De cate ori nu te-ai intrebat “De ce mie? De ce eu?”

Si probabil ca tot de atatea ori ti-ai spus ca esti pedepsit/a, ca Universul are ceva cu tine, ca tu esti victima si ca ceilalti sunt de vina pentru tot ce ti se intampla.

Ei bine, saptamana viitoare mai primesti o lectie. O lectie importanta. O lectie simpla.

Lectia fericirii!

Intr-o perioada in care noi toti suntem testati, cel mai important poate este modul in care ne raportam la ceea ce ni se intampla.

Relatiile umbla pe nisipuri miscatoare, apar blocaje, apar eliberari, ne entuziasmam si apoi se intampla ceva ce ne dezamageste profund.

Si cand se intampla asta, ne plangem de mila, ni se pare ca suntem la capat de drum si ca nimic bun nu se mai poate intampla dupa asta.

Si nu reusim sa deschidem ochii suficient de mult incat sa vedem ca tot ce se intampla, ca e un final, o rasturnare de situatie, o dezamagire, o intoarcere in trecut, este doar o noua sansa de a face lucrurile altfel, de a ne recapata puterea asupra propriei vieti.

Luna Noua in Leu, peste o Venus Retrograda extrem de activa in perioada asta, poate sa alimenteze frici, sa provoace haos, sa scoata la suprafata dureri, insa, daca le vei gestiona pe toate din postura de supravietuitor si nu de victima, vei realiza, in cele din urma, ca vindecarea nu avea cum sa vina altfel!

Iata cum va fi saptamana 14 – 20 August 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Bate vantul schimbarii desi pare ca o situatie stagneaza acum. O Luna Noua in Leu iti poate deschide ochii si poate reusesti sa vezi lucrurile altfel. Oricum, o sa se simta ca si cum ti se ia o greutate de pe umeri si ai acum ocazia sa indraznesti cu adevarat, sa iti gasesti propria cale.

Mici neintelegeri pot sa apara, nici contextul nu te ajuta foarte mult, Venus e Retrograda, Soarele e in Leu si cumva simti nevoia de a iesi in fata, vrei ca toata lumea sa te asculte si sa inteleaga faptul ca tu ai dreptate. Nu toata lumea accepta insa usor o astfel de atitudine, iar daca asemenea discutii au loc in relatia de cuplu se poate lasa cu scantei. Din fericire, in cariera e rost de evolutie. Problema, in cazul tau, este faptul ca renunti mult prea repede, ca la primul hop bati in retragere si abandonezi lupta.

Vine insa ajutor considerabil de la Uranus care pune punctul pe I. Te impinge sa lucrezi cu propriile frici, cu indoiala de sine care iti tot da tarcoale in ultima vreme. Si intelege ca viata nu trebuie si nici nu are cum sa fie formata doar din victorii. Esecurile apar, dezamagirile vin, insa ai incredere ca esti acum cu un pas mai aproape de visul tau. Fii deschis/a si pastreaza-ti credinta vie!

Horoscop Taur

Vin vesti bune! Poate sunt legate de un proiect, poate de locul actual de munca. Cert este faptul ca ti se cere sa ai multa ambitie. Si ti se mai cere un lucru. Sa nu te blochezi in fata schimbarilor. Orice oportunitate, orice nou inceput sunt doar sanse pe care Universul ti le da ca sa evoluezi, ca sa indraznesti sa faci urmatorul pas. E bine sa profiti!

Apar informatii noi, vine o veste care iti da cumva calculele peste cap. Si nu iti va fi usor sa iesi din rutina in care te simti atat de confortabil. Accepta tot ce vine spre tine, saptamana viitoare, chiar daca e poate mai greu decat te asteptai, pentru ca, dupa toate astea, va aparea si claritatea.

O persoana noua ar putea sa iti atraga atentia, ori decizi sa dai sanse unui om pe care poate pana acum l-ai tot amanat. E bine sa fii sigur/a ca ti-ai vindecat inima ranita pentru ca doar asa vei putea incepe o poveste frumoasa de iubire. Orice blocaj, orice pare ca nu merge conform planului nu trebuie sa te faca sa te panichezi. Fii atent/a la semne si abia apoi trage concluziile! 

Horoscop Gemeni

Ai, in perioada asta, o nevoie nebuna ca toata lumea sa te asculte si sa iti venereze opiniile. Si te enervezi cand lucrurile nu ies asa cum vrei tu. Poate ca e nevoie de mai multa sinceritate in relatia cu tine insuti, dar si in alte legaturi. Important este sa ai incredere in tine, sa lasi convingerile deoparte si sa indraznesti. Daca vei prelua initiativa, poti sa faci foarte multe lucruri in perioada asta.

De multe ori, o situatie este pe atat de grava pe cat ne imaginam noi ca este. E valabil si in cazul tau. Priveste tot ce vine spre tine ca pe o lectie, nu ca pe o pedeapsa. Si nu mai etapa, nu iti imagina ca esti autosuficient/a. Vei avea doar de pierdut si e posibil sa indepartezi pe oricine incearca sa se apropie de tine.

Stiu ca nu esti genul care asteapta linistit/a sa se intample lucrurile, insa e nevoie de rabdare in perioada asta nebuna, cu Venus aflata in retrogradare. E nevoie de niste rezolvari, de niste clarificari, abia apoi vei fi capabil/a sa vezi oportunitatile care erau chiar langa tine. Atentie la reactiile exagerate in cuplu, s-ar putea sa strici lucrurile iremediabil. Si vezi ca reapar probleme, situatii mai vechi care nu se vor simti confortabil. Fii deschis/a!

Horoscop Rac

Mici provocari au rolul de a te scoate putin din zona de confort. Si desi o sa para ca lucrurile stau pe loc, o sa vezi ca oportunitatile vin in cele din urma daca ai incredere in propriile forte. E bine si sa fii gata sa rupi rutina, sa nu ramai prins/a in convingeri ce te limiteaza. Vine sansa spre tine? Ia-o, nu mai sta pe ganduri, nu te mai fastaci.

Probabil ca Luna Noua in Leu iti da acum imboldul de care aveai nevoie ca sa-ti faci ordine in viata. Exista o relatie care a devenit toxica? Iesi de acolo. Daca ai nevoie de niste momente in care sa iti analizezi sentimentele, fa-ti timp doar pentru tine. Asta mai ales acum cand Venus Retrograda readuce trecutul in viata ta si te obliga practic sa rezolvi unele situatii.

Intuitia este cea care te va ghida in tot acest proces. Cere lamuriri de la Univers, ai incredere ca vei fi sprijinit/a in orice cale vei avea de urmat. Si respecta-ti promisiunile. Altfel, ai putea sa cunosti niste oameni foarte interesanti saptamana viitoare si poate o noua conexiune se formeaza acum. Da sanse. Ce ai de pierdut?

Horoscop Leu

Apetitul tau pentru drama ar putea sa iti incurce putin ploile saptamana viitoare. Ai tendinta de a vedea probleme acolo unde ele nu exista, adori sa te inrolezi in victima atunci cand lucrurile nu se deruleaza in favoarea ta. E bine sa fii realist/a si cumpatat/a, mai ales in amor, pentru ca acolo ar putea sa apara disensiuni care sa scape de sub control.

Cu Soarele in semnul tau, vrei sa fii vazut/a si ascultat/a, ai energie si s-ar putea sa incepi si un proiect interesant, ori sa ai parte de niste beneficii la munca. Se anunta castiguri mari, insa la fel de usor ai putea sa arunci cu banii in stanga si in dreapta, intr-o saptamana cu Venus aflata in plina retrogradare.

Daca esti intr-o relatie, propriul Ego ar putea sa iti faca cele mai mari probleme. Nu mai pune chiar tot la indoiala, invata sa ai incredere in instinct. Vei primi energie buna si de la Luna Noua care se formeaza in semnul tau. Se anunta noi inceputuri si, desi instabila si tumultoasa, urmatoarea perioada ar putea sa-ti aduca, in final, multe satisfactii. 

Horoscop Fecioara

Sa stii, Fecioara, ca totul sta in modul in care privesti lucrurile. Daca alegi sa te plangi, sa nu-ti infrunti fricile si sa nu depasesti unele situatii, s-ar putea sa te plasezi singur/a in postura de victima. Ori stii ca ai puterea de a depasi orice daca nu renunti la ambitie, la pozitivitate si ca prioritizand lucrurile vei putea sa iesi din blocaj.

Incearca sa iti asumi responsabilitatea faptelor tale, incearca, in acelasi timp, sa iei o pauza, daca simti ca situatia devine coplesitoare. Plus ca trecutul poate sa revina in perioada asta, semn ca au mai ramas acolo probleme nerezolvate. Daca esti cu cineva, poate sa apara un conflict care sa culmineze cu o separare.

Poate e bine totusi sa nu iei decizii radicale saptamana viitoare, chiar daca simti ca e momentul sa transezi o situatie. Ia-ti timp sa te gandesti, sa analizezi, nu actiona la nervi si incearca sa faci pace cu tine insuti si apoi cu ceilalti. E posibil sa-ti fi creat niste asteptari ce nu au corespondent in realitate, insa nu dispera. Vei reusi in cele din urma. 

Horoscop Balanta

Nu actiona la nervi, nu spune cuvinte pe care ai putea sa le regreti mai tarziu. Poate ca totul e legat de viata amoroasa, poate ca acolo apar unele situatii tensionate. Ori poate ca Universul iti da teste doar ca sa vezi ca te afli in locul gresit. Ai incredere ca va veni si eliberarea pe care o tot astepti, insa e nevoie de munca si de asumare. Si, poate cel mai important, nu lasa durerile trecutului sa iti afecteze viata, nu mai poti schimba ce a fost, insa, cu siguranta, poti sa faci niste schimbari acum.

Venus Retrograda sigur ca te va pune in totul felul de situatii nu tocmai confortabile. Poate ca ai cam uitat de tine, de nevoile tale si acum ti se reaminteste ca tu chiar contezi, ca ai o datorie morala fata de tine insuti si ca relatiile tale trebuie sa reflecte acest lucru. Orice moment de destabilizare te poate face sa crezi ca totul e pierdut, insa resemnarea nu este o atitudine pe care sa o adopti acum. Framantarile te obliga doar sa intelegi ce nu functioneaza acum in viata ta.

Daca esti intr-o relatie, poate iti dai seama ca tu si persoana iubita nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda, ca fiecare are propria viziune despre cum ar trebui sa evolueze o relatie de iubire. E nevoie de comunicare si de decizii asumate. Ori, in alte cazuri, poate se produce o intalnire neasteptata cu o persoana din trecut si pare ca esti tentat/a sa acorzi sanse.

Horoscop Scorpion

Incearca sa iti dai seama ce te blocheaza, de ce apare senzatia aceea de neimplinire, ce situatii, relatii, ganduri te impiedica sa fii cea mai buna versiune a ta. Si ca sa iti faci o imagine clara, o Luna Noua in Leu te poate pune fata in fata cu trecutul, cu propriile frici, cu convingerile tale. Si te supune unor provocari ce se vor dovedi a fi de fapt sanse importante. Ai ocazia sa iesi in fata, nu o rata!

Ai toate sansele sa rezolvi conflictele aparute in familie, in relatia de cuplu, la serviciu daca vei reusi sa intelegi si alte puncte de vedere, daca vei reusi sa ierti si daca te vei concentra pe solutii si nu pe probleme. Rezolva-ti problemele de acasa ca sa reusesti sa te mai linistesti putin si sa te concentrezi pe cariera pentru ca acolo pot sa apara sanse de neratat.

Urmeaza o perioada in care Universul iti poate arata calea prin semne. Daca vei fi suficient de atent/a, le vei vedea. In amor, e cu complicatii. Ori se intoarce cineva, iti da lumea peste cap si te gandesti la impacare, ori pui punct unei relatii, ori te indragostesti nebuneste de o iluzie. Nu prea vezi clar in perioada asta deci fii cu bagare de seama.

Horoscop Sagetator

Pune stop, odihneste-te si fa ceea ce iti place. Orice apare saptamana viitoare e clar ca vine cu o lectie, vine cu o sansa, vine cu oportunitati deci nu te mai ingrijora atat de mult. Asculta-ti inima, vezi ce-i place, unde vrea sa fie, unde se simte bine si actioneaza. O viata traita in spatele regretelelor nu este o viata traita cu adevarat. Deci traieste in prezent si constientizeaza ca ai voie sa gresesti, ca uneori poate e nevoie de mai multa rabdare, insa ca totul isi gaseste rezolvarea in cele din urma.

Nu ambitia este problema in cazul tau ci poate lipsa rabdarii. Sanse apar, doar ca lucrurile nu se misca atat de repede pe cat ti-ai dori. Poate ca e mai bine acum sa te concentrezi pe situatia de acasa, pe sufletul tau, pe deciziile pe care poate trebuie sa le iei acum. Daca simti ca o relatie are nevoie de clarificari, de schimbari, comunica. Ai incredere in judecata ta, actioneaza daca simti ca asta trebuie sa faci.

Si in timp ce le reprosezi altora ca nu se implica, gandeste-te putin daca tu faci acelasi lucru. Daca esti cu cineva, pot sa apara mici neintelegeri pe care le vei putea gestiona doar daca vei fi dispus/a sa lasi de la tine. Daca esti o persoana singura, ai putea sa cunosti pe cineva insa nu te astepta ca lucrurile sa evolueze rapid cu Venus aflata in Retrogradare.

Horoscop Capricorn

O schimbare ar putea sa iti aduca sansa pe care o astepti deja de ceva timp. Si poate ca este vorba despre schimbarea mentalitatii, despre risc, despre capacitatea de a face lucrurile altfel. Uneori, inaintam atat de greu tocmai pentru ca avem tendinta de a cara in spate bagaje ce atarna mult prea greu. Daca e nevoie sa eliberezi ceva in perioada asta, fa-o fara sa te uiti in urma.

Un final este in acelasi timp un nou inceput asa ca fa curatenie in viata ta amoroasa ca sa te poti concentra pe ambitiile profesionale. Pentru ca apar sanse importante insa trebuie sa iei si tu initiativa. Ai incredere in tine, nu refuza oportunitati doar pentru ca iti este mult prea frica de schimbare. Si invata ca viata este formata din castiguri si din esecuri. Iar acestea din urma sunt doar semne ca ceva nu functioneaza cum trebuie.

Probleme de neincredere pot sa apara acum in relatia ta de cuplu. Ceva ce alta data parea nesemnificativ, acum capata amploare si iti poate destabiliza relatia. Si despartirea poate sa apara cand te astepti mai putin. Daca esti o persoana singura, uita-te putin la tiparul relational in care te afli. Intreaba-te de ce atragi in viata ta acelasi tip de persoana.

Horoscop Varsator

Planul amoros este in prim plan acum. Insa, mai presus de relatiile cu ceilalti, este relatia cu tine insuti. Tu treci printr-o perioada de transformare ce te arunca in haos si in acelasi timp are rolul de a te readuce pe drumul cel bun. Tu trebuie sa afli ce-ti trebuie si de ce anume te poti lipsi. Pentru ca Universul te va impinge sa iei deciziile necesare si nu prea mai ai cum sa te mai ascunzi.

Luna Noua in Leu aduce schimbari destul de importante, constientizari, poate semne subtile pe care e bine sa le asculti pentru ca a venit timpul sa intelegi ce insemni tu pentru tine, cat valorezi in proprii ochi si apoi sa setezi limite sanatoase. Mici disensiuni se pot transforma acum in adevarate lupte deci ai grija la cum reactionezi.

E bine sa fii deschis/a acum la lucruri noi, sa ai incredere, sa flirtezi, sa te simti bine in pielea ta. Energia din zilele urmatoare iti va da avant, insa faptul ca trecutul ar putea sa revina in viata ta s-ar putea sa te blocheze putin. Si daca esti tentat/a sa te intorci de unde ai plecat, analizeaza bine situatia. Inima iti va spune ce trebuie sa faci!

Horoscop Pesti

Artificii si senzatii tari te asteapta saptamana viitoare. Poate se aprinde o flacara, se naste o pasiune, ori la serviciu apare o oportunitate pe care n-ai fi vazut-o venind, dar care te va bucura enorm. Ai facut ceva munca de lamurire pana acum, a fost nevoie sa prinzi incredere in tine, curaj si acum culegi roadele. Vezi ca unele situatii, in perioada asta, pot sa fie inselatoare, apar iluziile, deci ai grija in cine te increzi.

Plus ca e nevoie de seriozitate. Ti-o cere Marte in Fecioara care nu te mai lasa sa fii cu capul in nori, sa te apuci de lucruri si sa uiti sa le termini. Fa ceea ce ti-ai promis ca vei face, nu mai trage de timp. Poate ca e mult mai frumos in lumea pe care ti-ai creat-o in mintea ta, acolo nu e rautate si nici suferinta, insa, in viata reala e nevoie de munca si de asumarea responsabilitatii.

In iubire, ar putea sa apara totusi unele situatii ceva mai delicate. Asta in special pentru ca tu ai vrea sa controlezi emotii, sentimente, orice nu poti controla de fapt, iar asta te epuizeaza degeaba. Asuma-ti responsabilitatea pentru propriile greseli, iarta nedreptatile si invata sa traiesti mai mult in prezent. Si daca e nevoie, fa curatenie in relatii.

 

Astrogramele Natala si Karmica