Saptamana viitoare este despre emotii. Ganditi-va la Saturn Retrograd in Pesti, la Soarele care intra in Rac si aveti deja o parte din raspuns.

E timpul sa fim sinceri pana la capat, cu noi insine si cu ceilalti. Sa iesim din bula in care traim si sa coboram de pe piedestalul fals pe care ni l-am creat. Inlocuim asadar iluziile cu realitatea.

E timpul sa tragem linie si sa vedem ce am facut pana acum si trebuie sa inceteze, dar si ce nu am indraznit sa facem si ne-a tinut pe loc.

E timpul sa acceptam ca emotiile fac parte din ceea ce suntem.

E timpul sa constientizam ca ingropand emotii nu vindecam nimic, ca avem o arma la dispozitie pe care nu o folosim: intuitia!

Ce este intuitia? Este modul prin care corpul iti spune ca nu se simte bine intr-un loc anume, este modul prin care Universul iti transmite ca mergi in directia corecta, sau, dimpotriva, ca ai gresit drumul.

Vremea in care cautam vinovati, cand ne consideram victime a trecut. Suntem gata pentru urmatoarea miscare!

Iata cum va fi saptamana 19 – 25 Iunie pentru fiecare Zodie: 

Horoscop Berbec

Pregateste-te pentru o cursa contra cronometru, Berbec! E important sa ai incredere in tine, sa ai curaj pentru ca vin oportunitatile. Si ai mari sanse sa inchei cursa pe primul loc. Insa nu uita ca e nevoie de munca, de implicare. Nu renunta la primul obstacol. Pastreaza-ti optimismul!

Daca esti o persoana singura, sunt mari sanse sa te indragostesti. Sigur ca in orice inceput exista euforie, totul e frumos si pare ca nimic n-ar avea cum sa mearga rau. Incearca sa iei lucrurile usor de data asta, inainte sa decizi sa iti iei vreun angajament. Cu Saturn Retrograd in Pesti, urmeaza o perioada in care emotii de tot felul se vor ingramadi sa iasa la suprafata. Nu trebuie sa le ascunzi sub pres si sa te prefaci ca totul este bine. Va deveni tot mai dificil sa te simti bine in pielea ta!

Soarele in Rac te indeamna sa te apropii mai mult de cei dragi, sa incerci sa ii intelegi, sa ii accepti. N-ar fi rau sa renunti la statutul de victima. Nu ti se potriveste. E nevoie de apropiere in relatiile tale si cred ca ai inceput deja sa iti dai seama de lucrul acesta.

Horoscop Taur

Vine un moment in care va trebui sa iei atitudine, Taur, sa nu mai pierzi timp intorcand o situatie pe toate partile. E nevoie de curaj ca sa duci la bun sfarsit lucruri pe care le-ai inceput si le-ai abandonat intre timp. Poate ca anumite situatii legate de casa, de amor te-au coplesit, ori te-au distras si nu te-ai mai putut concentra pe ceea ce ai de facut.

De acum inainte, insa, cu Saturn Retrograd in Pesti, e nevoie sa cobori cu picioarele pe pamant, sa renunti la fantezii si sa te confrunti cu realitatea. Poate e nevoie sa pui piciorul in prag intr-o anumita situatie. Poate e nevoie sa setezi limite clare pe care altii sa nu le mai incalce.

Uneori, desi este greu, e ok si chiar de preferat sa inchei orice relatie, orice situatie care simti ca apasa deja prea greu. Ori de cate ori simti nevoia, revizuieste-ti legaturile. Ti se pare ca ai dat prea mult si nu primesti ceea ce ai nevoie? Fa o schimbare! Stai in locurile in care te simti bine, petrece timp cu cei dragi. Te vei simti mult mai bine.

Horoscop Gemeni

Saptamana viitoare schimbi energia, Gemeni! Soarele iese din semnul tau si intra in Rac. Te-ai distrat, ti-ai luat energia de la oameni, asa cum iti place tie si acum este momentul sa incetinesti. Poate ca evenimentele din ultima vreme te-au impins, in caz contrar o vor face, sa faci o schimbare. Sa renunti la atitudinea de victima, sa renunti sa mai dai vina pe oricine altcineva pentru ceea ce ti se intampla.

In plan amoros, e timpul sa faci lucrurile altfel. Incepe sa darami din zidul pe care l-ai construit in jurul inimii si da-ti voie sa simti, da-ti voie sa fii slab/a, sa fii vulnerabil. Poate chiar o sa cunosti pe cineva cu care sa speri doar la o simpla aventura, iar lucrurile sa devina apoi serioase. Depinde de cat de mult esti dispus/a sa te deschizi.

In planul profesional, este timpul sa te intrebi daca te mai afli in locul potrivit, daca iti place ce faci si daca e timpul sa faci niste schimbari. Ai grija si la capitolul cumparaturi. Nu te intinde mai mult decat iti permite bugetul.

Horoscop Rac

O viata traita in umbra temerilor ca cineva ar putea sa iti franga inima din nou nu este o viata traita cu adevarat, Rac! E greu, e complicat sa depasesti durerea, dezamagirea, insa nu poti sa te invarti la nesfarsit in aceeasi bucla. Iesi din aceasta faza, da-ti voie sa experimentezi si asculta-ti inima, asculta-ti intuitia. Vei stii ce ai de facut. Doar ca trebuie sa incepi de undeva!

Daca esti o persoana singura, da sanse, iesi din casa pentru ca ai ocazia sa cunosti pe cineva care sa iti placa foarte tare. Poate e nevoie sa-ti revitalizezi relatia, daca esti cu cineva. Ori o persoana din trecut apare pe neasteptate si te pune in fata unui test destul de dificil.

Soarele intra in zodia ta asa ca e timpul sa iesi din ascunzatoare si sa indraznesti. Meriti sa fii iubit/a la fel de tare cum o faci tu pentru altii. Meriti sa impui limite clare si sa nu permiti nimanui sa le incalce, meriti sa stii adevarul, insa e cazul sa inveti sa il si accepti. Pregateste-te pentru revizuire!

Horoscop Leu

Saptamana viitoare s-ar putea produce imposibilul, Leu. Adica vei recunoaste in sfarsit ca uneori chiar si tu ai nevoie de ajutor, ca sunt momente in care esti sensibil/a, ca si tu ai vulnerabilitati. Intram in sezonul Racului asa ca e posibil sa-ti dai seama cat de importanti sunt cei din jur, cei care te iubesc, cei care te ajuta neconditionat. Si viata ta amoroasa ar putea sa se imbunatateasca dupa ce realizezi toate aceste lucruri.

Saturn Retrograd in Pesti te indeamna sa reanalizezi, sa iti dai seama daca ai luat mai mult decat poti duce sau daca ai cheltuit mai mult decat trebuie. Ai nevoie de prudenta in tot ceea ce faci. Si poate ca nu o sa mai simti nevoia sa iesi in fata, sa epatezi. Poate vei simti nevoia sa te retragi in singuratate, in confortul casei.

O introspectie n-a facut rau nimanui si nu-ti va face cu siguranta nici tie. Poate simti ca ai ajuns la capatul puterilor, poate ti-ai mai pierdut din avant, insa vezi ca asta poate sa vina si dintr-o deziluzie, dintr-o nevoie emotionala pe care poate ai neglijat-o si acum isi cere tributul. Afla ce-ti doresti. E primul pas!

Horoscop Fecioara

Urmeaza o saptamana cu de toate, Fecioara! Cumva parca simti ca se apropie ceva extraordinar de bun pentru tine, insa iti este greu sa crezi ca lucrurile vor sta chiar atat de bine in realitate. E in natura ta oricum sa te indoiesti de tine, de altii. E clar insa ca vei fi cu un pas inainte.

Apare o noutate, fie la locul de munca, fie in viata personala. Oricum, ceea ce parea a fi fara speranta, acum da semne ca este tot mai aproape de tine. Cu Saturn Retrograd in Pesti, faci curatenie in relatii, iar de data asta o sa fie chiar pe bune. Ori rupi legaturi, ori formezi unele noi, te indragostesti, sau te desparti. Nu mai ramane in locuri unde nu te simti apreciat/a, iubit/a. Te va macina pe interior!

E momentul sa te conectezi mai mult cu oamenii, sa formezi legaturi ceva mai profunde, sa renunti la comportamentul asta rece care te indeparteaza de ceilalti. Suntem fiinte sociale, avem nevoie unii de ceilalti si uneori tu refuzi o mana intinsa care ti-ar aduce multa alinare.

Horoscop Balanta

Urmeaza o saptamana excelenta, Balanta! Tine insa si de tine cat de frumos alegi sa traiesti. Sezonul Racului iti reaminteste ca e timpul sa te reconectezi cu ceilalti. Iesi din casa, mergi in tot felul de locuri unde poti sa cunosti oameni noi. Unii dintre ei te-ar putea ajuta foarte mult in aceasta perioada. E timpul asadar sa comunici mai mult.

Si gandeste-te care sunt acele lucruri, situatii care iti consuma toata energia degeaba, ce greseli faci in ceea ce priveste obiceiurile tale, ce tipare urmezi. Saturn Retrograd in Pesti iti transmite ca este timpul sa faci curatenie, sa actionezi in conformitate cu nevoile si cu dorintele tale.

In momentul in care vei realiza unde ai gresit in trecut, vei putea sa formezi relatii sanatoase. Mai ales ca sunt sanse mari sa fii fata in fata cu o noua iubire saptamana viitoare. Gandeste-te ca nu suntem perfecti, niciunul dintre noi si ca este important sa primesti iubire asa cum ai tu nevoie. Oamenii iti ofera ceea ce sunt ei. Tu stii daca este suficient.

Horoscop Scorpion

Liniste si pace saptamana viitoare, Scorpion. Pare ca lucrurile se aliniaza in sfarsit asa cum ti-ai dorit tu. Poate ca ai si facut alegerile corecte, ori urmeaza sa faci asta. Si apele se linistesc. Asa ca poti sa profiti de sezonul Racului fix ca la carte. Poate mergi intr-o vacanta, te relaxezi, ai grija de tine, te odihnesti.

E rost si de ceva oportunitati. Poate faci rost de o suma de bani cu care sa mai achiti din datorii, ori apare un proiect care o sa iti aduca venituri in plus. E important sa alegi cu atentie, sa alegi modul in care iti investesti energia si sa preiei atata munca cat poti duce. Nu te supraaglomera.

In plan personal lucrurile se mai linistesc. Poate ai avut acea conversatie menita sa calmeze spiritele. Si chiar daca nu s-a intamplat asa, sezonul Racului va reusi sa te mai domoleasca putin astfel incat sa nu-i mai respingi pe cei dragi atunci cand ti se pare ca gresesc si sa-i intelegi, sa-i asculti.

Horoscop Sagetator

Ceea ce pentru altii poate parea de-a dreptul infricosator, un drum nou, o cale necunoscuta, o aventura, pe tine te atrage ca un magnet, Sagetator. Si vei primi adrenalina cat cuprinde zilele urmatoare. Primesti din nou sansa de a te arunca cu capul inainte intr-o provocare. Insa o vei face in stilul tau. Cu seriozitate si cu determinare. Pentru ca ai decizii importante de luat.

Saturn Retrograd in Pesti iti reaminteste ca poate ai uitat sa te bucuri de o dupa-amiaza lenesa, de un mic rasfat pe care sa ti-l oferi din cand in cand, prins/a in itele responsabilitatilor pe care le ai. Iesi din casa, zdruncina putin programul fix si impenetrabil pe care ti l-ai facut si aminteste-ti sa traiesti putin doar pentru tine. Tine cont de propriile nevoi. Asta nu inseamna ca-i neglijezi pe altii, ci doar ca iti pasa si de propria persoana.

Se intampla lucruri si in plan amoros. O relatie evolueaza, ori apare o noua iubire care incepe poate cu un simplu mesaj. Nu te refugia, nu fugi de oameni, multe dintre ideile bune ar putea sa vina tocmai din conversatiile cu ceilalti.

Horoscop Capricorn

Nimic nu este mai important decat prezentul, decat sansa de a fi in viata, Capricorn! Nici trecutul, nici planurile de viitor, nici ce vor spune altii, nici ce vor crede ceilalti. Asta este atitudinea cu care trebuie sa defilezi saptamana viitoare. Atata timp cat vei ramane legat/a de regrete, de dezamagiri, nu vei avea puterea de a te ridica de la pamant.

Ok, viata nu e perfecta, lucrurile nu se intampla mereu cum vrei tu, insa este de datoria ta sa faci tot ce e mai bun din tot ce ai. Intrebarea “Cum ar fi fost daca…?” este inutila si declansatoare. Lucrurile sunt asa cum sunt, insa ceea ce vei face in continuare tine doar de tine.

Viata amoroasa nu este nici ea lipsita de picanterii. S-ar putea sa te indragostesti pe neasteptate, daca esti o persoana singura, ori relatia ta intra intr-o noua energie, daca esti deja cu cineva. Da-ti voie sa fii vulnerabil/a, desi nu iti este deloc confortabil. E necesar!

Horoscop Varsator

E timpul sa pui in practica acele idei care ti-au tot incoltit in minte, Varsator. Poate reusesti sa pornesti pe un drum nou, sa te eliberezi de povara trecutului, sau de orice te nelinisteste in prezent. Poate ai uitat sa te bucuri de moment, de lucrurile mici din viata, iar Universul iti reaminteste ca, uneori, trebuie doar sa-ti dai frau liber sentimentelor.

Probabil ca vei ajunge la acel punct zero, la acea rascruce pusa in cale de Destin, ca tu sa ai curajul sa faci alegeri. Poti sa continui sa te plangi, sau poti sa mergi dupa ceea ce-ti doresti. E timpul sa faci schimbarile necesare. Ai puterea sa faci asta.

Cu Saturn Retrograd in Pesti, e timpul sa incetezi sa-ti ascunzi emotiile, sa fugi de ele. Incearca sa te apropii mai mult de cei dragi, ori sa-ti deschizi sufletul daca cineva incearca sa se apropie de tine. Mai ales ca viata ta amoroasa da semne de schimbare. Nici frica de ceea ce s-ar putea intampla si nici teama de necunoscut nu trebuie sa-ti mai stea in cale.

Horoscop Pesti

Urmeaza o saptamana speciala, Pesti! O saptamana in care multe drumuri ti se vor deschide, se intampla lucruri, iar tu esti indemnat/a sa iti asculti sufletul, sa iti asculti corpul si sa pleci din locurile in care nu te mai simti bine spre acele locuri dupa care tanjesti de mult timp.

N-a fost tocmai usoara perioada prin care ai trecut, poate ti-ai tot pus intrebari, poate n-ai avut curajul sa iei o decizie care ar putea sa iti schimbe viata. Parca ai mers in gol. Insa ai incredere ca vei obtine claritatea de care ai nevoie si ca, ceea ce odata parea ca n-are nicio rezolvare, ori nicio sansa, acum prinde contur.

Poate sa vina si un moment in care sa decizi sa iesi din acea relatie nesanatoasa, care nu duce nicaieri, ori sa pleci de la un loc de munca unde nu te mai simti apreciat/a, ori apare o persoana in viata ta care sa te ajute sa depasesti toate greutatile. Cu Saturn Retrograd in zodia ta, adevaruri vor iesi la iveala. E timpul sa faci ajustari.

 

Hartile astrale Natala si Karmica