„Nu stiu ce urmeaza, dar vreau sa continui pentru totdeauna…”

– Fuyumi Soryo –

Marte intra in Fecioara pe 10 Iulie 2023 si va sta acolo pana pe 27 August 2023.

Marte intruchipeaza nu doar dorintele noastre cele mai intense si arzatoare, ci si puterea de a le indeplini. Este planeta actiunii, este planeta care ne da forta, ambitie, insa uneori si mult prea multa agresivitate.

„Exista o vorba care spune: „Daca vrei sa faci ceva bine, angajeaza o Fecioara”. De fapt, nu este o vorba adevarata, dar ar trebui sa fie.”

– Mecca Woods –

Ar trebuie sa fie, intr-adevar, pentru ca Fecioara este despre lucrul facut ca la carte, este despre atentia la detalii, despre munca asidua intotdeauna dusa pana la capat.

Marte paraseste asadar un semn egocentric, un semn care vrea sa straluceasca. Astfel, iese din Leu, acolo unde a fost libera sa caute aclamatii si laude si intra in Fecioara.

Schimbarea este uriasa.

Marte in Fecioara nu se da in vant dupa placeri de moment, nu savureaza, nu pierde timpul.

Marte in Fecioara planifica, pune in aplicare si vrea rezultate.

Vom reusi, in urmatoarele doua luni, sa revenim cu picioarele pe pamant, sa ne concentram pe munca noastra, sa fim atenti la detalii si sa alegem intelept.

Mai ales ca, in perioada urmatoare, nu vom cauta neaparat succesul imediat, vom vrea doar sa ne facem treaba bine si sa evoluam.

Vom avea impresia ca pur si simplu stim ce sa facem, ca stim unde sa cautam si ca nu e cazul sa ne mai pierdem timpul pe canapea, la seriale, pana tarziu in noapte.

Iar oportunitatile vor aparea cand ne asteptam mai putin.

Asa este Marte atunci cand intra in Fecioara.

Este eficienta.

Este capabila sa munceasca non-stop si sa acumuleze orice informatie ca un burete.

Este priceputa.

Este puternica.

Isi stie slabiciunile si isi foloseste abilitatile la maximum.

Actioneaza prudent, lent chiar, pentru ca are nevoie sa cunoasca fiecare detaliu, fiecare avantaj si fiecare dezavantaj.

Asa ca, pana la finalul verii, avem contextul oportun si forta necesara sa ne punem serios pe treaba, sa ne tinem de un plan si sa crestem fulgerator.

La capitolul emotii, nici Fecioara si nici Marte nu exceleaza si din acest motiv e posibil sa ne infranam, e posibil sa fim atat de concentrati pe munca noastra si astfel sa uitam de suflet, de nevoile lui. Ori putem sa ramanem in situatii unde nu ne mai place sa fim doar pentru ca pur si simplu nu vrem sa acceptam adevarul, ori pentru ca o schimbare in acest moment ne-ar da alte planuri peste cap.

E nevoie de echilibru.

E nevoie sa stii pentru ce lupti atunci cand te inhami la razboi.

Altfel, e doar multa galagie pentru nimic.

Las cate un indemn pentru fiecare Zodie in parte:

Berbec

Lucrurile vor intra pe fagasul lor normal. Iar tu vei reusi in sfarsit sa te concentrezi pe modul in care vrei sa arate viata ta de acum incolo! Nu te critica prea dur!

Taur

Nu lasa indoiala sa prinda radacini in mintea ta. Nu te stresa atat de tare. Ai incredere in puterile tale si ai incredere ca vei ajunge acolo unde iti doresti!

Gemeni

Ia taurul de coarne si fa acea mutare pe tabla de sah. Chiar daca te ingrozeste treaba asta. Chiar daca te scoate din zona de confort. Vei vedea ca merita!

Rac

Nu lasa impulsivitatea sa te conduca spre decizii gresite. Ai incredere ca in scurt timp vei porni in acea aventura la care visezi de mult timp.

Leu

Ai sansa acum sa rezolvi orice tensiune care pluteste in aer acasa, sau la munca. Uneori, e nevoie doar de un pic de blandete care sa inlocuiasca furia asta a ta de nestapanit.

Fecioara

Nimic nu te poate impiedica sa atingi succesul. Primesti o doza mare de putere de munca si de ambitie. Daca vei reusi sa nu te mai critici atat de mult, vei putea sa eviti stresul cu eleganta.

Balanta

Atunci cand armonia iti este perturbata de orice emotie pe care tot incerci sa o ignori, este cazul sa te calmezi si sa intelegi ca poate este timpul pentru o schimbare.

Scorpion

Unele lupte pentru putere merita purtate. Insa pe unele ar fi mai bine sa le ignori si sa lupti, in schimb, pentru dorintele tale. Asteapta-te la surprize mari!

Sagetator

Ai sanse sa progresezi foarte mult. E nevoie de multa rabdare, stapanire de sine si de o doza mare de pragmatism ca sa intelegi ca lucrurile se intampla atunci cand trebuie.

Capricorn

Atunci cand refuzi complet sa iesi din zona de confort, atunci cand te impui cu orice pret si te plasezi deasupra tuturor, nu reusesti decat sa pornesti conflicte. Fii deschis/a!

Varsator

E tmpul pentru transformare, e timpul sa-ti aduni toata energia si sa o canalizezi in munca. Pentru ca asta este domeniul unde vei inflori vara asta!

Pesti

E timpul sa setezi limite. E timpul sa iti protejezi inima. E timpul sa renunti sau sa accepti sa primesti. E timpul sa te pui pe primul loc!

Sursa foto coperta: Image by Freepik.