Saptamana sta clar sub semnul Leului. Planeta iubirii, Venus, se instaleaza aici pentru nu mai putin de patru luni de zile. Asa ca in vizor este romantismul. Atentie, insa, ca Marte tranziteaza si ea semnul Leului asa ca nu totul va merge asa cum, naivi si creduli, ne-am proiectat scenariile in minte. Si e foarte bine asa. Pentru ca in spatele unui lucru stralucitor, care iti ia ochii, se poate ascunde o simpla piatra rece si anosta. Problema si mai mare apare atunci cand refuzam sa recunoastem ceea ce, cu prisosinta, ni se releva fix in fata ochilor. Atunci apare adevarata provocare! Avem tendinta sa actionam haotic, sa ne mintim ca am atins perfectiunea, in timp ce ascundem greselile, in loc sa le reparam! Si ne facem rau singuri. Este nevoie de sinceritate in perioada urmatoare!

Iata cum va fi saptamana 5 – 11 Iunie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Impulsivitatea te poate conduce catre decizii gresite, Berbec! Sa nu uiti asta atunci cand ai o conversatie in contradictoriu cu cineva drag, sau cand ti se pare ca toata lumea are ceva cu tine. Calmul trebuie sa fie cuvantul de ordine al acestei saptamani.

Probabil ca firea ta indrazneata si directa nu va accepta pareri contra si va vrea sa functioneze dupa propria agenda si, mai mult, va vrea ca si ceilalti sa ii urmeze exemplul. Putin dialog, putina comunicare nu strica. Foloseste-ti puterea de convingere cu intelepciune si cu putina cumpatare.

Venus intra in Leu chiar la inceputul saptamanii si te impinge in afara zonei tale de confort cand vine vorba de iubire. Orice nebunie iti vine acum in minte merita sa fie pusa in practica. Apeleaza la orice mici artificii sa readuci pasiunea in relatia ta de cuplu, sau fii gata sa-ti etalezi atuu-rile in materie de flirt, daca esti o persoana singura.

Horoscop Taur

Venus intra in Leu pe inceput de saptamana si schimba putin dinamica. Taur! Daca simti ca o relatia din viata ta te epuizeaza, te nemultumeste, poate ar fi bine sa iei o decizie acum in privinta viitorului. Oricum, in plan amoros, vei simti ca poti sa faci orice vrei, mai ales ca pasiunea atinge cote maxime in urmatoarele zile.

Un fost/ o fosta ar putea sa reapara acum in viata ta. Cheia este la tine. Tu vei decide daca vrei sa-i acorzi o a doua sansa, ori sa inchizi usa trecutului pentru totdeauna.

Este nevoie de ambitie si de perseverenta atunci cand lupti pentru visurile tale. Poate ca vine un moment bun sa faci un plan, sa transformi un hobby intr-o sursa de bani ori sa faci schimbari in locuinta. In plan personal, nu uita ca este nevoie sa ridici granite puternice, sa fii mai selectiv/a si sa nu lasi pe nimeni sa-ti incalce limitele.

Horoscop Gemeni

Atunci cand iti este rusine sau frica sa spui Nu, mai gandeste-te inca o data la cum te face sa te simti treaba asta, Gemeni! Atat timp cand nu poti sa refuzi pe cineva, atat timp cat stai in locuri in care nu te mai simti implinit/a, nu vei reusi sa schimbi mare lucru cand vine vorba de starea ta de bine. Poate o vacanta departe de toate aceste situatii ti-ar prinde bine.

Daca esti o persoana singura, atmosfera incinsa, a carei responsabilitate ii apartine in intregime planetei Venus, iti va da putin avant. Poate chiar intalnesti pe cineva nou, daca esti o persoana singura, iar lucrurile devin fierbinti. Cu toate astea, ia-o mai usor cand vine vorba de un angajament serios. S-ar putea ca sentimentele sa se schimbe rapid.

Sa nu iti fie frica de schimbare in urmatoarea perioada, nici de iesirea din zona de confort si nici de riscuri. Toate astea fac parte dintr-un proces de evolutie de care ai mare nevoie in acest moment.

Horoscop Rac

Atmosfera este incarcata, Rac. Poate este vorba despre o presiune pe care altii o pun pe umerii tai, poate simti ca una sau mai multe relatii din viata ta au inceput sa devina mai degraba poveri. Asuma-ti doar responsabilitatile propriilor greseli, lasa-I pe ceilalti sa se confrunte cu ale lor. Nu mai lua totul asupra ta!

Pe tine tranzitul lui Venus in Leu te arunca pe niste culmi care, desi par greu de urcat, reprezinta tot ceea ce ti-ai dorit vreodata. Poate apare oportunitatea unui nou loc de munca, poate ti se ofera sansa de a incepe un proiect pe cont propriu.

Cand vine vorba de iubire, lucrurile nu sunt chiar atat de asezate. Daca iti doresti cu tot dinadinsul sa fii cu cineva, ai grija ca s-ar putea sa dai prea mult si sa primesti prea putin, atunci cand te arunci rapid in bratele cuiva. Daca esti intr-o relatie, poate ar trebui sa te intrebi cum te simti tu acolo, cum te raportezi la acea legatura.

Horoscop Leu

Venus intra in semnul tau si daca pana acum credeai ca Universul se invarte in jurul tau de acum ajungi la un cu totul si cu totul alt nivel. Ai energie, ai ambitie, ai capacitatea de a face tot ce ti-ai propus, insa ai si un Ego care prinde putere si care te plaseaza, de multe ori, deasupra celorlalti. Invata sa asculti, sa taci cateodata si sa fii atent/a la cei din jur. Poti sa eviti astfel micile certuri care ar putea sa apara. Si cine stie, poate chiar poti sa fii de ajutor.

In iubire, n-ar fi rau sa deschizi ochii si sa te intrebi daca te iubesti suficient de mult astfel incat sa iti acorzi tie in primul rand incredere. Poate o veche poveste de iubire atarna undeva neincheiata si produce in continuare efecte asupra vietii tale amoroase. Ar fi bine sa inchei acel capitol si sa iti redai speranta. Meriti pe cineva care sa te iubeasca. Nimic mai putin!

La serviciu vin oportunitati, poate primesti o avansare, oricum energia ta se vede si se simte. Profita la maximum de aceasta perioada. Ai incredere ca esti pe drumul cel bun. Asa ca nu da inapoi!

Horoscop Fecioara

Continua sa muncesti fara sa te gandesti la esec, Fecioara, desi asta poate sa fie primul impuls. Gandeste-te la ceea ce traiesti acum ca la un imbold care te ajuta sa inveti mai mult, sa faci mai mult. Si ai rabdare, unele lucruri nu se intampla atunci cand ne dorim, se intampla atunci cand trebuie.

In plan amoros, nu esti foarte deschis/a, nici nu te arunci cu capul inainte si foarte bine faci. Perioada urmatoare este destul de alunecoasa asa ca fii cu bagare de seama. Uneori, intentiile celor din jur nu sunt atat de bune pe cat par la inceput. Iar daca esti intr-o relatie, intreaba-te daca traiesti in incertitudine, daca sentimentul pe care ti-l ofera celalalta persoana este cel de siguranta.

Cu Venus in Leu, sa nu-ti fie frica sa iti urmezi pasiunile, sa faci ceea ce vrei si sa ai credinta ca faci bine, urmeaza-ti intuitia pentru ca ceva mai bun decat ai crezut vreodata ca o sa primesti te asteapta dupa colt. 

Horoscop Balanta

Stii senzatia aceea ca esti unde trebuie, cand trebuie? Daca n-ai mai simtit-o de ceva timp, afla ca lucrurile se schimba. Primesti roadele eforturilor tale, simti ca ai reusit in sfarsit. Sentimentul de stabilitate este poate ceea ce iti lipseste ca tabloul sa fie complet.

Asa ca mesajul saptamanii este sa te bucuri de ceea ce ai, de ceea ce traiesti acum si sa intelegi ca orice nedreptare, orice problema este trecatoare. Poate o discutie cu o persoana in care ai incredere te poate face sa privesti altfel lucrurile.

In plan amoros, pare ca si ultima scanteie si-a pierdut sclipirea si cauti tot mai mult sa stai in singuratate. Poate ca problema este de fapt in felul in care ai facut si faci in continuare alegeri. Poate ca, de data asta, ar trebui sa faci lucrurile diferit si sa inlaturi orice e negativ, nesanatos din viata ta.

Horoscop Scorpion

Orice lucru neincheiat la timp vine sa-si ceara rasplata. Fie ca este vorba despre planul amoros, ori despre cariera ta. Asa ca fa o introspectie si scapa de tot ce e vechi si prafuit. Nu mai lasa trecutul sa traiasca in prezent. Pana la urma, in orice rau exista un bine. Trebuie doar sa-l identifici.

Pare ca te-ai saturat sa te joci, vrei ca viata ta amoroasa sa intre pe un taram mai stabil, mai linistit. Pentru ca acest lucru sa se intample, ar trebui sa dai importanta faptelor si nu vorbelor. Daca cineva iti demonstreaza ca nu e demn/a de iubirea ta, accepta lucrul acesta si mergi mai departe. Unii oameni pur si simplu nu te pot iubi asa cum ai tu nevoie ca ei sa o faca.

La job, esti omul potrivit la locul potrivit. Profita de orice oportunitate care iti iese in cale in perioada asta si invata sa pleci din locurile care nu-ti mai fac bine. S-ar putea sa descoperi locuri minunate.

Horoscop Sagetator

Cu Venus in Leu, Sagetator, orice bariera pe care ti-ai pus-o de-a lungul timpului dispare pur si simplu. O atitudine optimista si pofta de viata. De atat ai nevoie ca sa reusesti ce ti-ai propus si sa te bucuri in acelasi timp de prezent. Mici probleme de organizare ori financiare ar putea sa apara, insa erai pregatit/a pentru momentul asta asa ca nu o sa-ti dea mari batai de cap.

Poate reusesti sa iti faci mai mult timp pentru cei dragi, sa iti asumi si responsabilitati, sa nu ii mai lasi pe cei din jur sa duca tot greul. O idila se poate infiripa si va fi cu nabadai. Poate o relatie la distanta isi face debutul saptamana viitoare.

Cand vine vorba de serviciu, ori de afaceri, ai grija in cine iti pui toata increderea, sa nu cumva sa pici intr-o capcana. Cu toate astea, nimeni nu spune ca nu trebuie sa fii spontan/a si ca nu trebuie sa prinzi din zbor orice oportunitate. Instinctul nu te minte niciodata!

Horoscop Capricorn

Ce inseamna sa traiesti cu adevarat, Capricorn? Oare nu inseamna sa te bucuri de ce ai, cat ai si in ce mod ai reusit sa ai? Oare nu inseamna starea aceea de liniste, de recunostinta pentru ca existi pur si simplu? Poate ar trebui sa iti amintesti aceste lucruri atunci cand alegi sa traiesti in trecut, sau cu regretele a ceea ce ar fi putut fi si nu a fost.

Nu poti schimba trecutul, nu poti schimba modul in care te-a afectat, insa poti sa accepti, sa ierti, sa uiti si sa mergi mai departe. Incearca sa-ti deschizi inima, o persoana ar putea sa apara in viata ta si sa iti schimbe complet viziunea in dragoste, ori in afaceri.

Desi nu iti sta in fire, cateodata ar fi bine sa-ti dai voie sa fii vulnerabil/a. Te va ajuta sa te deschizi, sa recunosti ca, oricat de puternic/a te crezi, pana si tu ai o latura sensibila si iti va intari relatiile de orice fel.

Horoscop Varsator

Nu te mai gandi ca orice provocare pe care ti-o da viata are menirea de a te trage in jos. Daca analizezi cu atentie, vei vedea ca situatia nu este atat de descurajanta precum parea la inceput. Si da, poate este nevoie de niste sacrificii, de rigurozitate, de munca, insa Universul vrea ca tu sa actionezi.

Daca esti o persoana singura, s-ar putea ca situatia sa se schimbe destul de rapid. Este nevoie sa te intrebi insa ce vrei de la un potential partener? Ce te implineste? Vrei sa iti impartaseasca valorile, viziunea? Fii clar/a si sincer/a cu tine insuti. Apoi deschide-ti inima!

Este important sa faci alegeri ferme, sa nu te schimbi de la o idee la alta si sa iei in calcul toate optiunile. Nu le lasa sa treaca pe langa tine. Nu permite nimanui sa iti distraga atentia de la planurile tale.

Horoscop Pesti

La capitolul emotii, sunt anumite situatii care iti dau de furca. Iti este greu sa le exprimi, iar unii nu inteleg asta in ceea ce te priveste. Incearca sa nu-ti mai pui bariere si sa atingi totusi marea cu degetul. Ce se poate intampla? Sigur ca oricand exista riscul unei dezamagiri, insa si acestea au rolul lor. Dar daca este o sansa de a obtine tot ceea ce ti-ai dorit vreodata?

In plan profesional, trebuie sa te aduni, sa tratezi situatiile care apar cu responsabilitate si sa cauti stabilitatea. Poate ca vechi obiceiuri iti dau ceva batai de cap acum si incepi sa realizezi si tu asta. Schimba ceva!

Nici tema iubirii de sine nu este un capitol de trecut cu vederea. Poate ca asta este de fapt raspunsul la intrebarea: De ce unele relatii din viata mea au esuat? Fa o introspectie. S-ar putea sa primesti clarificari importante acum!

 

Hartile astrale Natala si Karmica