Incepem saptamana intr-o atmosfera usor inconfortabila, insa extrem de benefica. Avem o Luna Plina in Varsator care vine la pachet cu provocari, care vrea sinceritate si eliberare. Sunt lectii pe care fiecare dintre noi are datoria sa le invete ca sa mearga mai departe.

Urmeaza cateva zile mai agitate pentru ca Venus Retrograda e neobosita atunci cand trebuie sa rezolve problemele inimii, insa vom stii, la finalul perioadei, ce pretuim si cine ne pretuieste.

Poate sa devina o provocare si orice mica scanteie ce se aprinde acum cand vine vorba de amor. Si va fi greu sa distingem realitatea de fantezii.

Apar situatii neprevazute, intalniri neasteptate, trecutul isi face loc din nou in vietile noastre. E bine sa ne abtinem din a dramatiza orice situatie care nu ne este pe plac, sa intelegem ca ce ni se intampla acum are un scop si ca e nevoie de framantari ca sa ajungem la solutii, e nevoie de intrebarile potrivite si e nevoie de raspunsuri oneste.

Iata cum va fi saptamana 31 Iulie – 6 August 2023 pentru fiecare Zodie: 

Horoscop Berbec

Este o saptamana a deciziilor, poate si o saptamana a testelor. Ai avut timp de gandire, iar acum incepi sa alegi, sa renunti la orice iti sta in drum si la orice te impiedica sa profiti de oportunitati. Iti cunosti dorintele, inima ta stie ce este mai bine pentru tine asa ca nu ai niciun motiv sa nu mergi dupa visurile tale.

Poate apare sansa unui proiect si te vei concentra mai degraba pe partea profesionala. Nu amana insa problemele inimii. O relatie din viata ta va fi pusa sub lupa, poate se produce si o ruptura ce oricum s-ar fi intamplat mai devreme mai sau tarziu. Priveste insa orice suferinta, orice disconfort ca pe o perioada de tranzitie care te conduce de fapt catre un drum mai bun, catre o sansa la iubirea adevarata.

Incearca sa nu mai eviti sa iti asumi responsabilitatile faptelor si vorbelor tale. Si incearca sa iti oferi suport, grija, senzatia de siguranta. Nu mai astepta ca altcineva sa faca asta pentru tine. Uita-te in trecut si incearca sa iti dai seama de cate ori ai asteptat ca altcineva sa te ridice de la pamant, sa te iubeasca si de cate ori ai ramas doar cu dezamagiri. Incearca sa schimbi dinamica, sa iti acorzi tie intaietate.

Horoscop Taur

O relatie din viata ta trece printr-un test urias. Daca legatura este suficient de puternica, nimic altceva nu o va putea dobori. Insa, daca acea relatie scartaie, s-ar putea sa-i pui capat. Cert este ca, la finalul bataliei, vei fi castigat cel mai de pret lucru, siguranta de sine si certitudinea ca unele situatii, desi dureroase, au rolul de a te readuce pe drumul tau. E bine sa ai grija cand vine vorba de dramatism, sa eviti conflictele si sa rezolvi orice situatie tensionata cu calm, cu stapanire de sine.

Venus continua sa fie Retrograda si iti atrage atentia ca e nevoie sa-ti asculti inima, e nevoie sa te intrebi ce iti doresti cu adevarat de la o relatie, cum te simti in prezent si ce e nevoie sa schimbi la viata ta. Probabil ca ai nevoie de liniste, dupa o perioada care nu s-a simtit atat de usor. Plus ca Luna Plina de la inceput de saptamana scoate la iveala toxicitatea pe care e nevoie sa o elimini din viata ta.

In plan profesional, se anunta realizari importante, poate e timpul sa indraznesti, sa pleci pe un nou drum, sa iti iei inima in dinti si sa iti asumi riscuri. Nu ramane blocat/a intr-un loc unde nu te mai simti bine. Vei vedea ca solutiile vor aparea cand vei decide sa iesi din zona de confort. Trecutul revine insa si te da putin peste cap. Respira adanc, analizeaza persoana care se intoarce, fii atent/a la intentiile sale si ia cea mai buna decizie pentru tine. 

Horoscop Gemeni

Anumite situatii, persoane s-ar putea sa iti apese unele butoane care sa te scoata putin din starea de amorteala, poate chiar sa te si enerveze putin. Mici certuri ar putea sa apara in relatia ta de cuplu pentru ca Venus Retrograda nu se joaca, atinge punctele sensibile pe care tu le eviti tocmai pentru ca se simt inconfortabil. Cat de bine le vei depasi depinde foarte mult de modul in care a fost construita relatia voastra.

Luna Plina in Varsator atrage atentia asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat pentru tine, asupra limitelor pe care ti le impui, asupra nesigurantelor mascate sub o asa zisa duritate. Incearca sa ramai deschis/a in fata noilor experiente, sa iti dai sanse si sa nu privesti cu scepticism orice parere venita din exterior, orice noua oportunitate. Orice credinta care te limiteaza e bine sa fie analizata in perioada asta si usor, usor inlaturata.

Se intampla ceva legat de o relatie, ori reapare o persoana din trecut, ori cunosti pe cineva si pare ca iti pierzi ratiunea. Oricum ar fi, e bine sa analizezi la rece, sa nu te grabesti sa sari in brate care nu sunt atat de statornice pe cat ti-ai dori tu sa fie. Nu te amagi. Plus ca e posibil sa apara ceva probleme si in ceea ce priveste banii. Deci, prudenta e cuvantul de ordine al saptamanii.

Horoscop Rac

Iubirea este pusa sub lupa saptamana aceasta. Venus Retrograda te impinge intr-o zona de reflectie, te impinge sa-ti recunosti greselile, slabiciunile, traumele din trecut care te fac acum sa procedezi intr-un fel anume. In plus, daca esti intr-o relatie, s-ar putea ca mici neintelegeri sa degenereze si sa se amplifice mai mult decat inainte. E nevoie de comunicare si poate de o decizie finala.

E bine sa intelegi daca exista un tipar pe care il urmezi cu sfintenie, daca modul in care te tratezi pe tine insuti se reflecta in comportamentul pe care il au ceilalti fata de tine. E nevoie de sinceritate, e nevoie de asumare pentru ca doar tu stii ce-ti trebuie si ce te supara si tot tu poti sa impui limite sanatoase. Chiar daca asta inseamna ca unele relatii din viata ta trebuie sa se incheie.

Soarele in Leu tocmai asta vrea sa iti arate. Vrea sa iti recastigi stima de sine, in timp ce Venus Retrograda vrea sa actionezi in beneficiul tau si doar al tau. Poate ies la iveala si ceva aspecte legate de bani, de modul in care tu crezi ca meriti mai mult. E timpul sa te valorifici, sa te pui pe piedestal. Daca vrei mai mult, fii gata sa mergi dupa ce e al tau. Si nu intoarce spatele provocarilor pentru ca ele iti vor arata sensul.

Horoscop Leu

E greu pentru cineva ca tine sa se supuna normelor, sa faca altceva decat vrea sa faca in mod normal. E greu sa-ti recunosti tie insuti ca poti sa fii vulnerabil/a. Cu toate astea, poate ar trebui sa te mai relaxezi putin, sa dai sanse, sa prinzi ocazii, sa depui eforturi, mai ales daca intalnesti o persoana care iti place mult. Orgoliul si iubirea nu au nimic in comun, e bine cateodata sa lasi garda jos pentru o persoana care iti demonstreaza ca merita atentia ta.

Altfel, urmeaza o saptamana interesanta, o perioada in care vei vrea sa iesi cat mai mult din casa, sa te intalnesti cu alti oameni, sa cheltuiesti, iar aici ar trebui totusi sa ai putina grija, cu Venus Retrograda in Leu. Probabil ca Ego-ul tau prinde acum puteri si radacini bine infipte, insa e bine sa nu exagerezi. Fii hotarat/a, fii determinat/a, insa nu incalca libertati doar pentru ca tu ai nevoie sa iti satisfaci propria nevoie de libertate.

Probabil ca incepi sa te gandesti tot mai mult la noi moduri de a face bani, la un proiect pe cont propriu pe care ai vrea sa il incepi. Ai nevoie de siguranta materiala ca sa functionezi in perioada asta, insa nu uita ca si sanatatea e importanta si e bine sa fii atent/a la semnalele pe care ti le da corpul. Trecutul bate la usa si doar tu decizi daca ii deschizi sau nu. Alege intelept! 

Horoscop Fecioara

Urmeaza o saptamana usor agitata si aglomerata. Iar nevoia ta de perfectiune te va impinge sa muncesti pana la epuizare. E bine totusi sa incerci sa gasesti un echilibru intre munca si intre viata de dupa serviciu. Poate ai nevoie de o vacanta, de odihna, dupa o perioada in care Saturn ti-a impins limitele la maximum. Te ajuta mult insa Mercur in semnul tau care iti da vizibilitate si te face sa fii clar/a in idei si vorbe.

In plan amoros, ai putea sa fii tentat/a sa faci mici compromisuri, insa linistea de moment pe care ele ti-o ofera s-ar putea sa te coste scump mai tarziu. Cu cat amani sa transezi unele situatii, cu atat mai mult ele se vor amplifica si vor exploda mai tarziu. Rezolva orice problema mai veche, orice situatie care sta pe un butoi cu pulbere, spune ce ai de spus, sustine-ti punctul de vedere si fa asa cum este mai bine pentru tine.

Si daca simti ca lucrurile stagneaza, ori ca se misca mult prea incet, de vina e Venus Retrograda care iti poate aduce o stare de nemultumire generala tocmai ca tu sa cauti sursa si sa o elimini. O persoana noua ar putea sa intre in viata ta si sa te faca sa simti intens totul. Ori cineva din trecut se intoarce acum si iti da putin lumea peste cap. E bine sa analizezi cu atentie. Dezgroapa frustrari mai vechi si incearca sa le rezolvi. 

Horoscop Balanta

Incepe o perioada fierbinte, o perioada in care vei da frau liber celor mai ascunse dorinte, visuri. Si parca, dintr-o data, vrei sa fii vazut/a, sa iesi din casa, sa atragi priviri si de ce nu, sa te indragostesti. Si cand iti doresti ceva, Universul conspira la dorinta ta. O flacara se aprinde acum si arde puternic, insa la fel de repede se poate stinge.

Fereste-te de oamenii alunecosi, de situatiile incerte, fereste-te de neasumare, nu astepta totul de la oamenii care nu-ti pot oferi asta. Ori poate e nevoie sa eliberezi ceva, sa inchei o etapa a vietii tale unde ramasesei blocat/a de ceva timp. Orice nu se mai potriveste cu modul in care arata viata ta acum, nu trebuie sa mai existe acolo. Venus Retrograda a inceput sa-si faca simtita prezenta, poate incepi sau ai inceput sa simti ca trecutul e mai prezent ca oricand acum in viata ta. Dramele nu te ajuta insa cu nimic. Priveste cu atentie la modul in care corpul tau iti transmite cand nu se simte bine intr-un loc si asculta-l.

O scurta reevaluare te va ajuta sa treci la urmatorul nivel, sa avansezi la locul de munca, sa iti regasesti linistea, pofta de viata, ambitia. Si nu uita de visurile tale, e foarte important sa ai un scop, sa actionezi in acord cu el si sa ceri Universului sprijin in tot ceea ce vrei sa intreprinzi. Luna Plina in Varsator readuce in prezent rani mai vechi, probleme de familie, modul in care nevoile tale sunt satisfacute in viata de zi cu zi si ai incredere ca vei primi claritate si sprijin.

Horoscop Scorpion

Urmeaza o saptamana in care va trebui poate sa faci mici ajustari legate de viata de acasa, de cariera, de prieteni. Ia o pauza, vezi ce te nemultumeste, ce ai vrea sa schimbi si cel mai important, cat de mult te ajuta relatiile din viata ta sa cresti, sa evoluezi, sa-ti satisfaci nevoile. Ultimele luni ti-au adus lectii importante de viata, iar Venus Retrograda vine acum cu deznodamantul. Si vei simti poate ca, dintr-o data, ceva nu iti mai convine, o relatie de iubire, locul de munca, o anumita relatie de prietenie. Si uite asa vei reusi sa ii pui capat.

Nu te mai bloca in rutine, in obsesia ta pentru munca si bunastare, invata sa te destinzi, e vara, poate mergi intr-o scurta vacanta. Nu te inchide in casa si nu mai rumega atat de mult la tot ce nu iti convine la viata ta. Invata sa multumesti pentru tot ce ti se intampla si sa faci cat de mult poti cu ce ai la dispozitie. Tu esti singura persoana responsabila de propria-ti fericire. Nimeni nu e obligat sa te iubeasca, sa te ingrijeasca.

Asa ca saptamana viitoare reevalueaza, ia-ti timp sa analizezi ce se intampla acum in viata ta si lasa emotiile sa-ti indice directia. Ele iti vor arata la fiecare pas daca actionezi corect. Si invata sa ai rabdare, lucrurile nu se intampla chiar in momentul in care vrei tu sa aiba loc si este in regula. Nu dispera, rezolva-ti problemele, asigura-te ca stima de sine e acolo si vei vedea ca lucrurile se vor aseza in cele din urma.

Horoscop Sagetator

Tot ce nu ai incheiat la timp se intoarce acum sa ceara din nou lamuriri. Venus Retrograda readuce trecutul in prezent. Vine ca o constientizare a drumul pe care l-ai parcurs pana acum, vine ca o constientizare a faptului ca regretele sunt absolut nefolositoare. Nu poti schimba ce a fost, nu poti prezice ce va fi, insa poti sa traiesti in prezent frumos, asa cum iti place. Plus ca spiritul de aventura este cel ce te tine in viata asa ca e bine sa il alimentezi.

E bine sa renunti la constrangeri si sa dai voie ideilor sa prinda viata. Gandeste in afara normelor, chiar daca toate lumea pare ca e impotriva. Este important modul in care te raportezi la o situatie tensionata prin care treci. Poti sa te plangi pentru ca iti este greu sau poti sa intelegi ca este doar o perioada prin care trebuie sa treci ca sa intelegi ca unele lucruri au nevoie de o schimbare, ca tu ai nevoie de o schimbare.

Legat de bani, e un moment in care trebuie sa fii responsabil/a, sa investesti intelept si sa te plasezi intr-o zona sigura pentru ca exista o tendinta de excese in perioada asta, cu Venus Retrograda. Nu renunta insa niciodata la ambitia care te-a adus pana aici. E bine, in perioada asta, cu Luna Plina in Varsator, sa te uiti putin in trecut doar ca sa intelegi ce situatii te-au facut cine esti astazi. E un proces pe care e nevoie sa il inchei ca sa poti merge mai departe cu planurile tale.

Horoscop Capricorn

Venus Retrograda loveste puternic deopotriva si in viata ta amoroasa, dar si in finante. Asta inseamna ca tu trebuie sa te intrebi cat valorezi, cat de mult pret pui pe nevoile tale, pe dorintele tale, cat de apreciat/a te simti, ce te face sa te simti inconfortabil si ce vrea sufletul cu ardoare. Probabil ca va trebui sa transezi unele situatii, sa porti unele conversatii deloc usoare. Incearca sa fii totusi maleabil/a si sa intelegi ca, uneori, lucrurile nu se intampla fix asa cum vrei tu.

Un nou inceput te asteapta si poate sa se intample atat in amor cat si in cariera. E bine sa ramai deschis/a si sa mergi intr-un loc sau sa pleci dintr-un loc avand convingerea ca este ceea ce iti doresti cu adevarat. Nu te mai agata de situatii doar pentru ca iti este confortabil, doar pentru ca iti este frica de schimbare. Vor avea loc intorsaturi de situatie si e bine sa fii pregatit/a sa actionezi dintr-un spatiu al sigurantei de sine, nu al fricii.

Nu e bine nici sa faci excese in ceea ce priveste cheltuielile, fii cumpatat/a. Ai putea sa regreti mai tarziu o actiune pe care acum o faci dintr-un impuls. La fel se intampla si in ceea ce priveste iubirea. Nu te arunca intr-o legatura doar pentru ca mirajul unei relatii perfecte te loveste brusc si inexplicabil. S-ar putea sa regreti ca n-ai luat in calcul toate datele inca de la inceput. Nu este o perioada linistita, insa toata agitatia asta te va ajuta sa schimbi ce nu mai functioneaza acum in viata ta.

Horoscop Varsator

Nu lasa sa se aseze praful peste problemele nerezolvate, peste ranile ce nu s-au vindecat. Ocolindu-le, nu le vei rezolva si nici nu iti vei da voie sa faci ce simti, cum simti si cand simti. Incearca sa mergi dincolo de ceea ce se asteapta ceilalti sa faci, dincolo de tendinta asta de a le face pe plac altora. Esti liber/a sa ai propriile opinii, sa iti iei propriile decizii si sa alegi in acord cu sufletul tau.

Daca vei reusi sa te concentrezi pe obiectivele tale, pe ceea ce iti doresti cu adevarat, vei gasi si solutii, vei gasi si inspiratia, vei gasi si motivatia de a merge mai departe. Vezi cat e manipulare si cat e libertate in relatiile tale. Luna plina in Varsator de la inceputul saptamanii scoate neregulile la suprafata si tot ce ai de facut este sa le rezolvi, sa eliberezi.

E timpul sa te pozitionezi la panoul de comanda, sa rupi legaturi, mai ales ca Venus Retrograda nu va mai lasa sa treaca neobservate acele legaturi bolnavicioase, toxice. Iar daca esti o persoana singura, mare grija la iluzii pentru ca sunt la tot pasul. E bine sa fii cu inima deschisa, insa nu e bine sa te imbeti cu apa rece, sa vezi binele acolo unde el pur si simplu nu exista. Nu idealiza, uita-te mai degraba la ce ai nevoie sa primesti, nu la ce crezi ca iti trebuie.

Horoscop Pesti

Cui ii esti fidel/a? Ce nevoie pui pe primul plan? O luna plina in Varsator te va impinge sa raspunzi la aceste intrebari incomode. Poate ai deviat de la drum, poate te-ai pierdut in relatii si angajamente, poate te-ai lasat prada rutinelor si ai uitat pur si simplu sa traiesti. Ori Universul vrea sa te trezesti, sa nu uiti ca meriti iubire, ca meriti tot ce e mai bun. Poate e nevoie de o conversatie serioasa cu o persoana din viata ta, alt carei deznodamant s-ar putea sa nu iti placa.

Insa e nevoie sa clarifici niste situatii ca sa te poti concentra si pe celelalte aspecte ale vietii tale, pentru ca vine, in sfarsit, succesul, vin castigurile dupa o perioada in care ai muncit pe rupte. Poate e vorba de un nou inceput in cariera. Si te va bucura mult sa stii ca toata munca depusa nu a fost in zadar.

Accepta ca problemele inimii nu se rezolva de azi pe maine, ca perioada asta dominata de Venus Retrograda pare ca trece cu incetinitorul, ori ca totul se complica si pare fara sens. Protejeaza-te, iubeste-te mai mult, da-ti voie sa vindeci ranile trecutului si indrazneste sa iti deschizi inima din nou, sa te lasi iubit/a si sa iubesti cu tot sufletul. Asta te face sa simti ca traiesti cu adevarat!

 

Astrogramele Natala si Karmica