Saptamana viitoare spunem lucrurilor pe nume. Ai ceva de comunicat? Nu te mai invarti in jurul cozii si spune adevarul, asumat si hotarat. Asta mai ales pentru ca urmeaza o perioada in care vom avea tendinta de a ne entuziasma din pricina unor lucruri care nu prea sunt asa cum par.

E timpul sa visam mai putin si sa actionam mai mult. Fara efort nu vom ajunge acolo unde ne dorim. Si poate ca e timpul sa lasam in urma orice tragem dupa noi si atarna mult prea greu.

Cu Venus in Leu, e cu pasiune si cu amor dezlantuit si ar trebui sa profitam la maximum de aceasta perioada pentru ca planeta iubirii va retrograda luna viitoare si euforia va fi inlocuita cu pragmatismul. Un moment decisiv pentru fiecare relatie in parte.

Iata cum va fi saptamana 12 – 18 Iunie pentru fiecare zodie: 

Horoscop Berbec

In loc sa te grabesti, asa cum obisnuiesti tu sa o faci, incearca sa incetinesti, sa faci lucrurile cu masura, sa incerci sa intelegi schimbarile care au avut loc de curand in viata ta si sa continui pe drumul nou pe care ai pornit.

Este posibil sa apara unele oportunitati legate de cariera ta, poate reusesti cumva sa iti cresti veniturile, ori incepi un nou proiect care sa te bucure foarte tare. Oricum, este de preferat sa gandesti la rece, sa nu te lasi orbit/a de lucrurile frumoase, stralucitoare, ce promit rezultate imediate. Si nici nu e cazul sa urmaresti obsesiv un obiectiv pe care poate nu trebuie sa il atingi in acest moment al vietii tale. Lucrurile bune vor veni spre tine. Ai incredere!

In plan amoros, poate este timpul sa porti acea discutie pe care o amani de prea mult timp. Spune adevarul, gaseste-ti curajul de a spune ce simti. E clar ca o relatie are nevoie de reparatii, ori de mici ajustari. Este bine sa vorbiti clar si deschis, sa nu adunati resentimente care pot sa duca catre o izbucnire pe care niciunul dintre voi nu si-o doreste.

Horoscop Taur

Ai incredere ca poti sa faci orice iti doresti, ca tu esti regizorul propriei tale vieti. Sigur ca nu te poti pune in calea destinului, insa modul in care faci ca propria ta calatorie sa fie una incitanta tine doar de tine, de cat de dispus/a esti sa pleci in propria aventura.

Necunoscutul poate sa aduca la pachet si frica, insa nu te ingrijora si nu face o tragedie din aceasta provocare. Nu poti sa schimbi mult deodata, nici nu ar trebui sa incerci sa faci asta. Doar ca o mica prioritizare a lucrurilor ar putea sa iti redea speranta ca se poate. Si nu uita ca, in aceasta noua aventura, ai nevoie de oameni, de oameni de la care ai ce invata, de oameni care sa te indrume si de ce nu, sa iti dea o mana de ajutor.

Poate e cazul sa schimbi putin tiparele, sa-ti modifici obiceiurile, modul in care procedezi in anumite situatii. Si uita-te cu atentie la relatiile tale din prezent si din trecut. S-ar putea sa se faca lumina in perioada asta. Poate o relatie se incheie acum. Nu lasa emotiile sa te copleseasca. Daca esti o persoana singura, sunt mari sanse sa intalnesti pe cineva care sa iti placa. Este important sa nu incerci sa pari ceea ce nu esti.

Horoscop Gemeni

Nu te mai gandi atat de mult la ce iti doresti in perioada asta. Gandeste-te, in schimb, la ceea ce nu iti mai doresti. Si dupa ce iti dai seama, incearca sa eliberezi. Poate o sa constati, cu aceasta ocazie, ca ai ramas in locuri in care nu te mai simti bine, ca te afli in niste angajamente care iti aduc mai degraba frustrare.

Vine o perioada a deciziilor pe care nu vei avea cum sa le mai amani, desi poate iti vei dori asta. Nu mai intoarce situatia pe toate părtile, indrazneste sa-ti asculti instinctul si sa alegi. Cu Luna Noua care se formeaza la finalul saptamanii, se clarifica probabil o legatura din viata ta. Ori se prabuseste, ori se consolideaza mai mult ca oricand. Depinde de cat de mult ai investit in ea.

Probabil ca ultimele trei luni n-au fost dintre cele mai usoare in ceea ce te priveste, insa incearca sa vezi intreaga situatie ca pe un semnal de alarma care te-a facut sa incetinesti si sa vindeci acolo unde inca doare. Este important sa mergi pe noul drum doar cu acele relatii, lucruri, situatii care iti fac bine. Universul iti va arata exact locul in care trebuie sa construiesti, ori sa consolidezi.

Horoscop Rac

Ia-ti timp sa te odihnesti, sa iti recapeti puterile in aceasta saptamana in care lucrurile pare ca incetinesc. Asa vei avea timp sa te gandesti la obiectivele tale si sa faci un plan serios sa le transformi in realitate. Poate sa devina si un moment de renuntare, un moment in care decizi sa pui stop si sa mergi pe un nou drum fara bagaje inutile. Rezolva orice a ramas in incertitudine, termina-ti munca si cauta putin in sufletul tau sa vezi de unde porneste nemultumirea.

Este momentul oportun sa te intrebi cu sinceritate ce vrei de la viata, de la o relatie amoroasa, de la oamenii din jurul tau. Si in acelasi timp, ai putea sa te intrebi cum te comporti tu in relatii in general. Poate si tu gresesti undeva si e momentul sa repari acum. Traind intr-o bucla unde fiecare da vina pe celalalt, unde traim aceleasi lucruri si repetam aceleasi greseli, ne va fi greu sa razbim.

Nu astepta ca realitatea sa ti se releve brusc in fata. Incearca sa cauti in interior blocajele si sa le elimini. Daca esti cu cineva, nu mai ignora problemele. Discuta cu cartile pe masa.

Horoscop Leu

Ai ocazia saptamana viitoare sa stralucesti. Iesi din casa, intalneste-te cu cei dragi pentru ca de acolo iti vei lua energia necesara. Iti place sa fii in centrul atentiei, iar Universul iti ofera acum cea mai buna scena. Reprezentatia este insa ceva ce doar tu poti controla.

Daca nu ai intalnit deja, ai putea acum sa cunosti pe cineva care sa te cucereasca iremediabil. Si poate chiar decideti sa intrati intr-o relatie. Ai grija insa la energia pe care o depui in relatie. Nu te pierde pe tine in incercarea de a face demonstratie.

In plan amoros, e bine sa te tii departe de bataliile orgoliilor. Trateaza orice problema care apare cu calm. Nu te mai juca cu focul si nici nu mai fugi de alegeri. Si gandeste-te daca stima ta de sine este la un nivel cu care tu sa te simti confortabil. Poate acolo trebuie sa mai lucrezi.

Horoscop Fecioara

Nu iti sta nimic in cale atunci cand vrei ceva cu orice pret, atunci cand ai un plan si esti hotarat/a sa il indeplinesti. Si vei putea sa dovedesti asta cat de curand, pentru ca o oportunitate apare in perioada urmatoare. Ai idei? Imprtaseste-le. Ti se propune un lucru nebunesc? Accepta. Iti apar in cale oameni care se ofera sa te ajute. Spune Da.

E bine sa te apropii de oameni, sa formezi conexiuni. Poate ca nu stii unde te va purta viata, insa cu siguranta va fi ceva la care nici macar nu ai indraznit sa visezi. Pastreaza-ti optimismul si pofta de viata. Si este un moment bun sa te concentrezi pe detalii, asa cum numai tu stii sa o faci extraordinar de bine, e nevoie de un plan ca sa invingi.

Invata ca nu merita sa stai in relatii toxice doar pentru ca ruperea de o astfel de persoana ar insemna un dezechilibru in modul in care ti-ai proiectat viata. Ai nevoie de spatiu si de reflectie ca sa iei o decizie. Ai incredere ca vei putea face asta. Daca esti o persoana singura si intalnesti pe cineva in perioada asta, bucura-te de inceputul plin de entuziasm.

Horoscop Balanta

Se da o lupta intre nevoia ta de a te retrage in singuratate si pe de alta parte, de nevoia de a iesi in lume, de a te distra si de a profita de orice moment. Incearca sa procesezi emotiile asa cum vin, usor si cu atentie. Asculta-ti intuitia, asculta-ti corpul. El iti transmite in orice moment cum se simte.

Poate ca a venit timpul sa te opresti din visare si sa te apuci de treaba, sa faci dorintele sa devina realitate. Oricand poti sa rupi insa monotonia cu mici iesiri, cu mici escapade. Te va ajuta acest lucru sa gandesti mai limpede. Si indrazneste sa iesi din zona de confort. Prinde oportunitatile care sunt chiar in fata ta si incearca sa faci urmatorul pas.

O alta tema pe care ar trebui sa o abordezi in aceasta perioada este cea a tiparelor, a obiceiurilor dobandite poate in copilarie, in adolescenta si sa vezi cum ele ti-au influentat alegerile de-a lungul vietii. Poate e nevoie de o schimbare, de o curatare. Daca esti o persoana singura, o astfel de introspectie iti va da poate raspunsul la intrebarea: Sunt dispus/a sa intru intr-o relatie serioasa?

Horoscop Scorpion

Sunt multe lucruri pe care trebuie sa le procesezi acum, mai ales dupa schimbarile din aceasta primavara. E nevoie de munca si de constientizare atunci cand faci curatenie si in acelasi timp e nevoie sa ai multa rabdare cu tine atunci cand emotii neprocesate ies la iveala.

O conexiune din viata ta intra acum pe un nou drum, unul deosebit de frumos. Ori planifici o casatorie, ori te asociezi cu cineva, oricum este o persoana cu care poti sa construiesti frumos si puternic. Este o perioada a marilor schimbari. Poate decizi acum sa renunti la acel loc de munca unde nu te mai simti apreciat/a, poate obtii o marire de salariu.

Nu trebuie sa iti fie frica sa iti asumi riscuri, sa indraznesti. Universul te sprijina in perioada asta si iti da semne. Doar ca e nevoie de atentie ca sa le observi.

In plan personal, e posibil sa intalnesti pe cineva, daca esti o persoana singura, insa nu te grabi sa te angajezi intr-o relatie. Ia lucrurile usor si bucura-te de prezent. Daca esti cu cineva, poate ca e nevoie de un imbold ca relatia sa reintre in normal.

Horoscop Sagetator

Te asteapta episode lungi de reflectie, poate si unele momente de nostalgie. Oricum, emotiile vor fi multe si incarcate. Insa, din fericire, ai in jurul tau oameni care te vor ajuta extrem de mult, atat in plan personal, cat si la serviciu.

Poate un angajament se incheie acum si pornesti o colaborare care se va dovezi fructuoasa pe viitor. Oricum, e bine sa te inconjori doar de oamenii de la care ai ce sa inveti, oameni ale caror interese coincid cu ale tale. Iar daca esti o persoana singura, s-ar putea sa intalnesti pe cineva care sa iti umple zilele si noptile.

E nevoie sa pui la cale un plan pe care sa il urmezi intocmai pana la finalul acestui an. In 2024, Pluto intra in Capricorn si incepe un nou capitol pentru tine. Asa ca e bine sa te pregatesti din timp. Vezi ce te blocheaza, vezi ce te sperie si rupe cercul.

In plan amoros, e nevoie de rabdare si de intelegere. Pacea are un pret si trebuie sa fii dispus/a sa il platesti. Poate se rezolva totusi cu putin mai multa afectiune din partea ta.

Horoscop Capricorn

Tu pe ce iti cheltuiesti energia? Cum iti imparti timpul? Poate ca ar trebui sa faci putina ordine in haosul care pare ca ti-a acaparat viata. E nevoie de modificari serioase ca sa-ti poti duce la bun sfarsit planurile.

Ai sanse sa faci progrese serioase atata timp cat iti prioritizezi viata. Invata sa inaintezi usor. Asa vei avea timp sa faci ajustarile necesare din mers. Si e ok sa simti cateodata ca nu mai poti, ca ai nevoie de o pauza. Oricat de rezistent/a crezi ca esti, uneori, e cazul sa incetinesti si sa iti dai un restart, sa vezi unde iti pierzi energia.

Nu te mai agata de trecut, priveste spre viitor, in schimb. Si fa-o renuntand cateodata la control, lasa Universul sa lucreze pentru tine. In plus, Astrele te sfatuiesc sa elimini din viata ta tot ce nu mai are ce cauta acolo, sa nu insisti sa ramai intr-un loc doar din cauza unei frici si nici sa te incapatanezi sa pastrezi ceva ce trebuie sa plece. Invata din greseli atunci cand trecutul iti bate la usa.

Horoscop Varsator

Se anunta schimbari importante si ar fi bine sa le imbratisezi si sa nu te sperii cu una cu doua. Poate planuiesti o mutare la distanta, poate vrei sa cumperi o casa ori o relatie din viata ta se oficializeaza. Este important sa iti mentii deciziile, oricare ar fi ele, sa ai incredere ca esti pe drumul cel bun si sa mergi mai departe, oricat de greu ar fi sa te desprinzi de unele lucruri, situatii, ori oameni.

In plan amoros, pare ca lucrurile se precipita, se incalzesc, insa poate sa fie vorba si de iubiri de-o vara, care sa se stinga repede, asa ca incearca sa vezi lucrurile asa cum sunt ele de fapt. Si n-ar fi rau deloc sa faci o scurta introspectie si sa vezi ce legaturi merita sa pastrezi si la ce trebuie sa renunti astfel incat sa cureti toxicitatea din jurul tau.

Este un moment de renuntare, o inchidere pe care trebuie sa o faci, poate sa renunti la unele tipare care iti optureaza vederea. Nicio incheiere nu vine usor, nicio transformare nu este usor de gestionat, insa este timpul sa-ti faci treaba.

Horoscop Pesti

Este timpul sa te ridici din canapea si sa iti gasesti locul, daca simti ca nu esti acolo unde trebuie. Incearca sa petreci timp cu cei dragi, sa iti largesti conexiunile. Mai ales ca in perioada asta s-ar putea sa simti ca e cazul sa te retragi, sa devii mai rece. Alege unde sa-ti directionezi energia, insa nu evita socializarea, sub toate formele ei.

Cineva din trecut ar putea sa revina acum si sa te ia prin suprindere. Si poate decizi sa ii mai dai o sansa. Ori cineva nou apare la orizont si incalzeste putin atmosfera. Poate ca nu este insa cel mai bun moment pentru a discuta despre un angajament asa ca ia lucrurile usor.

Este insa un moment bun sa incepi o colaborare, ori pur si simplu sa formezi legaturi cu oameni noi care sa te binedispuna. Te va ajuta sa-ti cresti putin stima de sine si vei simti o usurare dupa o perioada care te-a cam dat peste cap. O recunoastere, un premiu, un bonus pe care le tot astepti de ceva timp ar putea sa apara in perioada urmatoare. Nu te speria daca va fi nevoie sa ajungi la un capat ca sa incepi ceva nou. Poate ca ceva mai bun te asteapta la final de drum.

 

Hartile astrale Natala si Karmica