Mercur intra in Fecioara pe 29 Iulie si va ramane acolo pana pe 5 Octombrie. Atentie ca va si retrograda in acest semn la final de august.

Urmeaza asadar un tranzit destul de lung care nu prea ne va da voie sa ne relaxam.

Probabil ca vocea aceea interioara, enervanta si sacaitoare, din noi va prelua controlul. Si va critica cu minutiozitate orice decizie luam in aceasta perioada. Insa asta nu este un lucru neaparat rau. Pentru ca vom gandi la rece, vom analiza si vom gasi iesiri onorabile din anumite situatii.

E dura, e seaca atitudinea cu Mercur in Fecioara, insa e intotdeauna corecta.

Probabil ca vom avea tendinta de a ne simti vinovati, de a ne pierde in detalii, insa urmeaza o perioada in care va conta mai degraba calitatea procesului decat magia succesului.

Avem precizie in vorbire, in gandire, suntem pragmatici si cautam utilitatea, suntem eficienti, parca ni se arata acum solutii pe care alta data nu le-am fi vazut, preocupati fiind sa complicam lucrurile.

Vrem ca lucrurile sa functioneze, insa e bine sa nu ne plasam in pielea negativistului, a celui care vede mai intai dezavantajele si apoi oportunitatile.

Daca vom reusi sa nu ne mai ingrijoram atat de mult, vom putea sa facem multe lucruri bune sub acest tranzit.

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Eficienta nu functioneaza in haos! Primesti sprijin, primesti claritate, insa e nevoie sa iti imparti timpul echitabil.

Taur

Comunicarea este cheia. Sinceritatea este arma pe care o poti folosi acum in avantajul tau. Bazeaza-te pe intuitie!

Gemeni

Doar pentru ca tot timpul ai procedat la fel, in anumite situatii, nu inseamna ca trebuie sa ramai blocat/a intr-un tipar. Nu inseamna ca e singurul mod de a face lucrurile. Analizeaza!

Rac

Poti sa iesi din blocaj daca vei reusi sa schimbi ceva in modul in care comunici. Gandeste-te la ce transmiti si daca nu iti place, revizuieste!

Leu

Orgoliul nu-ti da voie sa intelegi ca poate actionezi egoist in unele momente. Invata sa spui ce vrei si ce simti dintr-un spatiu al intelegerii, al blandetii. Nu forta!

Fecioara

E semn bun pentru tine. Reusesti sa comunici mult mai bine, sa actionezi cu incredere. Asa ca n-ai niciun motiv sa nu te arati lumii asa cum esti cu adevarat.

Balanta

Ar fi bine sa te gandesti putin la ceea ce iti aduce fericirea. E timpul sa fii sincer cu tine si cu cei din jur. Doar asa vei stii clar ce iti doresti!

Scorpion

E bine sa ceri claritate. E bine sa iti setezi un scop, sa stii de unde trebuie sa pornesti si unde trebuie sa ajungi. Pasi mici si siguri. Asta este calea catre succes!

Sagetator

Probabil ca vei capata acum puterea de a face lucruri pe care nu te-ai fi imaginat facandu-le acum ceva timp. Poate e timpul pentru o schimbare!

Capricorn

E bine sa iti canalizezi toata energia critica spre lucrurile practice. Ia-ti timp sa vezi ce simti fata de o situatie anume si nu mai actiona din spatiul convingerilor.

Varsator

Orice situatie care apare si te destabilizeaza poate sa fie un semn clar  ca ceva din viata ta nu merge in directia corecta. Accepta ce traiesti si invata ceva din asta!

Pesti

Nu-ti mai reprima emotiile, trairile. Lasa-le sa iasa la suprafata, oricat de incomod te face sa te simti. Astfel vei face spatiu pentru iubire si pentru oportunitati.