, ca mergi si iei ce ti se cuvine fara sa astepti sa se intample o minune. S-ar putea sa mai existe unele situatii nerezolvate in trecutul tau si acum sa nu mai poti fugi de ele. Permite-ti sa pleci intr-o noua calatorie, fii hotarat/a sa te vindeci, fii gata sa lasi in spate oameni, lucruri, situatii, oricat de greu ar fi. 

Horoscop Leu

Mare grija la modul in care comunici in perioada urmatoare, asigura-te ca spui ceea ce gandesti si ca mesajul tau ajunge la cine trebuie sa ajunga. Plus ca e bine sa decizi unde iti consumi toata energia extraordinara din perioada asta. Nu o risipi, nu o imparti, focuseaza-te pe un scop si termina tot ce incepi.

Poate e bine acum sa analizezi tot ce s-a intamplat in viata ta in ultima perioada, sa fii recunoscator pentru tot ce ai trait si sa accepti tot ce nu a functionat asa cum ti-ai fi dorit. Insa, acum e timpul sa traiesti in prezent, sa intelegi ce vrei de la tine, de la ceilalti si sa iei atitudine.

La fel ar trebui sa procedezi si in cariera. Nu mai amana decizii, nu mai lasa timpul sa treaca pentru ca unele oportunitati nu se mai intorc niciodata. Mai ales ca ai multe visuri si ai si capacitatea de a le indeplini. Iti lipsesc poate determinarea si motivatia. Ori tu esti singura persoana care poate sa treaca la actiune.

Horoscop Fecioara

Este de inteles de ce o Fecioara munceste pana la epuizare. Pentru ca vrea ca totul sa fie absolut perfect. Insa pentru altele cand iti vei face timp? Cu cat amani relaxarea, cu cat amani o posibila conexiune amoroasa, cu cat amani odihna, atat de necesara, nu reusesti decat sa intri intr-o stare de nemultumire continua. Asa ca ia o pauza, pleaca din oras macar pentru doua, trei zile si s-ar putea sa vezi lucrurile altfel.

Trecutul iti bate la usa in perioada asta si nu face decat sa scoata la suprafata rani mai vechi pe care poate nu le-ai vindecat. Si e posibil sa iti dai seama acum ca ti-ai refuzat dreptul la fericire, ca te-ai abandonat pentru ceilalti si ca ai facut orice doar ca sa primesti si tu putina iubire. Si acum te ridici de la pamant si incepi sa lupti si pentru tine, nu doar pentru ceilalti.

Ai nevoie de iubire, cu totii avem nevoie de iubire. Asa ca lasa abordarea pragmatica si analitica deoparte macar putin si da-ti voie sa fii rebel/a, sa indraznesti, sa intelegi ca meriti, ca oricine altcineva, sa fii iubit/a, respectat/a si apreciat/a pentru ceea ce esti. 

Horoscop Balanta

Atunci cand cineva te dezamageste, te face sa suferi, nu inseamna ca tu meriti asta, nu inseamna ca durerea este cea care iti va dicta cursul vietii de acum incolo. Actiunile altora spun totul despre ei. Actiunile tale vorbesc despre tine. Modul in care alegi sa te comporti, atunci cand esti provocat/a la maximum, spune totul despre tine. Nu te transforma in victima, poti sa treci si peste acest hop.

Important este ca, in tot acest proces de vindecare, sa nu te minti frumos, sa incerci sa vezi realitatea si sa tai legaturi, daca de asta este nevoie ca sa-ti recapeti linistea si zambetul. Probabil ca tocmai posibilitatea iminenta a unui sfarsit iti provoaca acum starile astea de neliniste, de suferinta. Insa totul este spre binele tau!

Si nu uita ca primim ceea ce credem ca meritam, nimic mai mult. Deci nu-ti mai impune limite, nu-ti minimiza calitatile si nici capacitatea de a face mai mult. Sunt sanse mari de castiguri in perioada asta, insa trebuie sa fii si tu determinat/a sa evoluezi.

Horoscop Scorpion

Te cam joci cu focul si iti place la nebunie. Se infiripa o noua conexiune si s-ar putea sa te lasi dus/a de val. Atentie insa la iluzii, la focul care, desi porneste in forta, se poate stinge la fel de rapid. Asta nu trebuie sa te impiedice sa savurezi momentele frumoase, e nevoie doar de putina atentie. Altfel, vei avea o stare excelenta saptamana viitoare!

In cariera, e posibil sa apara sansa unui nou inceput si daca, dupa o analiza serioasa, simti ca este pentru tine, nu mai amana decizia si fa mutarea! Mai ales ca euforia din perioada asta iti da parca si mai mult curaj. Insa nu te afunda in munca!

E posibil, de asemenea, sa simti ca vrei mai mult si mai mult, sa simti ca nu iti mai gasesti locul, ca vrei sa faci ceva nou. Nevoia asta poate sa aiba o cauza mai adanca. Poate sunt unele nemultumiri pe care nu vrei sa ti le recunosti si acum nu le mai poti ignora. Asculta-ti inima!

Horoscop Sagetator

Ies la iveala resentimente. Reapar dureri pe care le credeai de mult stinse. Revin vechi pasiuni, se nasc noi dorinte, iar pentru tine va fi din ce in ce mai greu sa iti dai seama ce vrei de la viata, ce vrei de la tine insuti si ce vrei de la ceilalti. Nu face compromisuri cand vine vorba de propria-ti fericire. Nu mai pleca la drum cu oameni in preajma carora nu te mai simti bine.

E posibil sa faci o mutare decisiva saptamana viitoare, ori sa iti dai seama ca aveai sub proprii ochi o oportunitate pe care n-ai reusit sa o vezi pana acum. Si nu le mai da altora sansa sa-ti spuna demonteze visurile. Ori, daca totusi o fac, nu-i asculta. Tu stii ca poti sa faci tot ce iti doresti.

Apare si sansa unui nou inceput, poate in iubire. Ai grija insa in ce iti investesti mare parte din timp. Si poate ca a venit timpul sa iti iei liber, sa pleci undeva pentru cateva zile ca sa te odihnesti si sa iti pui viata in ordine. Pentru ca apare o oportunitate majora in cariera si e bine sa analizezi situatia cu atentie. Iar daca simti ca cineva sau ceva te incorseteaza, fa cumva si recapata-ti libertatea de care ai atat de multa nevoie.

Horoscop Capricorn

Emotii puternice apar saptamana viitoare si nu va fi atat de usor sa le intelegi si sa le accepti. Poate revine trecutul si ai tendinta de a relua o lupta mai veche. Ia-ti timp sa procesezi tot ce vine spre tine. Ia-ti timp sa intelegi lectia si sa decizi ce vei face mai departe. Orice ai alege, asigura-te ca acea alegere iti respecta nevoile si dorintele.

Si, pana la urma, invata sa accepti ca poti avea momente de slabiciune, pot exista momente in care sa dai gres, in care sa spui: Nu mai pot! Si din acel punct, ai o singura varianta. Sa te ridici si sa o iei de la capat. Indarjirea pe care o manifesti cand vine vorba de responsabilitatile tale ar trebui sa se regaseasca si in aspectele ce tin de sufletul tau. Nu face compromisuri de dragul linistii. Orice furtuna are un final si orice final aduce o lectie. Aduce si suferinta. Insa aduce lectia care te va ajuta sa evoluezi!

In plan amoros, e totul sau nimic in perioada asta. Daca esti cu cineva, ar fi bine sa va rezolvati problemele pentru ca, altfel, s-ar putea sa nu mai existe cale de intoarcere. Daca esti o persoana singura, e posibil sa te lasi dus/a de val, insa ai grija in cine-ti pui sperantele si increderea!

Horoscop Varsator

Lista ta de prioritati va trebui sa sufere modificari serioase. Si poate ca va aparea si imboldul de care ai nevoie ca sa faci o schimbare. E posibil totul acum, e posibil sa iei o decizie care altadata ti s-ar fi parut imposibil de luat, ori pur si simplu nu ai fi luat-o in calcul. Indrazneste si urmeaza-ti instinctul!

Si poate ca e timpul sa te mai si distrezi putin, sa iei o pauza si sa iti oferi niste dragoste de sine. Cat de greu poate fi? Mai ales acum cand starea ta emotionala nu este tocmai buna. E bine sa fii clar/a in ceea ce iti doresti. Vrei pe cineva alaturi? E foarte bine, dar stii exact ce vrei de la acea persoana? Stii care iti sunt nevoile? Analizeaza!

S-ar putea sa vina si acel moment in care nu vei mai putea ascunde toate nemultumirile sub covor, nu vei mai putea nega adevarul, nu iti vei mai ascunde lacrimile in spatele unui zambet fals. Pentru ca vei primi sustinere sa te rupi de tot ce nu iti mai face bine.

Horoscop Pesti

Urmeaza o saptamana destul de agitata. S-ar putea sa nu intelegi cu exactitate unele lucruri ce se intampla in jurul tau. E bine sa iti asculti intuitia in perioada asta pentru ca e posibil sa iti pui toata increderea in oameni care nu merita asta. Relatiile sunt testate in perioada asta. Fie ca esti deja intr-una, ori cunosti pe cineva si parca esti tentat/a sa incepi o relatie, e bine sa fii atent/a la imaginea de ansamblu. Nu idealiza, nu lasa iluziile sa te impiedice sa vezi realitatea.

Ai, de asemenea, tendinta de a purta batalii in numele altora, sau de a intra intr-o anumita lupta fara sa cunosti motivul pentru care aceasta a inceput. Nu poti sa salvezi un om care nu vrea sa se schimbe. Desi incerci sa o faci manat/a de cele mai bune intentii.

Si nu mai pune atat de multa presiune pe tine insuti. Accepta ca uneori mai obosesti, uneori te incapatanezi sa cari mai mult decat poti duce si asta se traduce prin epuizare. Accepta-ti greselile, accepta ca ai nevoie de odihna si incearca sa faci cum poti mai bine, fara sa te pedepsesti aspru atunci cand nu poti mai mult.

 

Astrogramele Natala si Karmica