Saptamana urmatoare se afla sub energia Racului. Avem Soarele si il avem si pe Mercur in acest semn zodiacal si mai avem parte de o Luna Plina in Capricorn.

Ei bine, emotii intense ies la suprafata in perioada asta.

Trecutul bate din nou la usa. Si va trebui sa-i deschizi ca sa va reglati conturile.

Se ajunge la un punct culminant, poate la un final, pentru unii dintre noi. Se poate ajunge chiar in punctul in care  deciziile pe care le vom lua saptamana asta sa ne schimbe complet vietile.

E bine sa renuntam la incapatanare si ar fi bine sa ne uitam cu atentie in jurul nostru. Pentru ca multe masti ar putea sa cada acum.

Multe iluzii ar putea sa ne fie pur si simplu spulberate de o energie mai asezata, o energie care ne indeamna sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne analizam vietile cu onestitate fata de noi insine, in primul rand.

Iata cum va fi saptamana 03 – 09 Iulie 2023 pentru fiecare Zodie: 

Horoscop Berbec

Incepi luna cu incredere in fortele proprii, o sa simti ca progresezi din ce in ce mai mult. Ai incredere ca poti sa obtii ceea ce iti doresti. Sunt sanse sa apara unele obstacole si ai putea avea imboldul de a da inapoi, insa, stii in adancul sufletului ca singura varianta este sa mergi mai departe.

Un suflet pereche ar putea sa apara in viata ta in urmatoarea perioada, daca esti o persoana singura. Asa ca atmosfera s-ar putea sa se incinga si la propriu si la figurat. Oricum, vei simti ca viata ta incepe sa curga intr-un ritm alert asa ca invata sa o asculti si sa-i dai ce-ti cere. Pentru ca ai tendinta de a pastra aparentele indiferent de ceea ce simti in interior. Asculta-ti intuitia si fa lucrurile in acord cu sufletul tau. Stii ca meriti mai mult, ori daca nu stii inca, ar fi cazul sa incepi sa te obisnuiesti cu aceasta afirmatie.

Cu Luna Plina in Capricorn, poate e nevoie de o schimbare, poate e timpul sa realizezi in ce punct te afli si unde iti doresti sa ajungi. O astfel de introspectie te va obliga sa iesi din zona de confort, sa iti asumi riscuri, sa fii gata sa faci salturi si sa lasi in spate bagajul care nu-ti mai foloseste. ​

Horoscop Taur

Este timpul sa devii propriul tau sustinator. Asta in conditiile in care trecutul ar putea sa-ti bata la usa zilele astea. Ti se cere acum sa faci un pas in spate, sa iti securizezi granitele si sa decizi cine trebuie sa faca parte din viata ta si cine nu. O Luna Plina in Capricorn intensa iti ofera timpul necesar de gandire. Ai incredere ca orice vei decide sa schimbi acum in viata ta va fi benefic pentru tine in cele din urma.

Probabil ai simtit in ultima vreme ca lucrurile stagneaza, ori ca nu merg chiar asa cum iti doresti. Vin insa vremuri bune, vin vremuri in care vei reusi sa te destinzi, sa acorzi timp acelor persoane care conteaza pentru tine, acelor persoane in compania carora te simti bine.

Gandeste-te la aceasta perioada ca la o sansa pe care o primesti ca sa rezolvi o situatie din viata ta care parca sta pe un butoi cu pulbere. Nu este nevoie sa faci o drama din asta, uneori astfel de momente apar pur si simplu. E important sa gasesti puterea de a continua, sa intelegi ca doar cu optimism si cu speranta poti sa treci peste orice.

Horoscop Gemeni

Ai putea sa te intrebi si sa-ti raspunzi sincer: Asta este viata pe care ai visat sa o traiesti, pe care iti doresti sa o traiesti? Este timpul sa dai dovada de seriozitate si sa nu te mai lasi purtat/a si vrajit/a de tot ce iti alina suferinta si frustrarile pe moment. Atunci cand incerci sa ingropi niste sentimente puternice, niste emotii nevindecate, ele prind putere si vor iesi la suprafata cand te astepti mai putin. Si nici macar nu vei intelege ce se intampla cu tine. Compromisul cu propriile traume si dureri este cel mai mare dusman al evolutiei, al implinirii pe orice plan.

Nu este cazul sa regreti perioadele in care ai fost poate vulnerabil/a, orbit/a de iubire si nu e cazul sa respingi acum ideea de dragoste doar pentru ca cineva te-a ranit in trecut. Poate o noua persoana apare in viata ta si poate vrea ceva serios de la tine, iar tu nu faci decat sa o respingi prin atitudinea ta. Poate ai uitat cat de bine se simt joaca, flirtul, emotiile primei priviri, rasul in hohote si ar fi bine sa iti reamintesti ce te bucura, ce iti aduce implinirea.

Doar asa vei reusi sa atragi in viata ta persoanele potrivite alaturi de care sa infloresti si sa evoluezi. S-ar putea sa iti fie destul de greu sa te imparti intre programul incarcat de la munca si serile care se incheie tarziu in noapte, insa merita efortul daca tot ceea ce traiesti iti face inima sa vibreze din nou.

Horoscop Rac

Inceputul de saptamana te aduce in fata unor forte pe care nu le vei mai putea stapani prea mult timp. Soarele se afla in semnul tau, Luna e in Capricorn. Doua energii diferite care se lupta pentru suprematie. Va fi multa tensiune in interiorul tau pentru ca ceva din trecut trebuie eliberat intr-un fel sau altul. Nu va fi usor sa te arati cu adevarat lumii, nu va fi usor sa-ti dai voie sa fii vulnerabil/a, insa se va simti atat de satisfacator odata ce vei reusi sa scapi de povara unor dureri pe care le-ai tot carat dupa tine.

Nu te speria daca la inceput o sa vezi doar ceata in jur, e nevoie de timp sa-ti accepti trecutul, sa te ierti si sa intelegi ce situatii iti fac rau, ori ce situatii din trecut inca isi pun amprena asupra a ceea ce traiesti astazi.

In iubire, poate n-ar strica sa lasi garda jos si sa-ti dai frau liber sentimentelor. Poate chiar intalnesti pe cineva care sa te atraga atat de tare incat sa te lasi dus/a de val. Ai grija la situatiile inselatoare, la oamenii alunecosi pentru ca s-ar putea sa intalnesti asa ceva in perioada urmatoare. Analizeaza cu atentie tot ceea ce traiesti in perioada asta pentru ca ai putea sa primesti indicii importante de la Univers. Poate afli de o infidelitate, poate treci printr-un proces de separare.

Horoscop Leu

Daca vei indrazni zilele aceastea, ai putea sa ai parte de o saptamana intensa si distractiva cum n-ai prea experimentat de mult. Vei avea energie de consumat cu toata lumea, prieteni, familie, persoana iubita si vei reusi sa te mai destinzi putin. Ti se potriveste oricum aceasta energie, te scoate din anonimat si dintr-o rutina care nu prea te multumeste.

Poate se leaga si o idila cu o persoana pe care o cunosti deja, insa poate n-ati avut pana acum curajul sa va spuneti unul altuia ce simtiti si se produce acum magia. Ori cauti cele mai bune momente ca sa readuci pasiunea in cuplul tau, daca ti se pare ca ati intrat in rutina. Iar daca esti o persoana singura, cineva de la care te astepti cel mai putin ar putea sa-ti dea putin socotelile peste cap. Poate sa fie un inceput frumos asa ca da-i credit.

Este posibil ca starea de euforie sa alterneze cu o energie care nu-ti este tocmai confortabila. Luna Plina in Capricorn te impinge sa te uiti putin in interior, sa fii atent/a si la umbrele de acolo. Poate este ceva sau cineva din trecutul tau care te face sa ramai blocat/a intr-un obicei nesanatos. Calea spre vindecare nu este usoara, insa poti acum sa faci primul pas. Sa constientizezi ce situatii te blocheaza in prezent.

Horoscop Fecioara

Probabil ca au avut loc schimbari importante in cercul tau de prieteni, ori la serviciu si probabil ca te-a luat si pe tine prin suprindere tot ceea ce s-a intamplat in ultimele luni. Din fericire, Universul ne pune fata in fata cu propriile greseli, cu minciuna, cu amagirea si ai putut sa iti dai seama cine merita sau nu sa ramana alaturi de tine.

Nu esti fan al schimbarilor, esti mai degraba omul rutinelor, insa e timpul sa accepti schimbarea si sa o apreciezi pentru ca iti va arata, mai devreme sau mai tarziu, cat de mult greseai in anumite situatii. Incearca sa nu te sperii si sa nu te destabilizezi cand lucrurile vin asa deodata spre tine, ori cand nu mai poti sa sustii un program atat de riguros cum iti place tie sa fie. Este o perioada a marilor decizii, ca e vorba de amor, ori de cariera, ori de gasca ta de prieteni.

Unii se casatoresc, altii incep un nou proiect. Poate incepi sa te specializezi pe un domeniu in care n-ai fi crezut vreodata ca ai putea sa activezi si uite ca Universul are caile lui misterioase de a-ti arata ca nu poti sa anticipezi nimic in viata. Poti doar sa iei lucrurile asa cum vin si sa te bucuri de ceea ce ti se intampla. Vindecarea vine daca iti doresti cu adevarat asta. Nu e momentul sa fii agresiv/a nici cu tine si nici cu ceilalti.

Horoscop Balanta

Profita de aceasta liniste de dinaintea furtunii. Mai ai un pic de ragaz pana cand Venus Retrogradeaza si ne da tuturor vietile peste cap. Mai ales ca pe tine te va trimite adanc in trecut sa rezolvi tot ceea ce a ramas nerezolvat, tot ce a lasat rani adanci in sufletul tau. Cu inima larg deschisa, cu spiritul tau in deplina armonie, te poti bucura de o saptamana cu adevarat linistita.

Poti sa incerci sa faci lucruri noi, sa iesi putin din umbra, sa incepi o activitate noua, ori sa-ti formezi o noua rutina. Sau poate ii vei da sanse sa se apropie de tine unei persoane care intra in viata ta in perioada asta. Spune ce simti, nu iti mai infrana pornirile. Esti om, ai nevoie de iubire si nu vad niciun motiv pentru care ai refuza acest privilegiu si aceasta nevoie, pana la urma.

Daca esti intr-o relatie, este posibil ca in mintea ta sa incolteasca deja anumite intrebari, poate sunt lucruri care te deranjeaza, care te fac sa suferi si acum incepi sa te gandesti din ce in ce mai tare la ele. Fa din saptamana viitoare o saptamana dedicate exclusiv tie. Ia-ti o zi sau doua libere, relaxeaza-te, gandeste-te la viata ta asa cum este ea in prezent si cum ti-ai imaginat/o tu si elimina distragerile, elimina acele piese care nu se mai potrivesc cu cine esti tu astazi.

Horoscop Scorpion

Priveste spre zilele ce urmeaza cu relaxarea de care nu prea dai dovada de multe ori. Poate ca in urmatoarea perioada ar trebui sa te opresti din demonstratie, macar pentru cateva clipe, in care sa iti tragi sufletul si sa ai rabdare. Nu mai este vorba despre cine face mai mult, cine poate mai mult, este vorba despre viata pura, nealterata de dorinta ta de a purta toate luptele.

E timpul sa faci ordine acolo unde e haos si sa inveti cateodata ca e suficient sa fii, sa traiesti in prezent fara umbrele trecutului si fara presiunea viitorului. Este viata ta in acest moment asa cum ti-ai imaginat-o in trecut? Sunt nevoile tale satisfacute in prezent? Analizeaza. Iti vei da singur/a raspunsul daca vei avea puterea de a fi sincer/a cu tine insuti.

E nevoie sa porti niste discutii serioase saptamana viitoare. Ca este vorba despre serviciu, despre relatia de iubire, despre familie sau prieteni, e timpul sa lamuresti unele aspecte care te deranjeaza, ori pe care nici macar nu ai avut curajul sa le abordezi pana acum. Si lucrurile sunt destul de simple: cine merita sa ramana, e binevenit, cine nu, isi ia bagajele si pleaca. Luna Plina in Capricorn te va ajuta sa faci lumina. Este important sa te asculti, sa te intelegi si sa accepti schimbarea.

Horoscop Sagetator

Saptamana viitoare este despre placeri. Despre bani, despre amor, despre miraj, despre cum poti sa faci sa ajungi la urmatorul nivel. E bine sa iti faci timp pentru toate aceste lucruri, e bine sa visezi, sa iti setezi intentii, sa speri si sa crezi ca esti capabil/a de mult mai mult. Insa ai grija ca aceasta atitudine sa nu fie tocmai un paravan in spatele caruia sa indesi probleme nerezolvate din trecut.

Daca eviti sa analizezi lucruri incomode, relatii trecute, relatiile din prezent, daca vrei sa scapi de povara unei dureri imbatandu-te cu mirajul unor placeri de moment, te vei afunda si mai tare si oricum, la un moment dat, nu vei mai putea fugi de toate astea. E timpul sa accepti ca ai de vindecat niste rani mai vechi.

In plan amoros, daca esti in cautarea iubirii, ai toate sansele sa fii fata in fata cu ea mai devreme decat credeai. Poate chiar dai peste sufletul tau pereche. Asculta-ti intuitia, ea reprezinta busola care te va ajuta sa mergi in directia corecta. Invata sa te uiti la ce este in fata ta.

Horoscop Capricorn

Uneori te comporti cu tine insuti ca si cum ai fi un mic robotel programat sa actioneze la secunda, mereu corect, mereu pragmatic, mereu la fel. Ori viata e imprevizibila, se intampla lucruri, se rastoarna situatii si iti va fi greu sa renunti la liniste in detrimentul schimbarii. N-ai cum sa programezi spontaneitatea, este adevarat, insa poti sa te relaxezi, sa lasi lucrurile sa se duca, sa le lasi pe altele sa intre.

Poate ca pasiunea este cea care ti-a lipsit cel mai mult in perioada asta, poate ca nu se intampla acum lucruri care sa te incite, care sa te faca sa indraznesti, ori poate nici nu le dai voie sa se deruleze in acest fel. Deschide-ti inima, las-o sa te ghideze. Daca esti o persoana singura, sa stai in casa in aceasta perioada nu este tocmai cel mai bun lucru pe care il poti face. Da sanse, asuma-ti riscuri, pleaca la drum cu ideea ca e omeneste sa gresesti.

Atunci cand stii ca ai facut tot posibilul, mai conteaza o mica greseala? O Luna Plina are loc in semnul tau fix pe inceput de saptamana si orice ai incercat cu disperare sa ingropi iese acum la suprafata. Orice discutie ai incercat sa eviti pana acum va avea loc, intr-un fel sau altul, iti convine sau nu. O relatie din viata ta ar putea sa ajunga la o rascruce de drumuri si va fi nevoie sa iei o decizie.

Horoscop Varsator

Nu-ti pune toate sperantele in ceilalti, nu te baza pe faptul ca altii iti pot rezolva problemele si nici nu permite nimanui sa-ti incalce granitele, desi pare ca sunt doar intentii bune la mijloc. Deciziile intra in atributiile tale si doar in ale tale. Si sa stii ca uneori, e bine sa-ti asculti primul impuls si sa actionezi pe baza lui. Cat timp te gandesti si analizezi un lucru pe toate partile, ai ocazia sa ratezi momente importante din prezent.

Luna Plina in Capricorn loveste puternic in orice nu se mai aliniaza cu nevoile tale din prezent. E timpul sa arunci rufele vechi si sa faci loc pentru unele noi. O conexiune ar putea sa se formeze in perioada asta, daca esti o persoana singura, insa este important sa afli daca omul respectiv poate sa iti indeplineasca nevoile. Altfel, daca esti intr-o relatie care nu mai functioneaza, este posibil sa decizi sa-i pui capat.

La polul opus, daca relatia ta de iubire este stabila, daca reusiti sa comunicati eficient, poate va ganditi sa treceti la urmatorul pas, sa deveniti parinti ori sa planificati nunta. E bine sa faci curatenie acum la inceput de luna, e bine sa realizezi acum daca te afli in legaturi toxice, daca este ceva ce ai vrea sa schimbi la tine, ori la relatiile tale si sa iei masuri inainte ca Venus Retrograd sa te destabilizeze.

Horoscop Pesti

Incearca sa nu mai fii atat de dur/a cu tine, desi pare ca asta a devenit o rutina, in ceea ce te priveste, in aceasta perioada. Daca ti-ai arata macar un strop de blandete ai putea sa vezi lucrurile intr-o maniera putin mai pozitiva. Poate ar fi bine sa reflectezi putin la ceea ce ai trait in ultima vreme si sa iti pastrezi resursele si pentru tine, nu doar pentru cei din jur.

Ti se cere sa fii mai atent/a la ceea ce se intampla in aceasta perioada, mai ales pe plan sentimental. Incearca sa nu te minti frumos, sa nu te complaci in situatii din care pur si simplu nu ai curaj sa iesi. Atunci cand simti cu tot sufletul sa faci ceva, atunci cand intuitia iti spune ca e bine sa iei o anumita decizie, mergi pur si simplu in acea directie, fara sa te infranezi.

Poate ca in zilele urmatoare ar fi bine sa iti dai voie sa faci ce simti. Simti nevoia de aventura? Suna-ti prietenii si mergeti intr-o scurta escapada. Apare cineva interesant in viata ta? Da-i o sansa. Ori poate relatia de iubire in care te afli are nevoie de revitalizare si ai incredere ca vei stii cum sa readuci pasiunea in cuplu.

 

Astrogramele Natala si Karmica