Se mai dezmorteste atmosfera. Daca pana acum ne-am simtit poate mai nostalgici decat de obicei, ori am reflectat la anumite relatii, situatii din trecut, odata cu trecerea lui Mercur din Rac in Leu parca vedem viata cu alti ochi.

Mercur este planeta care ne arata cum gandim si cum ne exprimam.

Leul vorbeste despre pasiune, Ego, extaz, dorinta.

Cum functioneaza aceste doua energii impreuna?

Ei bine, devenim mai increzatori, ne focusam pe un obiectiv si il indeplinim, orice ar fi si oricat de mult ar dura.

Spunem lucrurilor pe nume, avem incredere in ceea ce suntem si in ceea ce scoatem pe gura. Poate ca nu vom fi, insa, atat de atenti la ce vor spune cei din jur pentru ca ne vom concentra pe propria persoana.

Nu mai e loc de indoiala cu Mercur in Leu, e timpul sa luam decizii, insa nu e bine sa abuzam de mandrie. Ne concentram asupra propriei persoane, insa ne punem si in locul celorlalti ca sa putem vedea imaginea de ansamblu.

E posibil sa facem si mici scene, pentru ca este o perioada in care am putea sa dramatizam mai mult decat este cazul.

Ne asteapta insa o perioada plina de optimism si de pasiune!

Berbec

E nevoie sa iti asumi responsabilitatea pentru faptele tale. E nevoie sa fii sincer/a cu tine insuti. Comunica cu blandete!

Taur

Fii deschis/a, comunica cu cei dragi, arata-le ca ii apreciezi. Si e bine in perioada asta sa indraznesti, sa visezi inalt! Universul te sustine!

Gemeni

E nevoie de munca si de multa rabdare. Evolutia nu vine de pe-o zi pe alta. Niste vesti bune ar putea sa-ti ridice moralul in perioada asta. Ai incredere!

Rac

E o perioada buna in care poti sa inveti si sa cresti fulgerator. Se schimba ceva, iar tu trebuie sa fii pregatit/a sa primesti!

Leu

S-ar putea sa intalnesti oameni care sa te ajute mult sa te dezvolti, ori sa dezvolti o afacere. In curand, vei primi plata pentru toate eforturile tale!

Fecioara

Nu te deziluziona atunci cand realitatea nu corespunde acelui plan pe care l-ai pus la cale cu o mana de fier. Iti vei pierde controlul si nu vei mai reusi sa vezi oportunitatile!

Balanta

Poate e momentul sa incetinesti putin si sa inveti sa asculti sfaturile celor din jur. Plus ca iti face bine sa iesi din casa, sa te intalnesti cu oameni dragi, sa socializezi.

Scorpion

Atunci cand te afli pe un drum cu suisuri si coborasuri, poate e nevoie sa schimbi ceva, poate e nevoie de mai multa munca ori pur si simplu e cazul sa iei o decizie drastica.

Sagetator

Drumul spre succes e batatorit. Tu trebuie sa ramai calm/a, sa muncesti in continuare si sa te opresti, din cand in cand, doar ca sa vezi cat de departe ai ajuns.

Capricorn

Nu lansa acuzatii inainte sa cunosti toate datele problemei. Vei destabiliza unele relatii din viata ta fara sa-ti dai seama. Pacea nu e usor de pastrat, insa ai incredere ca tot ce traiesti acum are un scop.

Varsator

Asuma-ti riscuri, ai incredere ca iesirea din zona de confort iti va aduce satisfactii in cele din urma. Desi acum poate se simte ca si cum ai trece prin foc.

Pesti

Incearca sa nu alimentezi orice conflict poate sa apara in perioada asta. Actioneaza cu tact ori cu blandete, indrazneste sa spui ce ai pe suflet si ai incredere ca vei depasi provocarile la care vei fi supus(a).

Sursa foto coperta: Image by lookstudio on Freepik.