Incepem saptamana cu Mercur in Rac, iar asta inseamna ca nu vom reusi sa ne exprimam atat de logic si de pragmatic pe cat am vrea sa o facem. Devenim mai emotivi, mai sensibili si ne intereseaza mai degraba sa fim in siguranta decat sa facem orice pentru a castiga. Si nu va fi deloc rau pentru ca este un moment bun sa se asumam deciziile si sa ne acceptam sentimentele. Gata si cu victimizarea odata ce Neptun retrogradeaza in Pesti, spre finalul saptamanii. Oricat de frumoase ar parea la inceput, iluziile ne pot deforma realitatea atat de mult incat sa ne transforme in fugari, in oameni care se tem de propriile emotii. E momentul asadar sa incepem sa vedem lucrurile asa cum sunt ele de fapt.

Iata cum va fi saptamana 26 Iunie – 02 Iulie 2023 pentru fiecare Zodie: 

Horoscop Berbec

Orice s-ar intampla, nu-ti pierde increderea in propriile forte. Nici macar atunci cand ceilalti incearca sa te convinga de faptul ca nu esti suficient de bun/a. Este important sa inveti sa primesti un sfat, o parere, insa nu lasa energiile negative din jur sa te tulbure. Poti, in schimb, sa inveti din orice situatie care nu prea iti convine.

Neptun retrogradeaza spre finalul saptamanii si te impinge sa renunti la Ego, ori sa incepi sa-l temperezi. Asculta-ti intuitia, nu ramane blocat/a in situatii, nu mai pune bariere in relatia cu ceilalti si nu-ti mai seta singur/a limite. Risca, asculta-ti intuitia, asculta-ti corpul si fa ceea ce te face fericit/a.

Urmeaza o perioada de vindecare, o perioada in care Universul te ajuta sa treci peste un moment greu, sa alini o inima ranita ori sa accepti realitatea asa cum este ea si sa te impaci cu trecutul. Tine minte ca, daca un lucru nu se intampla fix asa cum iti doresti tu, nu inseamna ca Universul te pedepseste, ori ca te blocheaza, inseamna doar ca poate nu e momentul sa se intample, ori ca mergi pe o cale gresita.

Horoscop Taur

In loc sa plangi dupa ce ai pierdut, in loc sa te stresezi pentru ceea ce nu ai, respira adanc si gaseste bucuria aici si acum. Dincolo de tot ceea ce vrei sa demonstrezi lumii, dincolo de frica de a nu dezamagi, exista fericire, acea fericire pura pe care doar tu poti sa ti-o oferi. Relaxeaza-te si concentreaza-te pe ceea ce este cu adevarat important pentru tine.

Neptun retrogradeaza spre finalul saptamanii si e posibil sa aduca putin mai multa claritate in viata ta. Nu inseamna ca va fi comod, nici prea placut, insa este necesar. Gandeste-te la relatiile din viata ta, te simti bine acolo? Exista cineva cu care simti ca nu mai rezonezi, care iti provoaca disconfort? Poate ar fi bine sa schimbi asta. Plus ca te ajuta si Venus in Leu care te pune in centrul scenei si nu ai alta varianta decat sa dai tot ce ai tu mai bun.

Este esential sa-ti dai seama ce cauti intr-o relatie de iubire, ce te face fericit/a si iti vei da seama astfel ce n-a mers inainte. Aplica acelasi principiu si daca esti deja intr-o conexiune pentru ca, in perioada urmatoare, doar acele relatii puternice, construite sanatos vor rezista. 

Horoscop Gemeni

Sa stii ca nu toate bataliile trebuie sa fie purtate, cu atat mai mult castigate. Intreaba-te de ce simti nevoia sa reactionezi, sa intri in lupte inutile. Poate ca este ceva acolo in interior care nu-ti da pace, o acumulare de emotii care fierb pur si simplu si carora nu le dai voie sa iasa la suprafata. Si in acest fel ajungi sa refulezi acolo unde ar trebui sa fie pace.

Neptun retrogradeaza in Pesti spre finalul saptamanii si te incurajeaza sa gasesti baza tuturor nemultumilor tale, sa eliberezi furia din interior. Si poti sa faci asta doar daca iti recunosti tie unele lucruri, unele sentimente, in special cand vine vorba de iubirea romantica. Ce regrete nu te lasa acum sa iti deschizi inima cu adevarat, ce frici te impiedica sa iubesti din nou? Intreaba-te!

Un mesaj de la o persoana din trecut ar putea sa te ia prin surprindere in perioada urmatoare. Ori o persoana noua intra in viata ta. Vezi ca ai tendinta sa blochezi pe oricine incearca sa se apropie de tine si s-ar putea sa ratezi experiente frumoase. Si in ceea ce priveste cariera exista niste situatii tensionate pe care le vei putea rezolva doar daca iti vei da seama cat de epuizat/a esti si ce te nemultumeste de fapt la locul de munca.

Horoscop Rac

Orice situatie in care te afli acum este trecatoare. Ai incredere ca vei depasi momentele grele. Nu lasa trecutul sa te blocheze in situatii pe care le consideri a fi fara iesire. Orice emotie iese acum la suprafata este menita sa iti arate ce nu functioneaza si ce nu a functionat in relatiile tale. Asa ca, indiferent ca esti sau nu intr-o relatie, nu lasa fricile din trecut sa te impiedice sa traiesti in pace, sa traiesti asa cum iti place tie.

Neptun retrogradeaza in Pesti si iti arata ca poate ca la capitolele incredere in propria persoana si iubire de sine ar trebui sa faci schimbari, astfel incat sa ai parte de acea trezire atat de necesara. Ori altfel, vei continua sa proiectezi asupra celuilalt toata aceasta frica de dezamagire, toata neincrederea pe care o simti in primul rand fata de tine. Daca esti o persoana singura, ai incredere ca va aparea in viata ta cineva care sa te iubeasca asa cum ai tu nevoie. Trebuie sa iti dai voie sa recunosti care iti sunt nevoile.

Probabil ca nu iti este usor sa te aventurezi, sa risti, mai ales ca, de multe ori, ai tendinta de a te ascunde in spatele unui scut atunci cand totul devine greu. Incearca sa accepti lucrurile asa cum vin si sa te impaci cu tine insuti si cu alegerile pe care le-ai facut. Indraneste si in cariera, e momentul sa te apreciezi la adevarata valoare si sa actionezi in consecinta.

Horoscop Leu

Nu poti avea tot timpul dreptate, nu poti controla intotdeauna ceea ce se intampla si nici nu poti obliga pe nimeni sa faca asa cum spui tu. Cu aceste lectii bine impamantenite vei putea trece usor peste aceasta perioada in care orgoliile intra in ring pregatite sa ia premiul cel mare. Indiferent ca e vorba despre amor, ori despre locul de munca, sau familie, uneori, pretul victoriei e prea mare.

Neptun retrogradeaza in Pesti si iti transmite ca e timpul sa faci curatenie si apoi sa pui limite clare. Neclaritatea aduce probleme si n-ai vrea sa intri in incurcaturi pentru ca nu ai reusit sa spui lucrurilor pe nume. Venus in semnul tau aduce pasiune, dorinta, te face irezistibil/a, insa ai grija in ce te bagi. De la extaz la drama este doar un pas mic.

Este important sa spui ce simti, ce te apasa, ori ce iti face inima sa bata mai tare. Indiferent de deznodamant, vei avea satisfactia ca ai procedat corect. Iubirea este neconditionata, ne place sau nu, asa ca accepta ceea ce simti pentru cineva, elibereaza acele emotii si nu astepta de la altcineva sa iti ofere atat cat daruiesti. E important sa intelegi ca fiecare om daruieste atat cat e, atat cat poate sa o faca. Tu decizi daca e suficient pentru tine. In cariera, insa, e timpul sa mergi dupa ceea ce iti doresti si sa ai incredere ca poti sa o faci… pana la capat. 

Horoscop Fecioara

Atunci cand dai totul pentru o persoana si primesti in schimb firmituri, nu da vina pe celalalt. Nu intra in mentalitatea de victima si nu-ti plange de mila. Asuma-ti actiunile, recunoaste cand gresesti si schimba ceva. Poate nu e corect sa imparti vina. Tu esti responsabil/a pentru modul in care alegi sa-ti dedici viata cuiva. Ori eventualele greseli sunt doar ale tale.

Neptun retrogradeaza in Pesti spre finalul saptamanii si te zapaceste putin pentru ca o sa loveasca acolo unde te doare mai tare. Orice emotie ciudata, orice sentiment care nu-ti da pace reprezinta de fapt o binecuvantare pe care Universul ti-o ofera. E nevoie poate de o schimbare, o schimbare care nu vine niciodata lin si asezat. O schimbare inseamna ca va trebui sa lupti cu propriile limitari, cu neincrederea si cu faptul ca ai gresit. O schimbare care poate insemna sa renunti la unii oameni, sa privesti totul cu alti ochi. O schimbare poate sa insemne si dezagamire.

O persoana din trecutul tau poate sa revina acum in viata ta si sa te puna in fata unei decizii destul de greu de luat. Ai incredere ca vei reusi sa faci ceea ce este mai bine pentru tine. Atentie si la iluzii, atentie la indragostire pentru ca poti sa devii prada usoara pentru vanzatorii de vorbe goale. In plan profesional insa ceva pare ca prinde contur, poate este ceva la care visai de mult si acum se deblocheaza.

Horoscop Balanta

Se simte deja atmosfera fierbinte si nu se opreste aici. Urmeaza cateva zile de foc, mai ales ca s-ar putea aprinde si scanteia pasiunii cand te astepti mai putin si cu cine n-ai fi crezut niciodata ca s-ar putea intampla. Fii cu ochii in patru si mergi cu valul. Lasa neincrederea, lasa teama, lasa in urma orice te impiedica sa indraznesti si sa te bucuri de ceea ce traiesti in prezent.

Neptun retrogradeaza in Pesti spre finalul saptamanii si face lumina acolo unde nici macar tu nu ai vrea ca cineva sa-si bage nasul. Este important sa incepi sa lucrezi cu tine, sa vezi ce aspecte ale vietii tale te nemultumesc si cum ai putea sa schimbi ceva. Poate simti ca pui prea multa presiune pe tine, poate ca nu reusesti sa scapi de unele ganduri negative. Toate astea pornesc de undeva. Este acolo o nemultumire care trebuie rezolvata.

Invata sa ii vezi pe oameni atunci cand iti arata cum sunt ei cu adevarat. Fii onest/a cu tine insuti si nu mai acorda credit unor persoane care nu merita asta. Un om este asa cum este, oricat de multe filtre i-ai pune si oricat de mult ti-ai dori sa incerci sa-l faci sa para altceva decat este. Si este ok. Putem sa ne acceptam asa, ori sa mergem pe drumuri separate. Este valabil si in plan profesional. Nu e bine sa ramai blocat/a in neincredere, insa nici nu-ti forma asteptari nerealizabile ca mai apoi sa ajungi sa fii dezamagit/a.

Horoscop Scorpion

Se elibereaza un drum, ori apare unul nou. Oricum ar fi, ai incredere ca poti sa obtii ceea ce iti doresti. Trebuie sa ai capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu. Trebuie sa iti dai seama ce va fi nevoie sa  sacrifici si daca merita sa faci asta. Si e bine sa fii sincer/a cu tine insuti, sa mergi dupa ceea ce vrei tu, nu sa faci lucruri doar pentru demonstratie, pentru Ego. Vei primi claritate daca o vei cere cu adevarat.

Neptun retrogradeaza in Pesti si iti va arata ca nu poti sa repari oameni, nu poti sa ii schimbi daca ei nu vor sa faca asta, nu poti sa ii vindeci si nu poti sa ii obligi sa iti ofere ceea ce ai tu nevoie. Poti doar sa-i intelegi, sa accepti situatia asta cum este ea de fapt si sa alegi… sa ramai sau sa pleci de langa ei. Poate ca revin situatii din trecut care te dau peste cap, poate apare cineva care se dovedeste a fi altfel decat parea la inceput, poate esti cu cineva si simti ca undeva s-au stricat lucrurile. Si e nevoie sa pui piciorul in prag.

Este nevoie sa actionezi cu seriozitate, atat in plan amoros cat si la serviciu. Sa te bucuri de prezent, sa te tii de treaba, sa indraznesti sa porti discutiile care nu te plaseaza chiar in zona ta de confort. E nevoie de lamuriri si de limite clare pe care doar tu le poti pune. Si sa vezi daca nu cumva vreun tipar, vreun model din trecut iti dicteaza acum alegerile. E  nevoie de introspectie.

Horoscop Sagetator

Graba chiar strica treaba, iar nerabdarea asta a ta de a obtine ceea ce-ti doresti te poate face sa gresesti de multe ori. Stii ca nu poti sa arzi etape importante in drumul spre succes si chiar daca ai putea, nu te-ar ajuta cu nimic. Incearca sa te relaxezi, sa privesti cu destindere catre imaginea de ansamblu si sa iei lucrurile pas cu pas. Si mai e un lucru. Sinceritatea ta sigur ca e un plus, insa invata sa imbraci putin adevarurile dureroase, sa renunti la atitudinea taioasa, sa indulcesti putin lucrurile, pentru ca este o perioada destul de tensionata.

Neptun retrogradeaza in Pesti si descurca itele. Asta inseamna ca pot sa apara tensiuni intre tine si cei dragi, pot sa iasa acum sentimente reprimate pe care sa nu stii pur si simplu cum sa le gestionezi. Poate iti e greu sa stabilesti anumite limite, poate e ceva in trecutul tau care a ramas nerezolvat, nevindecat si e bine sa rezolvi asta. Poate esti inca blocat/a intr-o situatie din trecut.

Cu Venus in Leu, pasiunea creste si tot creste si s-ar putea sa te impinga catre o iubire de-o vara. Ori atragi o persoana langa care nu te-ai fi vazut in trecut. Sigur ca poate nu esti inca pregatit/a pentru o relatie stabila, insa nu se stie niciodata cum evolueaza lucrurile. Si in cariera se vede o evolutie si este un moment bun sa treci la urmatorul pas.

Horoscop Capricorn

Ai chef de viata, pofta de aventura si sete de pasiune, de foc. Cel putin asta lasi sa se vada. Priveste in interior cu atentie, poate ca tu negi ceea ce sufletul iti cere, angajamente serioase, acea iubire care sa te linisteasca si care sa-ti ofere pace. Ori poate ai trecut recent printr-o situatie dificila si abia acum simti incet, incet ca iti revii. E ok sa faci lucruri care te bucura, insa rezolva acele probleme pe care le ascunzi sub pres. Pentru ca ele s-ar putea transforma in drame pe care iti va fi greu sa le mai tii mult timp sub control.

Neptun retrogradeaza in Pesti si te impinge sa fii atent la cei din jurul tau, la sinceritatea lor. Insa e bine sa fii atent/a si la propria persoana. De multe ori, singuri ne ridicam asteptarile, fara sa vedem daca ele au o baza reala si ajungem sa fim dezamagiti nu de ceilalti, nu de intamplari ci de faptul ca noi am sperat la prea mult, intr-un loc in care puteam sa primim doar firmituri.

Sa stii ca primul pas spre a obtine ceva este sa crezi ca poti sa faci asta, asa cum primul pas catre a fi fericit presupune sa crezi ca meriti asta. Ori aceste doua aspecte trebuie sa devina piatra de temelie pentru viitorul tau. Pleaca din locurile in care nu te mai simti bine, nu mai plange dupa trecut si priveste catre viitor cu entuziasm, dar si cu pragmatism.

Horoscop Varsator

Incearca sa nu-i mai lasi pe altii sa profite de tine. Fa din asta un scop pentru perioada urmatoare. Nu poti sa multumesti pe toata lumea, nu poti sa-i ajuti pe toti si nu ai voie sa uiti cu totul de propriile nevoie. Altfel cum vei mai functiona ok pentru cei pe care chiar ii poti ajuta. Probabil ca vor fi momente in care Universul iti va arata ca e timpul sa iti setezi limite clare si sa nu lasi pe nimeni altcineva sa le incalce.

Neptun retrogradeaza in Pesti spre finalul saptamanii si iti indica situatiile carora trebuie sa le acorzi o atentie sporita. E important sa nu cazi prada manipularii, in orice situatie te-ai afla, e important sa nu renunti la tine atunci cand altii te imping cu toate fortele sa faci asta, e important sa intelegi atunci cand Divinitatea iti da semne ca trebuie sa pleci dintr-o situatie. Daca esti singur/a, nu lasa disperarea sa se instaleze in mintea ta. Ai incredere ca Universul iti va scoate in cale o persoana care sa te faca fericit/a. Daca esti intr-o relatie care scartaie, poate ar fi bine sa iti aduni puterile si sa intelegi ca poti sa schimbi lucrurile, ca poti sa lasi in spate orice nu iti mai face bine.

Este important sa te uiti putin in trecut la relatiile tale, la modul in care te comporti in anumite situatii, la modul in care poate ai ramas in legaturi doar pentru ca o frica mai puternica decat tine te-a impiedicat sa pui piciorul in prag. Este important sa te cunosti din ce in ce mai bine si sa fii constient/a de greselile facute. Asa vei stii ce sa nu mai faci si ce sa nu mai accepti in relatiile viiitoare.

Horoscop Pesti 

Sa stii ca nu te ajuta deloc faptul ca iti reprimi unele sentimente, ca din prea multa bunavointa nu spui cuiva care te raneste ca te doare. Invata sa iti cunosti emotiile, sa vezi cand apar si sa le accepti. Te va ajuta sa intelegi de ce ai trecut prin anumite situatii mai grele si iti va da curaj sa iesi din acele povesti care iti aduc suferinta.

Neptun retrogradeaza in Pesti spre finalul saptamanii si scoate la suprafata probleme, sentimente pe care ai vrut sa le ingropi prea mult timp. Sigur ca nu se va simti atat de confortabil pe cat ti-ai dori, va fi greu de digerat, insa ai incredere ca este singura modalitate prin care poti sa vindeci rani mai vechi, poti sa-ti recastigi fericirea.

Intreaba-te pe ce iti cheltuiesti energia, pe relatii care nu au niciun viitor, pe un loc de munca unde te simti epuizat/a tot timpul, pe niste oameni care doar asteapta de la tine si nu ofera nimic in schimb? Trebuie sa existe o limita in toate si tu esti singura persoana care o poate stabili si o poate pastra. Atunci cand un adevar iese la iveala, nu te face ca nu il vezi, nu evita o situatie doar pentru ca ea contravine credintelor tale. Vei iesi din starea de confuzie mai puternic/a si mai hotarat/a. Si vei stii pe ce sa te concentrezi in perioada urmatoare.

 

Hartile astrale Natala si Karmica