Marte in Fecioara si Mercur in Leu. Se anunta cu siguranta o saptamana interesanta cu astfel de energii.

Este o saptamana a contrastelor, insa si o saptamana a celor care sunt suficient de curajosi astfel incat sa nu renunte atunci cand le-ar fi poate mai usor sa faca asta.

Totusi, saptamana nu desemneaza premiantii si pierzatorii.

Mercur in Leu vrea sa iesim in fata, sa fim increzatori in fortele proprii, sa spunem clar si raspicat ce vrem si cum vrem. Iar Marte in Fecioara ne spune ca putem sa ajungem acolo unde ne dorim, insa nu e suficient doar sa stam cu ochii pe premiu. Trebuie sa muncim mult, sa ne luam angajamente si sa fim dispusi sa dam totul pentru succes.

Nici Fecioara si nici Leul nu lucreaza cu jumatati de masura, nu vorbesc cu jumatate de glas si nici nu se multumesc cu al doilea loc. Asa ca saptamana viitoare ridicam toate panzele si suntem dispusi sa mergem contra curentului.

Iata cum va fi saptamana 10 – 16 Iulie 2023 pentru fiecare Zodie: 

Horoscop Berbec

Urmeaza o saptamana in care ar putea sa se intample multe lucruri bune daca ti-ai pune laolalta ambitia si vointa. Atunci cand iti asumi riscuri, reusesti sa deblochezi unele situatii.

Probabil ca se simte totul destul de frustrant acum, poate ca esti pe punctul de a renunta doar pentru ca lucrurile se misca mult prea lent. Ia o pauza de la tot, stai si analizeaza, nu te mai grabi sa tragi concluzii.

Intreaba-te de ce ai aceste stari de neliniste, de ce ai devenit atat de rigid/a. Sa stii ca atunci cand refuzi jocul doar pentru ca iti este mult prea frica de esec, nu inseamna ca ai evitat pericolul, inseamna ca ai evitat castigul.

Si pune totul in context. Cat de mult e placere, satisfactie si cat este conformare la serviciu? Ori, in plan amoros, cat de mult tii la distanta oamenii care vor sa se apropie de tine, ori o persoana care ar vrea sa te cucereasca, doar pentru ca iti este frica sa nu cumva sa pierzi controlul?

Nu trebuie sa castigi tot timpul, viata este intr-adevar o lupta continua, insa tocmai asta e frumusetea ei, nu e despre cine pierde ori castiga, este despre cine reuseste sa traiasca cu adevarat.

Horoscop Taur

Saptamana viitoare este despre devotament, despre propria placere, despre familie, despre viata de acasa. Poate e timpul sa atingi acele puncte sensibile, poate e timpul sa lamuresti unele situatii din familia ta care pare ca stau pe un butoi cu pulbere.

Ori poate iti doresti atat de mult statutul la care tot visezi de ceva timp, poate esti prea ocupat/a sa aduni si uiti de ceea ce-ti cere sufletul, ori ignori complet acest aspect.

Poate ai uitat sa apreciezi ce ai acum in viata ta, iubirea pe care o primesti de la cei dragi, poate ai uitat cum sa te faci fericit/a. Iar toate astea te adancesc intr-o nemultumire continua careia probabil ca nu ii gasesti originea acum.

Iritatiblitatea de care dai dovada zilele acestea este doar un semn de la Univers ca te concentrezi pe ceea ce nu conteaza atat de mult, doar pentru ca iti este frica sa atingi unele puncte sensibile. Falsa impresie ca trebuie sa detii controlul absolut te destabilizeaza si mai tare. Schimba-ti perspectiva, invata sa privesti si cu sufletul, nu doar cu mintea.

Horoscop Gemeni

Saptamana viitoare este despre a analiza cu toate cartile pe masa. Cu cele pe care le detii, nu cu cele la care visezi. Asta inseamna ca e timpul sa cobori cu picioarele pe pamant, sa te trezesti la realitate si sa intelegi ca, pentru a castiga jocul, trebuie sa-ti cunosti toate atuu-rile si toate slabiciunile.

Stii si tu ca ai tendinta de a te plictisi de acelasi joc, de a te enerva atunci cand adversarul invinge, de a fugi atunci cand simti ca pierzi controlul. Insa toate astea au la baza un singur aspect. Cat de multumit/a esti de viata ta.

Ce elemente te provoaca, ce te plictiseste enorm, ce tot repeti la nesfarsit si nu intelegi mecanismul? E vorba de confort, de aventura, ori de plictiseala atunci cand treci prin aceleasi situatii din nou si din nou?

Si dupa ce intelegi tiparul, iti va fi mai usor sa lasi oameni sa te descopere. Iti va fi mai usor sa iti deschizi inima, mai ales ca o persoana noua ar putea sa intre in viata ta, iti va fi mai usor sa-ti gestionezi relatia cu trecutul si sa intelegi de ce fugi si de cine fugi.

Poate fugi chiar de tine fara sa iti dai seama si te sabotezi. Ai acum ocazia sa vorbesti tare si raspicat, cu Mercur in Leu. Cuvintele tale vor capata substanta si poate ca vor scoate in sfarsit la suprafata adevaruri dureroase care se pot transforma in cea mai mare binecuvantare pentru tine.

Horoscop Rac

Saptamana viitoare e cazul sa schimbi putin tactica si viteza cu care faci lucrurile. Marte in Fecioara iti ofera resursele necesare, insa e nevoie sa stii si ce sa faci cu ele. Nu e un moment bun sa stai pe canapea si sa astepti in speranta ca lucrurile se vor rezolva de la sine.

Nu e nici cel mai bun moment in care sa le lasi purtat/a de emotii. Este momentul sa treci la actiune, metodic, cu pasi mici, cu solutii noi, cu planuri realiste. Asta inseamna ca uneori trebuie sa mergi si contra curentului, trebuie sa dai tot si putin mai mult, sa nu renunti atunci cand obosesti.

Nu e un moment bun in care sa te bazezi ca altcineva iti va rezolva problemele, ca altcineva iti va batatori calea spre succes.

In plan amoros, poate ar trebui sa nu mai iei totul ca pe o joaca de-a soarecele si pisica, dansul acesta inainte si inapoi nu face nimic altceva decat sa te ameteasca si mai tare.

Poate ca relatia in care te afli trece printr-o cumpana, iar tu trebuie sa faci acum diferenta dintre iubire si obisnuinta, dintre sacrificiu si dedicare. Ia-ti timp, e ok ca uneori pur si simplu sa nu stii ce sa faci, ori ce decizie sa iei. Si e in regula. Te vei lamuri atunci cand vei vrea cu adevarat sa se intample asta. E valabil si in cariera si in amor. Unele situatii cer hotarare, altele cer distantare.

Horoscop Leu

Cine n-ar vrea sa stea in primul rand atunci cand se impart sansele? Tu, cu siguranta. Ei bine, saptamana viitoare ai ocazia sa stralucesti, cu Mercur in semnul tau. Practic, devii mai clar/a legat de ceea ce iti doresti, poti sa verbalizezi asta cu usurinta si poti sa iti pui in sfarsit ideile in practica.

Primul pas este sa stii ce iti doresti cu adevarat. Asta e baza. Apoi, nu trebuie sa iti mai gasesti scuze, trebuie sa gasesti solutii. Foloseste-te de pofta ta de viata, de pasiune, de natura ta jucausa, de modul in care reusesti sa transformi orice situatie neprietenoasa intr-una usor de suportat.

Accepta provocarile, accepta ca viata e imprevizivila si uita-te cu atentie in jur pentru ca oportunitati exista. Il ai pe Mercur de partea ta, deci nu e cazul acum sa faci vreo scena cand ceva nu iti convine, accepta punctele de vedere diferite si vezi cum te pot ajuta ele intr-o situatie anume.

E valabil si in plan amoros, astfel incat sa nu intri in batalii inutile cu partenerul de viata. Ego-ul nu este un instrument pe care sa il folosesti la maximum in perioada asta. Intoarce toata aceasta energie catre planul profesional pentru ca te va ajuta sa cresti mult. 

Horoscop Fecioara

Saptamana viitoare este doar despre planificare, despre planificarea succesului, desigur. Poate ca in ultima vreme ai tot simtit impulsuri ciudate de a actiona intr-un mod care nu iti este familiar si poate ca ti-ai infrant pornirile, ori n-ai stiut cum sa gestionezi intalnirea fie cu trecutul, fie cu necunoscutul. E mult de procesat, insa trebuie sa gasesti natura blocajului, iar Marte in semnul tau te va ajuta cu siguranta.

Obsesia ta pentru detalii iti este familiara si iti este un aliat puternic, insa, uneori, te poate tine blocat/a intr-o situatie prea mult timp. E bine sa analizezi inainte sa actionezi, insa la un moment dat trebuie sa iti faci curaj si sa faci efectiv ceva.

Vrei ca totul sa fie perfect, in amor sau in cariera, vrei sa fie exact asa cum ti-ai imaginat, ori cand nu se intampla asa, te pedepsesti prea tare, ori te resemnezi si ai impresia ca atat meriti.

Asta este un factor important de stres in ceea ce te priveste. Nu ai nevoie sa pastrezi o imagine perfecta in ochii celorlalti, ai voie sa gresesti si nu are rost sa porti dupa tine povara acestor greseli. Iarta-te, elibereaza si treci la urmatorul pas. Mai ales daca esti o persoana singura. Cineva nou ar putea sa-ti demonstreze ca viata chiar poate fi privita in culori.

Horoscop Balanta

 

Saptamana viitoare e cazul sa incepi sa te intrebi de ce preferi rolul de victima, de ce ai impresia mereu ca altcineva te trage in jos, ori de ce crezi ca tu ai menirea de a-I salva pe altii de ei insisi. Si e bine sa intelegi ca fericirea nu se fura, nu se imprumuta, nu se negociaza. Fericirea nu e resursa, ea este in tine. Tu ii dai putere si tu o blochezi.

Poate ca tu vrei doar sa te integrezi, intr-un cerc de prieteni, la serviciu, in relatia de cuplu, insa scopul tau in viata nu este sa apartii, sa te mulezi pe oameni, pe situatii, scopul tau este sa cresti si sa actionezi asa cum este mai bine pentru tine.

Poate ca unele relatii se vor clatina in perioada urmatoare, altele se vor suda si mai tare. Se clatina insa chiar si cele mai puternice structuri, iar tu va trebui sa intelegi ce trebuie sa pastrezi si ce nu.

In relatia de cuplu pot sa apara neintelegeri, ciocniri care pot fi stinse daca reusiti sa comunicati sincer. La fel e bine sa procedezi si la serviciu cand apar tot felul de tensiuni. Spune ce simti, ce te deranjeaza.

Horoscop Scorpion

Cand a fost ultima oara cand ai lasat pe cineva sa te descopere, sa te vada asa cum esti? Increderea nu este ceva ce poti acorda cu usurinta, tu stii mai bine ca oricine asta, insa atat timp cat stai in carapace si atat timp cat iti infranezi dorintele si nevoile nu te va multumi nimic cu adevarat in relatiile tale.

Ai tendinta, saptamana viitoare, de a sta in umbra, de a crede ca pornesti in lupta cu un dezavantaj, ori ca nu ai suficienta putere, intelepciune sa faci un lucru. Ori tu vrei recunoastere, vrei premiul cel mare si tot tu esti cel/cea care stie cum sa ajunga in acel punct. Nimeni altcineva.

Sa ai incredere in tine inseamna sa accepti si momentele in care esti vulnerabil/a, momentele in care iti este frica, nu inseamna doar acele situatii cand simti ca detii controlul absolut.

Este insa bine sa iti dai seama in ce punct anume timiditatea, ori slaba stima de sine nu te lasa sa evoluezi. Este bine sa actionezi desi iti este frica pentru ca vine un moment in care ai sanse mari sa faci un salt in cariera. Nu lua decizii drastice in perioada urmatoare. Iar in cuplu, incearca sa intelegi de ce nu te mai simti bine, altfel e posibil ca legatura voastra sa nu reziste.

Horoscop Sagetator

Saptamana viitoare va trebui sa accepti ca unele lucruri nu pot fi pur si simplu controlate, ca emotiile sunt parte din tine si ca tot ce poti face este sa le asculti, sa le intelegi si sa le folosesti ca pe un ghid. E bine sa nu mai ai pretentia ca poti salva lumea, ca-i poti salva pe ceilalti, sa nu mai presupui ca detii adevarul absolut si sa nu mai ai pretentia de la tine ca poti rezolva orice, oricand, astfel incat totul sa devina perfect.

In schimb, nu inceta sa visezi, nu iti infrana fanteziile, nu iti opri pornirile, nu iti limita viziunea, nu te complace in situatii in care pur si simplu nu mai ai ce sa cauti si nici ce sa obtii.

Atunci cand simti ca indoiala isi face loc intr-o anumita situatie, nu trebuie sa te sperii, este doar semnul ca poate ceva nu faci bine, ori ca poate trebuie doar sa iti schimbi perspectiva.

Mercur in Leu te va ajuta sa vorbesti mai mult in numele tau, sa te concentrezi pe propria persoana si sa te folosesti de cuvinte ca sa scoti la suprafata parti din tine pe care le-ai cam ascuns de ceva timp incoace. Pana cand nu vei face pace cu trecutul, nu vei reusi sa folosesti tot ce ai trait ca un combustibil care sa-ti mentina aceasta dorinta de evolutie. E bine sa te temperezi in relatia de cuplu, sa intelegi ca exista puncte de vedere diferite de ale tale.

Horoscop Capricorn

Saptamana viitoare este despre noi inceputuri, despre a-ti recapata puterea si de a risca. Ai acum capacitatea de a-ti materializa visurile, de a obtine ceea ce iti doresti. Exista insa si niste limite fine pe care nu ar trebui sa le incalci in drumul spre succes.

Sigur ca e de preferat sa iti traiesti viata dupa propriile reguli, insa nu esti singur/a pe lume, traiesti intr-un spatiu care are propriile reguli, traiesti alaturi de oameni care au propria perceptie asupra lucrurilor. Si in loc sa te plangi ca nimeni nu te intelege, ori ca nu se poate adapta propriilor tale pareri, poate ar fi bine sa renunti la rigiditate si sa mergi pe drumul tau constient/a fiind ca nu esti singurul/singura care trece pe acolo.

Planuieste-ti viata, oricum este modul tau de a trece prin lume, insa fii gata oricand pentru rasturnari de situatie, fii gata sa decizi atunci cand te afli la rascruce de drumuri.

Iar cu Mercur in Leu, bazeaza-te pe comunicare mai mult ca oricand. Lasa-ti emotiile sa iasa la suprafata, indragosteste-te, da ocazii, reinventeaza-te de fiecare daca, chiar daca pare ca ai intrat intr-o rutina, ori elimina din viata ta orice simti ca nu se mai aliniaza modului in care faci tu lucrurile acum.

Horoscop Varsator

Saptamana viitoare este despre curaj, despre increderea in propria persoana si despre initiativa. Te intereseaza atat de mult ce cred altii despre tine, ori ce vor spune altii daca vei proceda intr-un anumit fel? Te ingrozeste faptul ca unii pot renunta la tine, desi, in sufletul tau, stii ca tu ai renuntat de mult la acele persoane?

Lasa cuvintele sa releve realitatea, lasa-le sa curga si impune-ti punctul de vedere. Si ce daca unii nu vor fi de acord, si ce daca unii te vor judeca? Daca tu esti impacat/a cu tine insuti, unde este pierderea? Tu esti asa cum esti si cu cat incerci mai mult sa arati lumii o versiune pe care altii ar vrea sa o vada te adancesti si mai mult in minciuna.

Este important sa ai incredere in tine, sa intelegi cand se poate si cand nu, dar sa nu lasi sansele sa treaca pe langa tine. O persoana noua ar putea sa apara in viata ta, insa ai putea avea tendinta de a o refuza din start.

Trebuie sa te intrebi de unde vine reticenta si de ce refuzi sa-ti dai sanse si sa dai, la randul tau, sanse. De asemenea, relatiile tale ar putea sa treaca printr-o perioada de cumpana si e bine acum sa intelegi daca iti place viata ta, daca te simti bine in anumite legaturi si cum poti sa faci ca sa le imbunatatesti, ori sa stai departe de ele. Ideea este sa ramai calm/a in fata schimbarilor si sa intelegi ca e nevoie de unele ajustari.

Horoscop Pesti

Saptamana viitoare este despre planuri, despre indrazneala de a visa, despre dorinta de a excela in orice te face sa te simti implinit/a, bun si demn. Asta presupune si sa te apuci deja de treaba.

E bine sa visezi, e bine sa iti doresti lucruri, insa nu poti astepta la nesfarsit momentul potrivit. Incepe sa iti evaluezi atuu-urile, sa vezi ce poti sa construiesti in jurul lor si sa faci primul pas. Intreaba-te ce iti place sa faci, ce faci deja si simti ca doar te limiteaza si te tine pe loc. Si fa in fiecare zi cate putin din toate, promite-ti tie ca vei face asta si respecta-ti deciziile.

Vine un moment in care trebuie sa te focusezi pe propria persoana, in care sa inveti sa te iubesti mai mult, sa te respecti mai mult, sa intelegi ca ori de cate ori pui nevoile tutoror celorlalti pe primul loc si te neglijezi, mai pierzi cate ceva din tine, pierzi poate ambitia personala, pierzi sanse importante, pierzi ocazia de a deveni o varianta mai buna a ta.

Orice te irita acum, orice iti aduce disconfort ori chiar suferinta incearca de fapt sa iti comunice ca e nevoie de o schimbare, poate in cariera, poate in iubire. E nevoie sa iti asculti corpul, sa te aliniezi nevoilor tale si sa incerci sa le indeplinesti, una cate una.

 

Astrogramele Natala si Karmica