Urmeaza o Luna Noua puternica in Rac, iar noi putem sa indraznim, sa transformam tot ce nu ne mai convine, sa lasam in urma trecutul si sa privim inainte cu speranta si cu iubire.

Gandeste-te la aceasta Luna Noua ca la un buton pe care il apesi ca sa inchei un capitol. Nu va fi usor. De multe ori, ne agatam de situatii doar pentru ca ne ingrozeste durerea pierderii.

Insa finalul unui capitol inseamna doar oportunitatea ca un nou capitol sa inceapa.

E nevoie sa fim mai atenti la propriile nevoi, la relatiile apropiate si apoi sa ne dam seama care dintre nevoile noastre sunt satisfacute in prezent.

Poate vom lua decizii pe care nu ne-am fi asteptat niciodata sa ni le asumam.

Insa e vremea noilor inceputuri, mai mici, mai mari. Important este sa avem curajul de a o lua de la capat.

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Ce te impiedica sa traiesti viata pe care ti-o doresti? Ce te tine pe loc? Analizeaza si rupe ciclul. Nu te mai agata de trecut!

Taur

E nevoie de clarificari. E nevoie sa fii sincer/a cu tine insuti. E nevoie sa eliberezi. O relatie din viata ta trece prin schimbari majore.

Gemeni

Imbratiseaza ceea ce vine spre tine. Vei vedea ca lucrurile se vor alinia. Chiar daca acum poate e nevoie sa traiesti putin in afara zonei de confort!

Rac

Nu actiona in functie de ceea ce se asteapta de la tine. Actioneaza in acord cu tine insuti, in acord cu propriile nevoi. Si viseaza, cat poti de mult!

Leu

Din cand in cand, e bine sa parasesti scena ca sa te regrupezi in culise. E sanatos si iti va face bine sa te gandesti si la dorintele inimii.

Fecioara

Seteaza-ti limite. Protejeaza-ti sufletul. Protejeaza-ti spatiul. Si nu uita ca singurul care conteaza cu adevarat este prezentul.

Balanta

E timpul sa elimini fricile, nesigurantele, ori indoielile care te tin pe loc. Finalurile nu sunt confortabile. Sunt insa necesare!

Scorpion

E timpul sa iesi din zona de confort. Nu poti spera ca lucrurile sa se schimbe daca tu nu te comporti, ori nu gandesti diferit!

Sagetator

E nevoie sa te simti confortabil, ai nevoie de siguranta. Poate e nevoie sa inchei ceva, sa ierti si sa iti gasesti puterea de a merge mai departe!

Capricorn

Apasa butonul de reset intr-o relatie din viata ta. Comunica cu inima deschisa si incearca sa afli ce conteaza cel mai mult pentru tine!

Varsator

Ai nevoie de un pic mai multa ingrijire de sine, de mai multa odihna si de o reexaminare atenta a vietii tale. Poate sa apara si sansa unui nou inceput.

Pesti

Nu trebuie sa iti fie rusine de propriile emotii, de propriile dorinte. Fa ceea ce vrei sa faci, ce iti place, fara sa te simti vinovat/a.

Sursa foto coperta: Image by Freepik.