Saptamana viitoare da startul poate celui mai important tranzit al anului: Venus Retrograda in Leu. E bine sa ne asteptam la rasturnari de situatie, e posibil sa incepem sa simtim disconfortul, e posibil ca ideea de schimbare sa incolteasca in straturile cele mai ascunse ale mintii noastre.

Revin fostii/fostele, retraim drame, ne indragostim iremediabil, ne lasam mintiti frumos, ne trezim ca vietile noastre, asa cum sunt ele acum, nu ne mai aduc satisfactia de alta data.

Soarele in Leu mai indulceste atmosfera in sensul in care ne impinge sa dam frau liber sentimentelor, ne face mai optimisti, ne aduce increderea cu care simtim ca putem face orice ne punem in minte.

E o saptamana in care primim sanse, in care acceptam mai usor schimbarea, in care comunicam mai mult si mai bine. Mai ales spre finalul ei, atunci cand Mercur intra in Fecioara si ne forteaza sa vedem lucrurile asa cum sunt si sa ne concentram pe solutii, nu pe probleme.

Iata cum va fi saptamana 24 – 30 Iulie 2023 pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

E bine sa accepti tot ce ti se intampla in aceasta perioada. Char si in cazul in care un plan nu decurge asa cum ti l-ai proiectat in minte, nu trebuie sa faci o tragedie din asta. E bine sa ai asteptari mari de la tine, insa, in acelasi timp, e bine sa nu disperi cand esti impins/a de la spate sa schimbi putin cursul. Regaseste-ti optimismul, fa ce iti place, fa asta tot mai des si lasa-ti creativitatea sa te ajute.

Venus Retrograda iti cere sa faci pace cu trecutul. Asta inseamna ca poate va trebui sa retraiesti scene dureroase, poate vei acumula frustrari ori unele situatii te vor coplesi pur si simplu. Poate e si o tensiune acolo acumulata de prea mult timp care da pe dinafara acum. Daca esti intr-o relatie, poate e vorba de obsesie, daca esti singur/a, poate e vorba de iluzii. Oricum, ceva trebuie rezolvat acum, nu prea mai poti sa amani.

E important sa te gandesti la ce-ti trebuie mai mult decat la ceea ce crezi ca vrei. Iar daca vei reusi sa fii sincer/a cu tine insuti, vei vedea ca anumite persoane, lucruri, situatii nu mai au ce sa caute in viata ta. Energia Leului va fi cea care iti va da imboldul de care ai nevoie intr-o perioada destul de tensionata. Vrei pasiune, parca simti ca esti irezistibil/a si cu o astfel de atitudine sigur atragi norocul de partea ta.

Horoscop Taur

Nu mai pune la inima toate rautatile, nu te mai inchide intr-un spatiu al negativitatii unde nimic nu e cum trebuie si unde nimic nu se leaga. E bine sa te relaxezi, sa intelegi ca oamenii sunt asa cum sunt si ca nu poti sa salvezi pe toata lumea.

E o perioada in care legaturile tale cele mai importante sunt testate, e o perioada in care modul tau de viata este analizat indeaproape. Poate ca ai uitat, in ultima vreme, de acele visuri, de sperante, de ambitiile pe care le aveai candva. Poate ca ti-ai permis prea mult sa stai pe loc, sa lasi viata sa curga fara sa simti ca ai vreo putere asupra ei.

Si poate ca toate astea se intampla din cauza unui blocaj emotional, poate ca ti-ai permis sa pierzi controlul pentru ca nu poti pur si simplu sa iesi din acele situatii care te ranesc. Incearca sa privesti lucrurile cu o oarecare detasare si sa vezi unde te pozitionezi in fiecare relatie din viata ta. E posibil sa simti nevoia si sa actionezi din impuls, ori vezi ca s-ar putea sa regreti unele decizii luate la nervi. Cere claritate si vei vedea ca o vei primi!

Horoscop Gemeni

E nevoie de multa rabdare atunci cand intampini rezistenta. E nevoie sa intelegi ca uneori lucrurile nu merg asa cum iti doresti, ori atat de repede pe cat ai vrea. Cand simti ca nu mai poti, ia o pauza, respira, lasa noaptea sa fie prilej de analiza si sursa de liniste.

Fii atent/a la iluzii, poti fi si momente in care sa simti frustrare legata de o situatie anume. Orice dezamagire apare in perioada asta, ori constientizare, dureroasa sau nu, are un scop. Poti sa il accepti sau nu. Poti sa intelegi ca totul este spre binele tau, ca poate trebuie sa eliberezi, ori poti sa asculti de Ego in continuare si sa respingi orice nu iti convine.

Incearca sa mentii o atitudine calma si acasa si la munca. In momentul in care te lupti atat de tare pentru premiu, pierzi din vedere cat de frumoasa poate sa fie cursa, daca stii sa te bucuri de ea. Este posibil sa se intoarca oameni din trecut in viata ta, cu Venus Retrograda in Leu. E bine sa analizezi de ce se intampla asta, ce a ramas neincheiat, ce a ramas nelamurit. Altfel, energia Leului iti va da fix ceea ce iti trebuie si te bucura: energie, pofta de viata si de distratie.

Horoscop Rac

Ai nevoie de independenta in perioada asta. E nevoie sa lasi deoparte nevoile altora, modul in care vrei sa te priveasca oamenii, imaginea ta si sa te focusezi pe propria persoana. E nevoie sa vindeci ce ai tot incercat sa ascunzi, e momentul sa recunosti ca sunt unele lucruri pe care nu vrei pur si simplu sa ti le asumi.

Probabil ca ti se va parea ca totul merge incet, ca nu reusesti sa ajungi la miezul problemei. Si toata aceasta situatie vine cu emotii dintre cele mai diverse. Da-ti voie sa le simti, sa le intelegi si sa le accepti. E singurul lucru pe care il poti face. Uneori, e bine sa intelegi ca Destinul are propriile cai misterioase prin care actioneaza tocmai pentru binele tau.

E bine, cu Venus Retrograda in Leu, sa fii mai atent/a la modul in care iti cheltuiesti banii. Ori poate incepi sa te gandesti ca e momentul sa schimbi ceva in cariera, sa incepi ceva pe cont propriu ori sa ceri o marire de salariu. Sau poate ai in plan o achizitie importanta si se leaga acum lucrurile. Fii atent/a la conditii, sa nu apara neintelegeri mai tarziu!

Horoscop Leu

Incepe o perioada in care simti ca nimic nu iti sta in cale. Soarele este in semnul tau deci nu cred ca cineva ar indrazni sa ti se opuna. Vezi, insa, ca ai tendinta de a deveni superficial/a, de a ocoli anumite detalii si de a-ti pierde din concentrare. Ori asta poate sa iti dea peste cap planurile in care ai atat de multa incredere. Mercur e tot acolo in semnul tau si in urmatoarele zile si te impinge sa indraznesti, insa totul trebuie sa fie facut cu masura.

Ai tendinta de a te forta la maximum, de a-ti impinge limitele la extrema si parca nu prea iti dai voie sa gresesti in perioada asta. Ori faptul ca nu iti lasi spatiu pentru eroare iti da ocazia sa te condamni mult prea tare, sa nu reusesti sa te ierti. Altfel, e o perioada in care apar oportunitati in cariera.

Venus Retrograda in zodia ta va face ca trecutul sa se simta mult mai viu acum, prin oamenii care odinioara te-au facut sa simti intens. Si e un test pe care il vei trece doar daca vei intelege ca importante sunt nevoile tale, nu orgoliul de a detine, ori puterea de a face ca lucrurile sa stea doar asa cum vrei tu. E bine totusi sa iti iei timp sa analizezi, sa intelegi pe ce drum pornesti si sa iei o decizie finala atunci cand simti cu adevarat ca e decizia potrivita pentru sufletul tau, nu pentru Ego. 

Horoscop Fecioara

Totul tine de alegere in viata si a venit iata timpul sa decizi ce alegi sa ramana in viata ta si ce lasi sa plece. Si vei vedea ca viata te va pune in fata unor evenimente pe care nu le vezi venind si care au fix acest rol, de a te impinge sa recunosti ce ai si nu iti convine, in ce situatii te complaci si ce nu te lasa sa prinzi aripi.

Exista o presiune ce se pune in toate relatiile tale, insa nu e un lucru nou pentru tine. Pare ca experimentezi o schimbare profunda de ceva timp si poate acum se ajunge la un deznodamant. Sigur ca nu e o perioada pe care sa o suporti usor, insa niciodata schimbarea n-a venit fara pierdere, niciodata evolutia nu a venit fara un pic de framantare.

Un proiect creativ ia nastere, parca prinde contur din ce in ce mai mult. Si iti vei ocupa mai tot timpul rumengand la fiecare mic detaliu. In amor, insa, e cu destul de multa confuzie pentru ca asta produce trecutul cand vine sa isi ia tributul. Foste iubiri pot sa apara acum, ori persoane noi care sa isi declare sentimentele. E nevoie de doua lucruri: sa te feresti de iluzii si sa accepti adevarul, asa cum e el, chiar daca nu prea iti convine situatia.

Horoscop Balanta

Urmeaza cateva zile mai agitate, dar si cateva zile in care vei reusi sa deblochezi o situatie din viata ta. Mai rezolvi din probleme si poate reusesti sa schimbi ceva in rutina. Si poate reusesti sa scapi de unele influente negative care iti cam dau viata peste cap. E important sa iti cunosti limitele si sa nu mai permiti nimanui sa le incalce.

Venus Retrograda incepe sa isi faca simtita prezenta si e posibil sa regandesti o relatie de iubire, o veche poveste de dragoste, ori o noua pasiune care poate sa se infiripe acum. Sa nu iti fie frica sa iti iei ramas bun, sa-i apreciezi pe cei care raman si sa te iubesti mai mult, cu fiecare zi ce trece.

In plan profesional, se intrevad unele posibilitati, poate apare o sansa pe care sa ti-o ofere o persoana in care ai multa incredere. E timpul sa te focusezi pe acest aspect, sa nu astepti doar sa ti se ofere, sau ca altcineva sa iti faca treaba. Priveste cu incredere catre viitor si incearca sa rezolvi orice neintelegere apare cu mult calm.

Horoscop Scorpion

Ai incredere ca vei gasi solutia la o problema care te macina probabil de ceva timp. Pune-ti creativitatea la bataie, analizeaza-ti optiunile, ai rabdare si incredere ca lucrurile se vor aranja asa cum e mai bine pentru tine. Daca vei actiona din spatiul fricii, nu vei reusi sa iesi din impas.

E important sa te gandesti cu atentie la ceea ce simti, sa nu ii lasi pe ceilalti sa te ademeneasca cu iluzii frumos impachetate, mai ales ca Venus Retrograda are aceasta reputatie de a scormoni prin cele mai intunecate cotloane ale sufletului tau. Reapar fostii/fostele, relatiile sunt testate si noile iubiri stau sub semnul incertitudinii.

Din fericire, intreg sezonul Leului este un bun prilej sa iesi din cochilie, sa primesti aplauze pentru cat de mult ai muncit, poate chiar pentru un nou start in cariera. Insa e bine sa si visezi inalt, sa nu te multumesti cu senzatia ca meriti putin, ori ca nu meriti deloc unele lucruri. E bine sa ai incredere in visurile tale. E primul pas si poate cel mai important!

Horoscop Sagetator

E o perioada in care e indicat si merita sa accepti provocarile, sa accepti unele propuneri, chiar daca poate nu esti absolut convins/a ca va functiona. Uneori, deciziile de moment, intr-o perioada in care esti aliniat/a cu ceea ce iti doresti cu adevarat, se pot transforma in adevarate binecuvantari. Nu ca ar fi o problema pentru tine sa gandesti intr-un mod revolutionar, doar ca uneori iti refuzi unele lucruri.

Ai sansa acum sa evoluezi fantastic, sa faci la scara mare tot ce faceai pana acum poate doar intre patru pereti. Si e o sansa care poate sa vina doar o data in viata, deci n-o lasa sa treaca pe langa tine. Plus ca poti sa obtii claritatea de care ai nevoie, daca nu esti inca foarte convins/a, in timp ce iti dai voie sa te odihnesti cateva zile.

Poate chiar decizi ca e nevoie de o schimbare importanta, la care nu te-ai fi gandit in urma cu cateva zile. Si poate accepti ca unele lucruri nu se pot schimba, ca trecutul nu mai poate sa sufere modificari si ca e bine sa accepti, sa vindeci si sa inveti ceva din tot ce a fost.

Horoscop Capricorn

Incearca sa nu mai iei lucrurile personal, sa te obisnuiesti cu ideea ca oamenii in general fac ce vor, sunt ceea ce sunt si ca nu poti schimba mentalitati. Accepta ca, de cele mai multe ori, avem de-a face cu oameni al caror singur rol este sa releve parti din noi pe care nu vrem sa ni le recunoastem. Daca schimbi gandirea in acest fel, vei intelege ca peste tot sunt lectii, sunt semne la care e bine sa fii atent/a.

Si in loc sa te lupti cu morile de vant, sa incerci sa iti impui convingerile, mai bine te retragi, te uiti cu atentie la tine, iti analizezi reactiile si incerci sa intelegi si alte puncte de vedere, fara sa renunti la ale tale. Mai ales ca Venus Retrograda va scoate la iveala dedesubturi nu tocmai minunate ale relatiilor tale.

In cuplu, incearca sa nu starnesti si mai tare orice neintelegere apare. Analizeaza cu calm orice nemultumire din relatia ta si vezi daca se poate rezolva. Poate e nevoie sa ierti anumite persoane din trecut, sa eliberezi orice resentiment legat de situatii nu tocmai placute din fostele relatii. Asteapta-te la o conexiune noua, plina de pasiune. Nu e usor, insa incearca sa-ti analizezi sentimentele la rece. Sa nu cumva sa cazi prada iluziilor.

Horoscop Varsator

Incearca, macar o data, sa faci ce-ti spune inima. Cat poate sa fie de greu sa decizi in acord cu nevoile tale? E nevoie doar de putin curaj si de constientizarea ca si tu contezi. Ori daca iti construiesti viata pe baza asteptarilor pe care le au altii de la tine, sau te enervezi daca altii nu se ridica la asteptarile tale, vei continua sa cultivi doar frustrare si nefericire.

Implusivitatea trebuie stapanita in perioada asta, spune ce simti, dar fa-o astfel incat sa nu produca prea multe pagube. Exista intotdeauna o cale blanda si mai usoara de a face asta, fara sa ranesti sentimentele celorlalti. Si poate ca starea de agitatie pe care o experimentezi acum vine dintr-o oboseala, dintr-o saturatie la care ai ajuns.

Si poate ca de asta era nevoie ca sa regandesti unele lucruri pe care le faci, unele lupte pe care le duci si acasa si la munca. In timp ce la serviciu ai putea sa simti ca lucrurile merg cu intarziere, in iubire lucrurile parca se misca mult prea rapid si te iau prin suprindere. Trecutul poate sa reapara acum.

Horoscop Pesti

Poate e bine sa incepi sa faci ceea ce simti, nu doar ceea ce trebuie. Poate ca ti-ai creat un taram al tau, unde sunt asteptari mari si frustrari la fel de mari si probabil ca asta te face acum sa ramai pe loc, sa nu poti merge mai departe cu un rezultat mediocru. Apare insa o sansa, o schimbare pe care ar fi bine sa n-o ratezi, un imbold care sa te scoata din starea de amorteala, de nemultumire.

Pot sa apara mici tensiuni in relatia de cuplu, poate ca nemultumirile si dorintele voastre se intalnesc intr-un punct din care sa decideti ca ele nu mai pot coexista fara echilibru. E posibil sa luati acum o decizie finala. Ori poate se intorc fantomele trecutului si te imping sa rascolesti emotii. E important sa incetezi sa regreti ce a fost si sa crezi ca ai fi putut face lucrurile altfel. Stii si tu ca aceasta varianta nu exista.

Lasa-ti creativitatea sa prinda aripi, ai grija de tine, de sanatatea ta, ca sa poti face fata tuturor responsabilitatilor care vor aparea. Si nu uita ca meriti sa te bucuri de timpul tau liber, meriti sa te distrezi si sa mai uiti de probleme. Sezonul Leului este momentul perfect sa te pretuiesti mai mult.

 

Astrogramele Natala si Karmica