Saptamana viitoare ne aduce putin cu picioarele pe pamant, dupa o perioada in care am simtit ca putem muta muntii din loc. Acum e timpul sa incetinim si sa vedem cate dintre dorintele noastre au sanse reale sa devina realitate.

E timpul sa ne asumam promisiunile pe care ni le-am facut. Nu e cazul nici sa trecem in extrema in care sa ne criticam prea mult. Marte in Fecioara ne poate face sa fim mult prea duri cu noi insine.

E important sa intelegem in ce punct al vietii ne aflam, cat de multumiti suntem in prezent, ce ne lipseste, ce ne dorim cu ardoare. Mai ales ca in doar cateva zile Venus va retrograda si va lovi acolo unde ne doare cel mai tare, va amplifica dureri, nemultumiri, ori va celebra iubirea de sine.

Depinde foarte mult de modul in care vom reusi sa fim sinceri cu noi insine pana la capat!

Iata cum va fi saptamana 17 – 23 Iulie 2023 pentru fiecare Zodie: 

Horoscop Berbec

Saptamana viitoare e important sa lasi sa iasa la suprafata orice emotie, orice sentiment reprimat in trecut. E posibil sa treci printr-o transformare serioasa, radicala chiar, care sa iti aduca, in final, multa bucurie.

Gata cu distractia, gata cu amanarea termenelor, gata cu lenea. E timpul sa te apuci serios de treaba si sa-ti faci putina ordine in viata. Probabil ca ai tendinta de a te implica in multe deodata si nu e cel mai bun lucru pe care il poti face acum. Prioritizeaza si vei reusi sa duci la bun sfarsit orice incepi.

E important sa nu petreci prea mult visand cu ochii deschisi si nici nu e bine sa iti canalizezi toata energia pe idealuri nerealiste, cel putin in acest moment. In schimb, poti sa atragi foarte mult in perioada asta… oameni, oportunitati, poti sa te arati asa cum poate nu ai mai facut-o de mult, ca o persoana amitioasa, radianta si neinfricata. Vezi ca poate e nevoie sa iti inchei socotelile cu trecutul si de ce nu, sa dai o noua sansa iubirii.

Horoscop Taur

E nevoie sa echilibrezi o situatie, sa iei o decizie, ori sa pui piciorul in prag, actiuni pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. Poate e nevoie sa te impaci cu unele decizii din trecut si sa treci peste ce a fost. Poate e nevoie sa elimini toxicitatea din viata ta. Nu este o decizie usor de luat, insa doar asa iti vei recapata controlul asupra propriei vieti.

Altfel, probabil ca se simte deja in aer o fierbanteala. O poveste de iubire poate sa inceapa saptamana viitoare, insa, atentie, va fi cu foc, insa nimeni nu-i garanteaza longevitatea. Cert este ca nu trebuie sa iti pui limite, nu trebuie sa te gandesti tot timpul la ce parere au ceilalti. Atata timp cat te face fericit/a, merita!

Asta nu inseamna ca trebuie sa-i ignori complet pe cei dragi, e bine sa ii lasi in perioada asta sa te sprijine. Pentru ca meriti sa ai parte de iubire, meriti sa te respecti si sa te apreciezi mai mult. Putin mai multa grija ar trebui sa ai cand vine vorba de acele persoane care nu au cele mai bune intentii. Ai incredere in intuitie. Nu te va insela! 

Horoscop Gemeni

Invata sa duci lucrurile la bun sfarsit. Invata sa nu-ti mai consumi energia pe lucruri care nu conteaza cu adevarat. E timpul sa imprumuti din energia Fecioarei. Marte se afla in acest semn riguros si responsabil si te indeamna sa faci ordine in viata ta si sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut.

Sa stii ca uneori, sa abandonezi o lupta poate sa reprezinte pana la urma o victorie, desi iti vine greu sa crezi asta acum. Daca exista tensiune in relatiile tale, incearca sa o elimini comunicand deschis. Ori taie pur si simplu o legatura, daca simti ca nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda. E important sa iei decizii care sa iti readuca linistea.

In plan amoros, pare ca lucrurile se precipita, ori apare in viata ta o persoana care sa te faca sa simti emotii amortite de ceva timp. E nevoie sa intelegi tu, in primul rand, ce vrei de la o relatie. Iar daca esti deja cu cineva, e bine sa analizezi acum situatia in care va aflati. Orice decizie ai lua, incearca sa gandesti optimist, incearca sa lasi gandurile bune sa preia controlul. Te va ajuta acest lucru in fata oricarei provocari ce ar putea sa apara.

Horoscop Rac

E posibil sa treci prin niste stari de agitatie, neliniste. Poate simti ca nu iti mai gasesti locul, ori simti ca e momentul sa schimbi ceva. Si nu trebuie sa te sperie aceste stari. E bine sa le intelegi, sa iti dai seama ce te face fericit/a si ce te supara.

Este posibil sa apara unele oportunitati legate de cariera, de partea financiara si poate decizi sa iti asumi unele riscuri. O persoana ar putea sa iti ofere sansa pe care o asteptai de mult. Ori o persoana ar putea sa incerce sa se apropie de tine, sa dea semne ca te place. Si ar fi bine sa n-o intampini cu un refuz vehement.

La polul opus, daca o legatura din viata ta, poate amoroasa, nu mai functioneaza si ai tot incercat pana acum sa tragi de timp, sa te minti frumos, de acum incolo s-ar putea sa nu mai poti face asta. Nu trebuie sa te temi sa pui punct unei situatii care iti face rau. Gandeste-te ca eliberand vei reusi sa atragi ceea ce iti doresti. Incearca sa intelegi ca nu mai ai acum oportunitatea de a ocoli problemele, este timpul sa iei decizii.

Horoscop Leu

Probabil ca inca esti intr-o zona de fantezie, de distractie care e drept ca reuseste sa te mai faca sa uiti de unele lucruri care nu-ti convin atat de mult. Energia saptamanii viitoare te va forta sa te opresti putin si sa incepi sa vezi lucrurile asa cum sunt deja.

E bine sa te focusezi pe evolutia ta, mai ales ca ai sanse mari acum sa avansezi la serviciu, sa castigi mai multi bani, ori poate sa alegi sa mergi pe un drum nou, poate sa incepi o afacere pe cont propriu. Ai grija pe ce te focusezi, nu te pierde pe drum, Marte in Fecioara iti cere seriozitate, iti cere disciplina si focus clar.

Insa nu ignora ceea ce inima incearca sa iti transmita. Poate sunt acolo niste rani nevindecate care nu te lasa acum sa te deschizi asa cum ai vrea sa o faci. Ori astfel nu lasi pe nimeni sa patrunda, nu iti dai voie sa simti. De asemenea, e nevoie de multa comunicare si de adevar in relatia ta de cuplu.

Horoscop Fecioara

E timpul sa iesi din vizuina si sa petreci mai mult timp cu cei dragi. Meriti sa ai parte de astfel de momente, meriti din plin tot ce ti se intampla. S-ar putea sa simti ca unele situatii stagneaza, ca pur si simplu intarzie sa apara succesul pe care il astepti, ori o relatie pare ca intra intr-un con de umbra. Sau poate iti dai seama ca nu mergi acum pe calea ta si realizezi ce vrei cu adevarat.

E nevoie sa lasi cuvintele sa iasa, sa nu te mai temi atat de tare de ceea ce vor spune ceilalti si sa risti, sa faci pur si simplu, fara vreun plan gandit pana aproape de perfectiune. Atunci cand stii ce vrei si cand stii ca poti sa obtii acel lucru, totul se aliniaza.

Marte in semnul tau incepe sa iti dea avant si poti sa faci schimbarile necesare. E nevoie insa de o atitudine esentiala: atitudinea de invingator, siguranta ca meriti sa te pui pe primul loc. Daca esti o persoana singura, ar fi bine sa lasi trecutul in urma, sa te rupi de o legatura mai veche daca vrei sa ai parte de un nou inceput. In schimb, la serviciu lucrurile merg bine, iar toata munca depusa va fi rasplatita intr-un fel sau altul.

Horoscop Balanta

E posibil sa intri intr-o zona de vulnerabilitate, sa simti ca parca esti mai sensibil/a decat de obicei, asa ca ai face bine sa gasesti variante de a-ti petrece timpul liber, de a iesi putin din rutina. Iar problemele din relatia de cuplu ar putea sa escaladeze acum. Vezi cum gestionezi situatia, ne apropiem de Venus Retrograd care poate sa insemne finalul relatiilor care nu mai functioneaza.

Si desi pare ca lucrurile nu se asaza deloc, ai rabdare, concentreaza-te pe ceea ce ai de facut, ai grija de tine si vei vedea ca lucrurile se vor schimba. Incearca sa nu te mai lupti cu propriile emotii, urmeaza o perioada in care sentimente reprimate pot sa iasa la iveala iar tu ar trebui sa intelegi cu ce te confrunti, in loc sa incerci sa eviti tot mai tare. Poate ce simti acum inseamna doar ca ceva din viata ta nu mai are ce cauta acolo. Poate e cazul sa renunti…

Gandeste-te la ce simti acum fata de unele persoane din trecut, fata de anumite momente care te-au marcat. Gandeste-te la o relatie toxica din viata ta. E cazul sa rezolvi niste probleme care ti-au lasat un gust amar. Din fericire, orice astfel de final aduce intotdeauna pace si in cele din urma fericire. Ai incredere! 

Horoscop Scorpion

Ai grija la furie, la neliniste, la acele stari care iti provoaca suferinta fara sa intelegi cu exactitate de unde vin. E cazul sa sapi mai adanc sa intelegi de unde provine nemultumirea. Si poate e bine sa darami acum niste ziduri in spatele carora te-ai tot ascuns. Sa nu iti fie frica sa iei atitudine, sa lasi oameni, situatii sa plece.

Ar fi bine sa folosesti in schimb aceasta energie puternica in alte scopuri, sa mergi dupa ceea ce iti doresti in plan profesional, sa intri in joc si sa ai convingerea ca vei iesi pe primul loc. Se schimba ritmul si tu vei tine pasul cu el. Poate chiar primesti sansa sa incepi o colaborare ofertanta.

Daca esti o persoana singura, ai putea sa intalnesti pe cineva interesant care sa iti dea putin lumea peste cap. Ori iti dai seama ca cineva din anturajul tau te place cu adevarat. Daca esti cu cineva si pare ca mergeti mai degraba in directii opuse poate e timpul pentru o discutie serioasa.

Horoscop Sagetator

Poate ca a venit momentul sa te relaxezi in sfarsit, sa pleci din oras macar pentru doua, trei zile. Si poate in felul acesta vei reusi sa mai renunti la atitudinea asta a ta transanta si usturatoare uneori. Practica blandetea, n-are cum sa strice mai ales intr-o perioada in care simti parca nevoia sa te plasezi deasupra tuturor.

Pot sa apara idei indraznete, interesante pe care sa le pui in practica in urmatoarele luni de zile. Cu Mercur in Leu, ai ganduri mari si nu te temi sa le impartasesti si cu ceilalti. Plus ca o sa ai avantul care parca ti-a lipsit in ultima vreme. Ti-l va da Marte in Fecioara care te va ambitiona si mai tare. Sa nu iti fie frica sa treci la urmatorul nivel.

Ai grija la incrancenare, invata sa colaborezi mai mult, sa asculti si sfaturi si sa te tii cat de departe poti de stres. In plan amoros, intreaba-te cat din ceea ce iti doresti ai in acest moment, ce iti lipseste si cum te vezi in acest moment. Fii sincer/a cu tine!

Horoscop Capricorn

E momentul sa iti dai seama incotro te indrepti si cat de mult te-ai indepartat de modul in care ti-ai imaginat ca va fi viata ta. E timpul sa decizi cine sa ramana si cine nu. Mai ales ca simti nevoia de nou, e posibil sa simti o nevoie de adrenalina care nu te caracterizeaza in mod normal.

Marte in Fecioara este despre actiune, insa este si despre pragmatism, despre lucrul facut ca la carte. Nu ramane insa blocat in detalii, e bine sa analizezi o situatie pe toate partile, mai ales in plan profesional, insa nu amana startul.

E bine sa incepi sa mai iesi din casa, poate chiar intalnesti pe cineva care sa iti placa. Si poate se leaga o relatie frumoasa. Nu se stie niciodata. Ai grija insa la cheltuieli. S-ar putea sa treci o linie care sa nu te mai faca sa te simti atat de confortabil.

Horoscop Varsator

E timpul sa treci peste o dezamagire, sa intelegi ca uneori este vorba despre totul sau nimic. Nu mai face compromisuri, nu iti mai infrana emotiile, nu mai incerca sa le ascunzi. Poate ca ai nevoie de o pauza, de cateva zile in care sa iti dai voie sa traiesti cu adevarat, sa simti si sa speri. Ori poate iti lipseste adrenalina, sau sentimente reprimate ies acum mai puternic si dor mult prea tare.

Poate descoperi acum un adevar despre tine, despre partenerul de viata, despre un prieten si nu se va simti atat de confortabil pe cat ti-ai dori. Insa priveste o astfel de situatie, in cazul in care apare, ca pe o sansa de a fi sincer/a cu tine insuti, de a-ti da seama ca unele lucruri nu sunt in regula. Daca esti cu cineva, o astfel de revelatie ar putea sa iti arate daca e timpul sa treci la urmatorul pas, ori daca e bine sa inchei ceva ce trebuia sa fie incheiat de mult.

Lasa-ti latura pasionala sa iasa la iveala, fa ce simti, lasa-i pe ceilalti sa te admire. Daca o idila se infiripa acum, iar tu simti nevoia sa faci pasi inapoi, intreaba-te de ce refuzi sa iti dai sansa la fericire. De ce te temi?

Horoscop Pesti

Urmeaza o saptamana cu ceva provocari in privinta amorului si a banilor. Prinzi incredere! Daca esti cu cineva, n-ar fi rau sa te lasi dus/a de val, da-ti voie sa te simti bine, sa te relaxezi. Daca, in schimb, esti o persoana singura, pregateste-te pentru o atmosfera incinsa. Fa-ti insa timp sa faci curatenie in relatii. Nu mai evita conversatii necesare, nu mai ascunde sub pres ce nu iti convine. Daca nu te uiti cu atentie la viata ta si daca nu recunosti ce nu iti mai face bine nu vei stii ce trebuie schimbat.

Urmeaza o perioada destul de aglomerata la serviciu si probabil ca vei avea senzatia ca toata lumea vrea ceva de la tine. Invata sa iti iei si timp pentru tine, sa traiesti mai mult in prezent, sa te bucuri de tot ceea ce ti se intampla.

Marte in Fecioara te va face mai productiv/a, poate ca te va face sa iti pui intrebarile necesare si sa iti dai raspunsurile reale, oricat de dificil ar parea sa faci asta. E ok sa iti pese de altii, sa intinzi o mana de ajutor, insa nu uita de bunastarea ta, nu uita ca si nevoile tale sunt importante.

 

Astrogramele Natala si Karmica