Ne pregatim sa intram intr-una dintre cele mai bune luni ale anului. Inceputul lui iunie vine cu sanse extraordinare. Primim ajutor sub diferite forme. Trebuie doar sa fim atenti si sa intindem mana atunci cand ni se ofera ceva. Atentie la orgoliu pentru ca el ar putea sa ne faca sa vedem un pic distorsionat lucrurile care ni se intampla. E o lectie importanta pe care nu avem voie sa o ratam.

Saptamana viitoare nu uitati sa oferiti, inainte de a emite pretentii, nu uitati sa fiti generosi, inainte de a astepta bunatate din partea celorlalti. Si renuntati la toxicitate. Pe cat de greu va fi sa facem asta, pe atat de bine se va simti dupa ce o vom face. Sa nu ne fie teama sa pornim pe o noua cale!

Iata cum va fi saptamana 29 Mai – 04 Iunie pentru fiecare Zodie:

Berbec

Urmeaza o saptamana in care ar trebui sa te concentrezi mai degraba pe ceea ce te face fericit/a, Berbec! In goana dupa apreciere si dupa bani, e nevoie si de astfel de momente in care sa te deconectezi, sa petreci timp cu cei dragi, sa faci ce-ti place.

Incearca, de asemenea, sa indrepti unele greseli pe care le-ai facut, sa incerci sa-ti dai seama cum te simti fata de o situatie putin mai complicata prin care ai trecut sau prin care inca treci. Nu evita sa iei decizii indraznete pentru ca urmeaza o perioada care o sa te provoace la maximum.

Si chiar daca job-ul iti ocupa mai tot timpul, incearca sa te imparti echitabil intre viata personala si serviciu. Mai ales ca sunt sanse mari ca atmosfera sa se incalzeasca, daca esti o persoana singura. Poate primesti o invitatie in oras, ori cunosti pe cineva pe retelele de socializare. Foloseste-te de aceasta energie incredibila pentru ca merita.

Taur

Incepi usor, usor sa iti schimbi prioritatile, Taur! Nu te mai concentrezi pe problemele de la job si te focusezi mai degraba pe viata personala. Asta si pentru ca se intampla lucruri in plan amoros. Cauti acum placerea mai mult decat orice altceva.

Poate o sa ai tendinta de a deveni mai emotional/a in perioada asta. Poate este un moment din trecutul tau peste care nu ai reusit inca sa treci. Nu uita insa ca evoluam in perioadele in care iesim din zona de confort si oricat de greu de inteles ar fi acum, din suferinta se naste puterea. Ai incredere ca vei reusi sa vindeci orice suferinta!

Poate cunosti oameni noi care sa te ajute intr-un fel sau altul. Unii iti pot propune poate o afacere profitabila, altii vor vrea doar sa iti fie aproape in momentele in care ai cea mai mare nevoie. Foloseste-te de aceste zile ca sa te refaci!

Gemeni

Diplomatia, desi nu este punctul tau forte, ar trebui sa fie piatra de temelie in toate situatiile care vor aparea saptamana viitoare, Gemeni. Este posibil sa te confrunti cu tot felul de scenarii incomode carora trebuie sa le faci fata cu brio. Alege-ti cuvintele cu atentie!

Incearca sa vezi si imaginea de ansamblu. Poate e nevoie de o pauza in care sa reflectezi la viata ta. Poate simti nevoia de o schimbare, insa nu stii cum si de unde sa o apuci. Poate vrei totul acum, fara sa te gandesti ca, in unele situatii, e bine sa lasi Universul sa-ti arate calea prin care poti sa obtii tot ceea ce iti doresti.

Cu Soarele in zodia ta, reusesti sa iti pastrezi buna dispozitie, sa te inconjori de tot felul de oameni, insa, in interior, e posibil sa simti nevoia de odihna, nevoia de a-ti pune gandurile in ordine. Esti impins/a de Saturn sa evoluezi si sa faci un inventar al progreselor pe care le-ai facut in ultimele luni.

Rac

Sa tinzi spre perfectiune este o atitudine care nu face nimic altceva decat sa te tina blocat/a intr-o stare de nemultumire continua, Rac. Traieste in prezent, desprinde-te de orice meteahna veche si incearca sa faci ceva nou. Nu-ti consuma energia pe ceea ce nu poti schimba, concentreaza-te pe ceea ce sta in puterile tale.

Energia de stagnare din aceasta perioada iti pune rabdarea la incercare insa gandeste-te ca poate este un semn de la Univers ca unele lucruri nu trebuie sa se intample in acest moment al vietii tale. Un obstacol este poate doar un ajutor de la Univers care iti transmite ca nu esti pe drumul cel bun.

Uite-te bine in jur, ai oameni langa tine care te sprijina. Si orice ai face, oricat de incet ai merge, nu renunta la visurile tale. Nu-ti mai pierde timpul cu cei care nu fac altceva decat sa te traga in jos. Apropie-te de oameni care au aceleasi visuri, aceleasi interese pe care le ai si tu.

Leu

Ingroapa trecutul, Leu, nu inainte de a te ierta si de a-i ierta pe cei care te-au adus in situatia in care esti acum. Inchide acea poarta in spatele careia se afla poate durere, dezamagire si uita. Obtine iertarea celor pe care poate i-ai suparat si treci peste. Si ocoleste-i pe cei care nu-ti aduc linistea pe care ti-o doresti.

Poate ca ai nevoie de o schimbare. Si vezi ca oportunitatile sunt multe in perioada asta. Poate o schimbare de peisaj, un nou loc de munca, ori un proiect nou iti va reda vitalitatea. Gandeste-te ca procesul este lung, poate implica si asumarea unor riscuri, insa rezultatul va merita toate framantarile.

Venus se pregateste sa intre in semnul tau si iti va aduce vitalitatea de care ai nevoie asa ca fii optimist/a, fa ceva sa schimbi atmosfera apasatoare de acum. Iesi din casa, mergi la intalniri, daca esti o persoana singura. Nu stii cand se produce magia. Iar daca esti cu cineva, pune la cale o seara romantica.

Fecioara

Sentimentele de furie, de nemultumire nu fac nimic altceva decat sa iti alimenteze starea proasta, Fecioara! Atunci cand se apropie furtuna, ai doua variante: sa te ascunzi in speranta ca va trece repede sau sa razbati cu speranta ca te vei bucura enorm cand va iesi soarele. Orice obstacol reprezinta o provocare pe care Destinul ti-o scoate in cale ca tu sa devii mai puternic/a.

Daca si tu, ca multi altii, esti in cautarea fericirii, nu face greseala de a o cauta in glorii de orice fel, in altii, in ambitii indeplinite. Fericirea este in interiorul tau. Pentru unii inseamna liniste, pentru altii inseamna iubire. Pentru tine ce inseamna?

In plan profesional, te asteapta munca mult, noi provocari, noi usi pe care o sa reusesti sa le deschizi. Sa nu iti fie frica sa pasesti pe teritorii noi. Iar in plan personal, o relatie din viata ta care a devenit dificil de suportat se schimba. Tu stii care este cea mai cale de a face asta.

Balanta

Fii mai atent/a la modul in care te comporti cu ceilalti, Balanta! Si imagineaza-ti cum ar fi sa te pui in locul acelor persoane fata de care tu ai o atitudine ostila. Un pic de empatie ar putea totusi sa te aduca cu picioarele pe pamant. Poate asa iti dai seama ca vina este comuna, ca si tu ai gresit in aceeasi masura in care tu crezi ca altii ti-au gresit.

SI nu uita ca poti sa incerci sa-ti justifici greselile cat vrei de mult. Atat timp cat nu le accepti si nu ti le asumi, este doar lupta cu morile de vant. Iar daca iti doresti succesul din tot sufletul, incearca sa schimbi ceva la tine, la modul in care actionezi, la gandurile tale si fa-ti curajul de a iesi din zona de confort.

Fa o introspectie, vezi care sunt fricile pe care nu le poti depasi, uita-te la relatiile tale si vezi care dintre ele iti alimenteaza aceste frici si fa curatenie. Daca, in schimb, o relatie merge asa cum ti-ai dorit, poate decizi impreuna cu partenerul de viata sa faceti urmatorul pas, sa oficializati relatia.

Scorpion

Daca unii oameni aleg sa plece din viata ta, nu da vina pe tine insuti, Scorpion! Gandeste-te la asta ca la o binecuvantare de la Univers. Poate ca e mai bine asa si poate ca, prin plecarea lor, altii mai buni, mai potriviti pentru tine, urmeaza sa vina in urma celor care pleaca. Ceea ce cred altii despre tine este strict problema lor. Problema ta este ceea ce crezi tu despre tine.

Nu renunta atat de usor la aceste credinte, protejeaza-ti judecata si ai incredere in ea. Vei vedea ca, in acest fel, vei reusi sa obtii ceea ce ti-ai propus. Pot sa vina si venituri mai mari si schimbari importante in plan profesional. Oricum, este rost de progres, poti acum sa ceri atat cat crezi ca meriti. Intrebarea este insa: tu crezi ca meriti mai mult?

In plan amoros, este o saptamana buna pentru ca Destinul ar putea sa iti scoata in cale o persoana care sa iti ofere atat de multa bucurie. Deschide-ti sufletul, invata sa ai incredere in oameni si sa le dai prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie. Riscand vei castiga cu siguranta.

Sagetator

Stai departe de negativitate, Sagetator, in orice forma s-ar manifesta ea. Stai departe de oamenii pesimisti, de oamenii toxici care te nelinistesc si pe tine. Urmeaza o saptamana in care emotii de tot felul se vor amesteca intr-un amalgam care iti poate zdruncina pacea. Asa ca e bine sa iti vezi de planurile tale, fara sa te lasi prea mult influentat/a din exterior.

Poate ca vrei sa faci o mie de lucruri in acelasi timp, sa muncesti pana la epuizare, esti exigent/a cu tine insuti si vrei sa obtii totul in cel mai scurt timp. Invata sa pui frana din cand in cand, sa-ti temperezi pornirile si sa faci din bunastarea ta, sub toate formele ei, o prioritate.

Poate ca in sfarsit vei lua decizia de a-ti pune viata personala pe primul loc, ca tot ai neglijat-o in ultima vreme. Daca vei incetini pe plan profesional, vei avea timp sa-ti dai seama ce-i lipseste sufletului, de ce bucurii il privezi. Si poate iti dai seama cui ai uitat sa ii arati ceea ce simti pentru el/ea. Poate cineva are nevoie de acest mic reminder.

Capricorn

Nu mai permite unele lucruri, doar pentru ca asa trebuie, doar pentru ca asa iti spun unii si altii ca e bine sa faci, Capricorn! Parerile si actiunile celorlalti te pot afecta doar in masura in care tu dai voie sa se intample asta. Raspunsurile pe care le tot cauti nu sunt in exterior. Sunt in interiorul tau. Nu mai tolera anumite comportamente, ori la serviciu, ori acasa. Nu vei rezolva problemele. Le vei amplifica!

Invata sa fii vocal/a, sa spui pur si simplu ce te deranjeaza, iar daca o persoana anume nu poate ori nu vrea sa iti ofere ceea ce tu ai nevoie sa primesti, poate ar fi mai bine sa o poftesti afara din viata ta, din lumea ta. Pacea ta este mai importanta decat orice ambitie, decat orice dependenta si decat orice falsa prietenie.

In plan amoros, s-ar putea sa existe acolo undeva in trecut niste treburi neterminate si ele sa fie cele care te tin pe loc, cele care nu te lasa sa mai speri, sa mai crezi intr-un viitor mai bun. Este timpul sa le rezolvi, sa inchei acele capitole o data pentru totdeauna si sa inveti sa privesti doar in fata.

Varsator

Stii, Varsator, ca de multe ori incercam sa reparam ceva care s-a stricat de mult si care nu are nicio sansa sa mai fie vreodata ca la inceput. Si ne pierdem pe noi in aceasta lupta inutila. Poate ca e timpul sa-I dai drumul, sa intelegi ca ce e stricat e bun stricat si ca tu trebuie sa mergi mai departe. Doar asa vei putea vedea ceea ce se deschide in fata ta.

Accepta ca lucrurile se schimba, ca situatiile se schimba, ca sentimentele se schimba. Altfel n-ai cum sa iesi din blocaj. Si, desi pare greu, incearca sa renunti sa privesti cu incapatanare la modul in care tu iti vezi viitorul. Cum sa accepti altfel ceea ce Destinul ti-a pregatit?

Orice situatie care nu evolueaza asa cum ai sperat tu este un semn ca nu trebuie sa fie asa cum ti-ai imaginat-o tu. Te asteapta suprize, insa tine ochii larg deschisi. Poate linistea nu este in locul in care tu o cauti acum. Poate o intalnesti pur si simplu pe drum, intr-o persoana oarecare… Cine stie?

Pesti

Pentru tine, Pesti, este un moment bun in care sa-ti analizezi parteneriatele de orice fel. Daca in relatia de iubire in care afli acum sunt lucruri de rezolvat, sunt nemultumiri, sunt asteptari neindeplinite, e timpul sa rezolvi situatia intr-un fel sau altul. Daca drumul pe care esti acum nu-ti aduce nicio satisfactie, schimba traseul.

E nevoie acum sa iti asculti gandurile, instinctul si sa faci lucruri si pentru tine, la fel de intens cum o faci pentru altii. Si daca simti nevoia sa incetinesti cateodata, sa iti regandesti actiunile, e in regula sa o faci. Pauzele te ajuta intotdeauna sa ajustezi traseul.

Sa stii ca succesul nu este prieten cu lenea, nici cu scuzele. Succesul cere munca si disciplina. Ai incredere ca vei fi de neoprit din momentul in care vei decide sa iti iei propriile decizii, sa iti asumi unele riscuri si din momentul in care vei hotari sa schimbi ceva la modul in care actionezi.

 

Hartile astrale Natala si Karmica