Cine nu vrea sa fie iubit? Cine nu vrea sa simta si sa se daruiasca complet si fara centura de siguranta?

Probabil ca fiecare dintre noi isi doreste asta.

Doar ca, uneori, alegem gresit. E atat de simplu. Ne imbatam cu apa rece, dam sansa peste sansa in speranta ca vom capata in cele din urma un strop de afectiune. Si suntem hotarati sa ramanem acolo desi stim ca nimic bun nu are sa iasa din acea povestea.

Saptamana viitoare, Venus Retrograda face o cuadratura cu Uranus. Si trecutul reapare mai proaspat ca niciodata. Vine ca sa ne arate ca iarba nu e atat de verde pe cat credem noi ca este, vine sa ne bage mintile in cap, vine sa ne arate, o data pentru totdeauna, de ce am tot ales gresit si de ce suferim inca din aceasta cauza.

Urmeaza o saptamana in care nu avem voie pur si simplu sa ratam ocazii. Sanse vor aparea pe neasteptate.

Saptamana viitoare nu ne plangem de mila, nu stam neputinciosi in fara nedreptatii si ne bucuram de ceea ce avem.

Oferim si primim la randul nostru.

Ne odihnim si o luam de la capat.

Iata cum va fi saptamana 07 – 13 August 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Entuziasmul tau e incredibil in perioada asta. Aproape ca nimic nu iti sta in cale. Nu uita insa ca Mercur este in Fecioara si nu te va lasa sa-ti faci de cap prea mult, te va obliga practic sa nu incalci nicio regula si sa fii putin mai organizat/a. Plus ca te va ajuta mult sa depasesti micile drame care iti umbresc viata amoroasa.

Imprastierea, inconsecventa, lipsa controlului… toate astea te pot deruta putin saptamana viitoare. Atunci cand nu mai stii care e directia corecta, ia o pauza, gandeste-te la cat de multe ai acum, la cat de multe provocari ai depasit si asigura-te ca poti sa obtii ce-ti doresti.

Probabil ca senzatia de tristete are o istorie mai veche, poate exista un eveniment din viata ta peste care nu ai reusit sa treci si acum pare ca revine in atentia ta. Nu uita ca iubirea linisteste, iubirea e pace, e stabilitate, e constanta. Orice altceva nu este iubire. Este doar o lectie pe care trebuie sa o inveti, o experienta din care sa renasti, un prilej de a te cunoaste mai bine, ori o suferinta care sa te trezeasca la realitate.

Horoscop Taur

Arati bine, te simti bine, esti irezistibil/a saptamana asta. Si ai mari sanse sa cunosti o persoana noua. Atentie insa la iluzii. Nu tot ce e stralucitor si valoreaza mult. Aparentele pot fi inselatoare in perioada asta asa ca fii cu bagare de seama.  Mai exista si varianta in care nu vrei sa dai deloc sanse, ori oportunitatea nu trece de doua ori pe langa tine. Sa nu uiti asta.

La fel se intampla si in cariera. Apar sanse importante insa invata sa iti controlezi frica, nu o lasa sa ia decizii in locul tau. Nevoia ta de stabilitate te impinge deseori sa nu risti, sa preferi confortul in locul instabilitatii. Nu mai face compromisuri de dragul linistii, nici la munca si nici acasa.

Pentru tine, saptamana viitoare aduce un test important. Te va obliga sa te joci cu propria-ti incapatanare. Elibereaza, renunta, nu atarna de situatii toxice, nu incerca sa impresionezi. Asculta-ti inima, iesi din blocaj si detaseaza-te de o situatie care te tulbura.

Horoscop Gemeni

Venus Retrograda in cuadratura cu Uranus face putina galagie in viata ta amoroasa. E vorba despre ceea ce crezi tu despre iubire, despre acele convingeri la care nu vrei sa renunti nici in ruptul capului. Este o perioada in care poti sa realizezi ca propriile conceptii despre cum ar trebui sa se simta iubirea te-au tinut/a blocata intr-o stare de nefericire.

Nu spun ca nu va fi o saptamana distractiva, oricum tu ai puterea de a o face sa fie asa, doar ca multe ganduri si constientizari apar in perioada asta. Nu mai fugi de ele, permite-ti sa fii confuz/a, asculta-ti intuitia si rezolva dilemele. Doar tu stii ce-ti lipseste, ce-ti doresti si ce apreciezi. Nu asculta de ceilalti.

Daca esti intr-o relatie, exista un drum cu doua sensuri, ori va rezolvati problemele si va intariti relatia, ori ajungeti la concluzia ca asa nu se mai poate. Si e ok sa doara, e in regula sa existe dor, insa trebuie sa te ridici de la pamant, sa nu mai plangi dupa ce a fost si sa vezi ce nou drum ti se releva.

Horoscop Rac

Fa bine cat poti de mult, incetineste, abtine-te de la rautati gratuite. Este indemnul saptamanii. Nu va fi foarte usor pentru ca vei vrea sa lupti pentru ideile tale, pentru parerile tale pe care le si consideri superioare. Aceasta stare de agitatie, de exuberanta te poate conduce catre decizii gresite, catre un drum pe care nu trebuie sa mergi. Nu e bine in perioada asta sa lasi furia sa te stapaneasca. S-ar putea sa regreti unele alegeri.

E rost de schimbare oricum, e timpul sa iesi din rutina, sa mai renunti la acele obiceiuri care nu duc nicaieri. Si ofera sanse! Fii deschis/a catre noi experiente, lasa in spate trecutul cu ale lui drame si daca iti doresti ceva cu tot sufletul, fa ceva! Mercur in Fecioara te va forta sa analizezi fiecare detaliu cu atentie si asta nu e un lucru rau.

Asteapta-te asadar la neasteptat. In cuplu, se intrevad nori si tunete si s-ar putea sa fie nevoie sa transezi lucrurile o data pentru totdeauna. Daca esti o persoana singura, nu este o perioada buna in care sa dai credit din prima, sa te increzi in mirajul unui inceput pasional. Pe Venus Retrograda, noile pasiuni nu prea dureaza.

Horoscop Leu

Tu tot incerci sa iti pastrezi buna dispozitie si pare ca toti cei din jurul tau tin cu tot dinadinsul sa iti strice cheful. Nu-i poti blama, desigur, cu totii trecem printr-o perioada de schimbare, insa poti sa ignori pur si simplu orice nu e aliniat cu modul tau de a face lucrurile acum. Nu renunta la zambet, la ambitie si totul va fi bine!

Rabdarea iti va fi pusa la incercare insa doar tu poti sa restabilesti armonia cu felul tau de a fi. Socializeaza, incearca sa cunosti oameni noi, sa te distrezi, ca doar te pricepi de minune la asta, poate chiar experimentezi o noua pasiune. Tu vrei foc, vrei adrenalina, insa, o relatie de lunga durata se cladeste pe alte considerente, deci alege intelept si incearca sa intelegi ce inseamna pentru tine o relatie perfecta.

Te asteapta nopti intense, fie ca esti intr-o relatie ori cunosti pe cineva nou. Situatia poate sa devina insa confuza pentru ca nu prea stii ce vrei. E nevoie de concentrare si de ambitie si la serviciu. Nu totul este distractie si in perioada asta e bine sa duci lucrurile la bun sfarsit. 

Horoscop Fecioara

Saptamana viitoare suna clopotelul. Ai asteptat cam mult sa faci urmatorul pas, ori pur si simplu Marte a ingreunat putin evolutia lucrurilor. Iata ca se schimba dinamica, e timpul sa iei atitudine, sa iti tii promisiunile si sa culegi ce ai semanat. Si atentie ca nu e vorba de schimbari minore, e noutate, e adrenalina, e ceva ce asteptai de mult insa parca intarzia sa apara.

Pentru tine saptamana, la fel ca intreaga vara, este despre munca, despre invatat, despre prins sanse si despre fructificat talente. Poate reusesti sa te si odihnesti putin mai ales ca apar ceva tensiuni la munca sau acasa. Oricum, in relatiile tale se face curatenie, renunti la oameni la care nu ai fi crezut niciodata ca vei renunta, incepi sa te gandesti la tine in primul rand.

E nevoie de rabdare, pe care stim ca o ai din plin. In plan amoros, daca esti o persoana singura, cineva ar putea sa apara in viata ta, insa aceasta aparitie pare ca te face mai confuz/a decat erai deja. Parca nu prea intelegi ce-ti doresti de la o relatie. Iar daca esti intr-un cuplu, vezi ca pot sa apara neintelegeri care sa degenereze. 

Horoscop Balanta

Ai un pic din toate saptamana aceasta, atragi usor tot ce iti doresti si pare ca privesti viata dintr-o perspectiva pozitiva. Asta probabil si pentru ca ai avut parte de o eliberare, ori vine acum, pentru ca reusesti sa iti dai seama unde greseai. Sigur ca poate sa fie acolo undeva o mica strangere de inima, nu e usor sa lasi in spate ceea ce credeai ca te hraneste, nu e usor sa experimentezi dezamagirea, insa ce vine dupa iti va aduce multa fericire.

Finalul nu reprezinta decat un nou inceput. Vindecarea o sa vina. Tu trebuie sa ai grija de tine, sa te gandesti la ce e mai bine pentru tine si sa indraznesti sa faci lucrurile altfel. Daca esti intr-o relatie si totul merge bine, poate treceti la urmatorul nivel. Cine stie? Daca esti singur/a, s-ar putea sa atragi ceea ce iti doresti asa ca fii cu bagare de seama.

E bine sa nu actionezi manat/a de Ego, sa nu te plasezi deasupra tuturor saptamana viitoare pentru ca asta o sa iti aduca numai probleme. Doar cu mintea limpede poti sa faci lucrurile bine. O atitudine pozitiva si o inversunare legata de ceea ce iti doresti reprezinta pachetul necesar pentru saptamana viitoare. E nevoie de entuziasm ca totul sa se rezolve asa cum vrei tu.

Horoscop Scorpion

Pare ca ratacesti pe un drum despre care altadata ai fi crezut ca indica directia corecta. Poate ca situatiile prin care ai trecut te-au adus in aceasta stare de oboseala, de saturatie. Insa trecutul e trecut, viitorul e o necunoscuta asa ca tot ce-ti ramane este sa te bucuri de ceea ce traiesti acum. Sigur ca nimeni nu spune sa nu iti faci planuri, insa cand inveti sa profiti de prezent?

O persoana noua ar putea sa apara si sa te scoata putin din umbra in care ai intrat. Si n-ar fi rau sa analizezi optiunea pentru ca poate sa fie castigatoare. Si in cariera poate sa apara o rascruce de drumuri, iar alegerea sa te propulseze in varf. Iar daca simti ca munca si indatoririle de acasa te epuizeaza, ia-ti putin timp liber si relaxeaza-te.

Poate ai uitat ca atunci cand iti pui ceva in cap iti si iese. Poate ai uitat ca ai o forta indestructibila si ca nimeni nu iti poate sta in cale atunci cand vrei sa ajungi la victorie. Regaseste-ti spiritul de razboinic, intra in lupta, insa fa-o cu gratie si cu farmec. Uneori e bine sa iti fortezi norocul si sa nu mai astepti minunea.

Horoscop Sagetator

Desi la suprafata totul e lapte si miere, in interiorul tau se dau adevarate batalii. Si toate sunt legate de amor. Parca ti-ai inchis inima, ai taiat accesul catre orice sansa la iubire si incerci acum sa te consolezi cu gandul ca e mai bine asa. Ori teama asta de suferinta nu te lasa pur si simplu sa traiesti cu adevarat. Pentru ca iubirea inseamna sa traiesti cu adevarat. Indiferent ca esti singur/a sau nu, e timpul sa intelegi ce nevoi ai si cum poti sa faci ca ele sa fie satisfacute.

Si in cariera, e cazul sa fii dispus/a sa iti asumi riscuri, sa faci urmatorul pas catre o noua directie. Ai potential, ai putere de munca, iti lipseste doar curajul. Si mai e un lucru important. Uneori, uiti sa te gandesti si la cum se simt cei din jurul tau atunci cand asista neputinciosi la comportamentul tau transant. E bine sa te pui cateodata in locul lor si sa mai pui frana. E bine sa tii cu tine, in primul rand, insa si altii au nevoie de tine. E posibil ca saptamana viitoare sa aduca un nou inceput in amor, cu patos si pasiune. Ai grija, ce e mult poate sa se risipeasca rapid!

Poate ca simti si ca te-ai cam plictisit, ca nu se mai intampla nimic nou care sa te faca sa simti fiori, care sa te provoace. Fa tu ceva diferit, mergi in vacanta, apuca-te de un sport care sa iti ofere adrenalina, iesi din casa si mergi in locurile preferate. Starea de bine vine din interior si doar la semnalul tau!

Horoscop Capricorn

Un capitol iese in fata saptamana viitoare si are legatura exclusiv cu increderea pe care o ai in tine. Pare ca te-ai cam lasat pagubas/a in ultima vreme, parca nici chef de munca nu ai si nici nu te mai multumeste nimic. Poate ca problemele de la serviciu, ori tensiunea de acasa te-au cam epuizat si nu mai reusesti sa vezi soarele de nori.

Ori poate suspini dupa o fosta iubire care a reaparut si ti-a dat viata peste cap. Si poate te gandesti acum la tot ce a fost, la cat de bine a fost si la momentele pe care le-ai ratat. Insa, incearca sa privesti cu atentie la ce a fost, poate exagerezi, poate ca vrei sa eviti sa te gandesti la acele momente care te-au facut sa pleci de acolo si nu iti dai seama ca pur si simplu ai luat cea mai buna decizie in trecut.

E ok sa nu stii ce sa faci in continuare. Trebuie doar sa te linistesti, sa cauti raspunsurile adanc in inima ta si sa ceri indrumare de la Univers. Vei vedea ca vei reusi sa iei cea mai buna decizie. Uneori, viata ne supune unor incercari dureroase si o face in special atunci cand ne incapatanam sa ramanem pe loc in durere, in toxicitate. Asa ca nu dispera! E ceva extraordinar de bun in toate astea!

Horoscop Varsator

Solutia este sa nu te mai agati cu toate puterile de trecut. Este tot ce ai de facut cat Venus Retrograda isi baga coada in relatii. Ai aceasta tendinta de a relua din nou si din nou aceleasi legaturi dureroase, aceleasi scene care au adus drama in viata ta. Ori, in niciun caz, nu trebuie sa lasi esecurile sa te darame, nu trebuie sa le lasi sa-ti refuze sansa la o noua iubire, sansa la fericire.

O descoperire importanta ar putea sa aiba loc saptamana viitoare, cad masti in jurul tau, afli ceva ce te impinge sa iei decizii importante. Fii cu inima deschisa, accepta incertitudinea si accepta deznodamantul. Nu te grabi. O relatie din viata ta trece prin mari incercari si e bine sa analizezi intreaga situatie in ansamblu.

Noi tentatii apar saptamana viitoare si toate sunt in amor. O persoana noua ar putea sa iti suceasca mintile si e bine sa fii cu bagare de seama inainte sa decizi sa te angajezi intr-o relatie. Iluziile sunt la tot pasul in perioada asta. Daca esti intr-o relatie, nu e totul roz, ba mai mult, poate sa fie destul de dificil in perioada asta. Doar tu stii ce-ti trebuie si ce nu te lasa sa traiesti in pace!

Horoscop Pesti

O mica sau mare curatenie de vara nu doar ca nu strica, dar e atat de necesara. Venus Retrograda in Leu nu te lasa sa iti vezi linistit/a de treaba pentru ca sunt acolo niste legaturi care te macina si te obosesc mult prea tare. Asa ca e bine sa te intrebi ce pastrezi si ce alungi din viata ta. Ce iti consuma toata energia si ce ti-ar aduce un plus in viata. Sute de ganduri iti trec prin minte acum si e bine sa analizezi in perioada asta.

Poate ca n-ai indraznit pana acum sa pui piciorul in prag, sa incerci sa faci ce-ti place si dintr-o data se schimba ceva, simti ca ai energie sa muti muntii din loc. Asuma-ti deciziile si greselile, esti om, ai voie sa gresesti, insa nu cauta vinovatii in alte parti. Asa vei capata increderea necesara si la munca si in relatii. Fii constient/a de ceea ce poti si de ceea ce esti, nu-ti minimiza potentialul si munca.

Nu uita ca fara iubire viata e doar un sir anost de zile fara gust, fara miros, fara niciun fel de simt. Nu-ti mai refuza aceasta sansa. Lasa-te in voia sortii, nu mai incerca sa controlezi tot, ai incredere ca Universul ti-a pregatit ceva extraordinar si ca vei primi tot ce iti doresti pentru ca meriti tot ce e mai bun!

 

Astrogramele Natala si Karmica